! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Kismamák és kisbabák új egészségkönyve


A színes fotókkal, grafikákkal, anatómiai ábrákkal és szakrajzokkal illusztrált kötet a családalapításra készülők, a gyermeket várók és a kisgyermekes családok mindennapi tanácsadó kézikönyve lehet. A kötet szerzői és szaklektorai orvosok. A Kismamák és kisbabák új egészségkönyvében az orvostudomány korszerű ismereteit foglalták össze a családtervezéstől a fogamzáson, a méhen belüli életen, a szülésen-születésen át az újszülött kisgyermekké cseperedéséig és az anya-apa-baba hármas valóságos családdá alakulásáig. Egy neves genetikus professzor, nőgyógyász és szülész szakorvosok, gyermekorvosok, belgyógyász, immunológus, fül-orr-gégész és allergológus, fogszakorvos, védőnő, pszichopedagógus sokéves tapasztalatát és tudását egyesítve írta meg ezt a gyakorlati útmutatóként is használható kézikönyvet.
Vypredané
21,89 € 23,04 €

Predĺžte si mladosť


Táto kniha je pre tých, ktorí chcú dlho žiť, no nechcú zostárnuť. Je to návod, ako žiť vo večnej mladosti. Nájdete v nej informácie o potrebnej zmene životného štýlu, ale aj o lekárskych a kozmetických možnostiach omladzovania.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Homeopatický přístup k léčbě rakoviny


Tato kniha vzbudila v Evropě i v Americe velkou pozornost. Postupy v ní popsané se značně liší od běžných postupů klasické homeopatie. Podle zkušeností autorů i jejich žáků je však mimořádně účinná při léčbě této nemoci, mající dnes epidemický průběh . Podle statistik rakovinu má, měl nebo ji teprve dostane každý třetí Evropan. Dr. Ramakrishnan léčil touto metodou více než 5000 pacientů nemocných rakovinou. Přístupy v knížce popsané se dají aplikovat i při léčbě jiných závažných nemocí. Oba autoř i se těší mezinárodnímu renomé, Dr. Ramakrishnan je lékařem indického presidenta a C. Coulterová je známou autorkou knih o klasické homeopatii, např. Portrétů homeopatických léků. V knize vysvětlují na sto dvaceti šesti popisech případů, jak se metod a v praxi používá a podrobně objasňují její postupy. Některé případy mají i desetileté sledování od zahájení léčby. Mnoho Ramakrishnanových pacientů se po vyléčení nemoci těší plnému zdraví. Mnoho z těchto vyléčených případů se původně nacházelo v p okročilých stádiích vývoje nemoci, s mnoha metastázami, a s velmi špatnou konvenční prognosou. Mnoho jich vstupovalo do léčby oslabeno ozařováním a chemoterapií. Součástí metody je ovšem i paliativní působení u nevyléčitelných případů, vedoucí k odst ranění nebo zmírnění bolestí a ke zmírnění nepohody. Ramakrishnan se nestaví negativně k používání operačních zásahů, avšak podává svědectví, že i značně hmotné nádory ustupují a mizí po homeopatických lécích.
Vypredané
28,19 € 29,67 €

Kismamák és kisbabák új egészségkönyve


A színes fotókkal, grafikákkal, anatómiai ábrákkal és szakrajzokkal illusztrált kötet a családalapításra készülők, a gyermeket várók és a kisgyermekes családok mindennapi tanácsadó kézikönyve lehet. A kötet szerzői és szaklektorai orvosok. A Kismamák és kisbabák új egészségkönyvében az orvostudomány korszerű ismereteit foglalták össze a családtervezéstől a fogamzáson, a méhen belüli életen, a szülésen-születésen át az újszülött kisgyermekké cseperedéséig és az anya-apa-baba hármas valóságos családdá alakulásáig. Egy neves genetikus professzor, nőgyógyász és szülész szakorvosok, gyermekorvosok, belgyógyász, immunológus, fül-orr-gégész és allergológus, fogszakorvos, védőnő, pszichopedagógus sokéves tapasztalatát és tudását egyesítve írta meg ezt a gyakorlati útmutatóként is használható kézikönyvet.
Vypredané
37,53 € 39,50 €

A férfiak egészségkönyve


A férfiak egészségkönyve bármilyen korú és helyzetű férfi számára tanulságos, komoly, ugyanakkor olvasmányosan megírt könyv. Ott a helye minden férfi könyvespolcán. Ez a nélkülözhetetlen útmutató a boldog, egészséges életstílus fenntartását segítő, inspiráló ötletek és példák mellett az egészségügyi problémákkal kapcsolatos, megnyugtató tanácsokat is ad a férfiaknak és az őket szerető nőknek. A kötetet nemzetközi tekintélyű életmódszakértők és orvosok írták, a fejezetek eredeti fotókkal és grafikákkal illusztráltak. A könyvet bátran forgathatják anyák, lányok, partnerek is!
Vypredané
25,54 € 26,88 €

