Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 130 z 158

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Miért kávézó - Mese az élet értelméről


"A 21. század Alkimistája." (RBA Libros) Az állandóan rohanó, túlterhelt menedzser, John egyhetes szabadságra indul, de útközben autójával eltéved. Betér egy kávézóba, hogy egyen valamit - és sorsfordító élményben lesz része. Az étlap címoldalán három kérdéssel szembesül: "Miért vagy itt?""Félsz a haláltól?" "Elégedett vagy az életeddel?" Miközben a pincér, a konyha séfje és az egyik vendég segítségével megpróbál választ adni ezekre a kérdésekre, egyre inkább új szemszögből tekint az életére, és rájön, hogy milyen fontos dolgokat tanulhat meg a zöld levesteknőstől... John P. Strelecky (1969) amerikai író gyermekkori álmát követve pilóta szeretett volna lenni, de szívproblémái miatt erről le kellett tennie. Vállalkozási tanácsadóként dolgozott, állandóan úton volt, aztán harminckét éves korában úgy döntött, hogy kiszáll a mókuskerékből: 2002-ben egyéves fizetés nélküli szabadságot vett ki, és feleségével együtt hátizsákos turistaként körbeutazta a világot. Hazatérve megírta első könyvét, a Miért kávézót, melyből rövid idő alatt bestseller lett. Azóta könyveket ír, előadásokat tart, és coachként dolgozik.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Chudneme s rozumom


Nedarí sa vám schudnúť alebo zhodené kilá vždy priberiete naspäť? Hľadáte rozumné riešenie tohto problému? Ste rozčarovaní všetkými diétami a rôznymi "zázrakmi" na chudnutie? Ak na niektorú z uvedených otázok odpovedáte áno, kniha Chudneme s rozumom, je určená práve vám. Nájdete v nej množstvo rád, tipov, podnetov a predovšetkým viac ako 170 rýchlych a chutnýchreceptov, ktoré vám zaručia, že schudnete a udržíte si hmotnosť bez toho, aby ste sa museli zrieknuť potešenia z dobrého jedla a trápiť sa diétou.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Zdravý chrbát


Cviky na chrbát bez bolestí Bolesť chrbta je dnes rozšírený problém, ktorý trápi nielen ľudí so sedavým zamestnaním. Chrbát je komplexný jedinečný útvar, ktorý pozostáva z pevných kostí, silných svalov, pružných väzov a nervov, vytvárajúcich bohato rozvetvenú sieť. Harmonická symbióza všetkých týchto komponentov je predpokladom pre zdravý chrbát. V tejto knižke nájdete veľa jednoduchých cvikov, ktoré chrbát posilnia, uvoľnia a pomôžu udržať ho zdravý. Dozviete sa, ako predchádzať bolesti chrbta, ako ju zmierniť, ale aj to, že správnym držaním tela si chrbát chránite počas celého dňa
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Návod na dlhovekosť


Jedna z právd pre dosiahnutie dlhého veku súvisí s heslom: Zachráňte svojho muža! Dlhovekosť jednoducho svedčí dvojiciam. Zdravotnícke štatistiky však ukazujú, že slabým článkom takejto dlhovekosti sú muži. Zmeňte to, zachráňte svojho muža! Skúsme, vďaka najnovším poznatkom vedy a príkladom zo života, nájsť cestu k spoločnej aktívnej jeseni života. Publikácia vychádza z troch základných hesiel: Zachráňte svojho muža! - veď dlhovekosť svedčí dvojiciam, Starneme už po tridsiatke – preto je nutné začať o seba dbať včas, Dlhovekosť si môžeme dovoliť – dokážeme vám, že aktívny vysoký vek už nie je luxus. Kapitoly sú písané formou infotaiment-u – čiže vážne vedecké informácie podávame zábavnou formou. Dokladujeme ich príbehmi zo života a príkladmi z reakcií našich čitateliek, keďže rukopis vychádzal ako dlhodobý seriál v časopise Moderná žena.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Posilňovanie organizmu


