Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 456 z 466

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

A nő titkai


Elcsépelt frázis, ám szomorúan igaz: a modern ember sajátos identitáskrízist él át. Értékrendünk összekuszálódott, korábbi preferenciáink elveszni látszanak, kapaszkodóink bizonytalanná lettek. Sokszorosan igaz ez a nőkre, asszonyokra, családanyákra. Az emancipáció a "teljes jogú nő" státuszának lehetőségével ajándékozott meg minket, ám úgy tűnik, legalább annyi megválaszolatlan kérdést is hozott magával. Hogy lehet valaki felelős, dolgozó nő, édesanya, valamint nyitott és érzékeny társ egyszerre? Hogyan nézhet egy nő farkasszemet a média hazug, külsőségeiben túlidealizált nőképével? S honnan szerezhetünk energiát, hol kereshetünk választ életünk nyitott kérdéseire, mi igazít el bennünket ebben a világban? Czimer Györgyi a legautentikusabb forrást fedezte fel újra, hogy oda minket is elvezessen. Katartikus élmény végigkísérni, amint az ősi tudás a mesék gazdagító szimbólumkincsének felfejtése nyomán kibomlik, ahogy oldalról oldalra haladva feltárul a Természeti Asszony üzenete, a beavatás útja: az, hogy miként válhatunk szerepszemélyiségünk jelentette vállalásaink meghaladása nyomán valódi Önmagunkká, a valódi Lét birtokosaivá.
Vypredané
6,94 € 7,31 €

Életed könyve


Lelkedhez szóló üzenetek az életbölcsesség és a szeretet mesterétől. "Szereteted legyen emberséged - csak az jó magához, aki jó mindenkihez."
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Wellness otthon


Mi a wellness? Azok mellett a módszerek mellett, amelyek fitté tesznek és formában tartanak, különböző lazítási technikákat, a szépségápolást és a tudatos táplálkozást is felhasználjuk a kiegyensúlyozottság és a harmónia megteremtésére.
Vypredané
2,44 € 2,57 €

Rákellenes diéta


U dodávateľa
6,76 € 7,12 €

Ha meghal a remény


Vypredané
0,94 € 0,99 €

Szex és titok - Keribredso tudja...


A debütáló szerző könyve az eddigi hazai szinglitörténeteket felülíró regény. Humoros, vagány stílusban a párkeresés pozitív módszerével ismerteti meg az olvasót. Napjaink párkapcsolati problémáira keresi választ - csakúgy, miként John Gray, a Mars és Vénusz szerzője -, olyan hétköznapi esetek sorával, melyek bármelyikünkkel megeshetnek. Nem receptet, hanem reményt ad, s azt üzeni: Neked is sikerülhet!
Vypredané
10,56 € 11,12 €

Hegyikerékpározás


"A kerékpározáson belül a hegyikerékpározás olyan népszerűségre tett szert, hogy 1996 óta olimpiai sportág. A hobbikerékpárosok is szívesen választják a hegyikerékpározást, hiszen a természetben végzett mozgás nemcsak a szervezetre, hanem a közérzetre is jó hatással van. A fiatalokat különösen vonzza ebben a sportágban, hogy "extrém" kihívásokban is kipróbálhatják magukat, pl. lejtmenet sziklás hegyoldalon stb." (Részlet az Előszóból)
Vypredané
10,94 € 11,52 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.