! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre predškolákov strana 10 z 24

Mojich prvých 1000 slovíčok


Mojich prvých 1 000 slovíčok je prvý obrázkový slovník pre deti, vďaka ktorému sa naučia 1 000 slov… a všeličo iné! 1 každodenný život – činnosti – okolitý svet 2 témy každodenného života detí 3 bohatá slovná zásoba 4 názorné obrázky 5 výstižné a vtipné zobrazenie situácií Najmenší čitatelia sa zabavia pri opisovaní obrázkov a vymýšľaní príbehov! Pre deti od 3 rokov
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Sykavky zábavne


Logopedický materiál na trénovanie správnej výslovnosti hlások S, Z, C, Š, Ž, Č. Pracovný zošit je určený pre deti od 3 do 6 rokov a pre staršie deti s poruchami zvukovej roviny reči. Prináša užitočné informácie, pracovné listy, 180 obrázkov na kartičkách, hry na upevnenie výslovnosti sykaviek v slovách, ako aj ilustrované básničky na automatizáciu sykaviek. Odporúča Slovenská asociácia logopédov.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Tvary Montessori - Svět objevování


Zábavné kartičky děti přivedou k samostatné aktivní a kreativní hře. Připravené podle principů oblíbené Montessori metodiky a doprovázené moderními ilustracemi pomohou rozvíjet základní poznání o tvarech a kreativitu u nejmenších dětí. Komplet obsahuje 15 karet na hraní s více než 50 geometrickými tvary a manuál, který obsahuje nápady na aktivity s kartami a zpřístupňuje Montessori metodiku z pohledu každodenního života dětí. Určeno dětem od 2 do 4 let.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Lacná kniha Slovohrad (-90%)


Cesta k Slovohradu je dobrodružná. Treba nájsť písmená spadnuté z vežičky hradu, „poumývať“ ich hrou, pomôcť nájsť ostatných súrodencov (písmená) a priviesť ich všetky domov – na Slovohrad. Je to cesta príjemcu (detského čitateľa) k objavovaniu svojho ďalšieho – vyššieho rozmeru: živiť srdce krásou, láskou, priateľstvom, poznávaním seba i druhých, cez detskú fantáziu a skúsenosť sa približovať sa k obrazu sveta, ktorú nazývame realita. Lebo hodnota jedného písmenka (človeka) vyplýva len z existencie a súvzťažnosti s inými písmenkami (ľuďmi): Ja som, ty si, my sme, svet sa skladá z písmen. Kniha je určená predškolákom, ktorí poznávajú tlačené písmená, prvákom, ktorí sa už boria s otázkou písanej a tlačenej podoby grafémy a všetkým, ktorí chcú hľadať, tvoriť, učiť sa hrou, utvárať seba i svet okolo. Lebo to, čo hľadáme, často hľadá nás. Tak ako „to“ hľadalo a napadalo autorky textu a ilustrácii.
Vypredané
0,40 € 4,00 €

dostupné aj ako:

  • 3 /5

Angličtina pre deti


Aktivity s farebnými samolepkami k výučbe anglického jazyka - pomáhajú deťom zvládnuť základné slová, rozvíjajú ich manuálnu zručnosť, učia deti anglické pesničky a básničky, obsahujú informácie pre rodičov a učiteľov.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Pozor, červená! (bez prebalu)


Psík Max s mačičkou Lízou a s mačiatkami Mickou a Murkom sú veľmi dobrí kamaráti. Predškolákov aj malých školákov v tejto užitočnej knižke oboznámia so základnými dopravnými predpismi, vďaka ktorým budú vedieť, ako sa majú bezpečne správať na ceste i mimo nej. Deti zažijú so zvieratkami veselé a zároveň poučné príhody, pri ktorých si poľahky osvoja všetky dôležité pravidlá. Na konci každej kapitoly sú zaujímavé úlohy a v závere knižky veľký skúšobný test. Po jeho úspešnom zvládnutí získajú detský vodičský preukaz vzorného chodca a cyklistu. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR odporúča túto publikáciu ako materiálny didaktický prostriedok pre materské školy a základné školy.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Ovitanoda: Formák, méretek óvodások számára


