! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Vadon - Első fejtörő könyvem


Észreveszed a két kép közti különbséget? El tudod vezetni a nyuszit a répához? Ez a színes lapozgató játékos feladványokon keresztül fejleszti a megfigyelőkészséget, bővíti az ismereteket. Nincs szükség ceruzára, a feladatok újra és újra megoldhatóak, ezzel is növelve a gyerekek örömét és önbizalmát. Tipp: Nagyobb gyerekeknek takarjuk le a megoldást segítő képeket.
U dodávateľa
5,05 € 5,32 €

Slovenko mini


Kniha, s krásnymi fotografiami a textami v 6. jazykoch približuje čitateľom najvýznamnejšie historické, prírodné a turistické zaujímavosti Slovenska. Nájdeme v nej historické mestá, hrady, zámky, kostoly z kameňa i drevené kostolíky, technické pamiatky a ukážky ľudového staviteľstva. Prírodné krásy zastupujú Vysoké Tatry i ďalšie národné parky Slovenska. Kniha môže poslúžiť, ako milý darčekový predmet vypovedajúci o malebnom kúsku zeme v samom srdci Európy.
Na sklade 1Ks
4,71 € 4,96 €

Tanuljunk gyorsan angolul! - Letölthető hanganyaggal


Szeretne angol nyelvterületre utazni és gyorsan alapszintű angoltudásra szert tenni? Esetleg tanult már angolul és szívesen felelevenítené a tudását? Kiadványunk segítségével gyorsan elsajátíthatja az angol nyelv alapszókincsét és nyelvtanát. A könyvben található egyszerű nyelvtani magyarázatok és gyakorlófeladatok segítenek az összefüggések megteremtésében. Tanuljon napi 20-25 percet, gyakoroljon a hanganyag segítségével, és az angol nyelv nem okoz többé gondot! Amit a kötet kínál: részletes szókincs, nyelvtani áttekintés az alapoktól, gyakorlófeladatok, színes szemléltető képek, szavak kiejtés szerinti átirata, visszakeresést segítő szószedet, hasznos országismereti tudnivalók, önellenőrzés a borítófül segítségével, az összes szó és kifejezés meghallgatása QR-kódok beolvasásával
U dodávateľa
11,50 € 12,11 €

Tanuljunk gyorsan németül! - Letölthető hanganyaggal


Német nyelvterületre szeretne utazni és szeretne gyorsan alapszintű némettudásra szert tenni? Esetleg tanult már németül és szeretné feleleveníteni tudását? Kiadványunk segítségével gyorsan elsajátíthatja a német nyelv alapszókincsét és nyelvtanát. A könyvben található egyszerű nyelvtani magyarázatok és gyakorlófeladatok segítenek az összefüggések megteremtésében. Tanuljon napi 20-25 percet, gyakoroljon a hanganyag segítségével, és a német nyelv nem okoz többé gondot! Amit a kötet kínál: részletes szókincs, nyelvtani áttekintés az alapoktól, gyakorlófeladatok, színes szemléltető képek, szavak kiejtés szerinti átirata, visszakeresést segítő szószedet, hasznos országismereti tudnivalók, önellenőrzés a borítófül segítségével, az összes szó és kifejezés meghallgatása QR-kódok beolvasásával
U dodávateľa
11,50 € 12,11 €

Inkább élj! - Isten csodatevő erejével a gyógyulásért, az egészségért és a teljes győzelemért