Rýchle životné tempo, stres, prekonané choroby a k tomu výkyvy počasia – to všetko predstavuje pre náš organizmus veľkú záťaž. Jej každodenné prekonávanie má často za následok únavu a zníženie odolnosti organizmu, čiže jeho celkové oslabenie, ktoré môže viesť až k rôznym zdravotným problémom a chorobám. Autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, sa v tejto knižke zamerala na posilnenie organizmu. Radí, ako sa máme otužovať, aby sme odolali vrtochom počasia, odporúča prírodné metódy proti únave a vyčerpaniu. Okrem toho uvádza overené recepty, ako si poradiť s nachladnutím a s chrípkou. Všetky rady, recepty a odporúčania vychádzajú z jej dlhoročnej lekárskej praxe.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Energetika jídla


Komplexný, zrozumiteľný a dôležitý výklad duchovnej stránky potravy, ktorú prijímame. Kniha popisuje kvalitu energie a "duše" v každom jedle. Autor ukazuje, ako naše spojenie s potravou oživiť a dať do poriadku našu fyzickú aj duševnú nerovnováhu. Uv ádza obsiahly zoznam potravín a ich vlastností; vysvetľuje, ako nás každé jedlo ovplyvňuje na najhlbšej úrovni. Učí, ako sa stravovať, aby sme prijímali rôzne kvality a poskytovali vhodnú výživu telu aj duši.
Vypredané
5,97 € 6,28 €

Teď a tady


Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí, nás zase okrádají o energii. Jediný skutečný čas, kdy můžeme něco udělat, je ten, který je TEĎ, a jediný prostor, ve kterém můžeme něco udělat, je ZDE. Tato kniha obsahuje řadu praktických cvičení. Naučí vás, jak můžete lépe využít vlastní ener gii, abyste mohli žít takový život, jaký chcete, a aby se splnily i vaše tajné tužby.
Vypredané
7,32 € 7,70 €

Hálaadás, dicsőítés, imádás


Sok ember számára az ima csak arra való, hogy Istentől elkérjen dolgokat. Ez egy nagyon bekorlátozott látásmód. Az ima nem egyetlen hangszer, hanem egy egész zenekar. Ez a könyv három ima-hangszerrel foglalkozik. Ezek a hálaadás, dicsőítés és imádás. Derek Prince világosan megmutatja az Írásokból, hogy Isten bizonyos feltételeket adott arra vonatkozóan, hogy miként közeledhetünk Hozzá. Ezek nem elméleti dolgok, hanem olyan alapelvek, amelyek képesek forradalmasítani az imaéletünket. És az említett mindhárom imafajtára szükségünk van, mert mindegyik Isten lényének egy másik aspektusával van összefüggésben. Hálaadás által elismerjük Isten jóságát. Dicsőítés által elismerjük Isten fenségét. Imádás által elismerjük Isten szentségét. Derek Prince az elmúlt évtizedekben világszerte az egyik legismertebb és legelismertebb bibliatudós és bibliatanító volt. Könyvei iránt halála után 10 évvel is töretlen a kereslet. Magyarországon is óriási olvasótábora van.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

A probiotikumok


A könyv az alábbi témákkal foglalkozik: "Táplálékod legyen gyógyítód"; Probiotikum, prebiotikum, szinbiotikum; A probiotikumok szerepe a gyógyításban; Probiotikus készítmények.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Hogyan szolgálja a halál az ÉLETET?


