! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Lacná kniha Očistné kúry (-90%)


Ačkoliv škodlivé sloučeniny jsou v současném světě všudypřítomné – jsou ve vodě, v půdě, a tedy i v potravě, stále se málo zajímáme o to, co vlastně jíme. Škodliviny jsou přitom velmi zákeřné, neboť se vyskytují zpravidla v malých dávkách a jejich zhoubný vliv se projeví až po mnoha letech například snížením imunity, chronickou únavou nebo rozvojem nemocí. Můžeme se však bránit. Můžeme zlepšit své stravování a stejně jako si myjeme vlasy a čistíme zuby, můžeme pomocí očistné kúry dopřát regeneraci i našim vnitřním orgánům.
Vypredané
0,63 € 6,29 €

dostupné aj ako:


Kategória detoxikácia ponúka široký výber kníh, ktoré sa zameriavajú na tému detoxikácie a očisty organizmu. Detoxikácia je proces odstraňovania toxínov a škodlivých látok z tela, s cieľom zlepšiť zdravie, vitalitu a celkový stav tela.

V tejto knižnej ponuke nájdete diela, ktoré poskytujú informácie o rôznych spôsoboch detoxikácie, vrátane diét, nápojov, bylín a prírodných prípravkov. Knihy v tejto kategórii vám pomôžu porozumieť procesu detoxikácie a ponúknu vám praktické rady a návody na to, ako správne vykonávať detoxikačné programy.

Okrem toho, kategória detoxikácie sa zaoberá aj konkrétnymi témami, ako je čistenie čriev, detoxikácia pečene, vyrovnanie hormonálneho systému a očista pokožky. Nájdete tu knihy, ktoré sa zameriavajú na detoxikáciu v kontexte rôznych zdravotných problémov a liečby.