! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nenechajte si ujsť stovky knižných zliav - Deti a mládež strana 7 z 8

Stierateľné bludiská (úroveň 2) + veľký plagát (SK)


Vezmi do ruky fixku a nájdi správnu cestu bludiskom. Vďaka špeciálnemu stierateľnému povrchu môžeš čiaru jednoducho zotrieť a začať odznova.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Doprava - Obrázková kniha (slovenská verzia)


Hravá kniha pre deti s farebnými fotografiami a tematickými otázkami, ktoré učia deti spoznávať dopravné prostriedky. Pomocou farebných záložiek si jednoducho nájdu stranu, ktorá sa im páči. Vyber si vozidlo a hurá na cestu! Od vel’kých silných buldozérov až po rýchlovlaky.
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 5 /5

Na farme - Harmonikové leporelo


Leporelo pre najmenších s ilustráciami zvieratiek, ktoré môžu stretnúť na farme. Opisom ilustrácií si dieťa rozvíja základnú slovnú zásobu a zábavnou formou sa učí pomenovávať zvieratká na obrázkoch.
Vypredané
3,79 € 3,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Zábavné aktivity: Malý princ


5 malých knižiek s úžasnými hádankami a obrázkami na vymaľovanie s Malým princom a jeho kamarátmi. Od 5 rokov
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Moja prvá kniha - Bagre


Veľké tematické leporelo s množstvom farebných fotografií.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Oči plné oblohy 2. vydanie


Viete, že hviezdy na nebi sú pekne poukladané? A keď sa najjasnejšie hviezdy pospájajú čiarami, že vzniknú pekné obrázky? Určite to viete. Veď ste sa učili – Veľký voz, Malý voz, Južný kríž... Prvák Milan Rastislav Štefánik na to prišiel sám, keď po večeroch hľadel na hviezdnu oblohu. Viete, že z dreva sa dá vystrúhať loďka? Určite by ste to dokázali. Ale viete z dreva vystrúhať ponorku? Dá sa to. Tretiak Milan Štefánik to dokázal. A viete, čo bolo vyšité na prvej slovenskej zástave v roku 1848? To asi neviete. Nevedel to ani Milan, no dozvedel sa to od starej mamy, keď začal chodiť do gymnázia. Toto a ešte mnoho iných zaujímavostí zo žiackych rokov nášho národného hrdinu Milana Rastislava Štefánika sa môžete dozvedieť z tejto knižky. Milan Rastislav Štefánik chcel byť v detstve vynálezcom, meteorológom, fotografom, spisovateľom, organistom, hvezdárom... Hvezdárom sa po rokoch štúdia stal, no nikdy nechcel byť vojakom, dôstojníkom. Nakoniec sa stal generálom. Dokonca generálom letectva. Asi preto, že z lietadla je najbližšie k oblohe. Z lietadla sa dá dotýkať jej modrej farby. Milan Rastislav Štefánik mal po celý život modré oči a vždy plné oblohy. Kniha vychádza k 100. výročiu tragickej smrti M. R. Štefánika
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Neotváraj túto knihu


Andy Lee spomína . Najprv som chcel dať vytlačiť len jeden kus tejto knihy. Napísal som ju pre svojho synovca Georgea a chcel som ju podarovať sestre s manželom na oslave jeho prvých narodenín. Kamarát Horgs mi však povedal: „Je super, nevytlačíme ich viac?“ Ak si nemyslíte, že je super, tak na vine je Horgs, nie ja. Z celého srdca ďakujem za pomoc Bec Hardingovej. TOTO IGNORUJ! Pre deti od 5 rokov
Vypredané
8,46 € 8,90 €
  • 5 /5

Šikovný bobor Karol šije, pečie, maľuje s kamarátom Pištíkom


Tri zábavné knižky spolu! V prvej knižke ťa bobor Karol zavedie do krajčírskej dielne a budete šiť novú zásteru. V druhej knižke ťa so svojím kamarátom Gustíkom priučí kuchárskemu umeniu a upečiete narodeninovú tortu. A v tretej knižke ti prezradí, ako sa miešajú farby a čo všetko potrebuješ, keď chceš pekne vymaľovať skrinku. Pre deti od 3 rokov
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Rozprávky na dobrú noc


