! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 457 z 463

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Karácsony az Andok felett


A szerző azokat az írásait gyűjtötte csokorba, amelyeket e szép ünnep ürügyén egy-egy felkérésre írt, de -eredendően filozófus lévé- nem tagadta meg az elmélyülésre hívó gondolatok vonzását sem.
U dodávateľa
8,77 € 9,23 €

Búzafű


Van egy keleti mondás, mely szerint: "néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek". Így van ez az egészség alapjául szolgáló táplálkozás kérdéskörével is. Azonban a mai kor zavaros körülményei közt is csodálatos eredmények alappillére, a fiatalos életerő és természetes egészség szerény hordozója, a búza. De ki ismeri ma már a letűnt évezredek titkát, mely szerint a búza egyetemes hordozója az életnek? E könyvből tényleges, gyakorlati tudáshoz jutunk egészségünk fenntartásához, helyreállításához, gyógyszerek és mesterséges vegyi anyagok nélkül. A kötet egészséget és harmóniát kínál minden olvasójának, egyszerűen és olcsón, hiszen néha a kevesebb a több.
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Plán PCOS: Prevencia a liečba syndrómu polycystických vaječníkov


Syndróm polycystických vaječníkov, známy ako PCOS, poznajú predovšetkým ženy, ktoré sa neúspešne snažia otehotnieť. Aj keď pôvod tohto syndrómu nie je známy, vonkajšie prostredie, strava a kontrola hladiny inzulínu v krvi sú dôležité faktory, ktoré môžu dokázať zázraky. Zvráťte toto ochorenie pomocou pôstu, správnej diéty a odborných rád uznávaného lekára Jasona Funga. Spája sily s expertmi na výživu a ponúka všetky svoje poznatky z praxe i z najnovších vedeckých výskumov, aby pomohol ženám v boji s hormonálnou nerovnováhou. Kniha vysvetľuje, čo je PCOS, ako presne ovplyvňuje telo a prečo sú nízkosacharidová diéta a pôst pri tejto diagnóze také účinné. Ukáže vám, kde a ako začať, ak sa rozhodnete zmeniť životný štýl a vykročiť hormonálnej rovnováhe v ústrety. V knihe nájdete aj podrobný zoznam vhodných a nevhodných potravín a nápojov, 50 vynikajúcich receptov a stravovacie plány zostavené odborníkmi. Táto príručka vás prevedie všetkým, čo potrebujete na to, aby ste sa uzdravili a prekonali problémy s plodnosťou. Z anglického originálu The PCOS Plan vydaného vo vydavateľstve Greystone Books preložila Zuzana Budinská. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s. – PRÍRODA v roku 2024.
Predpredaj
23,66 € 24,90 €

Aurikulo therapie 2.


Předkládaná kniha je výsledkem promyšleného přístupu, kterým autor odhaluje těm, co vidí aurikulopunkturu (zapichovnání jehel do aktivních bodů ucha), že za tímto jednoduchým výkonem musí být hlubší poznání, syntéza poznatků, individuální znalost pacienta a jeho problémů ve všech jeho vztazích, aby mohl lékař splnit svůj úkol, totiž prospět pacientovi...
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Méreg, ami éltet


Mi tartja életben az élőt? Van-e erő, amely elfordít az élettől? És felismerhető-e az a pont, amikor az eltávolodás, a meghalás elkezdődik? Bóna László, író, irodalmi esszékötetek és népszerű homeopátiás könyvek szerzője, több mint egy évtizede tanulmányozza a homeopátia gyakorlatát és filozófiáját. Sajátos homeopátiás nézőpontból írt Halottaskönyvét több meghalás bensőséges végigkísérése ihlette. A könyvben szereplő emberek nem a homeopátiás kezelés áldozatai, a leggondosabb segítség ellenére is meghalunk valahogy valamikor. Nem mindegy hogyan és mikor. Ugyanaz az az erő segít élni, mint aztán meghalni is. Egyazon erő két arca a gyógyszer és a méreg. Ez a törvény a homeopátia működésének alapja is. A könyv esszé a különféle mérgekről, a meghalás formáiról. A szerző eddigi írásaiban is az életet alakító elemi erőket kutatta. A Homeopátiás Halottaskönyv az életerőt egy meghökkentően új szempontból, lebontó ereje felől közelíti meg. Azért fontos kérdés, hogy meddig köt az élethez valami, ami aztán elold ugyanettől az élettől, hogy szép tartalmas életünk és békés halálunk lehessen. Nagyon segítő, ha ezeket a fontos tanulságokat megosztjuk egymással. A Méreg, ami éltet - Homeopátiás Halottaskönyv Bóna László homeopátiás könyveiből álló trilógiájának legújabb, harmadik kötete.
Vypredané
11,09 € 11,67 €