"Halál nélkül mit sem ér az élet! - így végződik egy afrikai mese a hős hosszas tépelődése és szenvedése után. Az élet és a halál összetartozik; és aki helyesen viszonyul a halálhoz, egyben az életét is szolgálja." # A halál szolgálhatja az életet: a családfelállításokban láthatóvá válik, hogy a halál és az elmúlás valóban befolyásolja a mindennapi életünket. Vajon tényleg küzdeni kell halál ellen, ahelyett, hogy elfogadnánk? Aki a haláltól fél, magától az élettől is fél, teljes életet tehát csak a halállal való szembenézéssel élhetünk. Bármilyen paradoxonnak is hangzik, az elmúláshoz való hozzáállásunk nagyrészt meghatározza az életminőségünket. Thomas Schäfer, természetgyógyász, akinek legfontosabb munkaterülete a pszichoterápia és a családfelállítás. Ebben a könyvében sokéves tapasztalatára támaszkodva megmutatja, hogyan lehet helyesen gyászolni, hogy ezzel ismét megnyílhassunk az élet előtt.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Csináld, amit szeretsz - és a pénz követni fog !


VÉGE A HÉTFŐ REGGELI LEHANGOLTSÁGNAK Azon vagy, hogy felszabadulj! Ez az a könyv, amire vágysz gyakorlati kalauz a Valódi Hivatásodhoz , amely kiteljesíti az igényeidet, az adottságaidat és a szenvedélyeidet. Marsha Sinetar valós példákon kereszt ül mutatja meg, hogyan győzd le a félelmeidet, hogyan kockáztass először kicsiben, hogy aztán a nagyokat is vállalni tudd, és hogyan válj olyanná, aki számára a munka önkifejezés, növekedés és szeretet! Fedezd fel, hogyan: hangolódj rá a belső vil ágodra és az egyedülálló adottságaidra; értékeld ki és építsd az önbecsülésedet és a három kulcskérdés, amit fel kell tenned magadnak; bánj a nagy E-vel, az ellenállással; szabadulj meg a beteljesülést nem nyújtó állástól; és még sok mástól!
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Gondolkozz és gazdagodj!


Sok évvel ezelőtt Andrew Carnegie, a világ egyik leggazdagabb embere vendégül látta a könyv szerzőjét. Az idős iparmágnás a siker titkáról filozofált. Az akkor alig húszéves Hill ott hallott először a Titokról. Az eredmény: Carnegie megbízza őt, tanulmányozza, hogyan működik másoknál a Titok, tapasztalatait összegezve dolgozza ki a siker filozófiáját, fejlesszen ki egy Mestermódszert, és hasznosításra nyújtsa át a világnak. Így született meg ez a könyv. A Gondolkozz és gazdagodj! Feltárja a Titkot, és megragadja a Módszert. Első megjelenése óta egyedül csak Amerikában 42 kiadást ért meg, és a példányok szinte még ki sem kerültek a nyomdából, máris elkapkodták őket.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Nagy allergiakönyv


A Nagy allergiakönyv részletes gyógyszertáblázataival, informatív kiemeléseivel és kiváló szemléltető ábráival minden fontosabb tudnivalót közöl erről az emberiség egyötödét érintő állapotról. Jung Engel a könyv első részében általános áttekintést ad az allergiás reakciókról, majd részletesen ismerteti az egyre gyakoribb betegségeket. Többek között elemzi: az immunrendszert és működését; az allergiák diagnosztikáját és a kiváltó okok azonosítását; a gyógyszereket és alkalmazásukat; a gyermekkori allergiák kezelését; az asztma kezelésének újabb lehetőségeit; az egyes étel-, bőrgyógyászati, gyógyszer- és rovarcsípés-allergiák különleges problémáit.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Lidský stres


Knížka se snaží stručnou a srozumitelnou zodpovědět široké čtenářské veřejnosti na otázky: co je to stres , jak působí na člověka a jaké jsou jeho zdravotní důsledky, jak souvisí stres s přejídáním, alkoholismem, drogami, sexem a přepracováním, jak je zdraví člověka ovlivněno stresem z chudoby a ze špatného životního prostředí, jak může být člověk geneticky náchylný ke stresu a hlavně jak lze stresu čelit. Tyto a další otázky jsou rozebírány s cílem zlepšit zdravotní stav naší populace.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Gyógynövények


