! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Pre vysoké školy strana 103 z 103

Eu Odvetvi A Infrastruktura


Publikace EU odvětví a infrastruktura je určena jak pro vysokoškolské studenty, tak pro manažery z nejrůznějších odvětví. Je jednou ze sedmi z tzv. řady EU vstup do Evropy se stává stále hmatatelnější skutečností a vyvolává řadu otevřených otázek v oblasti ekonomiky, obchodu, práva, marketingu ad. Na požadavek jejich komplexnějšího zpracování reagovali autoři odborníci z vysokých škol v Brně a následně potom i vydavatel Computer Press a.s.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Přehled patologie


Učebnice Přehled patologie je určena především pro studenty bakalářských a navazujících magisterských stupňů studia různých směrů na lékařských fakultách. Jejím úkolem je seznámit studenty jak se základními pojmy obecné patologie, tak s nejdůležitějšími nozologickými jednotkami v části speciální. Cílem je vytvořit studentovi základní představu o nemoci a jejích projevech. Protože zmínění studenti podle současných osnov nemají do výuky zařazenou histologii, omezuje se výklad jen na makroskopickou úroveň. Na této úrovni by učebnice mohla sloužit jako repetitorium základních pojmů také pro jiné směry studia na lékařských fakultách. Do textu jsou zařazena černobílá schémata a přehledné tabulky. Kniha je doplněna barevnou přílohou, do níž byly vybrány makrofotografie přibližně sedmdesáti častějších patologických nálezů.
Vypredané
11,61 € 12,22 €

dostupné aj ako:

Cestovný ruch, technika služieb, delegát a sprievodca


Ucebný text pre potreby vzdelávania na 1. stupni vysokoškolského štúdia v odbore cestovný ruch, na 2. stupni vysokoškolského štúdia v odbore manažment cestovného ruchu a ucebnica pre potreby akreditovaných kurzov dalšieho vzdelávania Sprievodca cestovného ruchu a Podnikanie v cestovnom ruchu.
Vypredané
27,74 € 29,20 €

EVROPSKA UNIE-KOMPLET KNIH


Vypredané
18,89 € 19,88 €

Nové reality


Peter Drucker analyzuje hlavní aspekty politického a ekonomického vývoje druhé poloviny 80. let - změn vojenské rovnováhy sil ve světě, rozvoje nadnárodní ekonomiky, nové role státu apod. Překlad z angličtiny.
Vypredané
9,37 € 9,86 €

Lacná kniha Nové reality


Peter Drucker analyzuje hlavní aspekty politického a ekonomického vývoje druhé poloviny 80. let - změn vojenské rovnováhy sil ve světě, rozvoje nadnárodní ekonomiky, nové role státu apod. Překlad z angličtiny.
Vypredané
0,49 € 9,86 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je špeciálne navrhnutá pre študentov na vysokých školách, aby im poskytla prístup k učebniciam, študijným materiálom a zdrojom, ktoré im pomôžu dosiahnuť úspech vo svojich štúdiách.

V tejto kategórii nájdete široký výber učebníc pre rôzne predmety a obory, či už ste študent prírodných vied, spoločenských vied, humanitných štúdií, umenia, techniky alebo iného odboru. Každá učebnica je starostlivo vybraná a prispôsobená požiadavkám študijného plánu a učebného programu.

Okrem učebníc nájdete v tejto kategórii aj rôzne študijné materiály, články, príručky a ďalšie zdroje, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť študovaným témam a zlepšiť vaše vedomosti a zručnosti. Sú tu aj cvičenia, testy a praktické príklady, ktoré vám umožnia precvičiť si nové učivo a pripraviť sa na skúšky a skúškové obdobia.

Kategória "Pre vysoké školy" je tu, aby sme vám pomohli v maximálnom možnom úspechu vo vašich štúdiách a aby sme vás podporili na každom kroku vašej akademickej cesty.