! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Tajomná dračia škola 2: Drak so striebornými rohmi


Objavte s Henrym a jeho spolužiakmi čaro drakobalu a pomôžte im vypátrať záhadného tvora, ktorého ešte nikdy nevideli Po tom, čo Henry našiel Fénixa, s ktorým okamžite nadviazal magické puto, sa v škole na ostrove Sedem ohňov konečne cíti ako doma. Hoci vyučovanie v dračej škole nie je prechádzka ružovou záhradou, s Fénixom po boku je pripravený zdolať všetky prekážky. Keď sa navyše dozvie, že aj tu majú obľúbený šport drakobal, pri ktorom môže využiť svoj talent, so spolužiakmi si založia vlastný tím. Ibaže v Henryho snoch sa z ničoho nič začne objavovať neznámy drak, ktorý ho úpenlivo prosí o pomoc. Kto je ten tajomný tvor? Prečo má strieborné rohy? A prečo je spútaný reťazou? Henry sa spolu s kamarátmi vydá hľadať odpovede na tieto otázky. Podarí sa im draka oslobodiť? Druhý diel úspešnej fantasy série pre deti, ktorej nechýba humor a napätie. Ilustroval Pascal Nöldner. Pre čitateľov od 8 rokov Z nemeckého originálu preložila Denisa Stareková.
Predpredaj
12,26 € 12,90 €

Do temnoty - 2. svazek


Nejvyšší trůn Erkynu se kymácí, královská rodina je rozdělena a oslabena. Královna Miriamele se připletla do krvavého povstání na jihu a je považována za mrtvou. Jejího vnuka, pohřešovaného prince Morgana, zajme v sutinách opuštěného města obklíčeného Norny jedna z Bílých lišek. A král Simon, zdrcený žalem a beznadějí, netuší, že za mnoha tragédiemi z poslední doby stojí zrádce, který se skrývá mezi jeho nejbližšími na hayholtském dvoře. Na jihu využívají této slabosti stepní kočovníci, po dlouhé době sjednocení pod silným vůdcem, ale ta pravá hrozba přichází ze severu. Do Erkynu vpadla armáda Nornů vedená nesmrtelnou královnou Utuk’ku, jejíž plány zdaleka nekončí dobytím pohraniční pevnosti Naglimund, vyvražděním jejích obránců a ukořistěním bájné zbroje ze starého hrobu Ruyana Mořeplavce. Zdá se, že ani Sithové, příbuzní Nornů, nedokáží zabránit triumfu pomstychtivé královny se stříbrnou maskou, jejíž vojska táhnou na Hayholt a současně se snaží proniknout do odlehlého, zakázaného údolí Mlh – Tanakirú – kde čeká tajemství, které může Simonovi a jeho sithijským spojencům přinést záchranu – nebo zkázu. Tad Williams splétá ve třetí knize série Poslední král Východního Ardu přinejmenším tucet podmanivých příběhů a rozehrává tuto velkolepou fantasy partii k velkému finále.
Predpredaj
26,07 € 27,44 €

Vděk, 2. vydání


Známá a oblíbená francouzská spisovatelka Delphine de Vigan navazuje v novele Vděk na předchozí knihu Pouta a opět se věnuje různým aspektům mezilidských vztahů. Hrdinkou jímavé, ale i humorné knihy je rezidentka domova pro seniory Michele Seldová zvaná Miška. Svérázná stařenka s duší mladého děvčete paradoxně k tomu, že pracovala jako korektorka v novinách, trpí postupující afázií, poruchou řečových schopností. Ztráta slov, která Miška nahrazuje jinými, je sice zdrojem komických efektů, ale zároveň prozrazuje leccos z její dramatické minulosti
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

