! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 82 z 94

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Makrobiotika (-70%)


Carl Ferré studuje, praktikuje a učí makrobiotiku už dvaadvacet let. Jako ředitel nadace George Ohsawa Macrobiotic Foundation prodiskutoval výhody makrobiotického způsobu života už s několika tisíci lidmi. Když zkusíte jeho makrobiotiku, vaše únava pomine, ulevíte bolestem a vyléčíte své nemoci, vrátí se vám chuť k jídlu, naplníte svůj sexuální život, prohloubí se vám spánek, zlepší se vám paměť a vyjasní myšlení, zapomenete na zlost a strach a získáte kontrolu nad svým osudem.
Vypredané
1,24 € 4,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dětské zdraví a tradiční čínská medicína (-70%)


Kniha je určena laikům a zahrnuje všechny nejběžnější dětské nemoci a jejich léčení tradiční čínskou medicínou. Začíná přehledem čínské lékařské teorie týkající se dětských nemocí a dále pak podrobně rozebírá třicetosm nejčastějších dětských zdravotních problémů v chronologickém pořadí na základě toho, kdy se u dětí začínají obvykle rozvíjet. Zahrnuty jsou všechny od koliky přes kašel až po hyperaktivitu. V popisu každé nemoci čtenář najde stručnou diskusi o různých typech jejích projevů, včetně toho, jakou pomoc může nabídnout akupunktura a čínská medicína. Dále tipy na vhodné stravování a domácí ozdravné prostředky. Tato kniha má za cíl vzdělávat čtenáře, kteří jsou současně rodiči a rozšířit informovanost o možnostech užití tradiční čínské medicíny.
Vypredané
5,27 € 17,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Funkční potraviny (-70%)


Autor seznamuje s významen správné výživy v prevenci některých civilizačních chorob. Uvádí funkční potraviny jako zdroj nezbytných živin se složkami s příznivými účinky na zdraví konzumenta a jeho tělesný i duševní stav.
Vypredané
1,34 € 4,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100+1 receptů pro zdraví a krásu (-70%)


Není účelem ani záměrem této knihy stanovoval diagnózy či rozhodovat o léčebných postupech pro některá specifická onemocnění. Následující stránky jsou na základě výkladů E. Cayceho rádcem v otázkách krásy a zdraví. Je třeba mít na paměti že různé zdraví prospěšné prostředky uváděné v této knize byly doporučeny konkrétním jedincům v konkrétní životní situaci. Přestože publikované recepty obsahují pouze přísady ke jejichž získání není nutný lékařský předpis veškerá odpovědnost za jejich použití leží na čtenáři.
Vypredané
2,81 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zdravá žena (-70%)


Renomovaná autorka knih o sexu a partnerských vztazích se v tomto moderním rádci věnuje aspektům, jež provázejí život něžného pohlaví: postavení ženy ve společnosti, udržování kondice, péči o tělo a sexualitě. Množství praktických rad je doplněno názornými barevnými fotografiemi.
Vypredané
2,09 € 6,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vítězství nad nemocí (-70%)


Poznání získané z této knihy můžete využít v oblasti zdraví, vztahů a k dosažení duševní pohody. Naučíte se ve svém organismu aktivovat všechny životní síly a správně koordinovat práci všech orgánů a udržovat tak své zdraví v rovnováze.
Vypredané
0,68 € 2,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajemství Shambhaly (-70%)


