! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Maturity strana 7 z 12

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Maturitní testy nanečisto - Matematika


Čeká vás maturitní zkouška? Chcete si ověřit, jak jste připraveni na povinnou část maturity didaktický test z matematiky?Tato kniha obsahuje soubor testů v takové podobě, aby se co nejvíce přiblížily reálné situaci maturitní zkoušky. Navíc si p vyřešení každého testu ve stanoveném čase můžete vyhodnotit výsledky a v komentovaném řešení přečíst důvody, které vysvětlují správné i špatné odpovědi. Předkládané didaktické testy odpovídají Katalogu požadavků zkoušek společné části maturitní zkoušky pro matematiku platnému od školního roku 2014/2015, a to jak z hlediska ověřovaných cílů (očekávaných vědomostí a dovedností), tak z hlediska procentuálního zastoupení tematických okruhů v celém testu. S přípravným materiálem získáte možnost: vyzkoušet si vyřešení pěti různých testů vytvořených podle kritérií CERMATU, zjistit aktuální úroveň svých vědomostí a dovedností, nacvičit si určité postupy a snížit tak míru stresu při řešení didaktických testů při maturitě. Díky přípravě nanečisto si nejen zopakujete učivo, ale také lépe poznáte své silné i slabší stránky a zvýšíte tak svoji šanci na úspěch.
Vypredané
9,82 € 10,34 €

Příprava na státní maturitu Matematika


Vypredané
8,88 € 9,35 €
  • 5 /5

Zmaturuj zo slovenského jazyka


Šikovný sprievodca učivom slovenského jazyka pre každého študenta, ktorý chce úspešne zmaturovať Publikácia jedinečným spôsobom podáva učivo a vzájomné súvislosti medzi témami. Obsahuje učivo slovenského jazyka 1. – 4. ročníka gymnázií, stredných škôl a 5. – 8. ročníka gymnázií s osemročným štúdiom – rozsah učiva zodpovedá požiadavkám Štátneho vzdelávacieho programu ISCED 3. Sprievodca učivom slovenského jazyka zrozumiteľne a výstižne podáva všetky základné témy, ktoré by mal maturant ovládať: -hláskoslovie, -výslovnosť, -pravopis, -náuka o slovnej zásobe, -tvaroslovie, -skladba, -sloh. Množstvo príkladov – slov, slovných spojení a viet – pomáha učivo vysvetliť a pochopiť. V závere zaradené súbory úloh nadväzujúce na textovú ukážku preverujú praktické zvládnutie učiva. Register pojmov podporuje rýchle vyhľadanie potrebných informácií. Študenti gymnázií a stredných škôl ocenia: -ľahko pochopiteľné a jasné vyjadrovanie, -prehľadné a systematické spracovanie. Kniha je určená študentom stredných škôl na prípravu na maturitu, na prijímacie skúšky na vysoké školy, využijú ju tiež ako učebnicu počas celého stredoškolského štúdia.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Gateway to Maturita, 2nd Edition - B1 - Student's Book


Obsah učebnice Gateway to Maturita 2nd Edition je zameraný na budúce jazykové skúšky a pripravuje žiakov v celom texte na to, čo ich čaká. Súčasťou učebnice je unikátny online prístupový kód, ktorý dáva študentovi možnosť využívať ďalšie študijné doplnky: audionahrávky k učebnici a pracovnému zošitu, videá ku sekciám Life skills, videoprezentácie gramatiky a stiahnuteľný eReader. Kurz anglického jazyka Gateway to Maturita 2nd Edition je navrhnutý tak, aby viedol dospievajúcich študentov k úspechu v budúcich skúškach, zvlášť maturitnej skúšky a pomohol im s ľahkým prechodom na vysokú školu či do zamestnania.
Vypredané
19,88 € 20,93 €

Mit links zum Abitur in Deutsch


Publikácia sa zameriava na internú časť maturitnej skúšky z nemeckého jazyka a ponúka študentom súbor textov a cvičení s dôležitou slovnou zásobou k tým najfrekventovanejším tematickým okruhom. Cvičebnica obsahuje aj riešenia jednotlivých úloh a rôzne praktické rady. Prednosťou publikácie je aj osobitná príloha s testovými úlohami a farebnými fotografiami, ktorá ponúka príležitosť, simulovať na hodinách nemeckého jazyka túto dôležitú časť maturitnej skúšky.
Vypredané
9,09 € 9,57 €

dostupné aj ako:

Nová maturita z angličtiny


Kniha pro ty, kdo si chtějí zopakovat učivo střední školy, připravit se na maturitu z angličtiny, na přijímací zkoušky na vysokou školu či na složení FCE. Je zde systematická příprava na ústní i písemné maturity, bohatá slovní zásoba s uvedením výslo vnosti a českým překladem, všeobecná konverzační témata s texty na procvičování, informace o anglicky mluvících zemích, České republice, Evropské unii, svátcích a náboženství. V další části knihy najdete stručný přehled anglické gramatiky, přehled fr ázových sloves, nepravidelná slovesa, pravidla pravopisu, psaní slo-hové práce, konverzační obraty, prostředky textové návaznosti a idiomy. Text doplňují ukázkové maturitní testy s klíčem a gramatické názvosloví. Tato kniha je určena pro samostudium. Autorka učí angličtinu na střední škole.
Vypredané
10,99 € 11,57 €

