Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravá výživa, diéty, chudnutie strana 45 z 63

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ragyogj! - Egészséges, vegán receptek a testi-lelki ragyogásért


Angela Liddon autodidakta szakács és ételfotós éveket töltött a növényi alapú étkezés és főzés tanulmányozásával. Kreatív és csodálatos receptjei az egész világról rajongók ezreit vonzza. Követői száma a közösségi médián meghaladja az 1,2 milliót. Miután Angela tíz évig evészavarral küzdött, elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra megváltoztatja a diétáját - és az életét. Az addigi alacsony kalóriatartalmú feldolgozott élelmiszerekből álló táplálkozását felváltotta teljes értékű tápanyagokban gazdag zöldségekkel, gyümölcsökkel, dió- és mogyorófélékkel, gabonákkal és egyéb finomságokkal.
Vypredané
15,24 € 16,04 €

Élj egészségesen a saját szabályaid szerint!


A dietetikusok és táplálkozási szakemberek, akik az évek alatt kijelölték az optimális egészségügyi szabályokat, tévedtek - és ezt a saját életünkön is tapasztalhatjuk. Egyre több probléma adódik az egészségünkkel és a súlyunkkal, hiába a kalóriaszámláló stratégiák és az éheztető, szénhidrátmentes diéták melletti edzések, amelyek életünkben átvették az irányítást. Sajnálatos módon külső "szakemberekre" bízzuk magunkat azt gondolván, hogy aki a legtöbbet ígéri, és akinek a termékeit megvesszük, az orvosolni is fogja panaszainkat. Egészen mostanáig! Élj egészségesen a saját szabályaid szerint című könyvében Tara Stiles bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat. Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, tippeket, technikákat és gyakorlatokat ad, például: - célkitűző programot lépésről lépésre, hogy fel tudjuk mérni, mire akarunk koncentrálni; - illusztrált jógagyakorlatokat, amelyek az energiaszint növelését, az ételek utáni sóvárgás megzabolázását és a lelki béke megteremtését célozzák; - egyszerű légzési és meditációs gyakorlatokat a lélek megnyugtatására; - 50 könnyű, finom növényi alapú ételreceptet, amelyeket percek alatt elkészíthetünk; - egy 7 napos kezdő programot és egy 30 napos programot, amelyekkel elindíthatjuk egészséges, boldog, sugárzó átalakulásunkat. És ne feledjük, hogy Tara csupán az útikalauzunk, tehát figyeljünk belülre és legyünk intuitívak. És ne feledjünk sokat mókázni. Mert mókás dolog önmagunk lenni!
Vypredané
15,24 € 16,04 €

Superfood a konyhában


Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket - a magvakat, a gyümölcsöket és a zöldségféléket - kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig... ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A Superfood gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.
Vypredané
15,24 € 16,04 €

RAW živá strava


Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek. Autorka nabízí informace, rady, tipy a hlavně recepty na to, jak vlastně „nevařit“, a přitom připravit chutné jídlo, třeba i příjemně teplé.
Vypredané
14,29 € 15,04 €

Jak žít zdravě bez lepku


Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by pro blémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. - O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk. - Praktické informace o tom, jak zařídit bez lepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. - O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. - O průlomovém výzkumu prevence a terapie. - O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. - O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana.
Vypredané
14,29 € 15,04 €

