! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre predškolákov strana 9 z 24

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let, 3. vydání


Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností. Každá strana obsahuje motivační příběh, pracovní, ilustrovaný materiál pro děti a dále instrukce pro dospělé s uvedením cíle činnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 4 do 6 let 2. díl, 2. vydání


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce. Knížka se věnuje rozlišení a pojmenování barev, odlišení tvarů prvků. V knize jsou zahrnuta cvičení z oblasti zrakové diferenciace, zrakové analýzy a syntézy, zrakové paměti, rozlišení figury a pozadí, rovněž také cvičení k rozvoji očních pohybů.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Ovitanoda: Tuti tudás


Diószeginé Nanszák Tímea újabb foglalkoztató füzete. Iskolába készülő óvodások számára. Játékos és érdekes feladatok matematikából, számolós, rajzolós, gondolkodtató feladványok 48 oldalon.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Lacná kniha Obrázkové čítanie - Cirkus ide! (-70%)


Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie o cirkuse Pimprľákov, ktorý prišiel do mestečka, a deti sa už nemôžu dočkať, kedy ho navštívia. Čo sa však stane, keď klauna Mikuláša rozbolí zub? A ako dopadne prvé vystúpenie, v ktorom bude slonica Anička jazdiť na kolobežke a lev Alojz vydesí celú manéž? Knižka je určená najmenším čitateľom, preto je text písaný veľkým písmom. Niektoré podstatné mená sú nahradené obrázkami, ktoré majú deti pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehu. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov.
Vypredané
1,80 € 6,00 €

dostupné aj ako:

Učíme sa písať


Kniha je určená deťom predškolského veku. Obsahuje zábavné cvičenia, ktoré pomáhajú rozvíjať ich grafomotorické schopnosti a sústredenosť.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Finommotorika, grafomotorika - fejlesztő füzet óvodásoknak


A Züm-züm ovis fejlesztők segítenek a gyerekeknek a legfontosabb készségek és képességek megfelelő szintű kialakításában. Fontos, hogy a helyes ceruzafogás 5-6 éves kor körül minél nagyobb szerepet kapjon! A helytelen ceruzafogás miatt az iskolában az írás nem kényelmes a gyermek számára, ezért nincs sikerélménye. A foglakoztatóban található játékos feladatok előkészítik az írás tanulását. Legjobb a háromszög alakú ceruzák használata.
Vypredané
1,83 € 1,93 €
  • 5 /5

Čarovná pastelka - pracovný zošit 4-5 rokov


Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Jazyk a komunikácia. A to druhú časť výkonových a obsahových štandardov zameranú na Písanie reči, podoblasť Grafomotoriky. Edukačný pracovný zošit rozvíja jemnú motoriku, v ktorej si dieťa osvojuje jednoduché grafomotorické prvky a zároveň dieťa motivuje k písanej kultúre reči. Prostredníctvom edukačného zošita si dieťa precvičuje: - Pohyby zápästia - vertikálne línie, horizontálne línie, krivky, slučky - Dlane a prsty - horný a dolný oblúk, vlnovky, lomené línie, ležatá osmička Edukačný pracovný zošit je zostavený tak, aby dieťa motivoval, vzbudil u neho záujem o hru. Podnecoval ho v pokusoch, omyloch a úspechoch. Dospelý je pre dieťa vzor, ktorý poskytne oporu a pomoc. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťa dodržuje správny sed a sklon pri písaní. - Využíva koordináciu zraku a ruky. - Kreslí uvoľnenou rukou plynulo a smelo. - Znázorňuje grafické pohyby vychádzajúce z ramenného kĺbu (kývanie, mletie, hojdanie, navíjanie). - Podľa potreby dieťaťu poskytnite pomoc a oporu. Nezosmiešňujte ho. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Oceňujte snahu a vôľu dieťaťa. Nešetrite pochvalou a povzbudením. Úlohou je na jednotlivých pracovných listoch precvičovať základné prvky písania a ich spájanie. Dieťa prejde postupne od bodu k čiarke, kruhu, slučke. Prípravné cvičenia podporujú rôzne oblasti detského vývoja, ktoré sú dôležité pre pozitívny vývoj písania. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie grafomotorických zručností: - rozvíja jemnú motoriku - motivuje k písanej kultúre jazyka Dieťa precvičuje: - Pohyby zápästia - vertikálne línie, horizontálne línie, slučky - Dlane a prsty - horný a dolný oblúk, vlnovky, lomené línie
Vypredané
0,98 € 1,03 €
  • 5 /5