Elgyengítő betegség és fájdalmas tünetek tartanak fogságban? Gyógyíthatatlan betegségről kaptál diagnózist te magad vagy valaki, akit szeretsz, ami úgy hangzik, mint egy halálos ítélet? Isten azt akarja, hogy élj, és ne halj meg! Ő már gondoskodott rólad Jézus által, és konkrét ígéreteket adott neked az Igéjében, hogy bebiztosítsa a gyógyulásodat, és megalapozza a győzelmedet a betegség fölött. Dr. Norvel Hayes elismert bibliatanító, aki radikális hitet közvetít, hogy a legyőzhetetlennek tűnő akadályok ellenére is segítsen átvenni a csodádat. Az Inkább élj! minden keresztény számára kulcsot kínál, aki reménytelen helyzettel néz szembe, hogy fel tudja szabadítani a hitét, és a gyógyulás csodáját élje át a testében. Ha félelmek közt, hitetlenségben vagy bizonytalanságban sínylődtél eddig, akkor engedd, hogy ez a könyv lángra lobbantsa a hitedet a teljes győzelmed érdekében! A benne olvasottak hatására elfoglalhatod azt a pozíciót, amelynek segítségével birtokba tudod venni a csodádat, miközben: - megismered Isten tervét az egészségedre és a gyógyulásodra vonatkozóan; - szabadjára engeded a csodádat a dicsőítés által; - a visszájára fordítod a reménytelen helyzetedet; - olyan hatalmat gyakorolsz, amelyet nem lehet letagadni; - kiűzöd a kétségbeesést és megragadod a győzelmedet. A bővelkedő élet biztos ígéretével rendelkezel! Amint Jézusra és az Ő Igéjére fókuszálod a figyelmedet, élni fogsz, és nem halsz meg.
U dodávateľa
10,57 € 11,13 €

Unikornis készségfejlesztő - 300 matricával


Ebben a szuper unikornisos készségfejlesztőben 300 matricát találsz. A füzetben található matricás feladatok fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, a kreativitást, valamint a síkbeli tájékozódást és az alak-forma felismerést.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Játékos cicák készségfejlesztő - 300 matricával


Ebben a szuper készségfejlesztőben 300 matricát találsz. A füzetben található matricás feladatok fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, a kreativitást, valamint a síkbeli tájékozódást és az alak-forma felismerést.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Apróláb és barátai - Rajzos feladványok több, mint 100 matricával


Apróláb, a cuki rövidszőrű tacsi rengeteg izgalmas feladvánnyal készült számodra. A játékos színezők és rajzolgatós feladatok mellett több, mint 100 matrica vár.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Áfonya és barátai - Rajzos feladványok, több mint 100 matricával


Ragadj ceruzát, mert Áfonya, az unikornis egy varázslatos vidékre, Felhőfalvára kalauzol, ahol rengeteg izgalmas feladat vár! Ráadásként a mellékletben több, mint 100 ajándék matricát találsz.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Okoskák ovija - Húsvét az oviban - Játékos foglalkoztató kicsiknek, több mint 60 db matrica


Itt a tavasz! Te is várod a húsvéti nyuszit, hogy finomságokat és apróságokat rejtsen el a kertben? Az ovisok már elkezdték a készülődést. Csatlakozz hozzájuk, miközben szórakoztató feladatokat oldasz meg, és kedvedre ragasztgatod a matricákat!
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Rejtélyes történetek - 25 fejtörő a nagyvilágból


A nagyvilág rejtélyei nyomában Miből jön rá a régész Heinrich Schliemann, hogy hamis a segédje által talált trójai érme? Miért nem látja senki Vlagyimirt, amikor átsétál a moszkvai Vörös téren, ha nem láthatatlan? Hogyan sikerül Hakimnak kisétálni a híres Robben-szigeti börtönből? Tedd próbára nyomozói képességeidet a Rejtélyes történetek legújabb feladványaival! Ez a könyv elvezet a világ leghíresebb építményeihez, és olyan kihívások elé állít, amelyek a legképzettebb nyomozóknak is feladják a leckét. Készítsd elő a hátizsákodat és a varázsszemüveget, használd a logikád vagy épp a képzeleted, és oldd meg mind a 25 rejtélyt! A feladványok megfejtését a könyvhöz mellékelt szemüveggel varázsolhatod elő. A sorozat további kötetei: Rejtélyes történetek - 25 furfangos fejtörő Rejtélyes történetek - 25 tudományos fejtörő Rejtélyes történetek - 25 fejtörő az emberi testről
U dodávateľa
12,84 € 13,52 €

