! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 460 z 463

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Jobban élni


Ismerd meg a tudást, amely annak idején megmentette Og Mandino életét és amelynek segítségével te is megvalósíthatod mindazt, amiről valaha álmodtál! Og Mandino ma már világszerte a motivációs irodalom klasszikusának számít. Pedig harmincöt évesen még rongyos csavargóként utolsó dollárjait számolgatta egy fegyverbolt kirakata előtt, mert véget akart vetni életének. Ebben a könyvben életében először osztja meg a nagyközönséggel felemelkedésének igaz történetét. A lecsúszott alkoholistából lett sikeres üzletemberét, aki mindössze tíz év alatt járta be ezt a hihetetlen utat. A szerző sikerét tizenhét szabálynak tulajdonítja, melyeket felemelkedése során mindvégig követett. Egyszerű, bárki által könnyen alkalmazható szabályai hathatós segítséget nyújtanak mindazoknak, akik a fejlődés és az önmegvalósítás lehetőségeit kutatják. Ha eleged volt abból, hogy örök vesztesnek érezd magad, belefáradtál a fájdalomba, a nyomorba, a szégyenbe vagy az önsajnálatba, itt az ideje, hogy te is próbára tedd Og Mandino elveit!
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Jóga az irodában


A kötet egy túlélő kézikönyv. Egy nagyszerű útmutató, amelyet írója azzal a céllal állított össze, hogy megszabadítson az ülő munka előbb-utóbb kivétel nélkül mindenkinél jelentkező ártalmaitól: az ízületi és izomfájdalmaktól csakúgy, mint a stressztől és kimerültségtől. A könyv lapjain jobbára olyan mozdulatsorokat találunk, amelyek az íróasztal mellett is végezhetők, és pár perc alatt kifejtik jótékony, frissítő hatásukat. A szerző - számos irodai jógatanfolyam tapasztalatával a háta mögött - meggyőződéssel állítja: tartós frissesség és jó közérzet lesz a jutalmunk, ha követjük nagy erőfeszítést nem igénylő tanácsait.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

A halászlé titkai


A halászlé hungarikum. A szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot. Egy gazdagon illusztrált fejezetben külön foglalkozik az élő hal felbontásával és feldolgozásával. Ebben sem, és másban sem feltételez előképzettséget vagy konyhai gyakorlatot, így segítségével akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez - de a könyv még a tapasztalt profik számára is tartogat újdonságot. A szerző negyven éves tapasztalata kikristályosodott eredményét írta le a könyv hasábjain, hogy ez a tudás ne csak a mesterszakácsok, ne csak néhány ember féltve őrzött műhelytitka legyen. Így az eddig "titkosan" őrzött recept és ízvilág sok más magyar hagyománnyal együtt fennmaradhat az utókor számára.
Vypredané
7,90 € 8,32 €

Babanapló


Vypredané
11,51 € 12,12 €

Ötórai tea - Az örömteli alkonyévekért


Közel húsz éve nyugdíjas, 75 éves orvosnő vagyok, s az életemmel elégedetten, jó egészségben, ma is kedvemre való elfoglaltságokkal, jó emberi kapcsolatokban élem az alkony éveket. Ötórai teát választottam e könyv címéül. Szeretném, ha ez a munka is olyan kellemesen és hatékonyan segítené szebbé tenni az alkonyévekhez közeledő, vagy azt már el is érő emberek életét, miként az ötórai tea teszi mindazokkal, akik ezt a kedves és hasznos szokást magukévá tették. [] Az általam kipróbált, bevált életmód program megfogalmazásánál alapvető szempontom volt, hogy nem kívántam szenvedve, lemondások garmadáját vállalva végiglihegni, s a régi kedvenc ételeimnek az illatát is elkerülve, végig koplalni a hátralévő éveimet, cserébe egy hosszabb, egészségesebb életért. [] Tervem az volt, hogy az egészségtudatos gondolkodásból fakadó, megfontolt döntésekből következő változtatásokkal, hasznos, de kellemes tevékenységekkel megvalósíthassam a vágyott harmóniát és jó közérzetet, javíthassam testi-lelki teherbírásomat, ellenálló képességemet. Elmondhatom, sikerült! Ma, 75 évesen egészségesebb vagyok, mint 20 évvel ezelőtt, szabadnak és gyakran boldognak is érzem magamat. Dr. Szekeres Ilona
Vypredané
6,04 € 6,36 €

A meghitt erőszak


Ez a kis könyv az erőszaknak kizárólag a családon belül megjelenő formáival foglalkozik, tehát nem "férfi" és a "nő" agresszivitásával általában, hanem az erőszaknak azokkal a megnyilvánulásaival, amelyeket a két biológiai nem képviselői a családban vállalt szerepeikben - elsősorban mint "férj", illetve mint "feleség" - fájdalmas gyakorisággal produkálnak és amelyeknek áldozatai az asszonyok, ha az elkövető férfi, illetve férjek, ha az elkövető nő. (Ranschburg Jenő)
Vypredané
9,06 € 9,54 €

Lék na únavu ze života


Syndrom vyhoření bývá dnes častým tématem. Manažeři, kteří k nám přijíždějí na kurzy, hodně mluví o tom, že jsou na pokraji vyhoření. Ale když se pozorně zaposlouchám do toho, co říkají, zjišťuji, že mnozí vyhořelí nejsou. Netrpí depresí z vyčerpání. Trpí něčím jiným - prostou únavou. Usilovali o mnohé ve firmě, ale už jsou tím bojováním unavení. Jejich tělo tak unavené zatím ještě není, že by usínali vestoje. Zato je unavená jejich duše. Přišla o pružnost. Nadšení, se kterým bojovali za druhé, kamsi vyprchalo. Zaplavil je pocit chronické únavy a vnitřní apatie. Trpíme únavou ze světa, ale ta nás odkazuje na oblast mimo tento svět, na vnitřní oblast duše, tam, kde jsme zcela sami sebou, nezmítáni časnými záležitostmi, které nás tolik unavují. Únava nás dále vybízí, abychom z tohoto světa vystoupili a objevili cestu k našemu pravému já, která už není diktátu tohoto světa podřízená. Tak bych chtěl v této knize postupně probrat různé druhy únavy, věnovat se tomuto jevu z nejrůznějších stran, ptát se po jeho příčinách a popsat způsoby, jak bychom mohli s únavou zacházet. (autor o knize)
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Az alkoholizmus népbetegség - antik


Vypredané
16,27 € 17,13 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.