Román autora bestselleru Celestínské proroctví zavede čtenáře k dalším dobrodružstvím a k novým duchovním pravdám, jež se dnes objevují v lidském vědomí. V nepřístupných horách Tibetu žije komunita nazývaná Shambhala, která byla dlouho považovaná za mytickou. Její tajné učení, jež může mít nesmírný vliv na náš život, bylo skryto světu po dlouhá staletí. Vaše hledání Shambhaly začíná slovy dítěte a vizí jednoho starého přítele. Tyto nejasné náznaky a mocný synchronismus vás zavedou do Kathmandu, Nepálu a nakonec do Lhasy v Tibetu. Uprostřed sněhových bouří a nebezpečných hor se setkáte s tajnou tibetskou sektou, která střeží tajemné legendy - instrukce, jež se předávají z generace na generaci a jež popisují vnitřní změny, které musí podstoupit každý, kdo chce vstoupit do Shambhaly.
Vypredané
2,79 € 9,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fájdalomcsillapítás (-70%)


Időről időre mindannyiunknak vannak fájdalmai, sokszor azonban elfelejtjük, hogy nem kell azonnal a fájdalomcsillapító tabletta után nyúlnunk. Könyvünk 28 gyakori fájdalmat okozó tünet és panasz leírását tartalmazza a fej-, fog- és torokfájástól kezdve az ízületi panaszokon át a gyomorégésig, és az egyes panaszok enyhítésére a nyugati orvoslás, a hagyományos kínai orvoslás, a homeopátia és a gyógynövény-terápia területéről kínál alternatív megoldásokat. A könyv nagy érdeme, hogy a gyógymódok széles skáláját mutatja be, azok rugalmas alkalmazását támogatja. A gyógyszeres kezelés leírása mellett azt is megmutatja, hogy más, kiegészítő szakterületek milyen lehetőségeket nyújthatnak. Az egészségi állapot különböző szempontokból való vizsgálata teljesebb képet ad az emberi test holisztikus gyógyításáról és az egészség megőrzéséről.
Vypredané
2,89 € 9,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako sa uzdraviť, keď už nič nepomáha (-70%)


Základ liečenia spočíva v prvom rade v odstránení emocionálnych a energetických blokád. Autorka poukazuje na štyri hlavné oblasti nerovnováhy a ponúka účinné, a pritom jednoduché spôsoby, ako sa možno nahromadených energetických blokov zbaviť. Jej prístup zároveň účinne mení vzťah k stresu a vytvára vnútorne súladnú, harmonickú osobnosť. Amy Scher roky trpela vážnou chorobou, ktorú sa jej ani napriek urputnej snahe nedarilo vyliečiť. Najskôr skúšala klasickú liečbu, potom sa vrhla na alternatívne metódy, ale dlhodobé zlepšenie nenastávalo. Po dlhej a strastiplnej ceste si uvedomila, že jediným spôsobom, ako vyliečiť svoje telo, je uzdraviť najskôr svoju dušu a svoj život. Až keď sa naozaj zamerala na svoje nespracované emócie, traumy a vzťah k sebe samej, dostavilo sa skutočné uzdravenie. Jej dramatický príbeh o uzdravení je silným príkladom toho, aké dôležité je riešiť naše emocionálne energie, keď sa zdá, že už nič iné nefunguje. Kniha Ako môžete vyliečiť seba samých, keď to nikto iný nedokáže prináša jednak autorkin osobný príbeh, jednak praktický návod, ako môžete objaviť reálne príčiny svojich ťažkostí, postupne ich všetky vyriešiť, a tým dosiahnuť zdravie a rovnováhu. Krôčik po krôčiku vás bude sprevádzať cestou od choroby až po trvalé a úplné uzdravenie.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok (-70%)


Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie o týchto látkach, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale sú aj vhodným prostriedkom pri liečbe mnohých chorôb a zdravotných ťažkostí.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čo nejesť, keď... (-70%)


