! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Slovenčina pre cudzincov strana 2 z 2

Slovak for you - 4. rozšírené vydanie / Slovenčina pre vás


Slovenčina pre začiatočníkov a stredne pokročilých po anglicky hovoriacich študentov.
Vypredané
15,77 € 16,60 €

Slovenčina pre cudzincov - cvičebnica


Ak ste si práve kúpili knihu Slovenčina pre cudzincov, ponúkame Vám k nej nevyhutný doplnok, ktorým je táto cvičebnica. Obsahuje rôzne typy cvičení ku každej lekcii. Na nich si môžete overiť, ako ste si osvojili základné gramatické javy, slovnú zásob u, schopnosť samostatne sa vyjadrovať. Podobne ako ku knihe aj k cvičebnici sú výborným pomocníkom 3 audiokazety.
Vypredané
9,11 € 9,59 €

Slovenčina neu


Európska úroveň A1, A2. Učebnica je zameraná na každodennú komunikáciu. Pozostáva z 15 lekcií, lekcie 1 až 14 sú systematicky postavené na rozširovaní znalosti gramatiky a slovnej zásoby. Pätnásta lekcia obsahuje prídavné texty na prehĺbenie znalostí. Učebnica tiež obsahuje prehľad gramatiky a slovnej zásoby.
Vypredané
32,82 € 34,55 €

Slovak for you


Geared toward daily living, Slovak for You is intended to fill an urgent need for a reliable, up-to-date Slovak language textbook suitable for use at the university level in either an intensive or regular course. Slovak for You is also designed to en able the student to understand and speak the language of Slovakia - a modern country in the Heart of Europe.
Vypredané
12,55 € 13,21 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť slovenčinu, slovenskú gramatiku a zlepšiť svoje jazykové zručnosti v tejto krásnej reči.

Slovenčina je jazyk, ktorým sa hovorí na Slovensku, a pre mnohých cudzincov predstavuje novú a zaujímavú výzvu. Preto sme pre vás pripravili širokú ponuku učebníc, učebných materiálov, cvičení a slovníkov, ktoré vám pomôžu vstúpiť do sveta slovenského jazyka a postupne sa v ňom zdokonaľovať.

Nájdete tu učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre začiatočníkov, stredne pokročilých a pokročilých študentov. Učebnice vás postupne zavedú do slovenčiny a naučia vás základnú slovnú zásobu, gramatiku a frázy potrebné pre každodennú komunikáciu. Okrem toho tu nájdete aj učebné materiály na konverzáciu, cvičenia na precvičovanie gramatiky a slovnej zásoby, a slovníky pre rýchly preklad a porozumenie.

Pre cudzincov, ktorí sa učia slovenčinu s cieľom pracovať, študovať alebo žiť na Slovensku, máme pripravené materiály, ktoré sa zameriavajú na špecifické oblasti, ako je právna slovenčina, obchodná slovenčina, medicínska slovenčina a iné.