! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 35 z 38

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Vaše znaménko krásy (-50%)


Jak se z obyčejné dívky stane burleskní tanečnice a poté módní ikona, která se objevila na tisících fotografií, v prestižních magazínech i na přehlídkách slavných návrhářů? Vlastně jednoduše: musíte brát krásu jako umělecký obor. Dita Von Teese už jako malá obdivovala filmové hvězdy starého Hollywoodu, které ji později inspirovaly k vytvoření vlastního jedinečného stylu. Ať už zrovna ve třpytivém prádélku předvádí divákům své slavné číslo v obří sklence na martini nebo okouzluje na galavečeru v originální hedvábné róbě, vypadá vždycky dokonale. A co je nejzajímavější? Za její krásou nestojí tým stylistů a vizážistů – o ty perfektní rudé rty, svůdné oční linky, dramatické oblouky obočí a lesklé lokny se Dita stará zásadně sama! V knize Vaše znaménko krásy vás Dita a její dobrá přítelkyně a spoluatorka Rose Apodaca provedou každým krokem Ditina režimu i rituálů krásy. Dozvíte se, jak se Dita stravuje, jak cvičí, aby si udržela štíhlou postavu, jak pečuje o svou pleť a vlasy a jak vytváří své dokonalé stylové líčení. V knize najdete rady od profesionálních vizážistů a kadeřníků, ale také od Ditina dermatologa nebo od její maminky. Můžete si pořídit přesně tu samou kosmetiku jako má Dita a následovat krok za krokem její obrazové návody, nebo se jen volně inspirovat desítkami nádherných a dráždivých fotografií, které doprovázejí text.
Vypredané
18,76 € 37,51 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A szépség természete (-50%)


Szabó Zsuzsanna első kötete a szépség megtartásának természetes, holisztikus módját mutatja be az olvasónak. A természetes szépségápolás hangsúlyt fektet arra, hogy az alkalmazott anyagok harmóniában legyenek, egymás hatását kölcsönösen erősítsék. Bőrtípus szerint különböző gyógynövényeket és házilag elkészíthető natúrkozmetikumokat használhatunk, de fontos szerepet játszanak a belső kozmetikumok, azaz a természetes táplálékkiegészítők is.
Vypredané
5,30 € 10,59 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lekcie madam Chic (-50%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Každá kapitola Lekcií madam Chic vám prezradí niečo z toho, čo sa Jennifer v Paríži naučila, i zopár tipov, ktoré môžete zahrnúť do svojho každodenného života bez ohľadu na to, kde bývate a aký máte rozpočet. V duchu typického francúzskeho prístupu uprednostňovania kvality nad kvantitou sa naučíte vychutnávať dobré jedlo, a pritom si neodopierať, rozumne a elegantne sa obliekať, a mať v šatníku len desať kúskov oblečenia, primerane sa upraviť, ale pôsobiť ako nenamaľovaná – jednoducho žiť ako Francúzka. Lekcie madam Chic sú užitočnou príručkou, ktorá zábavným a pôvabným spôsobom poslúži každému, kto chce svoj aktívny a moderný život osviežiť parížskou nonšalantnosťou.
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Doma s Madam Chic (-50%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje ochranné krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Po rokoch zoči-voči všedným povinnostiam Jeniffer spomínala na domov madam Chic – raňajkový stôl nádherne prestretý už predchádzajúci večer, hudba znejúca v pozadí, pokojná atmosféra koktailovej hodinky s madam a monsieur Chic. Zatúžila po takomto živote. Rozhodla sa zistiť, čo by sa stalo, keby sa namiesto netrpezlivého a chaotického vykonávania domácich prác pokúsila žiť ako madam Chic. Kniha Doma s madam Chic prináša návod, ako viesť doma šťastný, moderný a zmysluplný život bez ohľadu na náročnosť vášho denného programu či rozpočet. Jennifer vám poradí, ako zaviesť rutinu, ktorá vám pomôže žiť bez neporiadku, ako vyvolať dobrú náladu, vybudovať si funkčný šik šatník, v ktorom je len desať kúskov oblečenia, pomôže vám premeniť svoje pracovisko na pokojnú oázu a byť kedykoľvek pripravená aj na nečakanú návštevu. Stačí, ak sa budete riadiť jej jednoduchými radami – priamo z Paríža a od madam Chic!
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Technologie Iii. Pro Kadernik (-50%)


