! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravá výživa, diéty, chudnutie strana 58 z 63

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Jak Jíme zdravě v létě (-70%)


Na první pohled je to kuchařka s recepty, které se nesou na vlně horkého léta. ?Když se ale podíváte pozorně, zjistíte, že držíte v rukou návod na zdravé stravování. Po 5 úspěšných kuchařkách se tým Jíme zdravě rozhodl udělat další krok a spojil se s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou. Dohromady vytvořili knihu, která vás zaujme minimalistickými, hravými fotografiemi a jednoduchým konceptem, který v sobě ukrývá celou řadu rad a tipů, jak jíst zdravě. Informace v jednotlivých kapitolách postupně vedou čtenáře k tomu, aby se naučil přemýšlet o skladbě jídla na talíři nebo velikosti porcí. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. V knize nechybí také nejčastější chyby a omyly, kterých se při přípravě a vaření jídla dopouštíme. Opravdovou třešničkou jsou pak tzv. „srovnávačky“ – dvoustrany, díky kterým pochopíte, že salát je lehkým pokrmem jen do doby, než ho celý utopíte v dresinku. Na co se v kuchařce těšit? * 103 letních sezónních receptů * srozumitelné návody, jak si sestavit talíř * tipy na snídaně, svačiny, obědy i večeře * recepty pro letní grilování i pesta z čerstvých bylinek * zdravé variace domácích nanuků * rychlá a jednoduchá příprava ze snadno dostupných surovin * veškerý obsah vznikl ve spolupráci s odbornicí na výživu?
Vypredané
5,63 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nejjednodušší plán 29 dní (-70%)


Kniha Nejjednodušší plán na 29 dní je ucelený systém, díky kterému můžete nastartovat hubnutí, zlepšit své zdraví, spánek a cítit se lépe už za 29 dní. Tento jednoduchý plán je připraven tak, abyste pomocí snadných rad dosáhli výsledků co nejdříve, přesto zdravě a s rozumem. Nejedná se o žádnou drastickou dietu, která by byla krátkodobým řešením, ani nebudete hladovět. Kniha Vás navede k dlouhodobé změně pomocí snadných chutných jídel z běžných surovin a s jednoduchou přípravou. Mnohá z jídel uvaříte na 2 dny dopředu a nebudete muset stát neustále v kuchyni. Součástí knihy je nákupní seznam na každý den, jídelníček na 29 dní, recepty s fotografiemi a rady a postupy, které lehce začleníte do běžného života. Nejjednodušší plán na 29 dní Vám pomůže zhubnout a cítit se lépe. Ještě před svým vydáním pomohla tato kniha desítkám lidí nastartovat hubnutí a dala jim chuť pokračovat dále. Nyní pomůže i Vám najít si v jídle svobodu, cítit se lépe a ukáže Vám hlavně, že to JDE!
Vypredané
4,22 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů (-70%)


JAK PŘEDCHÁZET A LÉČIT DIABETES 2. TYPU BEZ UŽÍVÁNÍ LÉKŮ Doktor Michael Mosley, autor bestsellerů Dieta jinak a Nová dieta 5:2, nám odhaluje jednu z nejzávažnějších a nejnenápadnějších epidemií dnešní doby – zvýšenou hladinu krevního cukru. Potraviny plné cukrů a lehce stravitelných sacharidů, které denně konzumujeme, jsou nejenom viníkem tloustnutí, ale vystavují nás i riziku řady nemocí – diabetu 2. typu, mozkové mrtvice, demence, rakoviny a s tím spojeného celoživotního užívání léků. Každý třetí dospělý v České republice má zvýšené hodnoty krevního cukru a většina z nich to vůbec neví. V této knize doktor Mosley vysvětluje důvody hromadění nebezpečného břišního tuku a ukazuje, jak se ho zbavit. A to rychle. Vyvrací známé mýty jako je tvrzení, že plynulá ztráta váhy je lepší než rychlý úbytek hmotnosti a že ti, kteří rychle zhubli, vše opět naberou zpět. Tato kniha není jen pro ty, kterým hrozí největší riziko, ale je pro každého, kdo někdy bojoval s tělesnou váhou a chce znovu získat kontrolu nad svým zdravím.
Vypredané
4,22 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Édes egészségünk (-70%)


