Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 131 z 158

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ki fizeti a révészt?


Carla Galli neve összefonódik a személyi és üzleti tanácsadással, az NLP-terápiával, az önismereti tréninggel, egyszóval: ma Magyarországon ő az egyik legismertebb és legkeresettebb tanácsadó. Legújabb könyve igazi csemege az útkereső és érdeklődő olvasóknak: nem utasít, nem tanít, nem fáraszt ígéretekkel, csupán mesél és mesél, egyrészt saját életútjáról, másrészt önismereti szakkönyvet írt mindazok számára, akik az épülést, a tudatosságot, a jelen-LÉT-et keresik és kutatják önmagukban. És még nem találták meg. A szerző szavaival: "Mindazzal, amit itt majd olvasol, az a célom, hogy megtaláld azokat a dolgokat, amelyek segítenek neked változtatni mindazon, amin szeretnél. Ha nem tudatosan élsz, az még nem ment fel az alól, ami veled történik, hiába hivatkozol okként másra vagy a körülményekre a sikertelenségedet magyarázva. Ha nem tudod, hogy bizonyos cselekedeteidet mi motiválta, csak sodródni fogsz, és az életednek nem a részese, csak elszenvedője lehetsz. Boldogságunk vagy egészségünk nem csupán velünk született ajándék, hanem meg kell küzdeni érte nap mint nap. A dolgok nem az égi és földi titkok tudásán múlnak, hanem azon, hogyan látunk rá a működésünkre. Meg kell értenünk, hogy mi irányít, mi mozgat, mit irányítunk, és mit mozgatunk." Ha Ön is kíváncsi, mi lakozik Önben, akkor nem fogja kihagyni ezt a könyvet! Könnyed és lebilincselő, igaz és igéző, tükör a tükörben!
Vypredané
3,28 € 3,45 €

Gyógyító illatok - Aromaterápia


A kötet részletesen ismerteti az illóolajok rendkívül érdekes tulajdonságait és gyakorlati felhasználásukat. A szerző külön ügyelt arra, hogy csak a mindenki által hozzáférhető és megfizethető illóolajokat sorolja fel könyvében.
Vypredané
4,44 € 4,67 €

Orvosi latin szógyűjtemény


Egészségügyi szakközépiskolák és szakiskolák tankönyve
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Cukorbetegek gyakorlati kézikönyve


"A cukorbetegeknek szóló könyveket rendszerint szakemberek írják. Ez a kézikönyv azonban egy cukorbeteg munkája. Ezért különösen értékes és egyúttal érdekes alkotás is. Olyan beteg írása, aki cukorbajának kezelése során szerzett annyi tapasztalatot és tudást, hogy azokat hasznosan tudja széles körben tovább adni. A szerző tisztában van betegségének minden fontos kérdésével, ismeri a fenyegető szövődményeket, azok megelőzésének illetve a társbetegségek kezelésének lehetőségeit. A mindennapi gyakorlat igényeit szolgáló kézikönyv korszerű és naprakész ismereteket tartalmaz. A cukorbetegség valamennyi fontos kérdésével részletesen foglalkozik, és azokra mindenki számára érthető módon ad választ." (Dr. Bruncsák András)
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Egymás felé


A neves szexuálpszichológus tudományos értékű művében sorra veszi a fiatalok számára fontos információkat, kielégítve ezzel kíváncsiságukat és eloszlatva a kételyek okozta bizonytalanságot. Nyíltan beszél testünk átalakulásáról és a nemi jellegek kialakulásáról. A szexualitás témakörében előkerülő kérdésekre kielégítő választ próbál adni, pl. milyen lehet az első csók, vagy hogyan érdemes ismerkedni. Kitér a kapcsolatok kiismerhetetlen terepére is, hogy a kötet olvasója az ismereteket térképként használva tudjon eligazodni. Széleskörű ismeretanyagával az olvasmányos stílusú könyv hozzásegít a bontakozó szexualitás mélyebb pszichológiai hátterének megértéséhez is.
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Sorsdöntő találkozások: szülők és gyermekek


