! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Maturity strana 12 z 12

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Slovenské dejiny II. Od novoveku po súčasnosť, nová maturita (-90%)


OD NOVOVEKU PO SÚČASNOSŤ nazval autor druhý diel knihy SLOVENSKÉ DEJINY II. Je plynulým pokračovaním prvej časti histórie odvíjajúcej sa na území dnešného Slovenska, ktorú autori uzatvorili bitkou pri Moháči v roku 1526. Druhý diel prináša v dvanástich kapitolách dejinné udalosti Slovenska a jeho obyvateľov až po dnešok. Začína sa kapitolou Uhorský štát na začiatku novoveku, kedy územie dnešného Slovenska bolo súčasťou Habsburskej monarchie. Ťažisko našich dejín tvoria kapitoly o reformách Márie Terézie, Jozefa II., informácie o významnom období rokov meruôsmych, vzniku Československa, zrodu a pádu komunistického režimu, až po „normalizáciu“ a nežnú revolúciu. Poslednými kapitolami knihy sú časti o vzniku samostatnej Slovenskej republiky, vnútropolitickom vývoji samostatnej SR a začlenení Slovenska do medzinárodných štruktúr – OSN, OECD, NATO a Euróskej únie.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Konverzační témata z ruského jazyka Příprava k maturitě (-90%)


Příručka obsahuje vypracované tematické okruhy v ruské i české verzi. Každé téma nabízí minimálně tři kratší varianty textů, z nichž si student sestaví vlastní pojetí určité otázky. Na konci každé kapitoly je cvičení na ověření slovní zásoby, gramatiky i čtení s porozuměním.
Vypredané
0,69 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Angličtina - přehled středoškolské gramatiky (-90%)


Tato učebnice je primárně určena studentům a učitelům středních škol, lze ji však také využít jako doplňkový výukový materiál na jazykových školách, při pomaturitním studiu či přípravě na mezinárodní jazykové zkoušky a přijímací zkoušky na vysoké školy. Učebnice klade velký důraz na praktické osvojení základní gramatiky na úrovni odpovídající znalostem požadovaným u maturitních zkoušek, kromě toho rovněž nabízí bohatou zásobu gramatické terminologie, která je v závěru knihy k dispozici v abecedně řazeném dvojjazyčném seznamu. Nespornou předností učebnice je množství příkladů, které názorně demonstrují teoretický výklad. Tato kniha vychází současně s Angličtinou – cvičebnicí středoškolské gramatiky.
Vypredané
0,94 € 9,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lineárne rovnice s parametrom I. diel - zväzok 33 (-90%)


Pre stredoškolákov. Pre maturantov a ako príprava na vysoké školy.
Vypredané
0,29 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cvičebnica nemeckého jazyka - Maturita z nemčiny (-90%)


Cvičebnica Grammatik-Karussell je určená študentom stredných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z nemeckého jazyka na úrovni B1 a B2 podľa Spoločného európskeho referenčného rámca. Jadro publikácie tvoria úlohy na precvičovanie gramatických tvarov jednotlivých slovných druhov, základných pravidiel vetnej stavby, spôsobov tvorenia slov a cvičenia na upevnenie a rozšírenie aktívnej slovnej zásoby. Úlohy sú zostavené v súlade s charakterom maturitnej skúšky. Jedným z kladov cvičebnice je aj zaradenie stručnej teórie a prehľadových tabuliek, ktoré pomôžu študentom rýchlo sa zorientovať v danej problematike bez použitia ďalších gramatických príručiek. Súčasťou cvičebnice je aj kľúč so správnymi riešeniami úloh. Táto publikácia zodpovedá súčasným kritériám, ktoré sa kladú na modernú a inovatívnu výučbu nemeckého jazyka, a bude prínosom nielen pre samostatnú prácu študentov, ale aj pre pedagógov vo vzdelávacom procese.
Vypredané
0,69 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kapitoly z pedagogiky pro střední školy


Dlouho a netrpělivě očekávaná učebnice určená především studentům, kteří se chystají maturovat z předmětů obecná, sociální a speciální pedagogika a jejich učitelům, jako žádaný podklad k výuce výše zmíněných předmětů. Tato nová publikace je vhodná rovněž pro výchovné poradce a protidrogové preventisty. Relevantní informace zde najde každý, kdo se danou problematikou zabývá. Obsahem učebnice jsou především teoretické informace z obecné, sociální a speciální pedagogiky s odkazy na aktuální situaci celého vzdělávacího systému v českém školství. Autor vychází z posledních odborných výzkumů a informačních pramenů. Učebnice dále nabízí praktické didaktické rady, prezentované na různých názorných příkladech a situacích. Pozornost je věnována odlišnostem českého školského systému od systémů zahraničních, zejména evropských. Učebnice neopomíjí ani aktuální problematiku týkající se vzrůstající agresivity a kriminálního chování žáků a studentů, syndromu PAS nebo školní šikany. Při rozboru této problematiky učebnice prezentuje různé možnosti diagnostiky a nápravy. V neposlední řadě se zabývá také charakteristikou alternativního školství dostupného v naší republice.
Vypredané
0,49 € 9,82 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maturita Solutions 3rd Edition Elementary - Workbook (SK Edition)