Angličtina - maturitní témata + CD


Tuto učebnici využijete nejen v průběhu celého středoškolského studia, ale následně i při přípravě k maturitě a přijímacím zkouškám na vysokou školu. Koncepce knihy vychází z požadavků MŠMT k nové podobě maturitní zkoušky (výběr konverzačních témat, forma cvičení, slovní zásoba). Učebnice se zaměřuje na rozvíjení čtyř základních jazykových dovedností: čtení (READ ABOUT IT), poslechu (TUNE IN), mluvení (TALK ABOUT IT), psaní (WRITE ABOUT IT) a rozšiřování slovní zásoby (KEY WORDS AND EXPRESSIONS). Na konci každého tématu je zařazen shrnující rámcový seznam otázek a problémů, které by měly být zmíněny v rámci ústní části maturitní zkoušky (FEEDBACK). Přílohy obsahují vzorový maturitní test a instrukce pro psaní projektů. Nechybí ani klíč ke cvičením a přepisy poslechů. Součástí učebnice je audio CD namluvené rodilými mluvčími. Obsah publikace Učebnici využijete v průběhu celého studia na střední škole a při přípravě k maturitě a přijímacím zkouškám na VŠ. Zpracováno dle požadavků MŠMT k nové podobě maturitní zkoušky.
Vypredané
10,05 € 10,58 €

Maturitní otázky - geografie


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium geografie. 25 podrobně zpracovaných témat.
Vypredané
5,31 € 5,59 €

Nemčina - Gramatika - Krok za krokom k maturite


Učíte sa po nemecky? Moderná učebnica vo forme pracovného zošita vám podrobne a zrozumiteľne vysvetlí nemeckú gramatiku. Príručka obsahuje aj cvičenia a testy na overenie získaných znalostí. V závere učebnice nájdete kľúč na kontrolu správnych riešení. Príručka je vhodnou pomôckou nielen pre maturantov a stredoškolákov, ale aj pri samoštúdiu.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Příprava na státní maturitu – Zeměpis


Připravte se spolehlivě a efektivně na státní maturitu! V publikaci najdete: - kompletní přehled středoškolského zeměpisu - testy na konci jednotlivých kapitol k prověření znalostí - taktické rady, jak se připravit, abyste u zkoušky obstáli
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Angličtina - Gramatika - Krok za krokom k maturite


Učíte sa po anglicky? Moderná učebnica vo forme pracovného zošita vám podrobne a zrozumiteľne vysvetlí anglickú gramatiku. Príručka obsahuje aj cvičenia a testy na overenie získaných znalostí. V závere učebnice nájdete kľúč na kontrolu správnych riešení. Príručka je vhodnou pomôckou nielen pre maturantov a stredoškolákov, ale aj pri samoštúdiu.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Dejepis II - Krok za krokom k maturite


Stredoškoláci, pozor! Neváhajte a siahnite po tejto učebnici, v ktorej je prehľadne zhrnuté stredoškolské učivo z dejepisu. Druhý diel spracúva obdobie novoveku a dejiny novej doby. Populárna doplnková učebnica je nenahraditeľnou pomôckou nielen na prípravu na maturitu, ale počas celého štúdia na strednej škole.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Dejepis I - Krok za krokom k maturite


Stredoškoláci, pozor! Neváhajte a siahnite po tejto učebnici, v ktorej je prehľadne zhrnuté stredoškolské učivo z dejepisu. Prvý diel spracúva obdobie od praveku až po stredovek. Populárna doplnková učebnica je nenahraditeľnou pomôckou nielen na prípravu na maturitu, ale počas celého štúdia na strednej škole.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate - Workbook (SK Edition)


So stopercentne novým obsahom ponúka tretia edícia Solutions, najpredávanejšieho kurzu pre stredné školy od Oxfordu, odskúšanú a dôveryhodnú metodológiu, ktorá spolu s čerstvým a rozmanitým materiálom vyvolá záujem študentov a dovedie ich k úspechu. Najobľúbenejší kurz AJ pre tínedžerov od Oxford University Press je teraz k dispozícii v treťom vydaní. Poskytuje nový a vzrušujúci obsah, ktorý je vyhotovený s použitím úspešnej metodiky z predchádzajúcich vydaní. Tretia edícia Solutions ponúka úplne nové učebné osnovy a posluchové cvičenia, rovnako ako cvičenia slovnej zásoby, ktorými si študenti rozšíria komplexné vedomosti a slovnú zásobu, vďaka čomu budú sebavedome rozprávať. Solutions Third Edition zmení všetkých študentov na aktívnych tým, že ponúka bohatú škálu vzdelávacích príležitostí pre celý rad schopností prostredníctvom rozšírení a revíznych aktivít vo všetkých zložkách - dáva každému pocit úspechu bez ohľadu na jazykovú úroveň.
Vypredané
15,19 € 15,99 €