Dějiny vývoje účesů, náročná účesová tvorba, barvení a regenerace vlasů. Zásady kosmetické péče o pleť a vlásenkářství.
Vypredané
4,70 € 9,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak Francouzky hledají štěstí (-50%)


Francouzky vědí, jak se radovat ze života a slastně si vychutnat každý jeho okamžik. Když Jamie cestovala po Francii, zjistila, že Francouzky – ať lékařky, majitelky obchodů nebo ženy v domácnosti – se nezatěžují tím, zda jsou dost štíhlé, dost mladé a dost úspěšné. Stárnou s grácií a stále se o sebe starají. Vědí, jak udržovat život v rovnováze. Autorka vám s moudrostí i humorem poradí, jak se stát menšími konzumenty a více si užívat, jak za pár drobných vypadat jako za milion euro, jak flirtovat po francouzsku a znovu objevit ženskou záhadnost.
Vypredané
5,56 € 11,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vnitřní mír (-50%)


Žít naplno je těžké, a pro ženy to platí dvojnásob. Jak ale vše zvládnout a nezhroutit se z toho? Klíč je v nalezení vnitřního míru, rovnováhy uvnitř nás samých.
Vypredané
4,66 € 9,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje báječné ženy (-50%)


Niet na Slovensku autorky, ktorá by tak razantne prerazila na najvyššie stupienky v predaji svojej prvej knihy. Edita Sipeky vyštartovala naozaj raketovo. Za svoj debut Vysoká škola chudnutia jej vydavateľstvo Ikar udelilo ocenenie Platinová kniha, pretože predaj dosiahol 50 000 výtlačkov. V Mojich báječných ženách autorka podrobnejšie vysvetľuje, ako správne a najmä „bezbolestne“ chudnúť, či má význam cvičiť, a keď áno, aké cviky sú pre ženy najvhodnejšie, čo robiť, aby sme si udržali nielen peknú, svižnú postavu, ale i duševnú pohodu. Edita Sipeky má zriedkavý dar vyhmatať a pofúkať boliestky žien. Poradí, ako sa správať k obéznej dcére v tom najháklivejšom veku, učí vážiť si rodinné zázemie, ale i bojovať o svoje záujmy a vedieť si ich v rodine presadiť. Aj tentoraz autorka odpovedá na najčastejšie otázky, ktoré jej čitateľky kladú, a ktoré ženy najväčšmi trápia.
Vypredané
3,31 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kozmetika zdravie krása (-25%)


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
5,32 € 7,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lexikon kosmetiky od A do Z (-90%)


Kosmetický průmysl je od roku 1998 povinen udávat na kosmetickém balení kompletní deklaraci látek obsažených v přípravku. Přečtení těchto názvů však ještě neznamená, že jim také budeme rozumět. V předloženém rádci jsou názvy INCI a ingrediencí EU srozumitelně objasněny a vysvětleny. Zvláštní pozornost je kladena na údaje o účelu použití základních surovin obsažených v hotovém preparátu.Lexikon kosmetiky přináší mimo jiné užitečné a jasné informace o získávání, původu a účincích užívaných látek na pokožku, o jedech i o omezeních zákonodárnými institucemi při používání jednotlivých surovin.Dozvíte se, jak se vyhnout alergiím, jak rozpoznat, co škodí, a jak rozumět deklaracím. 180 stran, 14,5 x 20,5 cm
Vypredané
0,76 € 7,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha S váhou na houpačce (-90%)


Snažíte se stále hubnout? Kalorie vám ničí život? Nelíbí se vám, jak vypadáte? Autorky, které mají samy zkušenosti s hubnutím, vyzpovídaly mnoho žen i mužů různých věkových kategorií, kteří se trápili stejným problémem - přebytečnými tuky a nespokojeností se svou postavou. V knize jsou zahrnuty pravdivé příběhy těch, kteří zažili kvůli kilům navíc mnohá utrpení a starosti, ale nakonec je překonali a nyní si užívají lepšího a kvalitnějšího života. Mnozí se o to pokoušeli několikrát a trvalo to dlouho, než konečně získali vysněnou postavu; jiní to nedokázali. Nejsme v tom sami: je cesta, která vede k cíli a je radost žít, i když nám hubnutí poněkud komplikuje život. Knih o hubnutí je hodně, ale tato je jiná - nic nezakazuje a nic nevnucuje. Je to kniha pro duši, přítel v nouzi, motivace pro rozhodnutí, pozitivní energie při všedních dnech a třeba i příjemné čtením před spaním.
Vypredané
1,03 € 10,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krása z prírody (-90%)