Inzulin-rezisztencia - Diéta és kezelés


Az inzulinrezisztencia fogalma az utóbbi években a széles nyilvánosság előtt is ismertté vált. A könyv első részében a dietetikus szerző foglalja össze az étrendváltoztatás lényegi pontjait, melyek az inzulinrezisztenciában követendők. Idézet a dietetikus bevezetőjéből: "Szénhidrátanyagcsere-zavar, prediabétesz, cukorbetegség, diéta. Ezeket a szavakat hallva a páciensek szeme előtt egy lemondásokkal, tiltásokkal, korlátozásokkal teli, méréssel, számolással járó, a szabad választásukat, "mozgásukat" szűkítő étrend képe jelenik meg. Hosszú évek tapasztalata alapján mondhatom, hogy ez nem így van. A kezdeti megtorpanás, nehézség után egy új világ tárul fel, az egész étrend sokkal változatosabb, színesebb, gazdagabb, ízletesebb és az egészséges táplálkozáshoz nagyon közel álló lesz. Ebben segít ez a könyv." A könyv második részében az orvos szerző bemutatja a vércukor-szabályozás rendszerének összetettségét, a hormonális rendszerek egymásra kifejtett hatásait. Segít megérteni az inzulinrezisztenciát kísérő szerteágazó tüneteket és eligazodni a szükséges terápiás lépések elindításában. A könyv végén az orvosi kifejezések magyarázó szótára és a könyvben szereplő receptekhez készült színes ételfotók találhatók. Kell egy jó csapat! Ma már sokan és sokat hallottak az inzulinrezisztenciáról, és sokan úgy gondolják, hogy az üdvözítő megoldás a 160 grammos diéta. Ahogy az életben sincs egyetlen üdvözítő út, így az inzulinrezisztencia kezelésé-ben sincs egyetlen, mindenkinek jó diéta. Különféle utak vannak, és a csapat (orvos, dietetikus) segít kiválasztani, melyiken érdemes menni. Ez egy hosszú utazás, ahol többször is szükség van az orvosi, dietetikai kontrollra. A kezelés, gondozás szerves része a táplálkozás. Mivel nem egyszerűen az egészséges táplálkozásról beszélünk - bár sokban hasonlít rá - mindenképp szükséges az új étrend beállításhoz a dietetikai konzultáció. A páciens tapasztalatai alapján a dietetikus segít teljesen egyénre szabni, közérthetővé, betarthatóvá tenni az étrendet. Ehhez nyújt támogatást a diétáról szóló fejezet, természetesen sok finom recepttel kiegészítve. Orvosi szempontból a kivizsgálás a labordiagnosztikából és a klinikai tünetegyüttes értékeléséből áll. Rendkívül fontos, hiszen az inzulinrezisztencia nem csupán anyagcserezavar, hanem szinte az egész szervezetet érintő és befolyásoló zavar. És a csapat szerves része és aktív tagja természetesen a páciens. Érte dolgozunk, de nélküle nem megy. Ismerkedjenek meg a könyvben a négylábú szék hasonlattal és ha elolvasták, reméljük, hogy az inzulinrezisztencia-diéta (IRD) nem lemondásokkal fog járni, hanem lehetőséget ad az egészségesebb életmód kialakításához, mellyel sikerül úgy tökéletesíteni az életmódot, hogy ne hiányozzanak ételek, élelmiszerek, és ne kelljen "bűnöző napokat" tartani, mert nem lesz rá szükség. Jó olvasást és tanulást kívánnak: A Szerzők
Vypredané
10,67 € 11,23 €

Életmódváltó ABC


Életmódváltó ABC 99 recepttel és a dietetikus tanácsaival a tartós testsúlycsökkentésért
Vypredané
10,67 € 11,23 €

