! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Učebnice - ostatné strana 65 z 70

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Požárně bezpečnostní zařízení ve stavbách


Vývoj v oblasti požární bezpečnosti staveb a technologií vyžaduje široký komplex teoretických znalostí a praktických zkušeností. Zejména praktické zkušenosti při navrhování, instalaci, uvádění do provozu a při provozu požárně bezpečnostních zařízení je oblast, kterou lze obtížně v obecné formě napsat v technických či právních předpisech. Konkrétní provedení požárně bezpečnostního zařízení nelze realizovat a provozovat bez praktických zkušeností. Nové a modernější technologie jednotlivých požárně bezpečnostní zařízení umožňují jejich lepší využití a propojení s dalšími požárně bezpečnostními zařízeními. To s sebou ale přináší vícečetné varianty možných stavů, kde vzhledem k poměru jejich počtu a kombinací může vzniknout kombinace nežádoucí. Proto se problematice systémové integrity požárně bezpečnostních zařízení musí věnovat stejná pozornost, jako každému jednotlivému požárně bezpečnostnímu zařízení. V obsahu knihy jsou v oblasti systémové integrity požárně bezpečnostních zařízení uvedeny základní principy posuzování, které zohledňují základy a obecné postupy. Úvodní kapitoly knihy jsou věnovány stavbám a jejich částem, základům oboru požární bezpečnosti staveb a technologií. Další kapitoly obsahují vždy ke konkrétnímu požárně bezpečnostnímu zařízení se základními informacemi a principy. Na závěr je představena činnost složek IZS při mimořádných událostech a posuzování požární bezpečnosti riskmanagamentem pojišťoven. Kniha je určena pro studenty škol oboru požární ochrana, bezpečnostního inženýrství, technického zařízení budov, pozemního stavitelství, odbornou přípravu v jednotkách požární ochrany, pro znalosti zasahujících hasičů, oblast stavební prevence, kontrolní činnost, projektantům, investorům a široké odborné veřejnosti.
U dodávateľa
34,49 € 36,30 €

Vigyázz, olasz!


Szeretnéd, ha bejönnél az olaszoknak? Akkor nem csak pár olasz kifejezést kellene tudnod. Ehhez vágnod kell a szlenget, a különböző rétegnyelveket, de még a káromkodásokat is. A "Vigyázz, olasz!" tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet, bármit is akarj az olaszokkal megdumálni. Ebben a könyvben nincsenek nyelvtani szabályok, gyakorlatok. Vannak viszont olyan kifejezések, amelyeket tényleg használnak: legyen szó sportról, divatról, szexről, számítógépről, telefonálásról, sms-ezésről, vagyis a mindennapjaidról.
U dodávateľa
7,27 € 7,65 €

Szent Istvántól - II.Rákóczi Ferencig


A „Magyar történelem. Alternatív tankönyv az általános iskoláknak” (5-8. oszt.) célja nem az, hogy helyettesítse a hivatalos tankönyveket. Nemere István, ahogyan azt a felnőtteknek is tette számos művében - például az 1400 oldalas Magyarország történetében - megmutatja azt a másik történelmet, amelyről ritkán, vagy soha nem esik szó az iskolai oktatásban. Ma ugyan már sokoldalú, érdekes módon is oktatják ezt a tantárgyat az általános iskolákban, de aki nem olvassa hozzájuk az „alternatívokat”, nem fog értesülni arról, hogy a hősök sem voltak makulátlanok, a viszonyok sem ideálisak, a forradalmak tiszták, a magyar nép bölcs és jóságos. Megtudhatja, hogyan éltek az emberek ezeregyszáz év alatt, mi volt a nagy események hátterében, kik irányították a folyamatokat a valóságban. A kétféle tankönyv együtt adhat igazi ismereteket. Az alternatívok ráadásul izgalmasak és a mai diákokhoz közelálló nyelven mesélik el, mi történt velünk az utóbbi másfél ezer évben.
Vypredané
4,02 € 4,23 €

Az elso 100 ige...


Vypredané
2,49 € 2,62 €

Kémia összefoglaló középiskolásoknak


A Példatár tartalmazza a legelemibb összefüggésekre épülő gyakorlatoktól kezdve, a közép- és emeltszintű érettségi követelményeinek megfelelő példákon keresztül a versenyelőkészítő, illetve az egyetemek első évét segítő feladatokat.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

Express English 1.


U dodávateľa
7,68 € 8,08 €

Instant Angol 2.


Az Instant angol három kötete jó hatásfokkal gyakoroltatja azokat a nyelvi pontokat, amelyek a bevésés műveletét igénylik. A szóbeli "drillezés" előnye, hogy csak jó mondatokat, csakis helyes alakokat rögzítünk. A válogatásban a fő szempontunk a kontrasztivitás volt, azaz könyvecskéinkben a leginkább problematikus területeket gyakoroltatjuk. A kötetek elején található Áttekintő táblázatból kikereshetjük valamennyi feladat számát, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy-egy jelenséget, szerkezetet hol gyakorolhatunk.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

PONS Olasz nyelvtan könnyedén


A praktikus, lényegre törő, kompakt nyelvtani kivonat gyors segítség lehet a tanórán és otthon egyaránt: -a kezdő szinttől a középfok szintjéig használható -rendszerezve, példamondatokkal együtt mutatja be az adott nyelvet -bemutatja a magyar nyelvtan és a célnyelv eltéréseit -tartalmazza a szükséges nyelvtani fogalmakat -könnyen használható, akár le is fűzhető -időtálló kivitelezés a lemosható oldalaknak köszönhetően
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.