! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Prírodná lekáreň, bylinky strana 20 z 20

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Povídání v magických energiích - 2. vydání (-90%)


Parapsycholog a bylinkář Lubomír Kříž, jenž je nadán mimořádným mimosmyslovým vnímáním, ovládá paragrafologii, umí vdechnout nádherný zvuk hudebním nástrojům, nemoc rozpozná bez přímého kontaktu s pacientem. Podává celkový pohled na svět, lidské zdraví a mnohé záhady. Uvádí na 80 prověřených směsí bylin, které léčí různé zdravotní problémy: bolest hlavy, borrelióza, vysoký krevní tlak, zácpa, kameny v ledvinách a mnohé další...
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zrozen ke zdraví: Kořeny (-90%)


Jak zajistit tělu přísun správných živin, aby bylo vitální a nebylo zatěžováno škodlivou přítěží běžných potravin.
Vypredané
0,35 € 3,52 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rostlinné léky (-90%)


Kniha obsahuje 230 léčivých rostlin. U každé rostliny je uveden název (český a latinský), obsahové látky, vlastnosti, indikace, aplikační forma, varování.
Vypredané
1,36 € 13,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Děláme si to doma sami 3 (-90%)


Geniálně jednoduché nápady, které fungují! Rosteme, zrajeme, rozrůstáme se. Třetí knížka Děláme si to doma sami je taková jako naše současné životy, plná dětí, zahradních skrýší a bylinkového vyrábění. Tentokrát se točí kolem toho, co nám roste kolem našich domů a co běžně třeba nepoužíváme. Když člověk ví, stačí pak natáhnout ruku, utrhnout, vyrýpnout, sesbírat a dál se můžou dít jen samé zázraky. Děláme si to doma sami 3 je domácí lékárna, drogerie, kosmetický salón a špajz, co nám roste za domem. A kromě toho také herbář. Kozlík, kostival, kakost… Zní to jako zaklínadlo. S touhle výpravnou knihou už tuhle trojku a čtyřicítku dalších bylin, keřů a stromů a) vždycky poznáte, b) vždycky najdete, protože budete vědět, kdy a kam se za nimi vypravit a c) vždycky využijete do posledního lístku, protože budete vědět, jaké mají účinky a na jakou část lidského těla jejich sílu zacílit. Budeme z nich vařit, budeme je zavařovat, budeme je nakládat do oleje či louhovat v alkoholu, budeme je sušit a budeme u toho s rodinou a dětmi tvořit herbář, který nás bude bavit.
Vypredané
0,81 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kozmetikumok készítése otthon (-90%)


A kozmetikumok készítése a világ egyik legszebb hobbija. Ha magunk készítjük a szépségápoló szereinket, pontosan összeállíthatjuk a bőrünk igényeinek leginkább megfelelő készítményeket, kiválaszthatjuk a tökéletes összetevőket. Fedezzük fel a hatóanyagok széles palettáját: az Alooe verától az avokádóolajon, a kakaóvajon, a karnaubaviaszon, a rügeni gyógykrétán és a selyempúderen át egészen a teafáig és a vadrózsaolajig. A teljesen személyre szabott kozmetikum előállításához a lehetőségek száma szinte végtelen. Merüljünk hát el a kozmetikumok világában, adjunk teret elképzelésünknek! Sok sikert és örömet hozzá! Pontos, kipróbált receptekből válogathatunk, amelyek elkészítését fotókkal illusztrálva, lépésről lépésre részletesen ismerteti a könyv. A tartalomból - Alapismeretek - Bőrünk - A különböző bőrtípusok - A kozmetikumkészítés alapiskolája - Az alapfelszerelés - A munkafelület - A biztonságos munkavégzés - Hobbi vagy üzlet - Nyersanyagok - A kozmetikumok alapanyagai - Arctisztítás - Arcápolás - Tisztálkodás - Testápolás
Vypredané
1,15 € 11,52 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodné psychofarmaká (-90%)