Nagy dolog a gyerekkor - írta Radnóti Miklós. Valóban, a gyerekkor évei a tiszta lapok évei. S ezek kezdőlapjára először a család kezd írni. Azután ír a bölcsődés néni, a dadus, az óvó néni, a tanítók, a barátok, az osztálytársak, a sporttársak, az edzők, a zsenge szerelmek. Írnak a doktor bácsik, az ijesztgető utcai mumusok; írnak a tévében, a moziban, sok-sok helyen... Ó, nagyon sokan firkálnak okos, erősítő, félelmetes és ostoba dolgokat egyaránt. Minden magatartás, amivel a gyerek szembetalálkozik, egy feljegyzés az emlékezetében, egy viselkedésminta, egy helyzet megoldásának a lehetősége vagy kudarca, egy bűn vagy egy jócselekedet. Így alakul a karakter. De ír a gyerek is. Örömöt és kétségbeesést, csalódást és boldogságot - de főként önismeretet a vele és körülötte élők lelkébe. Néha illúziókat rombol szét, néha biztatást ad. Erről kevesebbet szoktak beszélni. Az immár felnőtt gyerek magában tovább viszi a szülők mondatait és mozdulatait: Anya, jól csináltam? Apa, most haragudnál rám? A szülő-gyerek kapcsolat örökké tart. Még a halál sem választja el őket. Ez a kötet - hozzáértő mesterek segítségével - komoly kalandozás a gyermeki és a felnőtt világ találkozásának határmezsgyéjén. Ezért ajánljuk ezt a könyvünket is az olvasó figyelmébe.
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Nyugtalan gyerekek


Magyarországon mindenki tudni véli, mit jelent ez a szó: hiperaktivitás. Nomen est omen - mondják - hiperaktivitásról akkor beszélünk, ha a gyereket nem lehet leállítani, folyton jár a keze, a lába és a szája is. Ebben a könyvben azt szeretném bemutatni, hogy a hiperaktivitás valójában egészen mást jelent; többek között a figyelem, a koncentráció képességének zavarát. Milne Micimackójában nemcsak Tigris, de Malacka, Nyuszi és - most fogódzkodjanak meg - Füles és maga Micimackó is hiperaktív! Bemutatom őket, igyekszem rávilágítani legjellemzőbb tulajdonságaikra, és abban reménykedem: a szülők és a nevelők ráismernek azokra a gyerekekre, akikre jól illenek a Százholdas Pagony lakóinak vonásai. A könyv második részében az agresszivitással foglalkozom. Azzal, hogy milyen sokféleképpen lehet egy serdülő agresszív, a kamaszos versengéstől kezdve, a kötekedésen át, egészen az antiszociális magatartásig, a bűnözésig. Választ keresek az ősi kérdésre: amikor a gyermek, vagy a serdülő bűnözővé válik - és nem egyszer szörnyű bűncselekményeket követ el - viselkedése mögött genetikai szabályozást kell-e tételeznünk, vagy a környezet személyiségromboló hatását? Hangsúlyozom: keresem a választ; azt nem állítom, hogy meg is adom. Az olvasónak pedig - aki netán hiányolni fogja a kérdés megoldását - André Gide, francia író megszívlelendő mondatával üzenek: "Bízzál azokban, akik az igazságot keresik - és légy gyanakvó, ha valaki meg is találja".
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Családi kör


A korai Ranschburg tanulmány a gyermekek neveléséhez kíván segítséget nyújtani. Az újszülöttnek ugyanis nincs erkölcse, nem tud beszélni, nincs képe az őt körülvevő világról. Minderre elsősorban a családnak kell megtanítania. A család viszont nem azzal tölti be elsősorban közvetítő, tanító szerepét, hogy a szülők ismételten elmondják a gyereknek: mi a jó, mi a rossz, mit szabad, mit nem szabad, hanem azzal, hogy életük a gyermek előtt zajlik, és akarva-akaratlanul minta a gyermek számára. Ez az oka annak, hogy a családi életre nemcsak a fiatalokat, hanem a felnőtteket is nevelnünk kell. Tehát napjaink családi életét kell megközelítően olyanná alakítanunk, amilyennek a jövő családját elképzeljük.
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Konec světa Kvantový a Májsky