"Amint valaki megtudja, hogy cukorbeteg, különböző fázisokon esik át. Az ijedtséget követi az elkeseredés, majd elkezdődik a kutatás: mi a teendő, hogyan kell ezután élni. A fő kérdés azonban az lesz, hogy mit, mennyit szabad enni. Mint ahogy nincs k ét egyforma ember, nincs két egyforma cukorbeteg sem. Van, aki minduntalan számolgatja a grammokat, mások "csak" vigyáznak arra, hogy miből mennyit esznek. Csaknem mindenki azt hiszi - és ebben megegyeznek -, hogy édességről szó sem lehet. Márpedig ebben a könyvben édességeket is kínálunk, olyanokat, amilyeneket a cukorbetegek is fogyaszthatnak, ha odafigyelnek az állapotukra, az összetevőkre, édesítőkre. Ám leginkább azt szerettük volna, ha az egészséges embertársaink is odafigyelően, gyermekeiket előre tájékoztatva élnének és táplálkoznának, megelőznék legjobb tudásuk szerint a cukorbetegség kialakulását jó példával, tartalmilag minőségi ételekkel, és főleg szemléletváltással." (a Kiadó)
Vypredané
0,86 € 2,85 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čas na detox (-50%)


"DETOX JE AKO PRESTUPNÁ STANICA MEDZI ZDRAVÝM A NEZDRAVÝM ŽIVOTNÝM ŠTÝLOM..." Detox. Známy aj ako očista tela od toxínov, návrat k stratenej energii, štart chudnutia a začiatok zdravého životného štýlu. Všade sa o ňom hovorí. Niektorí tvrdia, že je to nezmysel. Iní si jeho účinky nevedia vynachváliť... My sme presvedčení, že správny detox má pre náš organizmus vždy veľmi pozitívne účinky. Na svete môžeš nájsť tisícky rôznych detoxikačných plánov alebo očistných diét. Táto kniha nevznikla preto, aby prišla s ďalším revolučným návodom, alebo preto, aby ti začala prikazovať dodržiavať nezmyselné, drastické alebo nebezpečné diéty. ČAS NA DETOX sme napísali po vydaní knihy 14-dňový plán pre krajšie a zdravšie telo, ktorá sa teší veľkému úspechu. Hlavným impulzom boli predovšetkým otázky žien, ktoré vlastnia náš 14-dňový plán pre krajšie a zdravšie telo. Keďže prvý a desiaty deň plánu je určený na detoxikáciu organizmu, dostávali sme mnohé otázky, ako týmito dňami prejsť tak, aby to bolo pre organizmus čo najprínosnejšie a najbezpečnejšie. A keďže je téma očisty tela pomerne obšírna a často nejasná, rozhodli sme sa napísať knihu ČAS NA DETOX, ktorá v jednoduchej forme vysvetľuje princípy detoxikácie organizmu.
Vypredané
11,00 € 21,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Diéta ploché brucho (-50%)


David Zinczenko, autor bestsellerov o zdravej strave a výživový špecialista, sa vo svojej kariére zaoberá brušným tukom, tým, odkiaľ pochádza a ako na nás pôsobí. V tejto knihe sa dozviete, prečo niektorí z nás majú problém schudnúť, kým iní sú štíhli. Vysvetľuje, ako niektoré jedlá povzbudzujú naše tukové gény, a naopak uvádza zoznam deviatich jedál, ktoré tieto gény „vypínajú“ a tak umožňujú jednoducho, rýchlo a natrvalo schudnúť. Tieto jedlá nám pomáhajú uzdraviť náš tráviaci systém a nastaviť sa na nový štíhly život. Diéta Ploché brucho Vám ponúka: • PODROBNÝ JEDÁLNIČEK • 50 CHUTNÝCH RECEPTOV • PLÁN CVIČENIA PRE NETRPEZLIVÝCH Chudnutie môže byť väčšia zábava, ako ste si mysleli.
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha TOP diéta - Ako schudnúť a udržať si hmotnosť bez hladovania (-50%)