Astrológia: Odhaľ múdrosť hviezd


Nazri do svojich hviezd Ak z hviezd čítame správne, môžu byť cennými radcami, dodať nám istotu a pomôcť rozhodnúť sa. Ponorte sa do fascinujúceho sveta astrológie. Táto kniha vás v prvej časti krok za krokom oboznámi s najdôležitejšími časťami horoskopu a priblíži možnosti a hranice jeho výkladu. Pre každé znamenie nájdete praktické rady týkajúce sa identity, vzťahov, rodiny, kariéry, voľného času a zdravia. Druhá časť knihy vás unesie do mystického sveta Mesiaca a ukáže vám, ako môžete vďaka mesačným znameniam lepšie spoznať svoje emócie a využiť tajomnú silu Mesiaca v každodennom živote. • Naučte sa na prvý pohľad porozumieť najdôležitejším bodom horoskopu • Zistite viac o sebe aj iných vďaka podrobným portrétom znamení zvieratníka, mesačných znamení a 12 domov • Objavte svoj osobný zdroj sily medzi 30 liečivými a narodeninovými kameňmi • Plánujte týždne dopredu s naším lunárnym kalendárom na roky 2025 – 2028 Z nemeckého originálu Astrologie (Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft, 2023) preložila Elena Grohová.
Predpredaj
16,06 € 16,90 €

Súkromné problémy 2: Lilly, 2. vydanie


Ak nedokážeme odpúšťať, nie sme pripravení milovať. Zatiaľ čo Tine sa podarí ustáť rodinnú krízu a s manželom sa snažia už nikdy nevracať do minulosti, pre Sebastiana je minulosť výzvou. Opúšťa rodný dom, aby odhalil pravdu o svojom skutočnom otcovi. Denis naďalej žije voľnomyšlienkarsky a súkromie si bedlivo stráži. Lillin dosiaľ pokojný život sčista-jasna naberie nečakaný smer. Za všetko, čo sa okolo nej zrazu začne diať, môže Matteo, príťažlivý muž, ktorý jej vstúpi do života a okamžite si získa jej sympatie. Lilly sa však postupne dozvedá veci, ktoré v nej vyvolajú pochybnosti. Kto vlastne Matteo je? A dokáže Lilly milovať muža, ktorý nie je schopný odpustiť sám sebe? Druhý diel úspešnej série Súkromné problémy je napínavý, romantický a plný nečakaných zvratov. Prečítate ho jedným dychom!
Predpredaj
15,11 € 15,90 €

Muž, ktorý túžil po láske, a kocúr, ktorý mu ju dal


Čo je šťastie a ako ho môžem nájsť? Azda každý z nás si aspoň raz v živote kládol tieto otázky, no len málokomu sa na ne podarilo nájsť odpoveď... Christian je bohatý realitný maklér, býva v prepychovej vile a jazdí na porsche. Keď jedného dňa uzavrie miliónový obchod, na ktorom dlho pracoval, napodiv sa z toho nedokáže tešiť a prvý raz v živote sa pýta sám seba, či sú ambície, úspech a peniaze skutočne kľúčom k šťastiu. Vzápätí začne dostávať záhadné lístočky s odkazmi, ktoré nachádza na tých najzvláštnejších miestach. Pátranie po odosielateľovi ho zavedie do neďalekej prírodnej rezervácie, kam ho sprevádza ryšavý kocúrik Joshua, ktorý sa nečakane objavil uňho doma a stal sa jeho nerozlučným priateľom. Počas výstupu na zalesnený kopec Christian spoznáva rôznych zvláštnych ľudí - bývalého manažéra, ktorý našiel útechu v samote, záhadnú mníšku či mladého muža, ktorý rozumie zvieratám, a jeho putovanie postupne nadobúda duchovný rozmer. Každé z týchto stretnutí ho privádza k čoraz hlbším úvahám o dokonalosti, o ktorú sa odjakživa usiloval, no nikdy ju nedosiahol. Na konci svojej cesty Christian pochopí, kto je autorom zvláštnych odkazov, ale aj to, čo je v živote naozaj dôležité a v čom spočíva skutočný zmysel života a šťastie. Leonciniho výnimočný román, ktorého prvým čitateľom bol pápež František, je príjemné inšpiratívne čítanie, ktoré vás pohladí po duši.
Predpredaj
14,16 € 14,90 €

Kakajú medvede v lese?