Erotikus masszázs


Érzéki érintés a gyönyör és szenvedély minél teljesebb és mélyebb átéléséhez - "Ebben a megdöbbentően szép könyvben Charla Hathaway arra bátorítja a párokat, hogy a kezükkel szeretkezzenek. Az itt megtanított erotikus masszázs szeretkezés kreatív, játékos és nagyon érzéki. Figyelem! Az Erotikus masszázs tanulmányozása hosszantartó szexuális izgalmi állapotokhoz és extázisos transzokhoz vezethet" (Joseph Kramer, Ph.D. - az Erotikus Érintés Új Iskolája vezetője)
Vypredané
8,81 € 9,27 €

Szív-és érbetegek nagy diétáskönyve


A szív-és érbetegek diétás könyve nemcsak szív-és érbetegnek szól! A szívbetegségekben történő elhalálozás ma is a vezető halálok a világon és hazánkban is! A könyv segítséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javítsanak az általános közérzetükön és megelőzzék a bajt! A betegséget mindig könnyebb megelőzni, mint kezelni! Az orvos- dietetikus és életmód tanácsadó szerzőpáros nem egy diétával és receptgyűjteménnyel örvendeztette meg olvasóit és segített praktikus tanácsaival betegeknek, hozzátartozóiknak, és az egészséges életre vágyóknak!
Vypredané
7,47 € 7,86 €

A Tao Gyógyító Fényének felébresztése III.


Ez a kézikönyv bemutatja az életerő (Chi) keringetésének módszerét a test két központi akupunktúrás vezetékéből álló hurokban. A férfias (Yang) és a nőies (Yin) bioenergia-áramok egyensúlyának megteremtése a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészség elérésének legközvetlenebb útja. A jelen könyv Mantak Chia taoista mester korábban (angolul) megjelent, széles körben elismert "A gyógyító energia felébresztése a Tao segítségével" című munkájának alaposan átdolgozott és bővített változata. A könyvben Chia mester áttekintést nyújt a teljes taoista testi/tudati/szellemi rendszerről. A könyvben olvashatunk - többek között - az öngyógyításról, a megvilágosodásról, a szellemi fejlődésről, és a energiáról is.
Na sklade 1Ks
12,26 € 12,90 €

Reumatoid artritiszes betegek kézikönyve


A reumatoid artritisz, vagy sokízületi gyulladás hazánkban kb. 50-100000 embert érint. Régen a betegek zöme rokkanttá vált, mert az ízületeket megtámadó autoimmun betegség kezelése és rehabilitációja még nem volt elég fejlett. Ma már a helyzet sokat javult. Ennek oka, hogy a korai felismerés után azonnal elkezdett oki terápia megóvja a betegeket a súlyos szövődmények kialakulásától, a tüneti szerekkel jól csökkenthető a fájdalom, a korszerű gyógytornával, az ízületvédelmi eljárásokkal, valamint a gyógyászati segédeszközök széles választékával a betegek életminősége sokat javult. A kezelések az ún. "Artritisz központokban" történnek, ahol a betegek komplex terápiája a lehető legmagasabb szinten oldható meg. A szerzőpáros tollából olyan kézikönyv és kérdés-gyűjtemény született meg, ami a betegségben szenvedőknek és hozzátartozóiknak remélhetőleg a legjobb háttéranyagul szolgálhat.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.