! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre predškolákov strana 24 z 24

Počítanie- Zábavné učenie


Každá kniha tohto projektu ponúka dieťaťu súbor rozvíjajúcich cvičení vďaka ktorým si zábavnou formou osvojí všetko čo mu uľahčí prechod z hravého predškolského veku medzi zodpovedných školákov. Počítanie umožní dieťaťu aby formou hry pochopilo podstatu počítania naučilo sa spájať číslo s množstvom predmetov a potom bude riešiť jednoduché príklady na sčítanie a odčítanie do desať. Zaujímavými úlohami na predstavivosť sa naučí premýšľať analyzovať a sústrediť sa na problém. Sčítanie a odčítanie tak bude v škole už hračka. Kniha je určená deťom vo veku 5-6 rokov.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Písanie-Zábavné učenie


Každá kniha tohto projektu ponúka dieťaťu súbor rozvíjajúcich cvičení vďaka ktorým si zábavnou formou osvojí všetko čo mu uľahčí prechod z hravého predškolského veku medzi zodpovedných školákov. Písanie obsahuje súbor cvičení vďaka ktorým dieťa zvládne návyky správneho písania. Pri kreslení rôznych čiar sa ukáže do akej miery je ruka dieťaťa pripravená na písanie. Obsahuje aj obrázky na vyfarbovanie najobľúbenejší a najužitočnejší cvik na rozvoj grafomotoriky zrak
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Mačky & Mačiatka SK


Knižka plná hier, skladačiek a hlavolamov. Deti môžu kresliť obrázky spájaním bodiek a hľadať rozdiely medzi dvomi fotografiami. Hrdinami všetkých hier sú rozkošné zvieratká. Nájdete tu aj vystrihovačky a viac ako 50 náliepek.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Abeceda se zvířátky


Nejmenším přinášíme čtyři knihy, které děti určitě zaujmou svými nádhernými ilustracemi hned od první stránky. Sáhnete-li po Zvířecí abecedě, Malých zvířátkách nebo Zvířecích uspávankách, můžete si být jisti, že přinesete domů knihu, ke které se budo u vaše děti vždy rády vracet. Přečtete si s nimi nejen jak dělá kráva, kočka nebo pes, ale i jaké uspávanky svým dětem zvířata zpívají, proč má zebra pruhy nebo slon chobot. Spojení ilustrací s vtipným a poetickým textem se bude jistě dětem líbit a v ěříme, že kouzlo těchto knih pro sebe objeví i dospělí.
Vypredané
1,01 € 1,06 €

Lacná kniha Učíme se hrou Už znám všechny barvy (-70%)


Najdete v ní rozmanité úkoly a hry podporující zábavnou formou myšlení a jemnou motoriku. Je cíleně zaměřena na schopnosti dětí mladšího předškolního věku - od 3-4 let. Veselé ilustrace jsou určeny nejen k prohlížení, ale i k vybarvování a rozvíjení fantazie. Pohybová cvičení umožňují dětem odreagovat se a současně podporují myšlenkovou činnost. Najdete zde i různé další doplňující náměty a veselou hru s barevnou kostkou. Součástí knížky je i omyvatelná "kouzelná" stránka, která dává vašemu dítěti možnost opakovaně procvičovat co se naučil a malovat stíracími fixy či barvami. Tento díl je zaměřen na poznávání barev
Vypredané
1,25 € 4,18 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká kniha malého školáka (-70%)


Kniha plná zaujímavostí sveta malého školáka. Deti môžu v knihe riešiť hlavolamy, hľadať cestu z bludiska, bystrým okom objaviť skryto nakreslené figúrky, zistiť rozdiely i podobnosti na obrázkoch. Kniha im pomôže spoznať stromy i kvety, listy i plody, motýle i chrobáky. Pomocou nej sa naučia nové piesne, hry i riekanky. (245X330, str.173, TV,FB, r.vyd.2004)
Vypredané
2,98 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrajeme si a cvičíme s dětmi (-70%)


Hrajeme si a cvičíme s dětmi je sešit plný rozmanitých úkolů určený pro děti v předškolním věku. Pestrou nabídku nových nápadů ocení rodiče i učitelky v mateřských školách. Sešit tvoří: - hravý tělocvik spojený s veselými říkankami - úkoly zaměřené na rozvoj manuální zručnosti ve stylu vyrob si sám - úkoly procvičující postřeh a rozvíjející rozumové schopnosti dětí - náměty na kolektivní hry, díky kterým si děti procvičí své znalosti a dovednosti - obrázky určené k dokreslení a vybarvování - a spousta jiných hravých úkolů ...
Vypredané
1,68 € 5,59 €

dostupné aj ako:

Všechno zvládnu na vše přijdu


V této řade cvičebnic si (nejen) budoucí školáci procvičí zábavnou formou vše, co je potřebné pro úspěšné zvládnutí prvního školního roku. Pomocí hravých cvičení a úkolu se naučí základům počtů, psaní i logiky.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Cvičení a úkoly abych mohl do školy


Vypredané
5,76 € 6,06 €

Prvé detské objavy


Pracovný zošit Prvé detské objavy: spoznávame svet so škôlkarom je určený pre deti vo veku 4-5 rokov.
Vypredané
1,23 € 1,29 €

Rozcvička jazýčka


Vypredané
1,23 € 1,29 €

Objavuj svet počtov


Vypredané
1,23 € 1,29 €

Sing a Song with US+CD


Vypredané
4,42 € 4,65 €

Robot Edko 2


Fonematické uvedomovanie. Pre deti od 5 r. a staršie deti s narušenou komunikačnou schopnosťou. Cenovo výhodný balíček: pracovný zošit ROBOT EDKO 2 a edupomôcka RÝMY S ROBOTOM EDKOM. Používanie oboch materiálov odporúča Slovenská asociácia logopédov. O zošite: ROBOT EDKO 2 HRÁME SA SO SLABIKAMI, SLOVAMI A RÝMAMI. Pracovný zošit na rozvíjanie fonematického uvedomovania. Fonematické uvedomovanie je schopnosť, pri ktorej je dieťa pripravené vnímať zvukovú štruktúru slova. Chápe, že slová sa skladajú z menších zvukových častí zo slabík a hlások. Dostatočne rozvinuté fonematické uvedomovanie je podmienkou, aby sa dieťa naučilo čítať a písať. Pracovný zošit ROBOT EDKO 2 je zameraný na rozvíjanie fonematického uvedomovania hravou formou, pričom úlohy v ňom rešpektujú vývinový princíp. Obsahuje 5 okruhov zložitejších aktivít so slabikami: uvedomovanie a tvorba rýmov, vytváranie slabičnej reťaze, tvorba zdrobnenín, hľadanie ukrytých krátkych slov v dllhších slovách a skladanie slov z ukrytých slabík v slovách. Deti úlohami sprevádza milá postavička robota Edka a jeho sestry Hanky. Je určený deťom vo veku od 5 rokov, ale i starším deťom s narušenou komunikačnou schopnosťou. Pracovný zošit využijú rodičia, pedagógovia v MŠ i v ZŠ, logopédi a špeciálni pedagógovia.
Vypredané
7,03 € 7,40 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.