Ez a foglalkoztató füzet a gyerekek kezébe illő, ismerős dolgokkal mutatja meg a legkisebbeknek az alapvető formákat. Formák, kör, négyzet, háromszög, téglalap, ovális, egyforma-különböző, párok,ellentétek gyakorlása, méretek, tükrözés.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Stierateľné karty - Slová


Dokresli mačičke fúziky. Prikresli pruhy na sveter otca medveďa. Týmito kartami ťa prevedie kamarátska myška Arty, ktorá ti pomôže s kreslením a precvičí si s tebou aj čítanie a písanie! Precvič si pohyby ruky špeciálnou fixkou na kartičky, z ktorých potom môžeš fixku ľahko zotrieť a všetky slová si zopakovať, kým ich naozaj nebudeš poznať a vedieť napísať. Čo všetko táto škatuľka rozvíja? Čítanie a rozoznávanie slov; jemné motorické schopnosti na písanie; koordináciu ruky a oka; vzájomnú komunikáciu rodiča a dieťaťa. Čoskoro sa zlepšíš a budeš kresliť a písať tak pekne ako myška Arty!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Stierateľné karty - Čísla


Koľko obrázkov psíka Bertíka vidíš? Napíš chýbajúce čísla na tehličky robota Gombíka! Veselými kartami na precvičovanie počítania a písania číslic ťa prevedie kamarátska myška Arty. Pomôže ti aj s počítaním od 1 do 20. Precvič si písanie špeciálnou fixkou na kartičky, z ktorých potom môžeš fixku ľahko zotrieť a všetky čísla si zopakovať, kým ich nebudeš naozaj vedieť. Čo všetko táto škatuľka rozvíja? Rozoznávanie slov a čísel; jemné motorické schopnosti na písanie; koordináciu ruky a oka; vzájomnú komunikáciu rodiča a dieťaťa. Obsahuje obojstranné karty so stierateľným povrchom, špeciálnu fixku a utierku!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Lacná kniha Stierateľné karty - Slová (-70%)


Dokresli mačičke fúziky. Prikresli pruhy na sveter otca medveďa. Týmito kartami ťa prevedie kamarátska myška Arty, ktorá ti pomôže s kreslením a precvičí si s tebou aj čítanie a písanie! Precvič si pohyby ruky špeciálnou fixkou na kartičky, z ktorých potom môžeš fixku ľahko zotrieť a všetky slová si zopakovať, kým ich naozaj nebudeš poznať a vedieť napísať. Čo všetko táto škatuľka rozvíja? Čítanie a rozoznávanie slov; jemné motorické schopnosti na písanie; koordináciu ruky a oka; vzájomnú komunikáciu rodiča a dieťaťa. Čoskoro sa zlepšíš a budeš kresliť a písať tak pekne ako myška Arty!
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veselo do školy (-90%)


Čas letí, vaša ratolesť má päť rokov a o rok ju čaká škola. Blížiaci sa zápis do základnej školy vyvoláva u rodičov často obavy, ako ich dieťa uspeje. Tieto obavy môžu byť väčšie, ak sa rodičia rozhodnú, že svojho predškoláka do materskej školy neumiestnia a pre jeho predškolskú prípravu zvolia individuálnu domácu výučbu. Z toho dôvodu sme pre vás pripravili zrozumiteľnú a inšpiratívnu praktickú príručku. Pomocou zábavných úloh, sprevádzaných veselými ilustráciami Jany Komárovej, si jednoducho overíte, či vaše dieťa zvláda všetko, čo sa od neho pri zápise bude vyžadovať. Súčasťou každej úlohy je tiež rada pre rodičov, v ktorej sa dozviete, na čo je daná úloha zameraná, čo je potrebné precvičiť. Teraz máte príležitosť prežiť a vychutnať si svoju najvýznamnejšiu životnú úlohu.
Vypredané
0,70 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Zošit P