Čarovné rátanie - pracovný zošit 4-5 rokov


Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Matematika a práca s informáciami. Edukačný pracovný zošit rozvíja základné kompetencie dieťaťa a to nasledovne: - Komunikačné kompetencie - Matematické kompetencie - Kompetencie učiť sa, riešiť problémy, tvorivo a kriticky myslieť V predškolskom veku sa začína rozvíjať presné myslenie dieťaťa. Cieľom edukačných aktivít je naučiť dieťa chápať čísla a jednoduché operácie s nimi a rozvíjať základy algoritmického myslenia. Edukačný pracovný zošit: Prvé počty je určený pre 4-5 ročné deti. Úlohy a aktivity sú hravého charakteru. Dospelý sa snaží, aby: - dieťa získalo nové poznatky pomocou riešenia úloh - vedie dieťa k aktivite a komunikačným situáciam - uplatňuje pri riešení úloh riadené rozhovory, ktorých súčasťou je aj kladenie otázok a pokynov - dieťa dostáva možnosť sledovať, spoznávať a skúšať Edukačný pracovný zošit je rozpracovaný do týchto podoblastí: - Čísla a vzťahy - Geometria a meranie - Logika Čísla a vzťahy - týka sa predovšetkým počtu v skupine a riešenia jednoduchých úloh súvisiacich s počtom. Geometria a meranie - rozvíja orientáciu v priestore a v rovine. Dieťa sa v nej zoznamuje s najjed- noduchšími geometrickými útvarmi a ich porovnávaním. Logika - je malým úvodom do logiky, kde sa dieťa stretáva s jednoduchými úlohami na rozmýšľanie. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťa najskôr motivujte, prečítajte úlohu na edukačnom liste, aby si utvorilo predstavu, čo ho čaká. - Úlohy vykonáva postupne. Dospelý kladie otázky a dieťa odpovedá alebo dopĺňa a dokresľuje alebo kategorizuje. - Overte si, či dieťa úlohe porozumelo. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Podľa potreby poskytnite dieťaťu pomoc a oporu. - Pozorujte samostatnosť a tvorivosť pri riešení úloh. - Umožňujte v dostatočnej miere vyjadriť svoj názor, postreh, skúsenosť. V pracovnom zošite si deti hravou formou rozvíjajú a precvičujú pamäť a predstavivosť. Zoznamujú sa s priestorovými vzťahmi, geometrickými tvarmi a počtom od 1 do 4. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie matematických predstáv: - rozvíja presné myslenie dieťaťa - učí dieťa chápať čísla a jednoduché operácie s nimi Dieťa precvičuje: - Čísla a vzťahy - počet v skupine a jednoduché úlohy súvisiace s počtom - Geometria a meranie - orientáciu v priestore, jednoduché geometrické útvary - Logika - jednoduché úlohy na rozmýšľanie
Vypredané
0,98 € 1,03 €
  • 5 /5

