Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre predškolákov strana 9 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Maxi kniha- chystáme sa do školy


Veľká kniha pre predškolákov pripraví dieťa na úspešný štart do školy, je určená na všestranný rozvoj dieťaťa. Sú to vlastne maľovanky plné úloh, ktoré rozvíjajú tvorivé schopnosti, učia sústredeniu a dôslednosti pri práci. Ponúka mnoho stránok na hľadanie rozdielov medzi obrázkami a úlohy na rozvoj logického myslenia. Obsahuje hravé cvičenia na počítanie a zábavnou formou oboznamuje deti s veľkými písmenami.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Násobilka


Kniha Násobilka – Veselé počítání s klaunem Matějem nabízí dětem, které se seznamují s malou násobilkou, veselá zábavná cvičení, při kterých si násobilku dobře vštípí do paměti. Klaun Matěj je provede násobky čísel od 0 do 10 a děti si přitom nenásilně procvičí celou malou násobilku. Navíc se učí čísla správně zapsat číselně i slovně. Kniha je svým výtvarným zpracováním přizpůsobena věku dětí a učení násobilky jim rozhodně zpříjemní.
Vypredané
5,22 € 5,49 €
  • 5 /5

Praktická príprava do školy


Chcete svoje dieťa rýchlo a kvalitne pripraviť na školu?Neviete, ako to dosiahnuť a kde začať? Pomôže vám naša príručka: - praktické rady najlepších špecialistov - jednoduché a efektívne spôsoby učenia - možnosť samostatne precvičovať dieťa - zrozumiteľné odpovede na akokoľvek zložité otazky
Vypredané
6,00 € 11,90 €
  • 4,2 /5

Encyklopédia predškoláka


Chcete rýchlo, a pritom dobre pripraviť svoje dieťa na školskú výučbu? Neviete si však rady s tým, ako to urobiť a čím začať? V tom vám pomôže práve táto knižka! Kniha obsahuje praktické rady odborníkov na výučbu a vzdelávanie. Poradí s jednoduchými, ale zároveň efektívnymi metódami učenia. S jej pomocou môžete dokonca sami vedomosti svojho dieťaťa otestovať. Nájdete v nej zrozumiteľné odpovede na mnoho zložitých otázok, obsahuje jednoduché úlohy zamerané na počítanie, čítanie, rozvíjanie myslenia, rozvoj reči, pamäti, jemnej motoriky apod. Táto knižka je určená predovšetkým rodičom budúcich školákov.
Vypredané
7,99 € 11,90 €

Finommotorika, grafomotorika - fejlesztő füzet óvodásoknak


A Züm-züm ovis fejlesztők segítenek a gyerekeknek a legfontosabb készségek és képességek megfelelő szintű kialakításában. Fontos, hogy a helyes ceruzafogás 5-6 éves kor körül minél nagyobb szerepet kapjon! A helytelen ceruzafogás miatt az iskolában az írás nem kényelmes a gyermek számára, ezért nincs sikerélménye. A foglakoztatóban található játékos feladatok előkészítik az írás tanulását. Legjobb a háromszög alakú ceruzák használata.
Vypredané
1,83 € 1,93 €

Iskolába készülök! Matematika gyakorlatok


Iskolába készülök! - Matematika gyakorlatok
Vypredané
2,20 € 2,32 €

Knižka úloh s maľovankami


Séria kníh Učíme sa s Tomášom pomáha deťom predškolského veku rozvíjať základné učebné zručnosti. Učenie sa stáva ozajstnou zábavou, keď sa v jednoduchých, veselých cvičeniach z matematiky a slovenského jazyka stretávame s hrdinami príbehu Tomáš a jeho kamaráti.
Vypredané
2,57 € 2,71 €

Bárányfelhő


A munkafüzet célja, hogy a jól áttekinthető, egyszerű, változatos feladatokon keresztül fejlődjön a gyermek logikai gondolkodása, koncentrációja, az absztrakciós és a koncentrációs képessége, és ami a legfontosabb: örömmel, játszva tanulhat. A kifestők, fejtörők, párosítások, keresgélések, összehasonlítások, labirintusok, kakukktojások kellemes időtöltést ígérnek.
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Óvodai foglalkoztatófüzetek 2


A füzet játékos feladataival a nagycsoportos óvodásoknak próbál segíteni abban, hogy minél felkészültebben mehessenek iskolába.
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Nyári házi feladat 2. - Három munkafüzet egyben!


"Kedves Szülők! Örömmel indítjuk útjára új sorozatunkat: a Nyári házi feladatok a 6-10 éves gyerekeknek szól. E sorozat kötetei a nyári szünidő kellemes és hasznos eltöltését segítik. Tréfás, szórakoztató és mégis oktató jellegű feladatokkal, játékokkal szeretnénk lefoglalni a gyerekeket. Kellemes vakációt!!!" (a Kiadó)
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Nyári házi feladat 1. - Három munkafüzet egyben!