Viete, koľko chémie prijme vaše telo len cez pokožku? A myslíte si, že chemické látky obsiahnuté v krémoch, telových mliekach či pleťových maskách naozaj prospievajú vášmu telu a tvári? Čo keby sme vám povedali, že cesta za zdravím a krásou vedie v skutočnosti cez prírodnú kozmetiku, ktorú si môžete vyrobiť úplne jednoducho aj doma? V knihe Krása z prírody nájdete jednoduché recepty, ako sa postarať o svoju ženskú krásu. Stačí, ak ich zopár vyskúšate, a na vlastné oči uvidíte, že vaša tvár aj telo sa doslova rozžiaria zdravím.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Olga Knoblochová - Lady Dermacol (-90%)


Olga Knoblochová, první dáma české kosmetiky už před mnoha lety rozluštila tajemství krásy a nenechala si to pro sebe. Jako profesionální kosmetička dokazovala ženám, a nejen jim, že líbit se může každý, stačí jen vědět, jak na to. Projezdila svět křížem krážem, sbírala zkušenosti a štědře rozdávala své vlastní poznatky a dovednosti. Stala se také spoluautorkou převratného objevu v kosmetice, jímž byl dokonale krycí Make-up Cover. A právě tento make-up byl prvním produktem dnes již tradiční české kosmetiky Dermacol. S praporem této značky paní Olga dokázala zázraky a nepřestala s tím dodnes. Spolu se svou dcerou Isabellou Hančlovou dál propaguje a tvoří ženskou krásu, a právě ta se stala hlavní hrdinkou jejich společné knihy, ve které čtenářům představí nejen osudový příběh slavné Lady Dermacol, ale i originální kosmetické rady a návody, pomocí nichž si každý může pozvat krásu do svého vlastního života. Na knize spolupracovala spisovatelka a publicistka Marie Formáčková, která je autorkou či spoluautorkou desítek knih, zejména životních příběhů známých osobností.
Vypredané
1,22 € 12,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nááádhera být ženou (-90%)


Vyžaduje rozjasněný obličej, pěkné oblečení a příjemný vzhled, který vždy upoutá pozornost, vysoké finanční náklady? Autorka, přední výtvarnice módy a scénického kostýmu a koučka společenského chování, vás přesvědčí o opaku. V knize najdete know-how se zajímavými tipy, jak ekonomicky nenáročně a nanejvýš efektivně zdůraznit ženskou krásu, pocítit radost ze života a skvostný pocit úspěšnosti v profesi i v partnerství. Připomeňte si známá pravidla, jak získat a udržet si jedinečné kouzlo zvané osobnost.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Imidž úspešného muža (-90%)


Mnohí muži sú vo svete módy a štýlu relatívni nováčikovia. Snaha vyznať sa v neznámych oblastiach týkajúcich sa farebného ladenia, látok a dobrej starostlivosti o výzor právom vyvoláva množstvo otázok - začínajúc tým, ako sa viaže motýlik, až po osobné rozhodnutia typu, ako sa obliecť na výlet do prírody či ako si vybrať správny kufrík. Táto kniha vám poradí, ako sa obliekať originálnejšie, ako si zachovať svoj štýl aj pri cestovaní, ako si zvoliť vhodné doplnky, ako sa starať o pokožku a nechty a aké kozmetické prípravky používať, ako si vybudovať klasický, nadčasový a praktický šatník.
Vypredané
1,06 € 10,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak se stát Pařížankou (-90%)


Pařížanka a Paříž. Synonyma pro specifický životní styl i názory. Pařížanku poznáte všude na světě díky jejímu osobitému šarmu a způsobu, jakým si dokáže vychutnávat život. Je neustále šik a elegantní. Nemusí se ani moc namáhat a muži jí padají k nohám. Samozřejmě že Pařížanka je žena jako všechny ostatní, ale se špetkou něčeho navíc… A pokud se chcete dozvědět i něco z jejích tajných triků, zkuste zalistovat touto knihou, která vyšla z pera skutečných rodilých Pařížanek. Život je krásný… po francouzsku!
Vypredané
0,26 € 2,64 €

dostupné aj ako:


V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.