Zošit na nácvik prvkov a tvarov písmen v prípravnom období. *Pracovný zošit patrí do série doplnkových zošitov, ktoré pomáhajú pedagógom lepšie a efektívnejšie precvičovať učivo. *Pracovný zošit je spracovaný podľa požiadaviek elementárneho písania v prípravnom období a je vhodný pre všetkých žiakov bez ohľadu na šlabikár a koncepciu, ktorou sa pripravuje na čítanie. *Zošit sa zameriava na prvky písaného spojitého písma a precvičuje ich tak, aby samotný nácvik písania v nácvičnom období bol bezproblémový. *Zošit ponúka dostatok priestoru na docvičenie prvkov a tvarov vo zväčšenej a tiež postupne sa zmenšujúcej podobe. Každá strana je doplnená o hrový prvok na rozcvičenie ruky pred samotným písaním. Prvok zároveň rozvíja schopnosť orientovať sa na ploche a vytvárať si stratégie. *Pracovný zošit je zostavený ako séria samostatných listov, ktoré využívajú stálu štruktúru strán a preto je nielen vedenie práce, ale aj samostatná práca so zošitom veľmi jednoduchá, postupne ju zvládne väčšina žiakov bez výraznejšej inštrukcie učiteľa. *Zošit vyniká didaktickou premyslenosťou, jednoduchosťou a univerzálnosťou, keďže sa neviaže na žiadnu konkrétnu koncepciu nácviku písania spojitého písaného písma. *Práca so sériou listov je voľná, preto je možné využívať predlohové strany ľubovoľným spôsobom s ohľadom na individuálne požiadavky každého žiaka.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Maxi kniha- chystáme sa do školy


Veľká kniha pre predškolákov pripraví dieťa na úspešný štart do školy, je určená na všestranný rozvoj dieťaťa. Sú to vlastne maľovanky plné úloh, ktoré rozvíjajú tvorivé schopnosti, učia sústredeniu a dôslednosti pri práci. Ponúka mnoho stránok na hľadanie rozdielov medzi obrázkami a úlohy na rozvoj logického myslenia. Obsahuje hravé cvičenia na počítanie a zábavnou formou oboznamuje deti s veľkými písmenami.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Rajzold újra! - Grafomotorika-fejlesztő füzet óvodásoknak


Sok szülő már előre aggódik, hogy gyermekének hogyan megy majd az írástanulás az iskolában. Különösen akkor, ha azt látják, vagy hallják az óvónénitől, hogy csemetéjüket nem igazán érdeklik a rajzolással színezéssel kapcsolatos tevékenységek. Az elutasítás hátterében gyakran a finommotoros gátoltság miatti gyenge kézmozgás, a kéz ujjainak összerendezetlen mozgása állhat, melynek következményeként a sorozatos kudarcélmények elveszik a kedvét attól, hogy ceruzát fogjon a kezébe. A könyvben található feladatok, képek igazodnak a gyermekek életkori sajátosságaihoz, erősítik önbizalmukat, kitartásukat. A kiadványban a gyerekek érdeklődését felkeltő és fenntartó kiegészítő játékokat ajánlunk, amelyek komplexen fejlesztik részképességeiket (hallási figyelem, mozgás-beszéd összehangolása, finommotorika stb.), ugyanakkor nagyon szórakoztatóak akár az egész család számára.
Vypredané
4,28 € 4,51 €

First Childrens Dictionary


Filled with useful definitions, First Children's Dictionary is an ideal first reference book for children eager to expand their vocabulary. With over 3,000 entries of updated, curriculum-linked content, First Children's Dictionary is an ideal starting place for young children wanting to describe the world around them. From using a dictionary to word histories that help develop an understanding of where words come from, this dictionary for kids is an essential first reference book. Perfect for homework, First Children's Dictionary is the ideal starting place for children aged 6 and up intrigued about where words come from.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Alkotó gyermekbiblia + módszertani füzet