Diétáskönyv daganatos betegeknek


A daganatos betegek kezelésében a diétának különleges szerepe van. A diétás táplálkozás elsődleges célja a megfelelő tápláltsági állapot fenntartása és a szervezet tápanyagokkal történő ellátása, a testi leromlás megakadályozása, másrészt a táplálékok egyes összetevőinek kedvező tulajdonsága hozzáadódhat más kezelések gyógyhatásához, ezzel növelve az eredményességet. A diéta önmagában nem gyógyítja meg a beteget, nem mulasztja el a daganatot, nem helyettesíti a műtéti, sugár-, illetve kemoterápiát, hanem azokkal együtt része a komplex gyógyító eljárásnak. A kellően változatos, a szervezet energia- és tápanyagigényeinek megfelelő összetételű táplálkozás nemcsak a fizikális, élettani állapotot befolyásolja kedvezően, hanem előnyös pszichés hatása is van. Könyvünk segítséget ad a diétás táplálkozás megtervezéséhez, megismerteti a különféle daganatok helyi és általános hatásaival, különösen azokkal, amelyek befolyásolják a táplálkozást és tápláltsági állapotot.
Vypredané
4,39 € 4,62 €

Táplálkozás a fényben


Ebben a könyvben megnézzük, milyen összefüggés lelhető fel a vegetarianizmus és a spiritualitás között. Ugyanakkor megvizsgálunk néhány igencsak evilági, megalapozott módszert is, melyek segítenek majd abban, hogyan alkalmazd a vegetáriánus életmódot. Lenni... vagy nem lenni. A vegetarianizmus mellett dönteni több mint lélekemelő döntés...
Vypredané
6,30 € 6,63 €

Zen-kapu a belső békességhez


Ez a könyvecske 108 meditáció gyűjteménye, amelyek célja, hogy segítsenek a saját belső békéd elérésében és megőrzésében. A 108 a buddhista hagyomány szent száma. Úgy tartják, ennyi vágyon kell felülkerekednie annak, aki el akarja érni a megvilágosodást. Számos keleti tradícióban az emberek 108 gyöngyből álló rózsafüzért - malát - használnak meditációs segédeszközként. A mantra recitálása közben az ujjak között morzsolt szemek segítenek fókuszálni az elmét, és a meditáció nyugodt birodalmának elérését. Az ebben a könyvben leírt 108 meditáció inspirációs forrásként szolgál - és emlékeztetőül, hogy a béke elérése lehetséges. Nem létezik alkalmasabb időpont ennél a pillanatnál, hogy átadd magad a békének.
Vypredané
3,25 € 3,42 €

Magány és társ - Féltékenység és hűség


Az orvosi szakirodalom keveset, szinte semmit nem foglalkozik a féltékenységgel... Hiszen alapérzelmeink is alig vannak definiálva. A pszichológus, a szexológus, az író a "Mesterkurzus" e kötetében a férfi-női kapcsolatok buktatóiról beszél, arról, amit gyakran elrontunk, és arról, amit mégis módunk van megtenni a család megőrzéséért a mai családkultúrában.
Vypredané
3,64 € 3,83 €

Füves könyv


Olyasféle ez a könyv, mint a régi füves könyvek, amelyek egyszerű példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, vagy elhagyta az Isten. Nem eszmékről és hősökről beszél, hanem arról, aminek köze van az emberhez. Írója tanulva akarja tanítani embertársait, tanulva a régiektől, a könyvekből, azokon keresztül az emberi szívből, az égi jelekből. Elemi ismereteket kíván közvetíteni az emberi élet alapigazságait illetően. Márai Sándor 1943-ban írott művét Epiktétosznak, kedves Marcus Aureliusának, Montaigne-nak és valamennyi sztoikusnak ajánlja, akiktől a hatalomról, a jókedvről, a félelemmentes életről tanult.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Belső Nap (Meditációs CD-melléklettel)


Csongrádi Kata aki számos népszerű musical írója és főszereplője, és olyan sikerkönyvek szerzője, mint a Ne add fel!, Millió rózsaszál Szeress úgy, mint a Nap! - évek óta adja át a Belső Nap elméletét és gyakorlatát, amely azóta rengeteg ember él etét változtatta meg. Az izgalmas kisregény a maják földjére kalauzolva tárja fel a Nap-tudás ősi eredetét, a meditációs cd-melléklet pedig a rendkívül hatásos meditációs technikát tartalmazza az írónő tolmácsolásában.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Nemsokára hárman leszünk


Amikor kezedbe veszed ezt a könyvet, akkor már nagy a valószínűsége annak, hogy kérdéseid vannak, amelyekre választ szeretnél kapni. Mielőtt válaszolnánk, mi is kérdést teszünk fel neked: anyuka vagy apuka lesz belőled? Ha kismama vagy, javasoljuk, hogy pároddal együtt olvasgasd ezeket az oldalakat. Ha kispapa vagy, nehogy azt gondold, hogy kizárólag terhes nőkről és babákról szóló könyvet fogsz olvasni. Itt rólad is szó lesz. Rólad, a párodról és arról a közös tervről, melyről együtt döntöttetek, és ami egy nap - nem is olyan sokára - valóra válik egy emberi lény születésével, aki a ti gyermeketek lesz.
Vypredané
6,33 € 6,66 €