Originálny a humorný sprievodca po svete medveďov Všetci poznáme medvede, ale mnohí z nás si neuvedomujú, že hoci sú veľké a huňaté, sú to divé zvieratá, ktoré potrebujú našu pomoc. Táto kniha nás zavedie hlboko do lesov aj na zasnežené hory, kde budeme môcť pozorovať osem neuveriteľných druhov medveďa v prirodzenom prostredí. Zistíme, prečo medvede tak veľa kakajú, ako sa môžeme vyhnúť tomu, aby nás medveď zožral, a čo môžeme robiť, aby sme medvede chránili. Tento netradičný turistický sprievodca prekypuje faktmi, zábavou a všemožnými informáciami o medveďoch. Vďaka nemu deti môžu zistiť, aké je pracovať so zvieratami v divočine, a objavia ohrozené druhy. Knižka doplnená milými farebnými ilustráciami je priam stvorená pre všetkých milovníkov divých zvierat a pre tých, čo túžia po živote vo voľnej prírode. HUW LEWIS JONES je vedúci výprav, prírodovedec a oceňovaný autor. Napísal historicky zamerané knihy o fotografii, ľadovcoch, horách a mapách. Venuje sa výskumu polárnych oblastí, vyučuje prírodné vedy na britskej Falmouthskej univerzite a v divočine sa stretol s mnohými medveďmi. SAM CALDWELL je ilustrátor a býva v škótskom Glasgowe. Študoval maľbu na Edinburskej vysokej škole výtvarných umení a ilustroval niekoľko kníh pre deti. Ilustroval Sam Caldwell. Pre čitateľov od 6 rokov Z anglického originálu preložila Veronika Zitta.
Predpredaj
12,26 € 12,90 €

Rozhodujte sa s jasnou mysľou


ROZHODUJTE SA S JASNOU MYSĽOU Nadčasové pravidlá stíhacieho pilota na prijímanie ťažkých rozhodnutí Výcvik stíhacích pilotov patrí k najnáročnejším na svete a uspeje v ňom len jeden z tisícky. Keď pilotujete jednu z najmodernejších stíhačiek na svete pri rýchlosti viac ako 1 000 km/h, znamená to, že každé rozhodnutie môže mať katastrofálne následky. Vďaka týmto extrémne náročným podmienkam vznikla skupina odvážnych bojovníkov, ktorí sú už päťdesiat rokov považovaní za špičku v teórii a praxi rozhodovania. Elitný stíhací pilot Hasard Lee opisuje s obdivuhodným nasadením množstvo zaujímavostí, ktoré zažil počas svojej kariéry, keď lietal na najmodernejších lietadlách vzdušných síl. Pútavo rozpráva o zážitkoch z pilotovania stíhačky, ale aj o fascinujúcich zlomových momentoch v histórii. Hasard využíval tieto rozhodovacie techniky v celom spektre ľudského bytia a dokázal ich aplikovať v kokpite, ale aj v rokovacej sále. Mnohé z nich dokázali pomôcť generálnym riaditeľom, astronautom, agentom CIA, študentom aj rodičom. Dozviete sa: •ako sa v zlomku sekundy správne rozhodnúť; •ako sa efektívne vzdelávať; •ako byť odolnejší voči nepriaznivým vonkajším vplyvom; •ako rozvíjať zručnosti na rýchle posúdenie náročnejších situácií. Rozhodujte sa s jasnou mysľou a v správny čas a spoznajte inšpiratívne techniky na efektívnejšiu komunikáciu s okolitým svetom! Z anglického originálu The Art of Clear Thinking (Justin Lee, 2023) preložil Štefan Kočiš.
Predpredaj
18,91 € 19,90 €

Princ William


Zrodenie moderného monarchu Princ William, vojvoda z Cambridgea, je predurčený stať sa jedného dňa kráľom. Je odhodlaný slúžiť svojej krajine tak, ako to po sedem desaťročí robila kráľovná Alžbeta, jeho stará matka. Stelesňuje milujúceho manžela a je oddaným otcom troch detí, ktoré vychováva s manželkou Catherine. Na verejnosti z neho vyžaruje pokoj, vyrovnanosť a odhodlanie. Jeho srdcovou záležitosťou je ochrana životného prostredia a pomoc ohrozeným druhom pred vyhynutím. S manželkou sa tiež neúnavne zasadzujú o odstránenie stigmy, ktorá sprevádza problémy duševného zdravia. Tí, ktorí ho poznajú, však vedia, že napriek oddanosti korune sa v súkromí dokáže prejaviť aj inak, než len ako pokojný, rodinne založený muž. Jeho detstvo bolo poznačené tragickými udalosťami ? ostro medializovaným rozchodom rodičov aj tragickou smrťou matky. Posledné roky sa zas na verejnosti prepierali jeho naštrbené vzťahy s bratom Harrym, ktorý vykreslil budúceho kráľa v nelichotivom svetle. Tým sa jeho trápenia zďaleka nekončia. Táto kniha prináša detailný pohľad na život vojvodu z Cambridgea a podrobne skúma charakter muža, ktorý bude jedného dňa vládnuť ako kráľ Viliam V. Z anglického originálu William at 40 (Ad Lib Publishers, UK 2022) preložila Adriana Sýkorčinová.
Predpredaj
17,01 € 17,90 €