Čarovné objavy - pracovný zošit 4-5 rokov


Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Človek a príroda, Človek a spoločnosť, Človek a svet práce. Edukačný pracovný zošit rozvíja základné kompetencie dieťaťa, a to hlavne vzdelávacie spôsobilosti, ktoré je možné v predškolskom veku rozvíjať vďaka: - Pozorovaniu - získavanie nových informácií - Kategorizovaniu - priraďovanie, triedenie - Empirickej komunikácii - vyjadriť argumentáciu vlastnou skúsenosťou Cieľom edukačného zošita je, aby dieťa získalo skúsenosti, malo možnosť vyjadriť svoju predstavu o daných javoch, predmetoch a situáciach. Je zostavený tak, aby u dieťaťa vzbudil záujem o činnosť a podnecoval ho k prirodzenému bádaniu, skúmaniu, pokusom a omylom alebo k jednoduchým porovnaniam. Dospelý je pre dieťa vzor zvedavej a bádajúcej osoby, ktorá kladie otázky, ale zároveň na ne hľadá odpovede. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťaťu najskôr prečítajte všetky úlohy na edukačnom liste, aby si utvorilo predstavu, čo ho čaká. - Úlohy vykonáva postupne. Dospelý kladie otázky a dieťa odpovedá alebo dopĺňa a dokresľuje alebo kategorizuje. - Overte si, či dieťa úlohe porozumelo. - Pozorujte samostatnosť a tvorivosť pri riešení úloh. - Umožňujte v dostatočnej miere vyjadriť svoj názor, postreh, skúsenosť. - Podľa potreby dieťaťu poskytnite pomoc a oporu. Nezosmiešňujte ho. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Oceňujte snahu a vôľu dieťaťa. Zošit obsahuje témy, ktoré sa dotýkajú každodenného života. Dieťa sa tak učí efektívnejšie, pretože môže porovnávať svoje zážitky. S pomocou pracovného zošita si dieťa rozvíja vizuálne vnímanie a slovnú zásobu, samostatnosť, predstavivosť, logické myslenie a grafomotorické zručnosti. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie všeobecného poznania: - rozvíja pozorovanie, triedenie a priraďovanie - cieľom je vyjadriť skúsenosť dieťaťa a predstavu o daných javoch, predmetoch a situáciách - vzbudzuje záujem k bádaniu, pokusom a jednoduchým porovnaniam
Vypredané
0,98 € 1,03 €

Počítání soba Boba - 1. díl


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji matematických schopností a prevenci potíží v matematice po zahájení školní docházky, zároveň rozvíjí matematické nadání, přemýšlení. Při práci s knihou se budují základní matematické pojmy jako např. všechny, některé, málo, hodně, stejně, méně, více… Zaměřuje se na rozvoj schopností, jako je třídění, řazení, základy orientace v prostoru atd.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Orientace v prostoru a čase pro děti od 5 do 7 let


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností. Každá strana obsahuje motivační příběh pro děti a dále instrukce pro dospělé s uvedením cíle činnosti.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Na návštěvě u malíře 3. díl 3. vydání


Pracovní sešit obsahuje grafomotorická cvičení, vycházející z posloupnosti vývoje dovedností dítěte. Cvičení postupují od nejjednodušších prvků, které se v kresbě dítěte objevují nejdříve, a přecházejí k obtížnějším. Materiály přinášejí podněty k získání dovednosti, jejímu procvičování a posléze její fixaci před postupem do další úrovně obtížnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Rozvoj zrakového vnímání 3. díl 2. vydání


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce. Knížka se věnuje rozlišení a pojmenování barev, odlišení tvarů prvků. V knize jsou zahrnuta cvičení z oblasti zrakové diferenciace, zrakové analýzy a syntézy, zrakové paměti, rozlišení figury a pozadí, rovněž také cvičení k rozvoji očních pohybů.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Montessori-módszer - Érzések


A Montessori-módszer alapelvei a tanulásban nagy szerepet tulajdonítanak a kreativitásnak és a szabad választás lehetőségének. A dobozban lévő kirakós kártyák ennek megfelelően úgy lettek kifejlesztve, hogy serkentsék a kisgyermekek kognitív képességeit. A leendő iskolások az ajánlott játékok során megismerik saját érzéseiket, nevet és jelentést adnak nekik, kifejezési formát találnak hozzájuk és megtanulnak bánni velük. Tartalom: 14 kirakós tábla * Útmutató a szülőknek
Vypredané
11,92 € 12,55 €
  • 4,5 /5

Veľká kniha úloh pre predškolákov


Veľká kniha úloh pre predškolákov je plná ucelených učebných pomôcok pre deti predškolského veku, pripravujúcich sa do školy. Kniha obsahuje všetko, čo je potrebné pri príprave dieťaťa na školské vyučovanie. Prináša veľké množstvo materiálov na upevnenie a rozvinutie poznatkov a návykov, rodičom dáva šancu preveriť a najmä oceniť možnosti a snahu dieťaťa.
Vypredané
7,95 € 11,90 €