Ste chorí alebo máte nejaký zdravotný problém? Dozviete sa, ako úpravou stravy podporiť samoliečebné schopnosti organizmu a zásadne tak zlepšiť priebeh choroby a uzdravovanie. Značná pozornosť sa venuje aj zdravšiemu spôsobu stravovania a kniha vychádza v ústrety všetkým, ktorí hľadajú pravdivé informácie o potravinách, škodlivých pridaných látkach, tzv. éčkach a nechcú sa spoliehať len na to, čo im odporúčajú výrobcovia či predajcovia a ich reklamy. Kniha prináša praktické rady a jednoduché návody, ako sa zorientovať v neprebernom množstve predkladaných informácií a nemala by chýbať v knihovni nikoho, komu záleží na vlastnom zdraví, ale aj na zdraví svojich blízkych.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečivá soľ (-70%)


Jedinečné recepty na liečbu a prevenciu hypertenzie, pankreatitídy a ďalších 130 ochorení Soľ patrí medzi najznámejšie a najrozšírenejšie prírodné potraviny a lieky. Jej vplyv a priaznivé účinky na náš organizmus sa výrazne zvýšia, ak sme vyzbrojení potrebnými vedomosťami. V tejto knihe nájdete informácie o používaní soli v ľudovom liečiteľstve aj v tradičnej medicíne. Vďaka nej spoznáte liečivú silu soli, ktorá vám pomôže uchovať si zdravie a predĺžiť život. Liečivá soľ efektívne pomáha pri •mozgovej mŕtvici, •infarkte, •artritíde, •artróze, •žlčových kameňoch, •bolestiach zubov a hlavy.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečivá sila kryštálov a drahých kameňov (-70%)


Kryštály a drahé kamene sú nositeľmi moci, ktorá dokáže v ľuďoch aktivovať to dobré, ako aj ochrániť ich pred zlými vplyvmi a pomôcť im naplniť sny. Preto ich všetky staroveké kultúry používali na liečenie a pritiahnutie si šťastia. V knihe Liečivá sila kryštálov a drahých kameňov nájdete jednoduché a zábavné postupy, v ktorých vám vysvetlíme rôzne techniky práce s kryštálmi a drahými kameňmi, ako aj rituály, ktoré vás môžu doviesť na cestu zdravia, úspechu a duchovného obrodenia. Vďaka tejto knihe odhalíte skutočné tajomstvo energie, ktorá pochádza zo zeme a naučíte sa liečiť choroby tela a duše, nájsť si ideálnu prácu, prekonávať nebezpečné situácie, ale aj efektívne riešiť rodinné problémy, či dosiahnuť duchovný pokrok.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok (-70%)


Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie o týchto látkach, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale sú aj vhodným prostriedkom pri liečbe mnohých chorôb a zdravotných ťažkostí.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak pomoci tělu, aby se vyléčilo samo (-70%)


Rozšířené vydání knihy vyznamného českého lékaře MUDr. Karla Erbena seznamuje populární formou čtenáře s převratnou metodou boje proti nejrozšířenějším chorobám civilizace. Je zbytečné umírat na infarkty, trápit se rakovinou, depresemi, Alzheimrovou chorobou a dalšími nemocemi. Stačí vzít na vědomí, jakou roli hraje v našem těle homocystein, jak vzniká v buňkách a jakymi mechanismy poškozuje lidské zdraví. Tato kniha je praktickym návodem na delší a lepší život.
Vypredané
4,77 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úvod do přirozené zdravovědy (-70%)