A gyógynövények ősidők óta az ember egészségének megőrzését --illetve visszaszerzését - szolgálják. Felhasznált fajaik száma a tudomány fejlődésével hol nőtt, hol csökkent, de tagadhatatlan, hogy mindig fontos szerepet töltöttek be az orvoslásban. Ma, amikor a gyógyszerkészítmények árától, szaporodó mellékhatásaitól, szintetikus voltától való idegenkedés egyre nagyobb méreteket ölt, figyelmünk újult érdeklődéssel fordul a természet gyógyszerei felé. Ez a kiadvány több mint 150 olyan növényt ismertet, amelyeknek hatóanyagait az ember a legkülönbözőbb módokon hasznosítja. Segítségével az olvasó betekintést nyer a természet patikájába és útmutatást kap, hogy könnyebben eligazodjék annak zsúfolt polcain.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

První pomoc pro každého


Kniha je určena pro laickou veřejnost a jejím cílem je poskytnout čtenářům znalosti a dovednosti, které se v dnešní době považují za běžný standard základního vzdělání každého člověka.Poskytnout první pomoc navíc ukládá občanům České republiky trestní zákon č.140/1961 Sb. První pomoc není v publikaci pojímána jako složitý děj, ale jako sled řady po sobě jsoucích logických kroků. které při včasném a správném provedení zachráncem poskytnou postiženému kvalitní a efektivní základní péči a v závažných případech i záchranu ohroženého života. Text obsahuje nejnovější poznatky z oboru a pravidla vydaná Českou radou pro resuscitaci. Autor knihy je ředitelem organizace, která proškolí ročně přibližně 3000 laiků, takže má v této oblasti velké zkušenosti.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Könyvecske a házasság és válás keresztyéni módjáró


A válás keresztyéni módjáról szóló 17. századi kalauz modernségben, őszinteségben felveszi a versenyt a "párkapcsolati tréning" könyvekkel. Mindenkihez szólnak ezek a régi, de nem avuló bölcsességű sorok, akik az oldás és kötés nem könnyű élethelyzeteit megtapasztalták. E második Tarpai Szilágyi-szövegkiadás érdekessége, hogy a sorozatszerkesztő Petrőczi Éva irodalomtörténeti tanulmánya mellett a 17. századi lelkész szerző "házassággondozó" művét egy neves mai keresztyén családterapeuta, Szarka Miklós lelkész-pszichológus is kommentálja. A szöveggondozás munkáját Horváth Csaba Péter végezte. A könyv magyar címe nem a latin tükörfordítása, hanem a szöveg tartalmát, logikáját igyekszik érzékeltetni, hiszen a szerző az elmátkásodástól a válásig tartó úton vezeti végig olvasóit, s a párkapcsolat közben felmerülő konfliktusokra igyekszik keresztyéni megoldásokat kínálni.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Štandardy v ošetrovateľstve


Kniha je určená študentom bakalárskeho a magisterského štúdia, sestrám, pôrodným asistentkám, zdravotníckym asistentom a ďalším pracovníkom v zdravotníctve.Štandardy v ošetrovateľstve vznikajú ako reakcia na spoločenskú potrebu kvality ošetrovateľske j starostlivosti. Tvorba štandardov je časovo veľmi náročná, preto predpokladom úspešnej práce so štandardmi je pochopenie ich cieľa. Tento proces treba vnímať ako úprimnú snahu pomôcť odbornej verejnosti orientovať sa v záplave nových postupov a poz natkov.
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Tak se změň


Všechny myšlenky, které se nacházejí v hovorech s Bohem, se nakonec pohybují kolem nejdůležitějšího tématu. Účelem života je změna sebe samého v nového člověka. Kniha proniká do podstaty této myšlenky a dává návod na to, jak ji uvést v praxi. Na stránkách této knihy je proces přeměny zkoumán krok po kroku a doplněn úkoly a cvičeními.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.