Rozvoj zrakového vnímání 1. díl


Publikace obsahuje 1) cvičení pro děti ve věku od 3 do 5 let, která napomohou rozvinout: - rozlišování a pojmenování barev - orientaci v ploše – odlišení figury a pozadí - schopnost rozlišit detaily - vedení očních pohybů zleva doprava - zapamatování si zrakově vnímaných objektů 2) metodický návod pro dospělé, který: - doporučuje zásady pro práci s dítětem - pomáhá překonávat obtíže Zaujala vás titulní ilustrace nebo snad poněkud neobvyklé jméno krtka v názvu knihy? Prolistujte ji a uvidíte spoustu zajímavých nápadů a pěkných ilustrací, které jistě přilákají malého předškoláka. Až budete s dítkem číst příběh krtka a jeho dětských kamarádů, dovíte se také mimo jiné, proč se krtek jmenuje Barbora. Autorka knihy, speciální pedagožka známá svými předchozími publikacemi podporujícími přípravu na psaní a počítání, se tentokrát zaměřila na rozvoj zrakového vnímání. Vy máte nyní před sebou první díl, určený tří- až pětiletým dětem. Máte-li však dítko šestileté, nemusíte čekat na další díl, můžete s tímto dílem před nástupem do školy klidně pracovat. Jak zjistíte, kniha obsahuje nejen příběh a z něho vyplývající úkoly ve formě obrázků, ale také instrukce pro dospělého „spolupracovníka“ dítěte. Při zpracování publikace autorka vhodně uplatnila pedagogické principy. Postupuje od jednoduchého ke složitému, respektuje věk dětí, uplatňuje zásadu názornosti. Práce s knihou podporuje rozvoj zrakového vnímání – rozlišování odlišných i podobných obrázků a tvarů, cvičí zaměření pozornosti, motivuje dítě k práci. To vše bude ve škole potřebovat nejen při čtení, ale také při psaní, počítání a plnění všech dalších školních povinností. Jako logopedka nemohu opomenout ani přínos pro rozvoj komunikace. Dítko se soustředí na příběh, který mu čtete, učí se pozorně naslouchat a podle slovní instrukce správně plnit úkoly, rozvíjí se tak jeho myšlení. Významné pro dítě jsou i pracovní návyky a také vytváření vztahů k okolí. Učí se orientovat ve vztahu k přírodě, zvířatům, zjišťuje, jak se chovat k ostatním dětem i dospělým. Sami uznáte, že právě to je pro život dosti důležité. Navíc se potěšíte půvabnými ilustracemi, srozumitelnými dítěti daného věku, které ve shodě s autorčiným záměrem budou dítě i vás učit pozorně se dívat na svět. Přeji vám hodně radosti při zábavné a smysluplné hře s dítětem. PhDr. Alena Šafrová externí pedagožka Pedagogické fakulty MU v Brně
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Príroda - učíme sa s Montessori


Skvelá knižka na prvé zoznámenie sa s prírodou a jej zákonitostami.Vďaka mnohým aktivitám zabaví každého malého zvedavca.
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Moderná kniha predškoláka


Táto zábavná kniha je určená všetkým budúcim prváčikom. Pomôže im rozvíjať predstavivosť, myslenie a logický úsudok formou plnenia zábavných úloh. Úlohy sú zoradené od jednoduchších po zložitejšie. Deti si tak môžu trénovať vytrvalosť a sústredenie a navyše si rozšíria vedomosti. Dokresľovanie obrázkov stimuluje rozvoj jemnej motoriky, ktorú budú potrebovať pri písaní písmen a číslic v škole.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Lacná kniha Moderná kniha predškoláka (-70%)


Táto zábavná kniha je určená všetkým budúcim prváčikom. Pomôže im rozvíjať predstavivosť, myslenie a logický úsudok formou plnenia zábavných úloh. Úlohy sú zoradené od jednoduchších po zložitejšie. Deti si tak môžu trénovať vytrvalosť a sústredenie a navyše si rozšíria vedomosti. Dokresľovanie obrázkov stimuluje rozvoj jemnej motoriky, ktorú budú potrebovať pri písaní písmen a číslic v škole.
Vypredané
2,10 € 6,99 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.