Knížka pojednává o dvou souvisejících tématech. Jednak předkládá čtenáři laicky srozumitelné vysvětlení, kterak po fyzikální stránce funguje takzvané "objednávání si u Vesmíru", o kterém hovoří např. Rhonda Byrne ve své knize Tajemství nebo Pierre Franckh ve své knize Jak si správně přát. To znamená, že knížka vysvětluje, jak elektromagnetické signály vytvářené lidskou nervovou soustavou ovlivňují každodenní hmotnou realitu, kterou žijeme. Zároveň kniha vysvětluje, proč toto "objednávání" většině lidí nefunguje tak, jak to popisují výše vitovaná díla. Zmíněné objednávání totiž nečiníme vědomně, ale podvědomně a pokud chceme vědomě přeprogramovat vlastní podvědomí, pak je potřeba počíta s léty tréninku. Kniha si tak klade za cíl motivovat čtenáře k systematičtější práci na sobě samých. Zároveň je vše nenápadně zakomponováno do letošních obav z takzvaného konce světa a kniha si díky tomu i díky svému názvu klade zároveň za cíl vnést dostatek klidu do těchto v současné době rozbouřených vod.
Vypredané
5,99 € 6,30 €

A fiatalság forrása I-II.


A fiatalság mindenki számára hozzáférhető forrása az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsor. A gyakorlatokat Bradford ezredes, angol utazó ismertette Peter Kelderrel, aki 1939-ben könyvet írt az egészséget és életkedvet jótékonyan befolyásoló, az élet meghosszabbítására alkalmas módszerről. A fiatalság forrása második kötete tanulmánygyűjtemény. Az öt rítus lenyűgöző hatásáról vallanak azok, akik nap mint nap gyakorolják, és több tudományág képviselői fejtik ki véleményüket. A szerzők részletesen tárgyalják a gyakorlatokat és számos hasznos tanáccsal szolgálnak. Szó esik a gyakorlatok "tibeti szellemiségéről" és a titokzatos Bradford ezredesről is.
Vypredané
4,64 € 4,88 €

Kniha proměn I-Ging


Proslávená kniha čínské věštby. Kniha životní moudrosti, která Vám poradí, jak se správně rozhodnout v jekékoli životní situace.
Vypredané
5,80 € 6,10 €

A csalán titkai


A csalánt már évszázadok óta használtak számos jó tulajdonsága miatt, de aztán kezdték fokozatosan elhanyagolni, és egy idő után már olyan csípős gyomnövénynek könyvelték el, amelyet a legtöbb ember nagy ívben kikerül. Pedig ha jobban megismerjük, felfedezhetjük benne jótékony segítőnket. Ez a kis útmutató a lehetséges felhasználás számos példáját kínálja a gyógyászat, a szépségápolás, a gasztronómia és a kert területén.
Vypredané
5,03 € 5,29 €

Elsősegély


Ez a különösen hasznos és értékes kézikönyv az elsősegélynyújtás átfogó irányelveit tartalmazza, ismerteti, mi a teendő a különböző balesetek és sürgősségi állapotok esetén. Biztosítja, hogy gyorsan hozzájussunk a szükséges információkhoz számos spec iális helyzetben. A balesetek és vészhelyzetek mindig akkor jelentkeznek, amikor a legkevésbé várjuk, ezért mindig tartsuk a kezünk ügyében az Elsősegély kézikönyvet. A kötetből megtudhatjuk, mi a teendő ételmérgezés, asztmás roham, görcsrohamok, áju lás és eszméletvesztés, szívmegállás, pánik és szorongásos roham, balesetek, mérgezés és egyéb sürgősségi helyzetek esetén. Emellett megismerhetjük az elsősegély alapszabályait és megtudhatjuk mi az, ami feltétlenül szükséges az otthoni elsősegély-fe lszereléshez.
Vypredané
3,29 € 3,46 €

Gerinctorna - Kicsiknek, nagyoknak, játékos, testtartást javító gyakorlatokkal


A mai fiatalok hamarabb érnek, biológiai fejlődésük felgyorsult, de izomerejük nincs arányban testmagasságuk növekedésével. A fejletlen izomzatú gyermekeknél sajátságos „hanyag” testtartás alakul ki. Ezek a gyermekek fáradékonyak, tornaórán, sportban nem tudnak megfelelő eredményt elérni, de a szellemi képességeiket is ronthatja a fáradékonyság. A mozgásszegény életmód és a helytelen és sok ülés is tovább rontja az izomzat fejlődését. Rendszeres tornával, a gerincizomzat megerősítésével biztosítható a jó testtartás és megelőzhetők a késői szövődmények (gerincferdülés, szkoliózis, stb). A könyv szerzője, nemcsak gyakorló szülőként, hanem ortopéd szakorvosként vállalkozott arra, hogy a tartáshibák kialakulását megelőző gyakorlatsorokat összeállítsa és fotókkal illusztrálja. Ezzel komoly segítséget nyújt a szülőknek és nevelőtanároknak és a játékos mozgások kedvelőinek és gyakorlóinak.
Vypredané
3,10 € 3,26 €