Chcete zhodiť nadbytočné kilogramy, ale nedržať ďalšiu úmornú a drastickú redukčnú diétu? A možno vážite tak akurát, a bojíte sa, že priberiete? Práve pre vás je táto kniha. Jedlá pripravené podľa odporúčaných receptov nemajú viac ako 400 kcal, pričom denná energetická hodnota jedálneho lístka vytvoreného podľa nich je 1800 – 2200 kcal. Neodporúčame však veľmi reštriktívne metódy, ktoré obmedzujú zložky nevyhnutné na správne fungovanie organizmu, pretože okrem rýchleho úbytku hmotnosti môžu spôsobiť mnohé vážne ochorenia. S touto knihou: • vytvoríte nízkokalorické a ľahko stráviteľné menu na celý rok, • ľahko schudnete a udržíte si peknú postavu, • zmeníte svoje stravovacie návyky.
Vypredané
4,45 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Štíhla potvora varí (-50%)


Iste ste čítali Štíhlu potvoru a úplne vám zmenila život. Teraz si kladiete otázku: Čo variť a piecť, aby to bolo chutné, dobré, ale pritom zdravé? Máte šťastie, milé dievčatá a chlapci, samozvané štíhle potvory Rory a Kim to už za vás vyriešili. Rozumejú vám, chápu vás a vyhlasujú, že život bez cestovín nestojí zato a bez palaciniek, mafinov a čokoládového koláča si ho už vôbec nevedia predstaviť. A žiť bez chutnej zeleninovej polievky či šalátu sa jednoducho nedá. Preto sa ďalej držte toho, čo ste sa naučili v Štíhlej potvore, a jedzte ako veľryby! Dá sa to! Na dôkaz toho vám autorky ponúkajú fajnové jedlá na každý denný i nočný čas. Všetky recepty sú nenáročné na prípravu a jedlá sú také chutné, že sa budete zalizovať. Tak na čo čakáte? Knižku Štíhla potvora varí jednoducho musíte mať!
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma (-50%)


Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií. Nezáleží na tom, jestli chcete zhubnout nebo si postavu udržet. V knize najdete mé další rady, které jsem využíval při mém hubnutí, když jsem za rok zhubl 27 kg a 33 cm v pase. Těmito principy se řídím i nadále a váhu si bez problémů držím. V kuchařce ale najdete především inspiraci pro zdravé vaření, při němž není použita klasická bílá pšeničná mouka ani bílý cukr. Všechny recepty jsou přesto chutné a se snadnou přípravou. Většinu receptů zvládnete připravit za 30 minut a nemusíte tak trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Vybrat si můžete ze sladkých snídaní i svačinek, hlavních jídel s masem i těch bezmasých vhodných pro vegetariány. Snadno také připravíte krémové polévky a pochutnáte si na zdravějších dezertech dochucených medem nebo ovocem. Zatímco první díl se více věnoval snídaním, svačinkám a salátům, nyní najdete větší inspiraci pro hlavní chody, večeře a taky velké množství sladkých receptů. Ochutnejte Koprovou omáčku bez mouky Snadný hovězí guláš s karotkou Lehké špagety s cuketkou Křupavou tvarůžkovou dobrotu Extra čokoládový řez Trhanec Jablečno-skořicová kolečka a nebo snídaně z hrnečku, které připravíte za 3 minuty
Vypredané
8,20 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Smoothies Zelené koktejly - 10 dní detoxikace (-50%)


Regenerace a očista pomocí zeleninových a ovocných koktejlů funguje, a proto vycházejí další a další aktualizovaná díla na toto téma. Nejnovějším z nich je kniha americké nutriční poradkyně J. J. Smithové, která sestavila desetidenní plán na detoxikaci organismu pomocí koktejlů ze syrové zeleniny, ovoce a dalších přísad, avšak zároveň nabízí možnost využít tyto nápoje pro trvalou změnu stravování, aby se nežádoucí kilogramy už nikdy nevrátily. Jak autorka zdůrazňuje: „Tohle není dieta, ale životní styl!“ Knihu doplňují recepty na koktejly pro každý den.
Vypredané
5,38 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lahodne s Ellou - Smoothies a šťavy (-50%)


