! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Prírodná lekáreň, bylinky strana 19 z 20

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Gyógynövény ABC


"Ezzel a könyvvel szeretnék segítséget nyújtani azok számára, akik észreveszik a természeti környeztükben élő gyógynövényeket, tudatosan vigyáznak rájuk, óvják és megbecsülik értékeiket. Ajánlom továbbá azoknak, akik igénylik azt, hogy a gyógynövényeket pontosan felismerjék, ... Folytatás ›› azonosítsák, majd begyűjtve saját egészségük megőrzése érekében összeállítsák természetes patikaszereiket." (a Szerző) A(z) Gyógynövény ABC (Könyv) szerzője Németh Imréné Éva.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Lacná kniha Encyklopedie bylin a koření - 4.vydání (-70%)


Encyklopedie bylin a koření je jednou z nejpodrobnějších příruček v této oblasti. Nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy se zde představuje mnoho stovek druhů. Kromě toho si zde přečtete, jak byliny a koření používat - v kuchyni na dochucování pokrmů, jako vonnou substanci, pro barvení látek, v kosmetice nebo jako lék. Pokyny pro pěstování vám umožní vypěstovat si tyto rostliny i doma.* téměř 600 druhů a kultivarů* mnoho stovek nádherných barevných fotografií* tipy pro pěstování a rozmnožování* účinné látky* používání bylin* symboly uvádějící přehlednou informaci* rozsáhlý rejstřík s latinskými a českými názvy.
Vypredané
5,63 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zázračné lieky prírody (-70%)


Vari každý človek chce zdravý a plný sily, ale dnešný hektický životný štýl prináša so sebou množstvo civilizačných chorôb a zdravotných ťažkostí. Pre mnohých sú najbežnejšími liekmi syntetické liečivá, ich vedľajšie účinky sú však niekedy alarmujúce. Oveľa bezpečnejšia sa ukazujú alternatívne metódy liečby a čoraz viac ľudí dnes vyhľadáva účinné a časom osvedčené prírodné prostriedky. V tejto knihe nájdete to najlepšie z prírodného liečiteľstva, objavíte zázračnú silu niektorých rastlín a potravín. Ponúkame vám jednoduché návody na to, ako ich správne použiť. Ide o veľmi cenné a účinné rady a informácie na ceste za navrátením strateného zdravia a povzbudením vitality.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodná hormonálna liečba (-70%)


Hormonálna liečba? Áno, ale najradšej prírodná! Poznatky posledných rokov a výsledky štúdií zaoberajúcich sa hormónmi vyvolali pochybnosti voči používanou umelých hormónov – a to je dobre! Liečbu bioidentickými prírodnými hormónmi klasická medicína zatiaľ nevzala na vedomie, hoci je známa už niekoľko desaťročí. Táto kniha konkrétne a prakticky objasňuje, ako rozoznať a liečiť ženské i mužské hormonálne poruchy zdravými prírodnými hormónmi bez nežiaducich vedľajších účinkov. Autorky – lekárka Annelie Scheuernstuhlová a liečiteľka Anne Hildová zrozumiteľne vysvetľujú všetko, čo potrebujete vedieť o užívaní prirodzených hormónov, aby ste tak mohli dosiahnuť a udržať si rovnováhu telesného aj duševného zdravia.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylinková lekáreň (-70%)


Slovensko patrí medzi krajiny s najvyššou spotrebou liekov na svete. Podľa nej by sme mali byť všetci zdraví a fit. No je to naozaj tak? Ľudstvo, ale aj zvieratá po celé tisícročia používali na liečenie rôznych neduhov dary prírody – liečivé rastliny. Príroda na Slovensku je k nám mimoriadne štedrá a ponúka nám množstvo vzácnych bylín s liečivými účinkami. Svoje dlhoročné skúsenosti s nimi spracovala bylinkárka a pokračovateľka tradície slovenského ľudového liečiteľstva Viola Haršániová v tejto knihe. Nájdete v nej cenné informácie o takmer 80 liečivých bylinkách, ich využití a pôsobení na ľudské telo.
Vypredané
5,97 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodná medicína (-70%)