Psychické problémy najrôznejšieho druhu sa nemusia liečiť len chemickými liekmi. O tom, ako sa s nimi vyrovnať prírodnou a prirodzenou cestou sa dočítate v knihe Prírodné psycho farmaká. Nájdete v nej prehľad psychických problémov s príslušnými rastlinnými liečivami bez vedľajších účinkov. V knihe okrem katalógu liečivých rastlín nájdete aj podrobné informácie o Bachových kvetoch či návod ako absolvovať „Liečivé cesty“. Vďaka prírodným liečivám môžete obnoviť svoj pokoj a istotu, získať novú energiu do života; naučíte sa lepšie zvládať náročné životné obdobia; osvojíte si samoliečebné sily svojho vnútra; odhalíte svoje potreby a objavíte úžasný svet liečivých rastlín.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zdravie z prírodnej lekárne - Domáci lekár (-90%)


Kniha je v podstate domácim lekárom, z ktorej môžete denne čerpať informácie o viac ako 200 ochoreniach, ktoré sú zoradené podľa abecedy, ako aj o prírodných liečivách (receptoch), ktorými sa môžete liečiť. • Kniha obsahuje viac ako 2 500 receptov na prípravu liečivej a protirakovinovej stravy. • Dozviete sa, ako používať prírodné liečivá. • Prírodná medicína má recepty na všetky ochorenia – dôležité je poznať ich a vedieť správne používať. • Pochopíte, že súčasná prírodná medicína vás bude chrániť alebo vám pomôže zbaviť sa mnohých, a to aj ťažkých ochorení. Prof. dr. Christo Mermerski a jeho syn dr. Jonko Mermerski sú autormi 24 kníh, ktoré venovali zdravým jedlám, zdravému stravovaniu, národnej a prírodnej medicíne, vplyvu prírodných faktorov na zdravie človeka, príčinám, ktoré urýchľujú alebo spomaľujú starnutie, liečbe liečivými rastlinami, liečivým vlastnostiam stravy a prírodným liečivám (recepty) na liečbu viac ako 250 ochorení. Ich knihy sa líšia od kníh vydaných doteraz vo svete tým, že za každým receptom sú ľudia, ktorí sa úspešne vyliečili.
Vypredané
1,69 € 16,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Léčivé rostliny prastaré bohyně (-90%)


Wolf-Dieter Storl jde po stopách staré bohyně do hlubokého lesa. S pomocí mýtů, starých legend a pohádek nás vede k pradávným bohům a léčivým bylinám. Jakou roli zde hrají Popelka, Paní Zima nebo čertova babička? Co znamená černý bez, jalovec nebo sedmikráska? Objevíme hluboký smysl přírody a cítíme duši, která je v ní obsažená a tak najdeme cestu zpět ke své přirozené spiritualitě.
Vypredané
1,73 € 17,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Babské rady profesorky Struneckej 2.vyd (-90%)


Rady, ako zdravo variť a jesť, živiť deti, starať sa o svoj vzhľad a vyrovnávať sa s neduhmi starnutia sa na nás valia zo všetkých strán. Ako si z nich však vybrať? Komu a čomu veriť? Mnohí si čoraz naliehavejšie uvedomujú, že zodpovednosť za svoje zdravie musia vziať do vlastných rúk. Práve im prináša táto kniha pohľad autorky, ktorý často ide proti prúdu všeobecnej spoločenskej mienky, podobne ako v knihách o dobe jedovej. Profesorka Strunecká predstavuje jedlo ako preventívny liek proti rakovine, srdcovo-cievnym chorobám, autizmu a Alzheimerovej chorobe. Čitateľom ponúka užitočné rady, ako nepoškodzovať nevhodnou stravou svoje zdravie ani zdravie svojich detí a v zdraví sa dožiť vysokého veku.
Vypredané
0,95 € 9,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Domáce liečebné metódy pre celú rodinu (-90%)


