! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 154 z 156

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Jóga az irodában


A kötet egy túlélő kézikönyv. Egy nagyszerű útmutató, amelyet írója azzal a céllal állított össze, hogy megszabadítson az ülő munka előbb-utóbb kivétel nélkül mindenkinél jelentkező ártalmaitól: az ízületi és izomfájdalmaktól csakúgy, mint a stressztől és kimerültségtől. A könyv lapjain jobbára olyan mozdulatsorokat találunk, amelyek az íróasztal mellett is végezhetők, és pár perc alatt kifejtik jótékony, frissítő hatásukat. A szerző - számos irodai jógatanfolyam tapasztalatával a háta mögött - meggyőződéssel állítja: tartós frissesség és jó közérzet lesz a jutalmunk, ha követjük nagy erőfeszítést nem igénylő tanácsait.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

A halászlé titkai


A halászlé hungarikum. A szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot. Egy gazdagon illusztrált fejezetben külön foglalkozik az élő hal felbontásával és feldolgozásával. Ebben sem, és másban sem feltételez előképzettséget vagy konyhai gyakorlatot, így segítségével akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez - de a könyv még a tapasztalt profik számára is tartogat újdonságot. A szerző negyven éves tapasztalata kikristályosodott eredményét írta le a könyv hasábjain, hogy ez a tudás ne csak a mesterszakácsok, ne csak néhány ember féltve őrzött műhelytitka legyen. Így az eddig "titkosan" őrzött recept és ízvilág sok más magyar hagyománnyal együtt fennmaradhat az utókor számára.
Vypredané
7,90 € 8,32 €

Babanapló


Vypredané
11,51 € 12,12 €

Ötórai tea - Az örömteli alkonyévekért


Közel húsz éve nyugdíjas, 75 éves orvosnő vagyok, s az életemmel elégedetten, jó egészségben, ma is kedvemre való elfoglaltságokkal, jó emberi kapcsolatokban élem az alkony éveket. Ötórai teát választottam e könyv címéül. Szeretném, ha ez a munka is olyan kellemesen és hatékonyan segítené szebbé tenni az alkonyévekhez közeledő, vagy azt már el is érő emberek életét, miként az ötórai tea teszi mindazokkal, akik ezt a kedves és hasznos szokást magukévá tették. [] Az általam kipróbált, bevált életmód program megfogalmazásánál alapvető szempontom volt, hogy nem kívántam szenvedve, lemondások garmadáját vállalva végiglihegni, s a régi kedvenc ételeimnek az illatát is elkerülve, végig koplalni a hátralévő éveimet, cserébe egy hosszabb, egészségesebb életért. [] Tervem az volt, hogy az egészségtudatos gondolkodásból fakadó, megfontolt döntésekből következő változtatásokkal, hasznos, de kellemes tevékenységekkel megvalósíthassam a vágyott harmóniát és jó közérzetet, javíthassam testi-lelki teherbírásomat, ellenálló képességemet. Elmondhatom, sikerült! Ma, 75 évesen egészségesebb vagyok, mint 20 évvel ezelőtt, szabadnak és gyakran boldognak is érzem magamat. Dr. Szekeres Ilona
Vypredané
6,04 € 6,36 €

A meghitt erőszak


Ez a kis könyv az erőszaknak kizárólag a családon belül megjelenő formáival foglalkozik, tehát nem "férfi" és a "nő" agresszivitásával általában, hanem az erőszaknak azokkal a megnyilvánulásaival, amelyeket a két biológiai nem képviselői a családban vállalt szerepeikben - elsősorban mint "férj", illetve mint "feleség" - fájdalmas gyakorisággal produkálnak és amelyeknek áldozatai az asszonyok, ha az elkövető férfi, illetve férjek, ha az elkövető nő. (Ranschburg Jenő)
Vypredané
9,06 € 9,54 €

Az alkoholizmus népbetegség - antik


Vypredané
16,27 € 17,13 €

Jóga - Túl téren, időn és vágyakon


A jóga nem erkölcsi rendszer, a jóga a tudatosság rendszere. Bármire is figyelsz, az lesz a valóságod. A nap huszonnégy órájában csak egy dolog lehet mozdulatlan és állandó: a megfigyelő, a szemtanú. Ő a Sarkcsillag a bensődben. Amint eltűnik a tudatlanság önmagaddal kapcsolatban, eltűnik a vágyak világa is; nem az a világ, mely rajtad kívül van, hanem az, amit folyamatosan kivetítettél magadból. Spirituális tapasztalás nem létezik – nem is létezhet. Azzal, hogy „spirituálisnak" nevezel egy tapasztalást, már el is torzítottad. A spirituális kizárólag a tiszta tudatosságot, a purusa megvalósulását jelöli.
Vypredané
8,71 € 9,17 €