Body Book


Body Book není příručka, která by ženám předepisovala, co mají splnit za týden, za třicet dní či za rok. Je to kniha, která předpokládá dlouhodobou, nejlépe trvalou, změnu celého životního stylu. Je to rádce, s jehož pomocí můžete prožít dlouhý, šťastný a hlavně zdravý život. Cameron Diaz je dlouhá léta inspirací pro miliony žen po celém světě. Tato sportovně založená, mimořádně úspěšná filmová hvězda však sama přiznává, že o zdravý životní styl nedbala vždycky. Na samém začátku své kariéry se naopak stravovala a žila nezdravě, což se negativně odráželo jak na stavu její pleti, tak na tělesné kondici. „Jestli je člověk to, co jí,“ říká Cameron, „tak jsem byla burrito s extra porcí sýra a omáčky. Bez cibule.“ Když si ale sama na vlastní kůži, doslova a do písmene, ověřila, jak je výživa bezprostředně provázaná se zdravím, nikdy na tuto lekci nezapomněla. Od té doby se péčí o tělo a ducha zabývá velmi intenzivně a v této knize se s vámi chce podělit o rady, které získala od těch nejlepších odborníků, a tipy, které pramení z její osobní zkušenosti. V úvodu knihy se Cameron věnuje výživě a vysvětluje, proč není třeba bát se hladu – ženy by se naopak měly naučit naslouchat svým přirozeným instinktům a dodávat svému tělu zdravou, nutričně bohatou a vyváženou stravu. Se správným jídelníčkem úzce souvisí i potřeba pravidelného tělesného pohybu. Mnohé ženy však pohybovou aktivitu považují pouze za prostředek ke snížení váhy či zpevnění postavy, a neuvědomují si, že pokud chceme být psychicky a mentálně zdraví, musíme se hýbat. A navíc je pohyb osvědčenou prevencí celé řady vážných onemocnění. Důležité je vybrat si tu nejvhodnější sportovní aktivitu a docílit toho, aby se člověk díky sportování cítil (a vypadal) co nejlépe. Chcete-li mít zdravé a krásné tělo, musíte se v první řadě dozvědět spoustu užitečných informací o tom, jak vůbec lidský organismus funguje a co k tomu potřebuje, a poté všechny tyto znalosti úspěšně převést do každodenního života – musíte proměnit teorii v praxi. A velkým povzbuzením pro vás bude to, že i Cameron kdysi trápila špatná pleť, nehezká postava a prachmizerná kondice. V její knize najdete všechno, co musíte vědět, aby vaše cesta za krásnou postavou a spokojeným duchem byla úspěšná. Vzhůru k lepším a hezčím zítřkům!
Vypredané
20,01 € 21,06 €

Deliciously Dairy Free: Fresh & Simple Lactose-Free Recipes for Healthy Eating Every Day


Millions of people are lactose intolerant - meaning they lack enough of the lactase enzyme to digest milk products properly. It is a common digestive problem that affects an estimated 9.5 million people in the UK alone. Others simply prefer to eliminate dairy as part of a "clean" diet. So, what to eat? In Deliciously Dairy Free, Lesley Waters provides more than 100 fresh and simple lactose-free recipes for healthy eating every day. Recipes range from White Bean Creamy Hummus with Broad Bean Salad & Dukkah to Coconut Rice Pudding with Griddled Pineapple, with cheats and swaps along the way so that die-hard dairy lovers can enjoy favourite dishes they're missing.
Vypredané
31,83 € 33,50 €

100 nejlepších receptů nízkosacharidové diety


Kniha je nezbytným pomocníkem pro všechny, kdo chce mít svou váhu pod kontrolou tím, že omezí příjem sacharidů. Pokud jste si mysleli, že zdravý životní styl znamená jíst neomezené množství nezdravých tučných jídel, pak se znovu zamyslete! Klíčem k úspěchu je jíst správný typ sacharidů spolu se správným zdrojem bílkovin a tuků. Recepty jsou zaměřené na neupravované sacharidy konzumované v pečlivě kontrolovaném množství, čímž můžete udržet stabilní hladinu cukru v krv, být nabití energií a cítit se sytí delší dobu. Díky stovce receptů na nové, chutné a nutričně vyvážené pokrmy z celého světa můžete se můžete bezpečné a zodpovědně stravovat..
Vypredané
15,63 € 16,45 €