Ak niektorého člena rodiny niečo štípe, z niečoho kvapká, niečo ho svrbí alebo bolí, mama alebo starké hneď vedia, ako mu pomôcť. Vždy majú poruke nejaký lacný a rýchly domáci liek, ktorý nemá nežiaduce vedľajšie účinky. V knižke nájdete takmer úplne zabudnuté staré a jednoduché liečebné metódy s presným postupom. Vďaka praktickému rozvrhnutiu ľahko pohľadáte jednotlivé choroby a ťažkosti a za okamih nájdete to, čo práve potrebujete.
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylinková první pomoc (-90%)


Rychlost, výkon, energie, neúnavnost. Kolem toho se dnešní svět točí. Naše tělo i hlava se tomu snaží přizpůsobit, co můžou. Ale občas na všechno nestačí a my onemocníme. Jako nejsnazší se nabízí sáhnout po syntetických produktech farmaceutického průmyslu. Stále v nás však zůstaly sebezáchovné mechanismy, které říkají, že to jde i jinak. Cestu nám ukazují lidé ovládající umění léčit bylinami. A bylinky fungují. Jen jim musíme trochu věřit.
Vypredané
1,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Herbárium


Az általános rendszerező élettan könyve. Ön annak a gyógyászati rendszernek a gyógynövénytárát tartja a kezében, amely alapján a magyar kultúrkörben az ősi idők gyógyítói tevékenykedtek. Ezt Általános Rendszerező Élettan néven fogalmaztuk újjá, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy olyan gyógyászati módot nyújtsunk, amely egyben szellemi útként a tökéletesedés lehetőségét is felkínálja a gyógyítani és a gyógyulni vágyóknak. E növénytár nem csak abban előremutató, hogy a gyógynövények több hagyományos gyógyászati rendszer szempontjából kerültek kidolgozásra – úgy mint az indiai áyurvéda, a tibeti gyü-si, az egyiptomi eredetű hermetikus és az európai hippokratészi –, hanem a mai modern orvoslás szerint megállapított kórképekhez illesztve is képes hatékony terápiás információt szolgáltatni. A Herbárium a témában eddig megjelent szakkönyvektől eltérően a gyógynövényeket lélektani hatásuk illetve lelki kórképek szerint is ismerteti.
Vypredané
23,75 € 25,00 €
  • 5 /5

Bylinkárium


Najcennejšou životnou hodnotou je zdravie. Kým sme zdraví, túto hodnotu si takmer vôbec neuvedomujeme. Spoznáme ju, až keď nás začnú trápiť rôzne choroby. Nikdy nie je neskoro začať dôverovať Matke Prírode, ktorá nám dáva všetko potrebné na udržanie dobrého zdravia. Táto kniha vás určite usmerní na ceste navrátenia zdravia. Popis, používanie a spôsoby využitia bylín sú pútavou a náučnou formou popísané v tejto jedinečnej knihe. Autorka má dlhoročné skúsenosti s liečivými účinkami byliniek.
U dodávateľa
12,35 € 13,00 €

Kategória prírodná lekáreň a bylinky je určená pre tých, ktorí majú záujem o prírodné metódy liečby a využívanie bylín na zlepšenie zdravia a blahobytu. Táto kategória zahŕňa knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych bylinkách, ich liečivých vlastnostiach a ich použití na rôzne zdravotné problémy.

Získate informácie o tom, ako identifikovať a zbierať bylinky, ako ich správne skladovať, sušiť a pripravovať bylinné lieky a čaje. 

Tieto knihy vám môžu poskytnúť užitočné rady a recepty na rôzne zdravotné problémy, ako sú tráviace ťažkosti, nespavosť, bolesti hlavy, imunitné problémy a mnoho ďalších. Medzi známe autorky patria Iveta Henzelyová, alebo Rosemary Gladstar.