Lábtorna - Kicsiknek, nagyoknak, nem csak lúdtalpasoknak


A mai fiatalok hamarabb érnek, biológiai fejlődésük felgyorsult, de izomerejük nincs arányban testmagasságuk növekedésével. A fejletlen izomzatú gyermekeknél sajátságos „hanyag” testtartás alakul ki. Ezek a gyermekek fáradékonyak, tornaórán, sportban nem tudnak megfelelő eredményt elérni, de a szellemi képességeiket is ronthatja a fáradékonyság. A mozgásszegény életmód és a helytelen és sok ülés is tovább rontja az izomzat fejlődését. Rendszeres tornával, a gerincizomzat megerősítésével biztosítható a jó testtartás és megelőzhetők a késői szövődmények (gerincferdülés, szkoliózis, stb). A könyv szerzője, nemcsak gyakorló szülőként, hanem ortopéd szakorvosként vállalkozott arra, hogy a tartáshibák kialakulását megelőző gyakorlatsorokat összeállítsa és fotókkal illusztrálja. Ezzel komoly segítséget nyújt a szülőknek és nevelőtanároknak és a játékos mozgások kedvelőinek és gyakorlóinak.
Vypredané
3,10 € 3,26 €

To je tá pravá-a odzvonilo hladovkám


V praktickej príručke na vás čaká diétny program, ktorý ste doteraz neúspešne hľadali...
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví


S rostoucí popularitou doplňkové výživy hledá stále více lidí pravdivé informace o živných látkách, které mohou podstatně zlepšit jejich zdraví. V této knize najdete jasné a srozumitelné odpovědi na nejčastější otázky týkající se různých doplňkových živin. Jaké množství byste měli užívat? Kdy je užívat? Jak vám pomohou? Asiatky jedí už tisíce let stravu s vysokým obsahem sóji – a díky tomu je v Asii mnohem menší výskyt rakoviny prsu, srdečních chorob a příznaků menopauzy, jako jsou návaly. Moderní výzkumy potvrzují, že příčinou této skutečnosti jsou blahodárné účinky sójových izoflavonů. Tyto živné látky jsou dnes k dostání ve formě doplňkových potravin. Tato kniha odpovídá na vaše otázky týkající se sójových izoflavonů a jejich použití. Koneckonců dobré odpovědi vedou k dobrému zdraví. Victoria Dolbyová obdržela doktorát z Portland State University v Oregonu. Paní Dolbyová je přispěvatelkou do několika časopisů včetně magazínů Better Nutrition a Natural Living Today. Kromě toho je spo
Vypredané
3,49 € 3,67 €

Vše o selenu


Se vzrůstající popularitou potravinových doplňků stále více lidí hledá přesnější a nejnovější informace o živinách, které mohou změnit jejich život. Cílem této knihy je přiblížit výzkumy a studie, které se toho týkají, a naleznete jasně a srozumitelně zodpovězené otázky na všechny nejčastěji kladené otázky o jednotlivých doplňcích výživy. Jaké množství by jste měli užívat? Kdy je třeba je užívat? Jakým způsobem vám pomohou? Který nepostradatelný minerál může podstatně redukovat riziko rakoviny nebo srdečních onemocnění a chránit vás před před­ časným stárnutím a jinými problémy, které s tím souvisí? Selen to dokáže. Tento minerál je nepostradatelnou součástí celé skupiny antioxidačních enzymů, které nás chrání před škodlivými účinky volných radikálů. Protože je prakticky ne­ možné získávat dostatečné množství této živiny z potravy, kterou jíme, měli by se stát doplňky selenu součásti naší každodenní stravy. Kniha Vše o selenu vysvětluje množství příznivých účinků tohoto minerálu a posk
Vypredané
3,49 € 3,67 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.