Honestly Healthy Cleanse


Natasha has a really creative, inventive and forward thinking attitude to food and cooking.' MARCUS WAREING Honestly Healthy Cleanse is a cookbook for food-lovers who want to look and feel fabulous. In a world full of processed and sugar-dense food, gourmet vegetarian chef Natasha Corrett has created 4 cleansing recipe plans suitable for every occasion to help get you back on track. From a nurturing weekend of juices, smoothies and soups to a 6-day slimdown, and from a high protein cleanse if you're exercising hard to a 28-day plan to permanently change the way you eat, the book is packed full of deliciously healthy food. With over 100 recipes following alkaline eating principles Honestly Healthy Cleanse is for anyone looking for cookery id eas and inspiration. And you don't even need to religiously follow the plans themselves to feel the benefits - simply cook and eat any of the dishes in the book and you'll be nourishing your body naturally. #feelgood - 3 days of smoothies, juices, te as and soups which allows your body to have a rest from digesting over a weekend, to help draw out the toxins naturally. #slimdown - whether it is for a party, holiday or special event this 6-day cleanse will leave you feeling a few pounds lighter an d glowing with health. #highenergy - if you want to tone up and cleanse at the same time this 6-day solution you have plenty of energy for high impact workouts like HIIT and cardio. #lifechanging - you can change the way you live your life to feel and look better in just 30 days, with delicious healthy recipes for a lifetime of good eating.
Vypredané
30,88 € 32,50 €

Juice - Zeleninové a ovocné šťávy pro zdraví


Chcete být plní energie, upevnit si zdraví, zbavit se stresu a rozloučit se s nadbytečnými kilogramy? Vyzkoušejte džusy a smoothies, jsou jednoduché a chutné! Kniha obsahuje 100 receptů na různé šťávy – čisticí, uklidňující, na posílení imunitního systému nebo na hubnutí. K výrobě jsou použity běžně dostupné suroviny i takzvané superpotraviny. U každého nápoje je vysvětleno,čím která ingredience pomáhá. Autorka nabízí i návod, jak a proč provádět jedno- až třídenní džusový detox.
Vypredané
12,01 € 12,64 €

Tejcukor érzékenység


Táplálkozási naplóval és számos javaslattal. Ismerje meg a tejcurok-érzékenység okait és azt, hogy miként kerülheti el biztonságosan a tejcukorfogyasztást. Így hamarosan ismét jól fogja érezni magát! -Tudatosság: a három szakaszból álló program segítségével kiismerheti laktózérzékenységének jellegzetességeit és panaszmentes életet élhet. - Laktózmentes főzés: próbálja ki az ízletes és változatos recepteket - meglátja, hogy semmiről sem kell közben lemondania! - Személyes táplálkozási napló: ennek segítségével kiderítheti, hogy mi okoz panaszokat. A bevásárlási tanácsadó segít felismerni az ételek összetevői között megbújó tejcukrot.
Vypredané
8,58 € 9,03 €

Növényi étrend a teljes életért - Az orvos szemével


Hússal? Hús nélkül? Minden, ami vegán, egészséges? Komoly vállalkozás egy fiatal orvostól, hogy táplálkozási tanácsoktól harsogó világunkban szakmai alapokon, logikusan és közérthetően, saját receptjeit is megosztva foglalja össze, milyen alapvető szempontokat kell figyelembe vennünk, ha egészségesen szeretnénk étkezni. A könyvet olvasva meggyőződhetünk arról, hogy dr. Iller Barbarának mindez sikerült. Érvei megdönthetetlenek, hiszen a teljes értékű növényi étrend többek között: - segít az ideális testsúly elérésében és megtartásában; - antioxidáns-tartalmánál fogva "fiatalító" és daganatmegelőző hatású; - támogatja a szív- és érrendszer egészségét; - helyreállíthatja a 2-es típusú cukorbetegséget; - enyhítheti az allergiás tüneteket. "A teljes értékű növényi étrend ideális gyerekeknek, felnőtteknek, várandósoknak, szoptatás idején, időskorban, mindig. Ez a legjobb étrend minden életkorban." Dr. Michael Greger, orvos, író, táplálkozástudományi előadó *** "Ajánlom minden gyógyítással foglalkozó szakembernek, aki szeretne hatékony, valódi gyógyulást ígérő tanácsokat adni krónikus betegséggel bajlódó betegeinek." Dr. Márky Ádám, a Magyar Életmódorvostani Szövetség elnöke *** "Ez a könyv segít abban, hogy ez az életmódváltás egy életre szóljon." Lénárt Gitta, író, a nyerskonyha szakértője, oktatója Dr. Iller Barbara általános orvos, jelenleg háziorvosi szakképzésben vesz részt. Az orvosi munka mellett, a Hawaiin szerzett tapasztalataira alapozva néhány éve életmódváltó programokat szervez, melyek fő pillérei a teljes értékű növényi étrend, a testmozgás és az érzelmi-mentális egyensúly. A Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány kurátoraként az egészséggel kapcsolatos ismeretterjesztést egyik fő feladatának tartja.
Vypredané
8,58 € 9,03 €

dostupné aj ako:

