! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre predškolákov strana 19 z 24

Zábavné učenie pre predškolákov a školákov


Máte v rukách knihu, ktorá vám pomôže pripraviť dieťa zábavným spôsobom do školy. Zaujímavé úlohy, cvičenia, krásne ilustrácie, veselé a vtipné básničky a cenné rady ? to všetko nájdete v tejto knihe. Vaše dieťa bude mať chuť učiť sa, bude sa tešiť na každý deň, ktorý s vami strávi pri riešení tých najrozmanitejších úloh. Získavanie ďaľších vedomostí sa stane pre budúceho i terajšieho školáčika samozrejmosťou. A nielen to ? naučí sa tvorivo pristupovať k práci, využívať svoju fantáziu a rozvíjať svoje schopnosti.
Vypredané
11,83 € 12,45 €

Rok s krtkem


Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř ročních období a na základě Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání. Každá kapitola má cíl odpovídající RVP PV a je uvedena jedním z krtkových dobrodružství. Po poslechu motivačního příběhu následují rozmanité aktivity – řízená diskuze na cíleně volená témata, artikulační a grafomotorická cvičení, řešení drobných rébusů, jednoduché didaktické hry, výtvarné činnosti a tvoření z rozličných materiálů, pohybové hry s doprovodem písničky či básničky apod. Knihu ocení učitelky v MŠ, pracovníci mateřských center a vychovatelé předškolních dětí v dětských domovech, inspiraci v ní najdou i studenti pedagogiky a rodiče. Miroslava Sloupová pracuje 25 let jako učitelka MŠ v Českých Budějovicích. Absolvovala střední pedagogickou školu, obor učitelství v MŠ.
Vypredané
13,96 € 14,69 €
  • 5 /5

Praktická príprava do školy


Chcete svoje dieťa rýchlo a kvalitne pripraviť na školu?Neviete, ako to dosiahnuť a kde začať? Pomôže vám naša príručka: - praktické rady najlepších špecialistov - jednoduché a efektívne spôsoby učenia - možnosť samostatne precvičovať dieťa - zrozumiteľné odpovede na akokoľvek zložité otazky
Vypredané
6,00 € 11,90 €

Bolek - Lolek- Učíme sa číslice


Škola s Lolkom a Bolkom je zábava pre predškolákov aj malých školákov. Nacvičíte si písanie číslic jenoduchým a zábavným spôsobom a naučíte sa počítať pomocou hádaniek a rébusov.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Bolek - Lolek - Učíme sa abecedu


Škola s Lolkom a Bolkom je zábava pre predškolákov aj malých školákov. Nacvičíte si písanie abecedy ľahko a zábavne a naučíte sa abecedu pomocou hádaniek a rébusov.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Macskaköröm


Íráselőkészítő munkafüzet óvodásoknak.
Vypredané
1,69 € 1,78 €

Knižka úloh s maľovankami


Séria kníh Učíme sa s Tomášom pomáha deťom predškolského veku rozvíjať základné učebné zručnosti. Učenie sa stáva ozajstnou zábavou, keď sa v jednoduchých, veselých cvičeniach z matematiky a slovenského jazyka stretávame s hrdinami príbehu Tomáš a jeho kamaráti.
Vypredané
2,57 € 2,71 €

Šimonovy pracovní listy 10


Rozvoj obratnosti mluvidel a nácvik dýchání. Soubor 32 pracovních listů s metodickými pokyny. První část tvoří cvičení zaměřená na rozvoj motoriky jazyka a pohybu rtů. Autorce se podařilo pomocí nápadité motivace připravit návody pro všechna základní cvičení jazyka a rtů tak, aby je děti prováděly s chutí. Rozvíjí se současně i jemná motorika a zvuková stránka úkolu se k této činnosti nenásilně připojuje. Druhou část tvoří dechová cvičení doplněná o další činnosti, předkládaná zábavnou formou. V metodické části je popsán nácvik správného dýchání.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Šimonovy pracovní listy 11