V časoch, keď ešte nebola rozvinutá západná medicína, používali naši predkovia na liečenie predovšetkým tajomnú moc rastlín. Vedeli ich spracovať tak, aby nimi dokázali choroby nielen liečiť, ale im aj predchádzať. Kniha Prírodná medicína prináša komplexné informácie o liečivých rastlinách a ich využití. Pri každej rastline nájdete informácie o jej pôvode, bližší popis, liečivé vlastnosti a účinky na ľudské telo. Súčasťou knihy sú aj návody na prípravu liečivých bylinných čajov, zábalov či olejov. S touto knihou zistíte, aké jednoduché a prirodzené je nechať prírodu, aby vás sama harmonizovala a liečila.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zdravie z byliniek (-70%)


Zdravie je to najcennejšie, čo máme. Naši predkovia sa dlhé stáročia spoliehali na silu prírody a na liečenie neduhov, ktoré ich trápili, využívali bylinky a iné prírodné zdroje. Hoci v súčasnosti väčšina z nás pri zdravotných problémoch siahne po výdobytkoch modernej medicíny, čoraz viac ľudí sa so svojimi ťažkosťami obracia aj na bylinkárov. K vyhľadávaným patrí pani Anna Kopáčová z Vrbového, ktorá sa bylinkárstvu venuje už štyri desaťročia. V tejto knižke zhrnula svoje bohaté liečiteľské poznatky a ponúka vlastné bylinkové recepty a overené liečebné metódy. Inšpirovala sa skúsenosťami predchádzajúcich generácií bylinkárov, ktoré doplnila štúdiom u svojich súčasníkov a v rozličných vzdelávacích inštitúciách.V prvej časti knižky vám predstaví svoje obľúbené liečivé rastliny. Pri každej nájdete stručný botanický opis, súhrn zdraviu prospešných látok a liečivých účinkov, využitie v ľudovom liečiteľstve kedysi i dnes. Autorka vám poradí, čo a kedy máte z jednotlivých liečivých rastlín zbierať a čo si z nich môžete pripraviť. Každú rastlinku vám zároveň priblíži originálna ilustrácia, ktorá vám pomôže pri jej spoznávaní v prírode.V druhej časti knihy autorka ponúka množstvo ďalších osvedčených receptov a procedúr na zmiernenie či vyliečenie konkrétnych zdravotných problémov. Na základe zrozumiteľne napísaných postupov si môžete pripraviť vhodné čaje, odvary, maceráty, sirupy, šťavy, tinktúry, octy, oleje, masti či prášky. Nechýbajú tipy na prírodnú kozmetiku, cenné rady navyše ani pohľad na liečiteľské umenie našich predkov.
Vypredané
6,87 € 22,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečivá energia rastlín (-70%)


Postarajte sa o svoje rastliny a ony sa postarajú o vás. Domáce rastliny, ktoré sa vám za starostlivosť odvďačia láskou. Čo všetko nájdete v knihe Liečivá energia rastlín? Z anglického originálu The healing power of plants (Pop Press 2019) preložila Miriam Ghaniová
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečenie šťavami (-70%)


V knihe Liečenie šťavami predstavuje autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, jednoduché recepty na čo najlepšie využitie byliniek, ktoré by nemali chýbať ani v jednej domácej lekárničke. Liečivé čaje, tinktúry, mastičky, odvary a zápary, vína, oleje, masky a pod. priaznivo pôsobia pri rôznych zdravotných či kozmetických problémoch a umožnia vám starať sa o svoje zdravie v súlade s prírodou. K liečivým šťavám z byliniek a z rôznych plodov prírody pripojila autorka aj zopár zdravých kulinárskych receptov.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylinky pro zdraví (-70%)