Laskonky


Kniha povídek a fejetonů s jasným poznáním, že vlastní pláč je vždy jednodušší než smutek cizích lidí. Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají? Povídky o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech. Láskonky jako Laskonky. Krátké texty pro dlouhé večery.
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

Rok prasaťa


Nikto sa nevráti z pekla bez ujmy. Tretí prípad komisárky Eleny Blanco. Nikto sa z pekla nevráti bez ujmy. Je posledná noc čínskeho roka, začína sa Rok prasaťa. Po odchode Eleny Blanco od polície vedie Útvar kriminálneho vyšetrovania Chesca. Plánuje zúčastniť sa veľkolepých osláv Nového roka spolu s Ángelom Záratem, ktorý však rande na poslednú chvíľu odriekne. Chesca sa na oslave zoznámi s istým mužom, strávi s ním noc, no na druhý deň sa prebudí spútaná v miestnosti, kde páchne ako v chlieve. Keď sa ďalší deň nikomu z tímu nedarí s Chescou skontaktovať, začína sa pátranie. Na pomoc im prichádza aj Elena, ktorej priateľkino zmiznutie nie je ľahostajné. Ukáže sa, že Chesca pred všetkými skrýva krutú minulosť, ktorej sa chcela raz a navždy zbaviť. Elenu s tímom zavedú stopy na starú prasaciu farmu, kde si uvedomia, že Chescu vlastne nikdy poriadne nepoznali, a netušia, či ju stihnú ešte zachrániť. Po ohromujúcom úspechu románov Cigánska nevesta a Purpurová sieť sa Carmen Mola vracia v tretej časti série s inšpektorkou Elenou Blanco s novými šokujúcimi postavami a príbehom „nevhodným pre citlivých čitateľov“.
Predpredaj
18,04 € 18,99 €

Nauka o osobním úspěchu


Nauka o osobním úspěchu
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

Kráľovná šampanského


Skutočný príbeh zakladateľky svetoznámej vinárskej značky Úžasný historický príbeh inšpirovaný životom Nicole Clicquotovej. Ženy, ktorá sa rozhodla ísť vlastnou cestou a vybudovala najznámejšiu značku šampanského vo svete. Francúzsko, 1805. Pre vdovu Nicole Clicquotovú bola starostlivosť o vinohrady zdedené po manželovi jediná šanca ako neprísť o strechu nad hlavou a zabezpečiť dcérku do budúcnosti. Nevšímala si reči neprajníkov, že vo vinárskom podnikaní ženy nemajú miesto. Jedného dňa sa nechtiac dozvie, aké šokujúce klebety kolujú o jej manželovi. Vraj jeho smrť je spojená so strašným tajomstvom, ktoré je hanbou aj pre Nicole. Odrazu sa proti nej spojí celé mesto. Zlomená Nicole, ktorej klebety pošpinili meno, sa obráti na dlhoročného priateľa svojho manžela, obchodného zástupcu Louisa. Zdá sa, že jeho milý úsmev a láskavé rady jej pomôžu vyrovnať sa s problémami. Keď spolu ochutnajú vynikajúci ročník jej „kométového“ vína, uverí, že sa jej podarí nakloniť si šťastenu na svoju stranu. Obchod s vínom je však tvrdý, obzvlášť pre ženu v tých časoch. Než sa Nicole zapíše do histórie vinárstva, prejde ešte veľmi tŕnistú cestu. Z anglického originálu The French House (Bookouture, London 2021) preložila Adriena Richterová.
Predpredaj
17,01 € 17,90 €