Princípy pračloveka - Tuky


Životospráva pre vyšší výkon, lepšiu postavu a pevné zdravie Ak sa ti zapáči obsah newsletterov, bezplatnej publikácie, či článkov, ďalším krokom v tvojom vzdelaní je publikácia Princípy Pračloveka. V nej ti ponúkam detailný popis životného štýlu Moderného Pračloveka, vďaka ktorému môžeš aj ty byť zdravý a vysekaný po celý rok bez rátania kalórií a podobných hlúpostí. Je dostupná ako ebook, alebo tlačená kniha a chodí vždy spolu s menšou, bonusovou publikáciou “Tuky – Návod na použitie”, ktorá ti vysvetlí celú pravdu o tukoch a o tom, ako ti o nich celý ten čas klamali.
Vypredané
28,41 € 29,90 €

Kenko Kitchen


In its first year as a daily cartoon blog on Facebook, Off The Leash developed a regular daily following of half a million dog lovers from around the world, and has become a place where people who are passionate about pooches share anecdotes, pictures and jokes. Capturing the secret thoughts and dreams of dogs, Rupert Fawcett's cartoons are brilliantly observed - and touchingly true to life. As well as the best dog photos sent in by fans of Off The Leash, A Dog's Best Friend rounds up a new selection of touching, hilarious drawings of dogs of every size, shape and breed doing what they do best: stealing beds, out-smarting cats and questing for the perfect stick ...
Vypredané
28,03 € 29,50 €

Vyhrajte boj s cukrovkou


Cukrovka je velmi rozšířené civilizační onemocnění. Podle výzkumů nestačí jen změnit stravu, ale je potřeba dodat i určité množství vitaminů a minerálů. Tato kniha vám poradí, na které doplňky stravy se zaměřit a jaké množství je pro vás adekvátní. Zesílíte tak efektivitu léků a změněného životního stylu.
Vypredané
8,39 € 8,83 €

Átváltozom, megcsinálom!


Elég a kifogásokból, a két napig tartó diétákból és az újévi fogadalmakból! Ha te is feszesebb pofira, formásabb popsira vágysz, és búcsút intenél az "integetőizmaidnak", határozd el magad: Átváltozom, megcsinálom! Hidd el, nem vagy egyedül: utadon Bánkuti Gabriella, öt fitnesz-világbajnoki érem tulajdonosa, Magyarország egyik legmenőbb személyi edzője fog végigkísérni. Gabi egészen az alapoktól, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenned, hogy olyan bomba formába kerülj, amilyet szeretnél. Segít, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb sportágat és a leghatékonyabb gyakorlatokat, és hogyan alkalmazd őket. Megmutatja, milyen hozzávalókból készíthetsz egyszerű, mégis szuperegészséges ételeket és italokat, és azt is elárulja, milyen étrend-kiegészítőkkel érdemes táplálnod izmaidat. Átfogó életmódprogramjából kiderül, miként szüntetheted meg a narancsbőrt, hogyan győzheted le a torkosságod a nehéz napok alatt, és mit kell tenned, ha villámgyorsan formába akarsz kerülni egy randira, vagy ha vissza szeretnéd nyerni az alakod szülés után. Ismerkedj meg Gabi receptjeivel, praktikáival és kulisszatitkaival, hogy a változás valóban mélyre ható és gyökeres lehessen! "Gabi közérthető és olvasmányos módon adja át ebben a könyvben az alakformálásal kapcsolatos tapasztalatait. Hitet és kapaszkodót ad mindazoknak, akik talán már elvesztek a témakört övező internetes információáradatban. Saját és vendégei példáján keresztül egyszerre motivál és gyakorlati tudást ad át, megmutatva, hogy a helyes táplálkozás és edzés mellett milyen alapvető szerepe van a hosszú távú tudatosságnak és kitartásnak a sikeres életmódváltásban!" (Dr. Zopcsák László, IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola alapítója) Bánkuti Gabriella profi világbajnok, az egyik legkeresettebb hazai tréner, edzés- és táplálkozási tanácsadó. A Magyar Olimpiai Szövetség által kitüntetett paralimpiai erőnléti edző, rehabilitációs módszereit már az USA-ban és Japánban is sikerrel alkalmazzák. Kezdők, haladók és profi sportolók, nők és férfiak, egészséges és mozgáskorlátozott emberek százainak változtatja meg az életét.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Pénztárcabarát Paleolit ételek hedonistáknak