Párhoroszkóp


Hányszor tanácsolták már önnek, hogy ne gondoljon álmai szerelmére, hanem térjen vissza a valóság talajára. Nos, e könyv elolvasása után maga az ideális partner lesz a valóság. Csak azt kell tudnia, hogyan ismerje föl! E nagy áttörést hozó könyvben T rish MacGregor, az elismert asztrológus feltárja, hogy a Nap- és Hold-jegyek különféle kombinációi esetén: milyen rejtett kötelékek vannak a partnerek között; milyen titkokat rejtenek a pár előző életei során létesült kapcsolatai; ki lenne az eszmény i, és ki a valóságos partner; melyek a párkapcsolat erős, illetve problematikus oldalai; mint pár hogyan képesek formálódni, ugyanakkor a saját személyiségükben rejlő lehetőségeket maradéktalanul kibontakoztatni. Ebből az olvasmányos könyvből az eddi gieknél többet tudhat meg a saját - vagy akár mások - kapcsolatáról.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

Joga prstov


Táto kniha spája zásady jogy, akupresúry a ďalších orientálnych liečebných metód. Obsahuje takmer 120 pozícií rúk a nôh pre krásu a sviežosť, meditáciu a liečbu. (130X200, str.143,MV,FB, r.vyd.2005)
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Gyerekszáj


"... Nemcsak a beszédfejlődésre, de a játékai sokszínűsége, a véget érni nem akaró sztorizgatásai is magukkal ragadtak, s egy kis kutatómunkára sarkalltak engem. Ennek eredményeképp született meg a Pocakosnapló folytatásaként a Gyerekszáj, melyben az egészséges fejlődésük pszichés hátterébe is egy kis betekintést nyerhetünk..." - mondja a szerző könyvében.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Omladzujúce odkyslenie


Naše telo je naprogramované na dlhovekosť - približne na 130 rokov. To len náš spôsob života nás núti predčasne zostarnúť alebo ochorieť a urýchľuje našu smrť. Podstatou väčšiny chorôb je prekyslenie. Neprirodzené stravovacie návyky spôsobujú, že podiel zásad v našom tele je stále príliš nízky. Kurt Tepperwein, ktorý sa už desaťročia zaoberá príčinami chorôb, objasňuje vo svojej knihe, prečo je prekyslenie organizmu také nebezpečné, a radí nám, čo môžeme urobiť, aby sme svoje hospodárenie s kyselinami a zásadami opäť uviedli do harmónie. Čitateľa by to malo podnietiť, aby si stanovil vlastný kyselinový potenciál a vypracoval si svoj individuálny kyselinový profil. Kniha obsahuje množstvo informácií o zdravom stravovaní a vhodnom spôsobe života.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

A karcsúság receptjei: Norbi update egészségkonyha


A fitnessguru, Schobert Norbi receptkönyve megfelelő kiegészítője korábban megjelent köteteinek. Ebben a könyvben 100 darab Update 1-es kódú recept áll található. Az ezek alapján elkészíthető ételekkel tökéletesen táplálható a test, állandóan biztosítva az energiát a testnek. Az olvasó bárhol felütheti a színes illusztrációkkal teli könyvet: csak egészséget és karcsúságot támogató, akár éjszaka is - normál mértékben - ehető ételek leírását találja. Íme, ízelítő a tartalomból: málnás joghurtdesszert, palacsintavariációk, ribizlihab, brokkolis-sajtos hús, fóliás káposztás hús, sült tengeri hal hagymaágyon, sajtos csirkemell, gombás túrókrémmel töltött paradicsom, vega vitamámor, sajtos sonkás gombaleves, szilvaleves.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Chronopunktura


Chronopunktura pojednává o vlivu energie času na náš život. Veškerý život se odehrává v určitém prostoru a čase a energie času se řídí pohybem nebeských těles. S tím souvisejí i fyziologické a patologické děje v našem těle. Energie času tedy ovlivňuje nejen naši konstituci, podle níž můžeme předpokládat riziko onemocnění některého orgánu, ale i dobu vzniku nemoci, nebo předvídat čas možného zhoršení či zlepšení zdravotního stavu. Tisíciletími ověřené zkušenosti v této knize shromážděné poskytují návody na zjištění konstituce jedince i nemoci, na prevenci harmonizací energie pomocí tělesných cvičení, i na samotnou léčbu.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Očista tlustého střeva


E.V.Ščadilov patří v Rusku ke známým specialistům alternativní medicíny. Spojil objevy současné medicíny a biochemie s výsledky fytoterapie a východní medicíny. Z těchto základů vypracoval vysoce účinné metody očisty těla.
Vypredané
7,32 € 7,70 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.