A meggyőzés tudománya


Párosítva a leghatásosabb tradicionális meggyőzéstechnikákkal, e könyv egyszerű, tömör, gyakorlati összefoglalóját adja a dolgok működésének, illetve kudarcba fulladásának. Az üzletemberek, marketing szakemberek és bárki, aki abból él, hogy másokat meggyőzzön, nem hivatkozhat ezután a legújabb, leghatásosabb eszközök és taktikák hiányára, mert ez a mű mindezeket tartalmazza. Mindezt forradalmian új rendszerbe szedve, s ez által megtanulunk kevesebb, mint nyolc perc alatt bárkit eljuttatni az "igen" válaszig. Új ötletek, technikák gazdag tárházával, a meggyőzőképesség soha eddig fel nem fedett titkaival, a Meggyőzés tudománya megmutatja, hogyan kell: - meggyőző külsővel megjelenni, hatásos és erőteljes testbeszéd üzeneteket küldeni, illetve fogadni, a vonzerőt a maximálisra fokozni, elérni, hogy a másik ember jól érezze magát beszélgetés közben, kérdések alapján kideríteni beszélgetőtársam vágyait, szükségleteit és szokásait, titkos eszközökkel gyorsan, hiteles képet festeni magamról, meggyőzni partnerem a "nem" negatív következményeiről, állhatatosnak - de nem zavaróan bosszantónak - lenni. A Meggyőzés tudománya a leghatásosabb technikák mögött feltárja a szigorú tudományt is - miként hat a környezet a hallgatóra, hogyan alakítanak ki szokásokat és rutint az emberek (hogyan lehet ezekről leszoktatni őket), hogyan működik a tudatos és tudatalatti elme. Ez a könyv több mint egyszerű könyv az eladás mesterségéről, ez a könyv megváltoztatja a kommunikációt a legegyszerűbb emberektől kezdve, az ügyfelekkel, a családtagokon át, a barátokkal bezárólag. A meggyőzőképesség Szent Grálját tartja kezében az olvasó - a "nem" "igenné" változtatásának bizonyított eljárását.
Vypredané
8,71 € 9,17 €

The Modern Apothecary


An inspiring and informative guide to natural healing, through exploring the evolution of the apothecary trade, by luxury wellness brand anatome Traditionally spaces for healing within the community, apothecaries took a holistic look at health, giving their patients personalized prescriptions and practices to heal both body and mind. But today's consumers who want to enhance their wellbeing and prevent the adverse effects associated with fast-paced, busy lifestyles - including stress, insomnia and digestive problems - are missing this vital middle ground between perfect health/wellness and going to a doctor. This book combines nature and science to restore calm to modern-day lives and includes quick and easy practical recipes/rituals and practices to support wellbeing. This beautifully packaged book inspires and informs the reader by reviving the science-backed potions and rituals of the past and exploring the essential role these practices have in alleviating common complaints and ailments of today, while also revealing how readers can seamlessly weave these principles and routines into their lifestyles to support their wellbeing, in particular the 5 key pillars of health: sleep, nutrition, movement, mental and emotional health.
Vypredané
37,00 € 38,95 €

Mit árul el a betegséged?


A nyugati orvostudomány sokat tud az emberi test működéséről. Ha az meghibásodik, képes megjavítani. A baj csak az, hogy módszerei sokszor nem az okokat, hanem csupán a tüneteket szüntetik meg. Az utóbbi években azonban a gyógyítással foglalkozó szakemberek figyelme mindinkább az egész emberre -nemcsak annak működésére- terelődött. Egyre többen hangoztatják, hogy a lelki tényezőknek döntő szerepe van az egyén sorsának, egészségének alakításában. A könyv psziché és szóma -lélek és test- kölcsönhatását világítja meg. A szerző felfogása szerint testünk nem csupán azt mondja el nekünk, miben vétettünk az élet ellen, de mindig pontosan megmutatja azt is, mit kell tennünk ahhoz, hogy ismét teljes harmóniában, egészségesen élhessünk.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Alternatív medicina


Vypredané
14,25 € 15,00 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.