Zábavná grafomotorická cvičení poskytují průpravu k psaní, přispívají k lepšímu ovládání tužky a nácviku různých druhů čar. Od jednodušších uvolňovacích cviků v prvním tematickém celku se postupuje k opakování složitějších tvarů. Veselé náměty motivují děti k nácviku uvolněného pohybu tužkou ze strany na stranu, krouživého pohybu, postupují přes souvislou vlnovku a rovné čáry v různých směrech až po spirály, dolní oblouk, kruhy a různé tvary podle osnovy. Pracovní listy využijí děti, které baví kreslení nebo děti, které potřebují zlepšit ovládání tužky.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Šiesta kniha hádaniek


328 hádaniek, 140 kreslených rébusov pre deti vo veku piatich až ôsmich rokov
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Hello Kitty Učíme sa písmená


Chceš sa s Hello Kitty naučiť písmená abecedy? V tomto zošite s krásnymi samolepkami vám to obom pôjde od ruky. Naučíš sa čítať a písať a veselo sa pritom pobavíš.
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Hello Kitty Učíme sa slová


Hello Kitty má pre teba zábavné úlohy! V tomto 24 stranovom zošite sa naučíš poznávať a písať rôzne slová, s ktorými sa stretávaš každý deň - a to všetko aj s pomocou pekných samolepiek.
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Encyklopedie předškoláka


Chcete rychle, a přitom dobře připravit své dítě na školní výuku? Nevíte jak to udělat a čím začít? V tom vám pomůže právě knížka ENCYKLOPEDIE PŘEDŠKOLÁKA! Obsahuje praktické rady nejlepších specialistů. Poradí s jednoduchými, a přitom efektivními způsoby učení. S její pomocí můžete dokonce sami znalosti svého dítěte otestovat . Najdete v ní srozumitelné odpovědi na mnoho složitých otázek, obsahuje jednoduché úkoly zaměřené na počítání, čtení, rozvíjení myšlení, rozvoj řeči, paměti, jemné motoriky apod. Tato knížka je určena především pro rodiče budoucích školáků.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Hello Kitty Učíme sa číslice


Ste pripravení urobiť si s Hello Kitty a jej priateľmi pár zábavných úloh? V tomto zošite sa naučíte poznávať a písať číslice od 1 do 10. Pomôžu vám pri tom aj pekné samolepky. Až sa jednotlivé číslice naučíte, môžete sa pokúsiť aj počítať.
Vypredané
3,25 € 3,42 €

Hello Kitty Učíme sa hodiny


Chceš sa s Hello Kitty dobre pobaviť a pritom sa naučiť ako sa určuje čas? Na týchto 16 stranách máš na to príležitosť. Pomôžu ti pri tom aj pekné samolepky.
Vypredané
3,25 € 3,42 €

Encyklopédia predškoláka


Naša encyklopédia bude verným pomocníkom pri príprave do školy.Dieťa sa bude učiť z nášho bohatého a rôznorodého knižného materiálu.Postupne sa zoznámi so všetkými základnými témami,ktoré musí poznať budúci prváčik,získa návyky potrebné pri počítaní,čítaní a písaní.Kniha obsahuje rozvíjajúce cvičenia a testy.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Moderná kniha predškoláka


Legendárny kráľ Artuš, čarodejník Merlin a rytieri okrúhleho stola ožívajú v netradičnom komiksovom spracovaní stredovekého príbehu. Tajomný príbeh a akčné ilustrácie robia z čítania dobrodružstvo nielen pre deti, ale aj večne mladých dospelých.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Knižka úloh s nálepkami


Séria kníh Učíme sa s Tomášom pomáha deťom predškolského veku rozvíjať základné učebné zručnosti. Učenie sa stáva ozajstnou zábavou, keď sa v jednoduchých, veselých cvičeniach z matematiky a slovenského jazyka stretávame s hrdinami príbehu Tomáš a jeho kamaráti.
Vypredané
3,69 € 3,88 €

Knižka úloh s nálepkami


Séria kníh Učíme sa s Tomášom pomáha deťom predškolského veku rozvíjať základné učebné zručnosti. Učenie sa stáva ozajstnou zábavou, keď sa v jednoduchých, veselých cvičeniach z matematiky a slovenského jazyka stretávame s hrdinami príbehu Tomáš a jeho kamaráti.
Vypredané
3,69 € 3,88 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.