Vlny


Neustále sa tvorím a pretváram. Román Vlny, ktorý prvýkrát vyšiel v roku 1931, patrí medzi najvýraznejšie experimentálne texty Virginie Woolfovej. Vlny sú polyfonickou fúziou vnútorných monológov šiestich hlavných postáv Bernarda, Susan, Rhody, Louisa, Jinny a Nevilla. Spoznávame ich útržkovite v intimite ich vnútorných monológov a sledujeme ich od detských čias, cez spoločné školské roky až po úlomky z obdobia ich stredného veku. Hoci pochádzajú z rôznych prostredí a majú veľmi odlišné osobnosti, jednako sa celý život schádzajú, rozchádzajú, pozorujú a porovnávajú. Veľmi dôležitou je v texte tiež postava Percivala, ktorý nikdy neprehovorí, ale ktorého prítomnosť má na všetkých šiestich silný vplyv. Experimentálna forma a naoko chaotické striedanie hlasov ponúkajú len krehké oporné body. Čitateľ sa stráca pod rozčerenou hladinou textu, aby sa o pár strán vynoril v rytmickom unášaní vĺn života. Tie sa tvoria, pretvárajú, miznú, aby sa v okamihu znova vytvorili, pretvorili a opäť zmizli. Virginii Woolfovej sa tak podarilo zachytiť nielen prchavosť okamihu, ale aj pravidelný rytmus a prúdenie plynúceho času. Z anglického originálu The Waves (BERKLEY, New York 2022) preložila Simona Klimková.
Predpredaj
17,01 € 17,90 €

Moderní bádatelia: Dobrodružné cesty na koniec sveta


Takmer štyridsať napínavých príbehov z pera novodobých objaviteľov Táto zbierka vzrušujúcich a inšpiratívnych príbehov obsahuje rozprávania nebojácnych bádateľov súčasnosti. Ponúka jedinečný pohľad do srdca expedície, ako funguje od úplného začiatku až po nie vždy víťazný koniec. Spolu s bádateľmi vzlietnete do korún stromov v nafukovacom člne, prejdete naprieč nehostinnou púšťou s nedostatkom pitnej vody, zdoláte kolmú skalnú stenu po centimetroch a dosiahnete nezdolaný vrchol, preplavíte sa Tichým oceánom osamote na šliapacej lodi či budete stáť na okraji vybuchujúcej sopky. Vášeň, odvaha a sila dnešných bádateľov ožíva v ich výpravných príbehoch o cestách na najodľahlejšie miesta našej planéty v extrémnych podmienkach, často osamote a s nebezpečenstvom v pätách. V knihe navštívite Peruánske Andy, púšť Taklamakan, amazonský dažďový prales, potopené mesto Hérakleion, Mount Everest, Severozápadný priechod, rieku Mekong, Saharu, sopku Eyjafjallajökull, Torrensovo jazero, rieku Zair, severný pól, Veľké pieskové more v Egypte, Borneo, ľadovec Siačen či Mongolsko. Z anglického originálu preložili Ondrej Kolčiter a Anna Kolčiterová.
Predpredaj
17,01 € 17,90 €

Grófove lekcie


Ona ho učí pravidlám, on ju, ako ich porušiť Kapitán David Ellsworth sa vrátil domov z bojiska a zistil šokujúcu správu – stal sa novým grófom z Elmwoodu. So sestrou sa teraz musí pohybovať v neľútostných kruhoch londýnskej smotánky. Vie, ako sa má správať vojak, dôstojník a brat, ale netuší, čo znamená byť grófom. Pomôcť mu môže len niekto, kto pozná svet elegantných plesových sál ako vlastnú dlaň. Mladšia sestra markízy lady Annabelle Bellhamová priťahuje pozornosť džentlmenov všade, kde sa objaví. Nemá však v úmysle podľahnúť mužskému šarmu. Videla, akú skazu dokáže spôsobiť manželstvo a rozhodla sa vyhnúť podobnému osudu. Našťastie, Annabellin starší brat na ňu s vydajom zatiaľ netlačí, preto súhlasí, keď ju požiada o láskavosť naučiť novopečeného grófa z Elmwoodu dobrým manierom. Nemalo by to byť ťažké, musí len stráviť nespočetné hodiny v prítomnosti príťažlivého, zádumčivého bývalého vojaka, ktorý ju núti spochybňovať všetky spoločenské pravidlá. S Davidom ju nespája nič okrem silnej príťažlivosti a niekoľkých nepríjemných pocitov. Stačí to však na lásku? Z anglického originálu Earl Lessons (June Third Enterprises, LLC 2021) preložila Miriam Ghaniová.
Predpredaj
14,16 € 14,90 €

