! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Ősi tanítások egyszerűen


A könyv segítségével meglepően rövid idő alatt kibontakoztathatjuk képességeinket. A legfontosabb tanításoknak és az ősi alkimista iskolák gyakorlatainak feltárásával és finomításával Douglas De Long lépésről lépésre követhető "tantervet" készített, melynek köszönhetően gyorsan aktiválhatjuk belső látens képességeinket.
Vypredané
10,23 € 10,77 €

Az öngyógyítás erői


Öngyógyító erőink felébresztése annyit jelent, hogy tudatára ébredünk annak, egyedül csak mi magunk tudjuk meggyógyítani magunkat. Ehhez viszont az kell, hogy legyőzzünk magunkban minden olyan belső erőt, amely ennek útjában áll. A betegség arra szólít fel minket, hogy felhagyjunk betegítő gondolatainkkal, rendbe tegyük az életünket, és változassunk a tudatállapotunkon. A nálunk is népszerű német természetgyógyász a mindent átfogó gyógyulás útját mutatja be ebben a könyvében.
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Az élet évszakai


A könyv bepillantást nyújt a természet és az ember törvényeit egymáshoz fűző szálak szövevényébe. Egyedülálló képet ad arról, hogy az élet és az üzlet mennyire hasonlít a váltakozó évszakokhoz. Egyként tanulmányozza a diadalt és a tragédiát... valamint azt a hatást, melyet e két dolog gyakorol egyéni életünk alapvető minőségére.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

A szeretet cselekvést jelent


"A párkapcsolatban előforduló nehézségek nem feltétlenül azt bizonyítják, hogy a kapcsolat rossz, vagy kihalt belőle a szeretet. A partnerek közötti különbségekből adódik, hogy mindig is lesznek megoldandó problémák. Ez a kötet tele van megoldási javaslatokkal, és voltaképpen nem más, mint egy praktikus könyv a partnerkapcsolati gondok leküzdésére." (Részlet az Előszóból)
Vypredané
8,95 € 9,42 €

A Dilbert elv


A teljes minőségellenőrzés, a folyamatos újratervezés és a pöffeszkedő titkárnők világában Dilbert a vállalati élet viszontagságainak jelképévé vált. Több millió cégvezető köszönheti annak az életét, hogy a dolgozók Scott Adams képregényeinek olvasásával, nem pedig a góré elleni tettlegességgel vezették le a feszültséget. Scott Adams huszonhat provokatív, gazdagon illusztrált fejezetben avat be minket a legtitkosabb vezetési módszerekbe, hogy csak néhány példát említsünk ezek közül: -Káromkodással a siker útján -Színlelt színvonal -Üzleti tervek: mese habbal -Tramplik a könyvelési osztályon -A megalázás mint motivációs eszköz -Rossz termékek hülye vevőknek És még sok ehhez hasonló ínyencségről olvashatunk a Dilbert-elvben!
Vypredané
11,05 € 11,63 €

Karácsony az Andok felett


A szerző azokat az írásait gyűjtötte csokorba, amelyeket e szép ünnep ürügyén egy-egy felkérésre írt, de -eredendően filozófus lévé- nem tagadta meg az elmélyülésre hívó gondolatok vonzását sem.
U dodávateľa
8,77 € 9,23 €

Hallgass a szívedre akkor is, ha nehéz idők jönnek!


Ez a könyv egy spirituális térkép a saját boldogságodhoz
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Egészségre ártalmas!


"Egészségre ártalmas! Mi az, ami erről a legtöbb embernek eszébe jut? Feltehetőleg a dohányzás, a zsíros ételek, a koleszterin, a szennyezett levegő, a tartósítószerek és így tovább. Nos, naivak. Semmit sem tudnak arról, hogy az egészségüket leginkább fenyegető tényezőket elrejtették a szemük elől. Például azt az okot, amelynek naponta 20-22 magyar esik áldozatául! Vagy azt a tevékenységet, amely megakadályozza, hogy természetes, mellékhatásoktól mentes módszerekkel őrizhessük meg vagy állíthassuk helyre egészségünket. A könyvből megtudhatja, mire számíthat az, aki szembeszáll a gyógyszermaffiával. Nem valahol máshol, a világ egy távoli táján. Itt, Magyarországon, a XXI. században. Tudja meg mi az, ami igazán ártalmas az Ön egészségére. A bizonyítékokat a könyvben találja. Jó szórakozást," (A szerző)
Vypredané
9,86 € 10,38 €

A bőség Feng Shui-ja


A belső Feng Shui módszerei, amelyek megváltoztatják életünket
Na sklade 3Ks
7,68 € 8,08 €

Sütemények két személyre


U dodávateľa
6,57 € 6,92 €

Erotikus masszázs


Érzéki érintés a gyönyör és szenvedély minél teljesebb és mélyebb átéléséhez - "Ebben a megdöbbentően szép könyvben Charla Hathaway arra bátorítja a párokat, hogy a kezükkel szeretkezzenek. Az itt megtanított erotikus masszázs szeretkezés kreatív, játékos és nagyon érzéki. Figyelem! Az Erotikus masszázs tanulmányozása hosszantartó szexuális izgalmi állapotokhoz és extázisos transzokhoz vezethet" (Joseph Kramer, Ph.D. - az Erotikus Érintés Új Iskolája vezetője)
Vypredané
8,81 € 9,27 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.