So stopercentne novým obsahom ponúka tretia edícia Solutions, najpredávanejšieho kurzu pre stredné školy od Oxfordu, odskúšanú a dôveryhodnú metodológiu, ktorá spolu s čerstvým a rozmanitým materiálom vyvolá záujem študentov a dovedie ich k úspechu. Najobľúbenejší kurz AJ pre tínedžerov od Oxford University Press je teraz k dispozícii v treťom vydaní. Poskytuje nový a vzrušujúci obsah, ktorý je vyhotovený s použitím úspešnej metodiky z predchádzajúcich vydaní. Tretia edícia Solutions ponúka úplne nové učebné osnovy a posluchové cvičenia, rovnako ako cvičenia slovnej zásoby, ktorými si študenti rozšíria komplexné vedomosti a slovnú zásobu, vďaka čomu budú sebavedome rozprávať. Solutions Third Edition zmení všetkých študentov na aktívnych tým, že ponúka bohatú škálu vzdelávacích príležitostí pre celý rad schopností prostredníctvom rozšírení a revíznych aktivít vo všetkých zložkách - dáva každému pocit úspechu bez ohľadu na jazykovú úroveň.
Vypredané
0,85 € 16,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha K nové maturitě bez obav B1 - Kniha testů ze španělštiny + 2 CD


Kniha testů je určena zejména studentům připravujícím se na základní úroveň maturitní zkoušky ze španělštiny. Bez obav k nové maturitě ze španělštiny mohou jít studenti, kteří při přípravě na písemnou i ústní zkoušku použijí tuto příručku. Naleznou v ní šest modelových maturitních testů, obsahující úlohy a texty, se kterými se žák u maturitní zkoušky setká. Jeden kompletní test tvoří sub test čtení a jazyková kompetence; poslech; písemná práce a pracovní list pro ústní zkoušku. Kniha obsahuje CDaudio.
Vypredané
0,70 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Zwanzig weniger eins - Egy híján húsz


A nyelvtanulók körében nagy népszerűségnek örvendő Zwanzig weniger eins - Egy híján húsz című nyelvkönyvet megújult borítóval, de változatlan tartalommal tárjuk a német szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülő olvasóközönségünk elé. Az egynyelvű kötet tizenkilenc társalgási témát tartalmaz, melyek mindegyikét kidolgozza az alap-, közép- és felsőfokú szóbeli nyelvvizsgák követelményei szerint is. A B1, B2 és C1 szintű alegységek a következő módon épülnek fel: Minta az önállóan megfogalmazott, összefüggő szövegre az adott témában a megfelelő nyelvi szinten. Hasznos szavak és kifejezések listája. Részletesen kifejtett választ igénylő kérdések a témakörből. Három eljátszandó szituáció, melyeket német nyelven olvashatunk. Tesztfeladat az adott szintnek megfelelő nyelvtani összefüggések ismétlésére. Mondatfordítások. A könyv a szóbeli megmérettetéseken és a mindennapi életben is remekül hasznosítható kifejezések listájával zárul. Reméljük, a kötet beváltja a hozzáfűzött reményeket, és ismét hatékony segítségként szolgál az alap-, közép- és felsőfokú szóbeli nyelvvizsgákra és a közép és emelt szintű érettségire készülőknek.
U dodávateľa
9,31 € 9,80 €

Francouzština 1 maturitní príprava- metodika


U dodávateľa
11,31 € 11,90 €

Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na dôležité maturitné skúšky a dosiahnuť úspešné výsledky.

Učebnice na maturity pokrývajú všetky potrebné stredoškolské predmety, vrátane matematiky, slovenčiny, cudzích jazykov, fyziky, chémie, biológie, dejepisu, geografie a ďalších. Nájdete tu jasne a prehľadne vysvetlené učivo, množstvo príkladov, cvičení a testov, ktoré vás pripravia na rôzne typy otázok a úloh, ktoré môžete očakávať na maturitných skúškach.

Učebnice sú navrhnuté tak, aby vás podporili v procese vzdelávania a pomohli vám získať potrebné znalosti, ktoré budú základom pre úspešné zvládnutie maturitných skúšok. Súčasťou našich učebníc sú aj rôzne tipy a rady, ako sa účinne učiť a pripravovať na skúšky, čo vám pomôže lepšie sa zorientovať v učive a zlepšiť vaše výsledky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové materiály, maturitné testy, vzorové skúšky a prípravné zborníky, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na maturitné skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné absolvovanie maturity.