Rozprávky na dobrú noc 5 malých knižiek s čarovnými rozprávkami na dobrú noc pre deti od 3 rokov. Aby mali deti sladké sníčky! Večerníček rozpráva Na dobrú noc Rozprávky pred spaním Rozprávky pre malých spachtošov Malá knižka uspávaniek
Vypredané
5,61 € 5,90 €
  • 5 /5

Čistotný baranček 2.vydanie


Leporelo s milým príbehom o zvieratkách, ktoré bývajú na gazdovskom dvore a svojím správaním veľmi pripomínajú deti. Je najmä o čistotnom barančekovi, ktorému sa páčil jeho snehobiely kožuštek a nechcel si ho zašpiniť. Raz ho prehovorila mačka na skrývačku, a z bieleho barančeka bol zrazu čierny! Nevadí, baranček si vypral kožuštek v jazierku a odvtedy sa s každým rád zahral.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Už to zvládnem


Táto krásne ilustrovaná kniha motivuje deti upevňovať si základné návyky. Společne s medvedíkom, ktorý ich knihou sprevádza, sa naučia samé obliekať, poupratovať si hračky alebo vyčistiť si zúbky.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
  • 5 /5

Chybná


Cecelia Ahern, autorka bestsellerov S láskou Rosie a P. S. Milujem ťa, prichádza tentoraz s drsnou dystopickou dilógiou o sedemnásťročnom dievčati, ktoré spoločnosť odsúdi ako Chybnú. Život Celestine Northovej nemal chybu. Bolo také ľahké byť dokonalou dcérou a sestrou, obľúbenou medzi spolužiakmi aj učiteľmi, priateľkou najžiadanejšieho chalana na škole. Stačilo však jedno rozhodnutie, ktorým porušila pravidlá, a odrazu jej hrozí strata slobody - ak ju dokonalá spoločnosť uzná Chybnou a vypáli jej na telo znamenie. Cecelia Ahern vo svojom strhujúcom young adult debute prináša príbeh zo sveta, kde bezchybnosť je normou a jeden chybný krok vedie k zavrhnutiu a trestu. Príbeh, kde sa možno nie tak bezchybné sedemnásťročné dievča stane proti svojej vôli vyvrheľkou, no aj hrdinkou.
Vypredané
11,35 € 11,95 €
  • 5 /5

Moja prvá kniha - Traktory


Veľké tematické leporelo s množstvom farebných fotografií. Deti tu nájdu názorné obrázky traktorov, pracovných činností, veľa zaujímavostí a náučné aktivity. Témy: Na farme, časti traktora, orba a kultivácia pôdy, siatie a výsadba, postreky a hnojenie, zbieranie obilia, kombajny, kosenie a balenie, zdvíhanie a preprava, malé traktory, silné traktory, staré traktory, ročné obdobia, počítanie, farby, protiklady.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
  • 4 /5

Povedačky pre deti


Povedačky sú u detí veľmi obľúbené. Pobavia ich a zároveň rozvíjajú ich predstavivosť, logické myslenie. Povedačky sú sprevádzané veselými obrázkami.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
  • 3,5 /5

Môj atlas vesmíru + plagát a samolepky


Môj atlas vesmíru obsahuje krásne kresby, vzrušujúce fotografie a zaujímavé informácie, vďaka ktorým nahliadnete do tajomstiev vzdialeného vesmíru. Veľa zábavy si užijete pri hľadaní a nalepovaní obrázkových samolepiek do knihy alebo na plagát, ktorý je jeho súčasťou. Vďaka tomuto atlasu sa toho o vesmíre veľa dozviete. Preskúmate planéty slnečnej sústavy, Slnko a hviezdy.Oblečte si skafandre a hurá do vesmíru!
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Stierateľné bludiská (úroveň 1) + veľký plagát (SK)


Vezmi do ruky fixku a nájdi správnu cestu bludiskom. Vďaka špeciálnemu stierateľnému povrchu môžeš čiaru jednoducho zotrieť a začať odznova.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Super technika


Veľké leporelo – Super technika
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Povedz mi, kde to je?


Táto kniha prináša odpovede na vyše 200 otázok z geografie, ktoré kladú všetky deti a na ktoré dospeláci nie vždy vedia odpovedať! Farebné strany so samolepkami oddeľujú 4 samostatné témy: Prírodné zvláštnosti Pamiatky Život ľudí Zvieratá a rastliny Pre deti od 3 rokov.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Magické hádanky


Magické hádanky
Vypredané
4,66 € 4,90 €