Maturita Solutions 3rd Edition Elementary - Student's Book (SK Edition)


So stopercentne novým obsahom ponúka tretia edícia Solutions, najpredávanejšieho kurzu pre stredné školy od Oxfordu, odskúšanú a dôveryhodnú metodológiu, ktorá spolu s čerstvým a rozmanitým materiálom vyvolá záujem študentov a dovedie ich k úspechu. Najobľúbenejší kurz AJ pre tínedžerov od Oxford University Press je teraz k dispozícii v treťom vydaní. Poskytuje nový a vzrušujúci obsah, ktorý je vyhotovený s použitím úspešnej metodiky z predchádzajúcich vydaní. Tretia edícia Solutions ponúka úplne nové učebné osnovy a posluchové cvičenia, rovnako ako cvičenia slovnej zásoby, ktorými si študenti rozšíria komplexné vedomosti a slovnú zásobu, vďaka čomu budú sebavedome rozprávať. Solutions Third Edition zmení všetkých študentov na aktívnych tým, že ponúka bohatú škálu vzdelávacích príležitostí pre celý rad schopností prostredníctvom rozšírení a revíznych aktivít vo všetkých zložkách - dáva každému pocit úspechu bez ohľadu na jazykovú úroveň.
Vypredané
26,59 € 27,99 €

Maturita Solutions, 3rd Edition Elementary Student's Book + Online Pack (SK Edition)


So stopercentne novým obsahom ponúka tretia edícia Solutions, najpredávanejšieho kurzu pre stredné školy od Oxfordu, odskúšanú a dôveryhodnú metodológiu, ktorá spolu s čerstvým a rozmanitým materiálom vyvolá záujem študentov a dovedie ich k úspechu. Najobľúbenejší kurz AJ pre tínedžerov od Oxford University Press je teraz k dispozícii v treťom vydaní. Poskytuje nový a vzrušujúci obsah, ktorý je vyhotovený s použitím úspešnej metodiky z predchádzajúcich vydaní. Tretia edícia Solutions ponúka úplne nové učebné osnovy a posluchové cvičenia, rovnako ako cvičenia slovnej zásoby, ktorými si študenti rozšíria komplexné vedomosti a slovnú zásobu, vďaka čomu budú sebavedome rozprávať. Solutions Third Edition zmení všetkých študentov na aktívnych tým, že ponúka bohatú škálu vzdelávacích príležitostí pre celý rad schopností prostredníctvom rozšírení a revíznych aktivít vo všetkých zložkách - dáva každému pocit úspechu bez ohľadu na jazykovú úroveň.
Vypredané
29,44 € 30,99 €

Státní maturita z češtiny v testových otázkách a odpovědích


Učebnice Státní maturita z češtiny v testových otázkách a odpovědích je jediná publikace na trhu, která ke státním maturitám 2011 přináší nejen testy, ale i řešení testů! Všechny úkoly jsou vytvořené v novém pojetí maturitních zkoušek. Nedílnou součástí publikace je podrobné objasnění, proč zrovna tato možnost při výběru variant je ta správná. Kniha přináší 55 testů pojatých tak, aby studenti byli připraveni na různou obtížnostní úroveň.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Maturita - Exam Papers


Prostredníctvom brožúry Maturita Exam Papers vám ponúkame 25 kapitol spracovaných ako konverzačné témy, ktoré vám pomôžu pri príprave na ústnu maturitnú skúšku. Každá téma obsahuje najfrekventovanejšie otázky k uvedenej problematike s námetmi na použitie slovných spojení pre plynulú konverzáciu. Treťou časťou každej kapitoly sú obrázky ako podnet na voľný opis , ktorý preverí vašu slovnú zásobu a podnieti fantáziu.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Chémia-chystáte sa na maturitu


Príprava na maturitnú skúšku z chémie.
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na dôležité maturitné skúšky a dosiahnuť úspešné výsledky.

Učebnice na maturity pokrývajú všetky potrebné stredoškolské predmety, vrátane matematiky, slovenčiny, cudzích jazykov, fyziky, chémie, biológie, dejepisu, geografie a ďalších. Nájdete tu jasne a prehľadne vysvetlené učivo, množstvo príkladov, cvičení a testov, ktoré vás pripravia na rôzne typy otázok a úloh, ktoré môžete očakávať na maturitných skúškach.

Učebnice sú navrhnuté tak, aby vás podporili v procese vzdelávania a pomohli vám získať potrebné znalosti, ktoré budú základom pre úspešné zvládnutie maturitných skúšok. Súčasťou našich učebníc sú aj rôzne tipy a rady, ako sa účinne učiť a pripravovať na skúšky, čo vám pomôže lepšie sa zorientovať v učive a zlepšiť vaše výsledky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové materiály, maturitné testy, vzorové skúšky a prípravné zborníky, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na maturitné skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné absolvovanie maturity.