Zdraví, tak jak ho popisují první Zdravovědci, je normálním stavem živých tvorů. Je to svobodné, lehké a naprosto harmonické fungování všech orgánů a funkcí v našem těle. Být zdraví je stejně přirozené, jako narodit se. Autor je toho názoru, že vše, co obecně označujeme jako nemoc, je jedna entita, zapříčiněná nesprávnou životosprávou a porušením zákonů zdraví. Zdravověda není lékařský systém či léčebná metoda nepředstírá, že léčí, pouze to umožňuje přírodě. Odstraníte li příčinu nemoci a začnete žít zdravě, takzvané léky nebudou již zapotřebí. Jedinou jistou prevencí nemocí je, udržovat si zdraví zdravým životním stylem, a že jedinou cestou ke zdraví je, pokud je člověk nemocný, změna v jeho životních návycích. Léčení má svou podmínku a tou je poslušnost a dodržování zákonů našeho bytí. Dodržování těchto zákonů v žití, stravování, spaní, práci, přemýšlení, koupání, sexuálních návycích, atd. Toto je jediný způsob, jakým toho dosáhnout. Dodržování těchto zákonů nelze ničím nahradit, stejně jako nelze nahradit čistý životní styl. Herbert Shelton Herbert Shelton byl americký naturopat, zástance alternatívní medicíny, autor, pacifista, vegetarián a stoupenec syrový stravy a půstu. Jeho učení se staly světoznámými a byli přeloženy do mnoha jazyků. Inspiroval take mnohé známé osobnosti jako například manžele Diamondovi, nebo Mahátmu Ghándího. Harvey a Marilyn Diamondovi o něm řekli, že byl největším prorokem 20. století v otázce zdraví! a Mahátma Ghandí si jeho knihy četl při svých půstech a dokonce ho pozval, aby přednášel v indii na univerzitách. Napsal přes 40 knih. Během života převázel půstem přes 30.000 nemocných lidí. Byl také nominován tehdejší vegetariánskou stranou na kandidáta na post prezidenta spojených statů.
Vypredané
3,60 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečenie dotykom (-70%)


Cenný sprievodca zdravím pre všetkých ľudí, ktorí chcú predchádzať chorobám, ale aj pre tých, ktorí už trpia menšími chorobnými zmenami. Prvá časť knihy sa venuje akupresúre chodidiel, ktorá je v mnohých smeroch účinnejšia ako akupunktúra a čo je fantastické, nevyžaduje si žiadne špeciálne prípravy ani chemické lieky. V druhej časti vám prinášame informácie o tlakovej masáži shiatsu, ktorej podstata spočíva vo vyvíjaní tlaku na tie body v tele, cez ktoré prechádzajú tzv. meridiány. Takýmto spôsobom dokážete odstrániť prekážky, ale aj obštrukcie v obehu energie čchi. Výsledkom je uzdravenie a znovuzískaná pohoda. Vďaka podrobným popisom a zrozumiteľným obrázkom sa vaše učenie týchto prastarých, ale zato vysokoúčinných techník stane ešte jednoduchšie.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Domáca bylinkáreň (-70%)


Využívajte liečivú silu byliniek. Vyberte si zo zoznamu obsahujúceho sto základných liečivých byliniek a zistite, ako jednotlivé bylinky účinkujú, ako z nich možno pripraviť liečivá a ako ich použiť – počas choroby, ako prevenciu, v kuchyni či v domácnosti. Podrobné recepty na prípravu krémov, balzamov, kúpeľových prípravkov, pleťových masiek, polievok a množstva rozličných prípravkov vyrobených doma, vo vlastnej kuchyni, dopĺňajú názorné fotografie. Liečte sa s vyše 70 receptami na bylinkové čaje, tinktúry, koktaily, šaláty a polievky.
Vypredané
5,37 € 17,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty pro zdraví (-70%)


Pestrý, bohatý receptár, založený na starodávnych skúsenostiach našich predkov, od obľúbenej ukrajinskej liečiteľky, čiže z nám relatívne blízkeho prostredia. Návody na liečivé prostriedky vonkajšieho i vnútorného použitia, vrátane receptov na zdravé jedlá. Prehľadne usporiadané podľa jednotlivých telesných častí a orgánov; podľa chorôb; pre krásu, dostatok energie, očistu a omladenie; podľa rôznych konkrétnych rastlín, plodov a ďalších prírodných produktov (ako napríklad med, liečivá hlina či drahé kamene). Nájdete tu pomoc azda v každej situácii, a tiež inšpiráciu pre zdravý život a prevenciu.
Vypredané
3,36 € 11,20 €

dostupné aj ako:


Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.