Bibliai történetek tanításához új módszert kitalálni nem könnyű. Sok jó és kevésbé alkalmas módszert fejlesztettek már ki, amelyeket hosszabb-rövidebb ideig alkalmaztak is a katekézisben. Napjainkban a szakmai útkeresés ökumenikus törekvés, a történelmi egyházak szakemberei által összeállított módszertani anyagok kölcsönös érdeklődésre tarthatnak számot. Michael Landgraf Alkotó gyermekbibliáját, mely 160 oldalon mutatja be az Ó és Újszövetség jeleneteit, nagy örömmel adjuk a magyar családok, katekéták, hittanárok és gyerekek kezébe. A világ számos országában jelent meg 2007 óta. Lefordították angol, francia, holland, norvég, portugál, orosz, lett és kirgiz nyelvekre. A könyvet fellapozva, első pillantásra csak üres lapokat látunk, de alaposan megvizsgálva felfedezhetjük, hogy újszerű és eredeti megközelítési módja mennyi lehetőséget rejt magában. A kötet mellé összeállított módszertani füzet számtalan ötletet kínál egyéni és közösségi munkához is. A kötet magyar kiadására Michael Landgraf együttműködésével, valamint a Deutsche Bibelgesellschaft és a Calwer Verlag szíves engedélyével kerülhetett sor.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Lacná kniha Alkotó gyermekbiblia + módszertani füzet (-90%)


Bibliai történetek tanításához új módszert kitalálni nem könnyű. Sok jó és kevésbé alkalmas módszert fejlesztettek már ki, amelyeket hosszabb-rövidebb ideig alkalmaztak is a katekézisben. Napjainkban a szakmai útkeresés ökumenikus törekvés, a történelmi egyházak szakemberei által összeállított módszertani anyagok kölcsönös érdeklődésre tarthatnak számot. Michael Landgraf Alkotó gyermekbibliáját, mely 160 oldalon mutatja be az Ó és Újszövetség jeleneteit, nagy örömmel adjuk a magyar családok, katekéták, hittanárok és gyerekek kezébe. A világ számos országában jelent meg 2007 óta. Lefordították angol, francia, holland, norvég, portugál, orosz, lett és kirgiz nyelvekre. A könyvet fellapozva, első pillantásra csak üres lapokat látunk, de alaposan megvizsgálva felfedezhetjük, hogy újszerű és eredeti megközelítési módja mennyi lehetőséget rejt magában. A kötet mellé összeállított módszertani füzet számtalan ötletet kínál egyéni és közösségi munkához is. A kötet magyar kiadására Michael Landgraf együttműködésével, valamint a Deutsche Bibelgesellschaft és a Calwer Verlag szíves engedélyével kerülhetett sor.
Vypredané
1,43 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Ének az óvodában


Forrai Katalin könyve ma már klasszikusnak számít: évtizedek óta az óvodai ének-zene oktatás egyik nélkülözhetetlen alapműve, amely a zenei kultúra továbbadásában, a magyar népzenekincs megismertetésében és a zenei készségek fejlesztésében nyújt szakmai, módszertani segítséget. A szinte teljes óvodai dalanyagot felölelő zenei példatár az otthoni és óvodai énekléshez, játékhoz, zenehallgatáshoz kínál több mint háromszáz mondókát, dalt és énekes játékot. A Rogán Miklós szemléltető ábráival és rajzaival illusztrált kötetet amelyet a Móra Kiadó felújított formában tár a közönség elé gyerekekkel foglalkozó felnőtteknek, iskoláknak, óvodáknak és könyvtáraknak ajánljuk.
Vypredané
10,17 € 10,71 €
  • 4,5 /5

Štátny vzdelávací program pre predprimárne vzdelávanie v materských školách


Štátny vzdelávací program pre pred primárne vzdelávanie v materských školách schválilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky dňa 6. júla 2016 pod číslom 2016-17780/27322:1-10A0 s platnosťou od 1. septembra 2016.
Vypredané
7,60 € 8,00 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.