Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Umenie - ostatné strana 135 z 139

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha A Székelykapu


A székelykapuk a magyar népi építészet és a népművészet kiemelkedő alkotásai. Az eddig megjelent részfeldolgozások, egy-egy vidék kapuinak ismertetésére vállalkozó munkák után ez az első könyv, amely a székelykapuk részletes, elfogulatlan, hiteles be mutatására vállalkozik. Végigkövethetjük, hogy a fedeles, kötött- galambbúgos kapukból miként lett székelykapu. A szerző foglalkozik eredetükkel, készítésükkel és díszítésükkel, elemzi felirataikat. A legjellemzőbb változatainak áttekintését követően vizsgálja azt a folyamatot, amelynek eredményeként nemzeti jelképpé váltak. A kötetben számos eddig még nem közölt fénykép látható.
Vypredané
0,62 € 12,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Litoměřice


Litoměřice - město, ve kterém stojí za to žít
Vypredané
0,41 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Egy szempillantás alatt Martin Munkácsi


A magyar származású világhírű fotóművész albuma.
Vypredané
0,57 € 11,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A Magyar Divat 1116 éve 1116 Years of Hungarian Fashion


Divatrajzok, korabeli fényképek, plakátok, művészeti alkotások, múzeumi tárgyak eddig nem látott vagy ikonikus darabjai illusztrálják e kötet 1116 évnyi divatanyagát, amelyben az olvasó megismerkedhet nemcsak a magyar viselet és népviselet történelmi változásaival, az európai divat magyarországi hatásával, hanem azzal is, hogy hányszor volt Budapest divatközpont, és milyen volt a divat helyzete a szocialista tervgazdálkodás keretei között. Miközben a divatváltozásokat követjük, észrevétlenül sokat tanulhatunk Magyarország történetéről és kultúrájáról. A szerzők F. Dózsa Katalin, Simonovics Ildikó, Szatmári Judit és Szűcs Péter a honfoglalástól kezdve egészen napjainkig követik a hazai divat nemzetközi szinten is figyelemre méltó, és fontos állomásait.
Vypredané
0,58 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Lakodalmas nóták és köszöntők 2.


189 kottázott dal és 37 vőfélyvers található a kiadványban.
Vypredané
8,86 € 9,33 €

Archeológia výtvarnej kritiky


U dodávateľa
12,30 € 12,95 €

Kopócs Tibor időben térben


U dodávateľa
2,84 € 2,99 €

Milujete kvalitné filmy, architektúru, krásne fotografie, výtvarné umenie a dizajn? Chcete vedieť, ako vyzerala Obchodná ulica? Tu nájdete viac o histórii divadla, príručky o hudbe, noty, slovníky, filmové encyklopédie a ročenky.

Toto je priestor, kde sa stretnú tvorivosť, inovácia a estetika. Kategória umenia nám otvára dvere do sveta výrazových médií, ktoré nám umožňujú hĺbkový pohľad na ľudské myšlienky, emócie a skúsenosti.

Tu nájdete pestrú škálu umenia vrátane vizuálneho umenia ako maľba, sochárstvo, fotografie, a tiež literárneho umenia. Kategória umenie vám ponúka príležitosť objaviť diela od umelcov z rôznych časových období a kultúrnych kontextov, čím sa otvára pohľad na rôzne estetické perspektívy.

Sledujeme vývoj umenia od historických majstrov až po súčasných tvorcov, ktorí používajú nové technológie a prístupy na vyjadrenie svojej kreativity. Bez ohľadu na to, či sa zaujímate o tradičné umenie alebo experimentálnu tvorbu, táto kategória vám umožní objaviť rôznorodé prejavy ľudského ducha a predstavivosť.