"Kedves Szülők! Örömmel indítjuk útjára új sorozatunkat: a Nyári házi feladatok a 6-10 éves gyerekeknek szól. E sorozat kötetei a nyári szünidő kellemes és hasznos eltöltését segítik. Tréfás, szórakoztató és mégis oktató jellegű feladatokkal, játékokkal szeretnénk lefoglalni a gyerekeket. Kellemes vakációt!!!" (a Kiadó)
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Vymaľovanky - Szamárfül - Játékos képességfejlesztő feladatok óvodásoknak


Játékos képességfejlesztő feladatok óvodásoknak
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Rajzold újra! - Grafomotorika-fejlesztő füzet óvodásoknak


Sok szülő már előre aggódik, hogy gyermekének hogyan megy majd az írástanulás az iskolában. Különösen akkor, ha azt látják, vagy hallják az óvónénitől, hogy csemetéjüket nem igazán érdeklik a rajzolással színezéssel kapcsolatos tevékenységek. Az elutasítás hátterében gyakran a finommotoros gátoltság miatti gyenge kézmozgás, a kéz ujjainak összerendezetlen mozgása állhat, melynek következményeként a sorozatos kudarcélmények elveszik a kedvét attól, hogy ceruzát fogjon a kezébe. A könyvben található feladatok, képek igazodnak a gyermekek életkori sajátosságaihoz, erősítik önbizalmukat, kitartásukat. A kiadványban a gyerekek érdeklődését felkeltő és fenntartó kiegészítő játékokat ajánlunk, amelyek komplexen fejlesztik részképességeiket (hallási figyelem, mozgás-beszéd összehangolása, finommotorika stb.), ugyanakkor nagyon szórakoztatóak akár az egész család számára.
Vypredané
4,28 € 4,51 €

Ovitanoda: Matematika kézség fejlesztése iskolába készülőknek


Óvodás korú gyerekek játékos módszerekkel sajátíthatják el a matematika érdekes képes feladatainak megoldását a mindennapokban. Ideális gyakorlási lehetőség az iskolába készülő 4-7 éves gyerekeknek. A játékos rajzos feladatokon keresztül a gyerekek ráéreznek a matematika ízére és már nem lesz annyira idegen nekik az első osztályban. Az elmúlt év legnépszerűbb és legszínvonalasabb almatanoda foglalkoztatófüzet sorozatának tagja.
Vypredané
2,42 € 2,55 €

Šimonovy pracovní listy 10


Rozvoj obratnosti mluvidel a nácvik dýchání. Soubor 32 pracovních listů s metodickými pokyny. První část tvoří cvičení zaměřená na rozvoj motoriky jazyka a pohybu rtů. Autorce se podařilo pomocí nápadité motivace připravit návody pro všechna základní cvičení jazyka a rtů tak, aby je děti prováděly s chutí. Rozvíjí se současně i jemná motorika a zvuková stránka úkolu se k této činnosti nenásilně připojuje. Druhou část tvoří dechová cvičení doplněná o další činnosti, předkládaná zábavnou formou. V metodické části je popsán nácvik správného dýchání.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Šimonovy pracovní listy 11


Zábavná grafomotorická cvičení poskytují průpravu k psaní, přispívají k lepšímu ovládání tužky a nácviku různých druhů čar. Od jednodušších uvolňovacích cviků v prvním tematickém celku se postupuje k opakování složitějších tvarů. Veselé náměty motivují děti k nácviku uvolněného pohybu tužkou ze strany na stranu, krouživého pohybu, postupují přes souvislou vlnovku a rovné čáry v různých směrech až po spirály, dolní oblouk, kruhy a různé tvary podle osnovy. Pracovní listy využijí děti, které baví kreslení nebo děti, které potřebují zlepšit ovládání tužky.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Kenderkóc: Készségfejlesztő munkafüzet óvodásoknak


Kenderkóc készségfejlesztő munkafüzet óvodásoknak
Vypredané
1,31 € 1,38 €

Učíme sa s básničkami


Interaktívny pracovný zošit tvoria tri samostatné časti, ktoré ponúkajú rodičom aj učiteľkám v materkých školách pomoc pri najčastejších problémoch detského veku. Keďže hlavným zamestnaním je hra, kľúčom k úspechu je zaujať a motivovať deti práve hrou. Autorka prostredníctvom básničiek a scénok so sprievodnými postavičkami Rečnidielkom a Čmáralkou vytvorila cvičenia zamerané na správnu výslovnosť a nácvik kresby, na problémy v oblasti sebaobsluhy a sociálneho vývinu dieťaťa, ako aj na zvládnutie základných poznávacích znalostí v predškolskom veku. Ilustrácie: Tatiana Károlyiová
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.