Každá rodina má své domácí přírodní recepty na různé neduhy. Víme, že na zklidnění žaludku je dobrý mátový čaj, na kašel zase působí obklad z rozvařené cibule. Dr. Jadviga Górnická v této knize předkládá celou pokladnici přírodních bylinných receptů. Tinktury, odvary, nálevy, masti či šťávy, některé pomáhají na revma, jiné působí proti vypadávání vlasů, další proti celkové únavě či na nachlazení. Jisté je, že bylinky dokáží poskytnout nenahraditelnou pomoc, když je člověku zle.
Vypredané
2,10 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylinky (-70%)


Kniha zobrazuje 65 byliniek v celej ich kvetinovej nádhere spolu s prehľadnými údajmi o pôvode a liečivých účinkoch. Opisuje vôňu a chuť každej bylinky a odporúča, s čím sa najlepšie kombinuje a aké je jej kulinárske použitie.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vylieč sa s babou Vangou (-70%)


Baba Vanga, vlastným menom Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova, bola bulharskou jasnovidkou, ktorá sa svojimi predpoveďami zaradila k najznámejším a najcitovanejším prorokom v dejinách ľudstva. Úspešne predpovedala teroristický útok na americké Dvojičky z 11. 9. 2001, potopenie ponorky Kursk, pád Sovietskeho zväzu, smrť princeznej Diany a mnoho iných udalostí. Po veštby i rady si k nej chodili nielen obyčajní ľudia, ale aj mnoho politikov a vládcov, napríklad sám bulharský cár Boris, či Adolf Hitler. Jasnovidné schopnosti však neboli jediným talentom slepej ženy. Vanga patrila tiež medzi najvýznamnejších liečiteľov 20. storočia na Balkáne. Počas svojho života pomohla vrátiť zdravie a životnú energiu nespočetnému množstvu ľudí. Využívala znalosti zo starej prírodnej medicíny na báze byliniek a éterických olejov. Z jej liečiteľskej praxe sa zachovalo vyše 100 účinných receptov na liečenie bežných ochorení i závažných chorôb, množstvo vzácnych rád a odporúčaní, ku ktorým sa pacienti i liečitelia vracajú už viac ako polstoročie. Tie najúčinnejšie nájdete v tejto nezvyčajnej liečiteľskej knihe, ktorú na Balkáne nazývajú Vanginou encyklopédiou zdravia.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Babičkina lekáreň nad zlato, 3. vydanie (-70%)


Liečivé rastliny sú významnými pomocníkmi pri prevencii ochorení, zvyšovaní imunity organizmu a odstraňovaní následkov chronických chorôb. Kniha vám poradí, ako používať bylinky a koreniny v domácich podmienkach.
Vypredané
4,20 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gyógynövény ABC Alkalmazás - Hatóanyag - Receptek (-70%)


Gyógynövény ABC Alkalmazás - Hatóanyag - Receptek
Vypredané
0,58 € 1,93 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vylieč sa s babou Vangou (-50%)


Baba Vanga, vlastným menom Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova, bola bulharskou jasnovidkou, ktorá sa svojimi predpoveďami zaradila k najznámejším a najcitovanejším prorokom v dejinách ľudstva. Úspešne predpovedala teroristický útok na americké Dvojičky z 11. 9. 2001, potopenie ponorky Kursk, pád Sovietskeho zväzu, smrť princeznej Diany a mnoho iných udalostí. Po veštby i rady si k nej chodili nielen obyčajní ľudia, ale aj mnoho politikov a vládcov, napríklad sám bulharský cár Boris, či Adolf Hitler. Jasnovidné schopnosti však neboli jediným talentom slepej ženy. Vanga patrila tiež medzi najvýznamnejších liečiteľov 20. storočia na Balkáne. Počas svojho života pomohla vrátiť zdravie a životnú energiu nespočetnému množstvu ľudí. Využívala znalosti zo starej prírodnej medicíny na báze byliniek a éterických olejov. Z jej liečiteľskej praxe sa zachovalo vyše 100 účinných receptov na liečenie bežných ochorení i závažných chorôb, množstvo vzácnych rád a odporúčaní, ku ktorým sa pacienti i liečitelia vracajú už viac ako polstoročie. Tie najúčinnejšie nájdete v tejto nezvyčajnej liečiteľskej knihe, ktorú na Balkáne nazývajú Vanginou encyklopédiou zdravia.
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodná hormonálna liečba (-50%)


