! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Prijímačky na stredné školy strana 2 z 2

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Matematika 1 do primy Osemročné gymnázia


Matematika 1 do primy zahŕňa a zovšeobecňuje učivo 1. - 4. ročníka tak, aby formulácie príkladov z testov na príjmacích skúškach osemročných gymnázií boli žiakom viac sprístupnené.
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Matematika základnej školy v kocke


Publikácia ponúka žiakom, ich učiteľom a rodičom ucelený stručný prehľad základného učiva, ktoré by mali žiaci zvládnuť po ukončení základnej školy. Autori ju odporúčajú žiakom od 3. ročníka ZŠ a dôraz kladú na výklad základného učiva z aritmetiky, algebry, geometrie, kombinatoriky, pravdepodobnosti a štatistiky v súlade s platným obsahom Štátneho vzdelávacieho programu a jeho príloh ISCED 1 a ISCED 2 pre matematiku. Súčasťou jednotlivých kapitol sú vyriešené vzorové príklady a neriešené príklady a pri vybraných príkladoch uvádzajú autori viacero možných postupov riešenia. Príručka takisto umožuje kedykoľvek nájsť a zopakovať si potrebné učivo z predchádzajúcich ročníkov. Je vybornou pomôckou pri príprave na testovanie, na prijímacie skúšky na strednú školu, ako aj v počiatočnej fáze štúdia na strednej škole a vhodným doplnkom k novým učebniciam matematiky. Ministerstvo školstva odporúča ako doplnkovú učebnú pomôcku.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Slovenský jazyk a testy na prijímacie skúšky na SŠ - Monitor 9


Publikácia umožňuje precvičiť si typy úloh, ktoré sa vyskytujú v celoštátnych testoch pre žiakov 9. ročníka ZŠ. Poskytuje testy z Monitoru 9 z roku 2007 a vypracované vzorové testy s riešením. Pomocou týchto testov a zopakovaním si učiva, ktoré robí žiakom najväčšie problémy pri príprave na skúšky, si žiaci overia svoje vedomosti, a tak sa môžu dôkladne pripraviť na prijímacie skúšky zo slovenského jazyka na stredné školy.
Vypredané
6,16 € 6,48 €

Riešené testy z matematiky - Monitor 9


Nová zbierka riešených testov z prijímačiek na gymnáziá, obchodné akadémie, združené stredné školy, stredné priemyselné školy a obsahuje aj plné znenie 4 posledných testov Monitoru 9 s kompletným riešením všetkých úloh.
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Testy z anglického jazyka pre žiakov 9. ročníka základných škôl


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí z cudzích jazykov a pomôžu im pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy. Testy vychádzajú z učebných osnov 2. stupňa ZŠ. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Slovenčina po deviatacky


Slovenčina po deviatacky je učebnou pomôckou pri príprave na prijímacie pohovory na stredné školy. Príručka obsahuje učivo z náuky o slove, gramatiky, ľudovej slovesnosti, literatúry či slohu. Deviataci nebojte sa, nie je to ťažké!
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Lacná kniha Testy z anglického jazyka pre žiakov 9. ročníka základných škôl (-90%)


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí z cudzích jazykov a pomôžu im pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy. Testy vychádzajú z učebných osnov 2. stupňa ZŠ. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
0,43 € 4,28 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy.

Učebnice na prijímačky sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám pomohli zdolávať náročné prijímacie skúšky na stredné školy. Nájdete tu učebné materiály na matematiku, slovenčinu, cudzie jazyky, fyziku, chémiu, biológiu a ďalšie predmety, ktoré sú zvyčajne súčasťou prijímacích skúšok.

Knihy obsahujú jasné a stručné vysvetlenia učiva, množstvo príkladov a cvičení na precvičovanie a získanie potrebných znalostí. Sú zamerané na to, aby vás pripravili na rôzne typy otázok, ktoré môžete očakávať na prijímacích skúškach, a aby vás posilnili vo vašich silných stránkach a pomohli prekonať prípadné slabiny.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne prijímacie testy, vzorové skúšky a praktické rady, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na prijímacie skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné prijatie na strednú školu.