Ella vo svojich predchádzajúcich kuchárskych knihách Lahodne s Ellou a Lahodne s Ellou každý deň priniesla nový štýl zdravého stravovania a stala sa jednou z najobľúbenejších kuchárok udávajúcich tón v Anglicku. Vo svojich receptoch sa usiluje zachovať rôznorodosť výživných látok, dostatok zeleniny a ovocia. Autorka otvorene priznáva, že čím lepšie sa cíti, tým lepšie výkony podáva a v najnáročnejších obdobiach si so sebou berie do práce smoothies alebo šťavy. Ranná dávka čerstvého nápoja prispieva k tomu, že sa pozitívne nastaví na deň a nechýba jej inšpirácia. V knižke Smoothies & Šťavy nájdete množstvo Elliných obľúbených receptov, ktoré zbierala posledných pár rokov. Smoothies sú krémovejšie, hustejšie a obsahujú vlákniny z použitých prísad, zatiaľ čo štavy sú jemnejšie, redšie a bez dužiny. Na záver pridáva vlastnú novinku - panáky. Panáky - životabudič a pozdvihovač - sú vynikajúcimi pomocníkmi pri naštartovaní dňa.
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Egyszerűen finom - A teljesértékű konyha (-50%)


"A teljes értékű konyha finom, egészséges és gyönyörű. Alapját dédszüleink konyhaművészete képezi az élelmiszeripar előtti időkből abból az időből, amikor mi magunk készítettük el az ételeinket almából, káposztából, répából, búzából azaz természetes alapanyagokból. Annak idején a magyar konyha ugyanolyan teljes értékű volt mint az olasz, a svéd, a japán vagy bármely más hagyományos konyha. Ezért a szakácskönyv receptjeinek zömét a hagyományos magyar konyha ételei alkotják kiegészítve a nagyvilág ételeivel kicsit átalakítva. A teljes értékű ételek remekül beilleszthetők a magyar konyhába, így megszokott ételeink segítségével tudjuk egészségesre enni magunkat.Szakácskönyv a családnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Vypredané
12,41 € 24,82 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nová diéta 5:2 (-50%)


Je možné päť dní v týždni normálne jesť a pritom schudnúť a cítiť sa zdravšie? Jednoduchá odpoveď znie: áno. Počas 2 dní v týždni obmedzíte denný prísun kalórií – na 500 kalórií ženy a na 600 kalórií muži. S novou diétou 5:2 schudnete rýchlo a bez veľkej námahy. Výskum prerušovaného pôstu ukazuje, že občasné hladovanie nielenže pomáha chudnúť, ale tiež znižuje riziko vzniku mnohých chorôb od diabetu až po kardiovaskulárne ochorenia a rakovinu. „Existujú dôkazy o tom, že občasný pôst môže zlepšiť zdravotný stav,“ hovorí Dr. Mark Mattson, ktorý je šéfom Laboratória neurologických vied v Národnom Inštitúte starnutia a profesor neurologických vied na Univerzite Johna Hopkinsa. Táto kniha prináša výsledky nového prelomového výskumu vo forme stravovacieho programu, ktorý sa dá ľahko zahrnúť do každodenného života. Nájdete v nej: • štyridsať 500 a 600 kalorických jedál, ktoré pripravíte rýchlo a ľahko, • osem strán fotografií jedál typických pre „pôstne dni“, • poznatky získané najnovším výskumom, na základe ktorých bol program navrhnutý, • počítadlo kalórií na uľahčenie dodržiavania programu, • a ešte omnoho viac. Nielenže nejde o ďalší módny výstrelok, Nová diéta 5:2 prináša zásadne iný spôsob uvažovania nad stravovaním a životný štýl, ktorý môže zmeniť Vaše zdravie. Táto kniha bude Vaším nenahraditeľným sprievodcom počas jednoduchého a efektívneho chudnutia bez nervozity a potreby odopierať si
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Intolerancia laktózy (-50%)