Hormonálna liečba? Áno, ale najradšej prírodná! Poznatky posledných rokov a výsledky štúdií zaoberajúcich sa hormónmi vyvolali pochybnosti voči používanou umelých hormónov – a to je dobre! Liečbu bioidentickými prírodnými hormónmi klasická medicína zatiaľ nevzala na vedomie, hoci je známa už niekoľko desaťročí. Táto kniha konkrétne a prakticky objasňuje, ako rozoznať a liečiť ženské i mužské hormonálne poruchy zdravými prírodnými hormónmi bez nežiaducich vedľajších účinkov. Autorky – lekárka Annelie Scheuernstuhlová a liečiteľka Anne Hildová zrozumiteľne vysvetľujú všetko, čo potrebujete vedieť o užívaní prirodzených hormónov, aby ste tak mohli dosiahnuť a udržať si rovnováhu telesného aj duševného zdravia.
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Encyklopedie bylin a koření - 4.vydání (-50%)


Encyklopedie bylin a koření je jednou z nejpodrobnějších příruček v této oblasti. Nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy se zde představuje mnoho stovek druhů. Kromě toho si zde přečtete, jak byliny a koření používat - v kuchyni na dochucování pokrmů, jako vonnou substanci, pro barvení látek, v kosmetice nebo jako lék. Pokyny pro pěstování vám umožní vypěstovat si tyto rostliny i doma.* téměř 600 druhů a kultivarů* mnoho stovek nádherných barevných fotografií* tipy pro pěstování a rozmnožování* účinné látky* používání bylin* symboly uvádějící přehlednou informaci* rozsáhlý rejstřík s latinskými a českými názvy.
Vypredané
9,38 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Liečenie šťavami (-50%)


V knihe Liečenie šťavami predstavuje autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, jednoduché recepty na čo najlepšie využitie byliniek, ktoré by nemali chýbať ani v jednej domácej lekárničke. Liečivé čaje, tinktúry, mastičky, odvary a zápary, vína, oleje, masky a pod. priaznivo pôsobia pri rôznych zdravotných či kozmetických problémoch a umožnia vám starať sa o svoje zdravie v súlade s prírodou. K liečivým šťavám z byliniek a z rôznych plodov prírody pripojila autorka aj zopár zdravých kulinárskych receptov.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylinky pro zdraví (-25%)


Každá rodina má své domácí přírodní recepty na různé neduhy. Víme, že na zklidnění žaludku je dobrý mátový čaj, na kašel zase působí obklad z rozvařené cibule. Dr. Jadviga Górnická v této knize předkládá celou pokladnici přírodních bylinných receptů. Tinktury, odvary, nálevy, masti či šťávy, některé pomáhají na revma, jiné působí proti vypadávání vlasů, další proti celkové únavě či na nachlazení. Jisté je, že bylinky dokáží poskytnout nenahraditelnou pomoc, když je člověku zle.
Vypredané
5,25 € 7,00 €

dostupné aj ako:


Kategória prírodná lekáreň a bylinky je určená pre tých, ktorí majú záujem o prírodné metódy liečby a využívanie bylín na zlepšenie zdravia a blahobytu. Táto kategória zahŕňa knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych bylinkách, ich liečivých vlastnostiach a ich použití na rôzne zdravotné problémy.

Získate informácie o tom, ako identifikovať a zbierať bylinky, ako ich správne skladovať, sušiť a pripravovať bylinné lieky a čaje. 

Tieto knihy vám môžu poskytnúť užitočné rady a recepty na rôzne zdravotné problémy, ako sú tráviace ťažkosti, nespavosť, bolesti hlavy, imunitné problémy a mnoho ďalších. Medzi známe autorky patria Iveta Henzelyová, alebo Rosemary Gladstar.