Csiga-biga, gyere ki! - Matricás mondókás füzet


Ebben a matricás foglalkoztatóban számos ismert és kedvelt mondókát és hozzájuk kapcsolódó feladatot találsz, amelyek segítségével egyszerre fejlesztheted gyermeked ritmusérzékét és kézügyességét!
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Kutyusok készségfejlesztő - 300 matricával


Lapozd fel ezt a cuki kutyusokkal teli könyvecskét! A füzetben található matricás feladatok fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, a kreativitást, valamint a síkbeli tájékozódást és az alak-forma felismerést.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

The Kiss Curse - Átkozott csókok


Éldekorált kiadás Erin Sterling nagy sikerű könyve, az Ex Hex - Csiribú, szerelem! szereplői, Gwyn és a hátborzongatóan jóképű Wells Penhallow visszatérnek, hogy megküzdjenek a varázslókat érintő újabb kihívásokkal és a köztük fellángoló mágikus vonzalommal. Gwyn Jones boldogan él a Észak-Georgia hegyei között megbúvó Sírvölgyben. Anyjával és unokatestvérével, Vivienne-nel nagyon jó csapatot alkotnak, a Boszorkánykonyha nevű boltja remekül megy, és a városka fiatal boszorkáit is sikeresen terelgeti. Elérkezik a halloween, és minden tökéletes, egy dolgot leszámítva: felbukkan Llewellyn 'Wells' Penhallow, Rhys Penhallow legidősebb bátyja. Miután Rhys boltot nyit éppen szemben a Boszorkánykonyhával, rádöbben, hogy Gwyn személyében veszedelmes vetélytársa akadt. A versengés hevében elcsattan egy váratlan, szenvedélyes csók, ezért úgy döntenek, inkább távol tartják magukat egymástól, mágikus vonzalom ide vagy oda. Ám a városkába hamarosan titokzatos boszorkánytársaság érkezik, és Gwyn varázsereje fogyatkozni kezd. Nem marad más választásuk: össze kell fogniuk Wellsszel, hogy kitalálják, mi a boszorkányok szándéka, és hogyan szerezhetik vissza a lány bűbájos képességeit, mielőtt túl késő lenne.
U dodávateľa
15,49 € 16,31 €

A rózsák királynője - A Démonkirály átka 4


Vár ránk a szabadság? Azt hittem, ha sikerül feloldani az átkot, már csak egyetlen ellenséggel kell megküzdenem. De tévedtem. A királynő még életben van. Addig rejtőzködött előlem és a királyság többi lakója elől, amíg meg nem tört az átok. Most, hogy visszatért, nem tiszták sem a szándékai, sem a motivációja. Talán magának akarja a trónt? Megállíthatjuk – kivéve, ha neki is köze volt az átok létrejöttéhez… Ha ez igaz, akkor egyszerre kell harcolnunk ellene és a Démonkirály ellen, mielőtt végre békében élhetnénk. Vagy a sok küzdelem mind csak a nagy semmiért zajlott? Akárhogy is, nagyon kevés időnk van, mielőtt a Démonkirály visszatér, hogy eltöröljön minket a föld színéről… A USA Today, a Wall Street Journal és a Washington Post bestsellerszerzője, K. F. Breene regénysorozatának záró kötetében fény derül minden titokra, és választ kapunk eddigi összes kérdésünkre. Ebben a sötét és veszélyes világban mindenki sorsa Finley kezében van. Vajon elbírja ezt a súlyt?
U dodávateľa
17,39 € 18,31 €

