Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre stredné školy strana 106 z 111

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Matematika písanka pro 1. ročník


16 stran písanky vede děti k procvičování tvarů číslic nejen předtištěnými vzory a linkováním, ale také zadáními pomocí obrázků a obrázkových úkolů, které děti nenechávají pouze mechanicky zapisovat tvary, ale nutí je náležitě vnímat jejich význam.
Vypredané
0,69 € 0,73 €

Zbierka príkladov z ekonomiky pre študijné odbory


Zbierka obsahuje celý rad príkladov rôznej obťažnosti, úlohy a hry, ktoré vám pomôžu ľahšie vniknúť do tajov stredoškolskej ekonomiky.Príklady zo zbierky vám umožnia pristupovať k rôznym ekonomickým otázkam a na základe osobných skúseností zovšeobecň ovať ekonomické javy.
Vypredané
2,96 € 3,12 €

Metodická príručka k učebnici Schau mal! 4


Vypredané
3,53 € 3,72 €

Nový Slovenský jazyk pre SŠ 4. ročník - ZPU


ZOŠIT PRE UČITEĽA Obsahuje náhľady strán zo Zošita pre študenta s výsledkami úloh, možnými riešenia úloh, námetmi a komentármi k nim. Učiteľ odhalí prostredníctvom výsledkov aj zámer úloh. Výsledky sú graficky vyčlenené a urýchľujú prípravu učiteľa na hodinu. Vďaka širokej ponuke úloh si môže učiteľ vybrať a zostaviť hodinu podľa schopností žiakov. Keďže má učiteľ k dispozícii všetko na jednom mieste, zvyšuje sa efektivita prípravy učiteľa na hodinu a má dostatok času na individuálny prístup, vlastné tvorivé aktivity a pod. Úlohy zďaleka nevyčerpávajú potenciál ukážok a komunikačných prostriedkov. Autori predpokladajú schopnosť učiteľa tvorivo pracovať s ponúknutým materiálom. Obsahuje: – riešenia úloh pre učiteľa; – námety na riešenie; – vysvetlenie zámeru úloh; – vyznačenie hľadaných javov priamo v texte; – inšpiráciu na ďalšiu prácu s textami a úlohami.
Na sklade > 5Ks
12,08 € 12,72 €

Cvicna firma praktikum


Vypredané
9,64 € 10,15 €

Informatika pre stredné školy práca s textom


Tematický zošit schválilo Ministerstvo školstva Slovenskej republiky a zaradilo ho do zoznamu odporúčaných učebníc pre stredné školy a ZŠ s triedami so zameraním na matematiku a prírodovedné predmety.
Vypredané
2,27 € 2,39 €

Táto kategória je určená pre stredoškolákov a ponúka široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré sú prispôsobené potrebám a požiadavkám stredoškolského vzdelávania.

Učebnice pre stredné školy pokrývajú rôzne predmety a odbory, ktoré sú súčasťou stredoškolského učebného plánu. Žiaci nájdu v týchto učebniciach podrobné informácie, aktuálne poznatky, príklady a praktické úlohy, ktoré im pomáhajú lepšie pochopiť a aplikovať študovanú látku.

Kategória "Učebnice pre stredné školy" obsahuje učebnice na matematiku, slovenský jazyk a literatúru, fyziku, chémiu, biológiu, geografiu, dejepis, cudzie jazyky, ekonómiu, informatiku, a ďalšie stredoškolské predmety.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, cvičebnice a príručky.