Intolerancia na laktózu prichádza s riešením problémov, ako sú bolesti, či kŕče v žalúdku, nadúvanie, hnačky. Autorka ponúka čitateľom trojfázový program s množstvom praktických tipov pre každodenný život. Okrem skvelých jedál kniha obsahuje aj prehľadnú tabuľku s informáciou o obsahu laktózy v danom pokrme. Tabuľka využíva farby semaforu, takže je veľmi prehľadná. Autorka si za cieľ kladie zjednodušiť aj nakupovanie, a preto vyhodnotila viac ako 1000 druhov potravín. Keď človek spozná, o aký typ potraviny ide už na prvý pohľad, vyhne sa problémom.
Vypredané
5,45 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 10-dňová očista so zelenými smoothies (-50%)


Boj s nadváhou je mimoriadne náročný a vyčerpávajúci. Napriek veľkému počtu zaručených diét, cvičebných postupov a zázračných tabletiek je obyvateľstvo plánety Zem čoraz tučnejšie. Ak sa vám aj podarí znížiť hmotnosť, deväťdesiatpäť percent z vás sa do troch rokov vráti na pôvodnú váhu. Čo teda pomôže? J. J. Smithová jednoznačne hovorí, že zmena životného štýlu. Desaťdňová očista má nastaviť vaše chuťové poháriky tak, aby ste si žiadali zdravšie jedlá. Podľa autorky je dôležité, aby sa ľudia v prvom rade zbavili toxínov, ktoré prijímajú v každodennej strave. Vo svojej knihe odporúča programy, ktoré sa zameriavajú na chudnutie prostredníctvom odbúravania tukov a detoxikácie, čo vedie k celkovému zlepšeniu zdravia a nadobudnutiu životnej rovnováhy. V knihe nájdete okrem 10-dňovej očisty viac ako 100 receptov na zelené smoothies s rôznymi účinkami. J. J. Smithová vydala svoju 10-dňovú očistu so zelenými smoothies v roku 2014 a odvtedy kraľuje v rebríčku bestsellerov. Nielenže ako prvá objavila túto revolučnú metódu, ale stelesňuje aj návod k zdravšiemu životu. A vzápätí prišli nadšené ohlasy čitateľov… Zelené smoothie vám v mnohých smeroch pomôže zmeniť život. Zistíte veľa o sebe a svojich stravovacích návykoch a získate pozitívnejší vzťah k jedlu. Nadobudnete ho, ak si obľúbite to, čo jete, ale zároveň budete dbať, aby vám jedlo aj prinášalo úžitok. Pozitívne účinky diéty sa objavia po desiatich dňoch, a nie je to len zníženie telesnej hmotnosti. Väčšina ľudí vďaka očiste schudla štyri až šesť kilogramov, ale mnohí priznávajú, že načerpali neuveriteľnú energiu, nadobudli duševnú rovnováhu a zlepšil sa im aj spánok. Toľko kladov vás určite presvedčí, aby ste sa o to aspoň pokúsili!
Vypredané
6,95 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Anthroposofická výživa (-50%)


Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě.
Vypredané
7,57 € 15,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jídlo jako medicína (-50%)


Jídlem své tělo ovlivňujeme neustále, každý den. Autorka poukazuje na dalekosáhlý vliv stravy na náš život a odhaluje její neuvěřitelný léčebný potenciál. Stačí si sestavovat jídelníček promyšleněji než dřív a za čas se zbavíme nejrůznějších zdravotních problémů. Knihu napsala žena, kterou vážné choroby donutily přehodnotit životní priority a začít myslet jinak. Výsledkem je srozumitelná a zároveň erudovaná publikace pro každého, kdo to se svým zdravím myslí vážně.
Vypredané
1,63 € 3,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Japonky nestárnou ani netloustnou (-25%)