"A közhiedelemmel ellentétben a paleolit sütés-főzés nem bonyolult, és nem is drága. Persze ha valaki rutin nélkül, hirtelen ötlettől vezérelve vásárolja meg a hozzávalókat, jobban megterhelheti a pénztárcáját és a szabadidejét, mint amennyire szükséges. Nálam ez a veszély nem fenyeget. Figyelek rád, és segítek mindenben. Ezért a negyedik kötetemben azokat a tippjeimet és jól bevált receptjeimet gyűjtöttem össze, amelyek egyaránt fókuszálnak a minőségi, ám túlzások nélküli főzésre és a könnyen megromló alapanyagok hasznosítására. Egészséggel és ízekkel teli szendvicskrémeket, sonkás-aszpikos felvágottat készíthetsz a legtutibb ropogós héjú paleo kenyér mellé. Tartalmas salátákat és pazar egytálételeket varázsolhatsz akár maradékokból, de a táblás csokiról, a tortákról vagy éppen a müzliszeletről sem kell lemondanod. Az olyan alapreceptjeimre is megtanítalak, mint a tejfölízű paleo tejföl, az ízletes ketchup, a párszázas friss kókusztej, a dijoni mustár, vagy éppen a rántott hús, a töltött csirke és a levesbetétek. Mindezek mellett a könyvben megtalálod a helyettesítések praktikus, nagy táblázatát, valamint számos bespájzolós tippet is adok, hogy saját kezűleg, otthon is tudj cukor-, tartósítószer- és adalékmentes paradicsomlevet, paprikalekvárt, savanyúságokat, aszalt gyümölcsöket, paleo vaníliás cukrot, aromás fűszerkeveréket, gyógyteát készíteni. Minőségi, egészséges finomságok várnak rád- túlzások nélkül, átgondoltan, egy kis rafinériával fűszerezve. Tarts velem ebben az élménydús főzőcskézésben!" (a Szerző)
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Kategória zdravá výživa, diéty, chudnutie je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, stravovanie a chcú dosiahnuť optimálne zdravie a telesnú kondíciu. V tejto kategórii nájdete knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych aspektoch zdravej výživy, diét a stratégií na chudnutie.

Tieto knihy sa zameriavajú na vedecké základy výživy, živiny potrebné pre zdravie a správne fungovanie organizmu. Poskytujú informácie o vyváženom stravovaní, výbere a príprave zdravých jedál, ako aj o vplyve stravovania na rôzne aspekty zdravia, ako je kontrola hmotnosti, prevencia ochorení a zlepšenie celkového fyzického a duševného stavu.

V týchto knihách sa dočítate o rôznych diétach a stravovacích štýloch, ako je napríklad mediteránska strava, paleo diéta, vegetariánstvo, vegánstvo a ďalšie. Získate informácie o vplyve jednotlivých potravín na organizmus a ich výživovú hodnotu, ako aj o správnom zložení jedálnička pre dosiahnutie zdravého a vyváženého stravovania.