Oroszok Párizsban


"Párizs tele van oroszokkal - írja Hemingway 1922-ben, miután megérkezik a Szajna parti fővárosba. - Egyfajta gyermeki reménykedéssel áramlanak Párizsba. Senki nem tudja, hogyan élnek, leszámítva, hogy eladogatnak ékszereket, arany dísztárgyakat és családi ereklyéket, amiket magukkal hoztak Franciaországba." És valóban, a Romanov-dinasztia bukását, a bolsevik hatalomátvételt követően vagyonuktól szinte teljesen megfosztott oroszok ezrei menekülnek a francia fővárosba, s az éjszakai lokálok, a finom borok és ételek nyújtotta élvezetek, a Gyagilev vezette Orosz Balett fénykorát felváltja a nélkülözés keserve és a munkalehetőségért való küzdelem. Egykori tábornok áll a szálloda portáján, admirális várja a kuncsaftokat az autómosóban, miközben a feljebbjutás reményében pincéri és taxisofőri ábrándokat kergetnek. Nagyhercegnők, grófnők varrják a párizsi elit szláv motívumokkal ékített, Coco Chanel tervezte ruháit, a nemrégen még Oroszország-szerte ünnepelt művészek lepukkant albérletekben húzzák meg magukat, álmatlanul és éhesen, a mindent elsöprő honvágytól szenvedve. Az ő történetüket írta meg A négy nővér és A forradalom fogságában című bestsellerek szerzője, Helen Rappaport, imponálóan gazdag, eddig feltáratlan forrásokra támaszkodva, rendkívül színes anekdoták és eltalált jellemrajzok sokaságát felvonultatva, az őszinte együttérzés hangját sem nélkülözve.
U dodávateľa
17,39 € 18,31 €

Bud


This bright, fun and friendly non-fiction picture book about what happens when one plant grows (up) is a gentle introduction to plant life cycles for readers 3+. Meet Bud, a TINY rosebud on a BIG adventure. Sitting in a cosy greenhouse, in an even cosier red pot is Bud. Every day, Bud is warmed by Sun and told stories about the BIg Outside by Moon. Bud is happy and content until ... POP! Bud is planted beside looming trees and wiggly worms. The Big Outside is SCARY - but new adventures can be, and there's no bigger adventure than growing up. A reassuring growing-up story with facts about plants, this adorable book will inspire green fingers in little ones while preparing them for their own growing-up journey.
U dodávateľa
11,35 € 11,95 €

I Went to See My Father


Soon after losing her own daughter in a tragic accident, Hon returns to her childhood home in the Korean countryside after many years away. Her father, a cattle farmer, is elderly and requires her care. He is withdrawn, kind but awkward around his own daughter. As time passes however, Hon realises that her father is far more complex than she ever realised. The discovery of a chest of letters and conversations with his family and friends help Hon piece together the tumultuous story of his life. She learns of her father's experiences during the Korean War and the violence of the 19th April Revolution; of a love affair and involvement in a religious sect; of his sacrifice and heroism and of the phantoms that haunt him. As she unravels secret after secret, Hon grows closer to her father, realising that his lifelong kindness belies a past wrought in both private and national trauma. More than just the portrait of one man, I Went to See My Father opens a window onto humankind, family, loss and war. It asks us to look at the ones we love, uncover the secrets they keep, and finally see who they really are. Flawlessly rendered by award-winning translator Anton Hur, Kyung-Sook Shin has crafted a novel both affectionate and epic, joyous and lasting.
U dodávateľa
13,25 € 13,95 €

Paris: A Literary Anthology


Take a literary stroll through the streets of Paris, visit its world-famous monuments, delve into its history and wander amongst its poets and artists. Countless author and poets have found home on the streets of Paris. In Paris: A Literary Anthology, author and academic Zachary Seager compiles beautiful, fascinating work inspired by the City of Light. Gustave Flaubert lived through the 1848 French Revolution and Edith Wharton witnessed mobilisation for the Great War. George Orwell describes gruelling work in the depths of Parisian kitchens, whilst American travel writer, F. Berkeley Smith, casts an amused eye over the city’s lavish restaurants. Honoré de Balzac gives us Parisian intellectuals and Pablo Picasso is guest of honour at Gertrude Stein’s salon. From the taking of the Bastille to outrage about the construction of the Eiffel Tower, this anthology celebrates the places, the people and the history of the magical, vibrant city of Paris. It is the perfect gift for anyone who has fallen in love with this beautiful city. Part of the Macmillan Collector's Library series of gorgeous pocket-sized travel paperbacks, featuring London: An Illustrated Literary Companion.
U dodávateľa
13,25 € 13,95 €