Nočná zmena


Aj tie najväčšie fantázie sa môžu stať realitou Kendall Holidayová trávi piatkové večery na nočnej zmene v univerzitnej knižnici, obyčajne ponorená v pikantnej romanci. Vie, že by sa mohla pridať ku kamarátkam a prehýriť s nimi víkend na večierkoch, viac jej však vyhovuje samota. Neskrýva sa, jednoducho len uprednostňuje fiktívne milostné príbehy, ktoré sú občas poriadne vzrušujúce. Všetko sa zmení, keď sa objaví Vincent Knight, kapitán basketbalového tímu so zraneným zápästím, nanič náladou a naliehavou žiadosťou. Potrebuje získať odporúčanie na vhodnú literatúru na hodinu, ktorú nenávidí. Vincent je pre Kendall nečakanou výzvou. Netuší ako a zrazu sa bezhlavo vrhá do vlastného romantického príbehu. Na to, aby sa v skutočnom živote dopracovala k šťastnému koncu, však potrebuje viac, než len ovládať umelecké prostriedky v próze. Z anglického originálu Night Shift (Wattpad WEBTOON Studios, Toronto 2023) preložila Zuzana Smolinská.
Predpredaj
14,16 € 14,90 €

Nekonečná noc


Nekonečná noc z roku 1967 patrí ku knihám, ktoré si Agatha Christie cenila najväčšmi. V čase vzniku sa jej dostalo nielen vrelého prijatia od čitateľov, ale aj mimoriadneho uznania zo strany literárnych kritikov. Tento mysteriózny detektívny román, ktorý môžeme pokojne nazvať trilerom, je dodnes považovaný za najlepšie dielo z posledného obdobia tvorby legendárnej spisovateľky. Cigánske panstvo je nádherné miesto na kopci s výhľadom na more. Michaelovi Rogersovi, chudobnému dvadsaťdvaročnému mladíkovi, jeho krása doslova učarovala. Sníva o tom, že medzi tmavými jedľami raz postaví veľkolepý dom, ožení sa s krásnym dievčaťom a budú spolu šťastne žiť až do smrti. A keď práve tam, na Cigánskom panstve stretne Ellie Goodmanovú, závratne bohatú dedičku, jeho sen o šťastnom živote sa začne napĺňať. Pôvabná Ellie sa totiž do Michaela na prvý pohľad zamiluje a napriek nesúhlasu svojich poručníkov sa zaňho vydá. Nad životmi mladomanželov sa však od začiatku vznáša tieň hrozby – miesto, kde sa rozhodli usadiť, je vraj prekliate... Viac zaujímavostí o Agathe Christie a jej knihách nájdete na www.agathachristie.com - zaregistrujte sa a staňte sa aj Vy oficiálnym fanúšikom legendárnej spisovateľky!
Predpredaj
14,16 € 14,90 €

Morské prasiatko Mimi


Milý príbeh o priateľstve, ktoré zdolá všetky prekážky a rozdiely Mimi si bezstarostne nažíva na gazdovstve s ďalšími králikmi a keďže je s nimi odjakživa, netuší, že nie je králik, ale morské prasiatko. Ako jediná vie síce nahlas pískať, ale inak rada robí bežné veci ako ostatné králiky – naháňa sa na lúke, strihá ušami... Je šťastná. Jedného dňa na gazdovský dvor zavíta nový králik Oskar. Ten jej nastaví zrkadlo a prezradí pravdu: Mimi je iba morské prasiatko a králiky sa predsa s morčatami nekamarátia! Mimi cíti smútok i hnev, a preto utečie až do najbližšieho lesa. Prečo jej to nikto nepovedal?! Naozaj sa už viac nemôžu spolu hrať? A podarí sa jej nakoniec vrátiť na gazdovstvo, ktoré je stále jej domovom? Pre deti od 4 rokov Z nemeckého originálu preložila Zuzana Dodoková.
Predpredaj
11,31 € 11,90 €