Japonky mají odlišný vztah k jídlu než zbytek světa. Jste-li unaveni rozličnými pravidly hubnutí, je čas poznat jedno z nejlépe střežených tajemství zdraví, štíhlosti a dlouhověkosti – je čas poznat japonskou fontánu mládí. Japonky jsou totiž světové šampionky v dlouhověkosti. Autorka se vrací ke kořenům a v rodinném příběhu nabízí způsob japonského domácího vaření. Odhaluje 7 tajemství, jimiž se řídí tradiční japonská domácnost, a 7 pilířů japonské kuchyně, jimiž jsou ryby, zelenina, rýže, sója, nudle, čaj a ovoce.
Vypredané
7,01 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jedlo a fitness (-25%)


V knihe nájdete viac než 150 originálnych, zdravých a chutných receptov. Jedlá sú zostavené z bežne dostupných surovín vďaka čomu ich prípravu zvládne hravo každý. Kniha vám priblíži svet zdravého stravovania, naučí vá pripravovať si svieže, výdatné a zdravé jedlá a predvedie vám nové a prekvapivé kombinácie chutí. Pri každom jedle je uvedená aj jeho nutričná hodnota. Ide o prepracované vydanie už zverejnenej knihy. Stravovacie plány Súčasťou knihy sú vypracované stravovacie plány samostatne pre mužov a ženy. Stravovacie plány sú zostavené z receptov v knihe a zamerané sú na chudnutie, no i nabratie svalovej hmoty a tak si na svoje príde každý. Preto neváhajte a začnite so zdravou stravou navrhnutou podľa vašich potrieb už dnes. Buďte fit! Inšpirujte sa receptami, ktoré vám táto kniha prináša, a dosiahnite svoj cie vyzerať skvelo, byť fit a cítiť sa zdravo. Dostante sa do formy, vyzerajte sexy a budete mať lepší postoj k sebe samému. Vaše hormóny začnú pracovať optimálne, váš spánok bude kvalitnejší vaša sila sa zvýši a vaša energia bude nevyčerpateľná. Nasledujte svoju vášeň, žite zdravo a inšpirujte svojou cestou ďalších Dosiahnite vaše vysnívané telo a staňte sa tou najzdravšou verziou samého seba (samých seba)! Pripojte sa a obľúbte si nie nezmyselný, ale skutočný a vedecky podložený prístup k výžive a fitness a získajte svoju dennú dávku motivácie. Kniha prináša • 150 originálnych receptov • výpočet výživových hodnôt • vypracované stravovacie plány, zostavené z receptov v knihe • stravovacie plány zamerané na chudnutie i priberanie • veľa praktických rád, návodov, tipov a trikov do kuchyne • až 224 strán! • praktická hrebeňová väzba, vďaka čomu sa kniha nezatvára Recepty sú rozdelené do prehľadných kategórií: • Snacks • Ľahké bezmäsité jedlá • Ryby • Mäso • Šaláty • Domáca výroba • Nepečené dezerty a sladkosti • Pečené dezerty a sladkosti • Proteínové recepty • Stravovacie plány - muži • Stravovacie plány - ženy
Vypredané
10,43 € 13,90 €

dostupné aj ako:


Kategória zdravá výživa, diéty, chudnutie je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, stravovanie a chcú dosiahnuť optimálne zdravie a telesnú kondíciu. V tejto kategórii nájdete knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych aspektoch zdravej výživy, diét a stratégií na chudnutie.

Tieto knihy sa zameriavajú na vedecké základy výživy, živiny potrebné pre zdravie a správne fungovanie organizmu. Poskytujú informácie o vyváženom stravovaní, výbere a príprave zdravých jedál, ako aj o vplyve stravovania na rôzne aspekty zdravia, ako je kontrola hmotnosti, prevencia ochorení a zlepšenie celkového fyzického a duševného stavu.

V týchto knihách sa dočítate o rôznych diétach a stravovacích štýloch, ako je napríklad mediteránska strava, paleo diéta, vegetariánstvo, vegánstvo a ďalšie. Získate informácie o vplyve jednotlivých potravín na organizmus a ich výživovú hodnotu, ako aj o správnom zložení jedálnička pre dosiahnutie zdravého a vyváženého stravovania.