! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nenechajte si ujsť stovky knižných zliav - Deti a mládež strana 8 z 8

  • 4 /5

Môj velký traktor


Deti spoznávajú, akú prácu zastane na poli traktor, ako funguje sejací stroj, lis na slamu, rozmetávač a ďalšie poľnohospodárske stroje. Zaujmú ich tiež pútavé ilustrácie a zábavné aktivity.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Moja prvá kniha - hasiči


Veľké tematické leporelo s množstvom farebných fotografií. Deti v ňom nájdu názorné obrázky hasičskej techniky. Témy: Hasičská stanica, Hasič a jeho výbava, Požiarny poplach, Výjazd hasičov, Automobilová cisternová striekačka, Technický automobil, Automobilová výsuvná plošina, Automobilový rebrík, Vyslobodzovacia technika, Požiar domu, Zásah pri autonehode, Pomoc pri povodni, Letiskový hasiaci automobil, Hasiace lietadlo, Požiarna loď.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Krásne princezné


Obleč, učeš a ozdob princeznú podľa svojho vkusu. Vyskúšaj rôzne kombinácie šiat a módnych doplnkov s pomocou 200 vinylových samolepiek!
Vypredané
5,69 € 5,99 €
zľavy Haba

Naše zvieratá


Veľké leporelo – Naše zvieratá
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Slová - Obrázková kniha (slovenská verzia)


Hravá kniha pre deti s farebnými fotografiami a tematickými otázkami, ktoré učia deti spoznávať slová. Pomocou farebných záložiek si jednoducho nájdu stranu, ktorá sa im páči. Čo by si chcel mat’ vo svojej izbe? Čo všetko môžeš vidiet’ v parku? Od hračiek až po zvieratká, z domu až do divočiny.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Povedz mi: Zvieratá


Táto kniha prináša odpovede na vyše 200 otázok o zvieratách – od najznámejších až po exotické –, ktoré kladú všetky deti a na ktoré dospeláci nie vždy vedia odpovedať! Farebné strany so samolepkami oddeľujú 4 samostatné témy: – Aká rodinka! – K stolu! – Sebaobrana – Domov Zrozumiteľné odpovede Zvedavé otázky o zvieratách Vtipné ilustrácie Pre deti od 3 rokov. Z francúzskeho originálu preložila Alica Wursterová.
Vypredané
15,11 € 15,90 €
  • 5 /5

Povedz mi prečo 2


Povedz mi prečo 2 Kniha plná neuveriteľných informácií, ktoré si nenechaj len pre seba Táto kniha prináša odpovede na vyše 200 otázok, ktoré kladú všetky deti a na ktoré dospeláci nie vždy vedia odpovedať! Farebné strany so samolepkami oddeľujú 4 samostatné témy: Malé a veľké zvieratá Fígle a triky Ľudské telo Veda Vtipné ilustrácie Otázky z každodenného života Jednoduché odpovede A navyše množstvo samolepiek! Pre deti od 3 rokov.
Vypredané
15,11 € 15,90 €
  • 4 /5

Kniha veľkých detských otázok


Kde som bol predtým, než som sa narodil? Som rovnaký ako ostatní? Prečo toto nemôžem? Je to dobré alebo je to zlé? Deti sa pýtajú, bez prestania nám kladú otázky o všetkom, čo zažívajú: o rodine, priateľstve, slobode, citoch aj o svete veľkých...
Vypredané
14,16 € 14,90 €
  • 4,8 /5

Dvadsaťtisíc míľ pod morom


Ak vás hlbiny mora priťahujú svojím tajuplným pôvabom, ak snívate o neuveriteľných dobrodružstvách v oceánoch tejto planéty, tak toto majstrovské dielo Jula Verna je práve pre vás! Pripojte sa k profesorovi Aronnaxovi, jeho vernému sluhovi Conseilovi a námorníkovi Nedovi Landovi na palube Nautila – ponorky, ktorej velí mysteriózny a fascinujúci kapitán Nemo. Stanete sa súčasťou podmorského lovu, budete utekať pred kmeňom kanibalov a čeliť útoku obrovských chobotníc... a nakoniec uniknete hroznému vodnému víru Malström. Ponorte sa do toho – čaká vás úchvatné dobrodružstvo! Podľa majstrovského diela Jula Verna prerozprávala Emma Altomareová Ilustrovala Francesca Rossiová
Vypredané
11,31 € 11,90 €
  • 5 /5

Cesta okolo sveta za 80 dní


Ak máte radi odvážne dobrodružstvá, ak ste vždy túžili navštíviť vzdialené krajiny a neviete odolať veľkým výzvam, tento príbeh je ako stvorený pre vás. Spoločne s neúnavným Phileasom Foggom a jeho verným sluhom Passepartoutom sa môžete podujať na neobyčajnú úlohu: prejsť okolo sveta za osemdesiat dní! 115 200 minút: toľko času má jedinečný pán Fogg na to, aby nechal Európu za sebou, preplával oceány, prešiel naprieč Áziou, Spojenými štátmi a vrátil sa do Londýna. Podarí sa tomuto odhodlanému džentlmenovi prekonať mnohé nečakané ťažkosti a prekážky na ceste okolo sveta a vyhrať svoju stávku? Preložil Michal Zidor Pre deti od 8 rokov
Vypredané
11,31 € 11,90 €
  • 4,7 /5

Gulliverove cesty


Ak snívate o cestovaní do tajomných vzdialených krajín, objavovaní zvláštnych nových národov a prežívaní neuveriteľných dobrodružstiev, potom majstrovské dielo Jonathana Swifta je kniha pre vás! Vydajte sa spolu s Lemuelom Gulliverom na úžasný ostrov Liliput, ktorý obývajú miniatúrni ľudkovia. Spoločne pomôžete drobným Liliputánom čeliť ich nepriateľom z ostrova Blefusk, predtým než sa dáte na útek pred trestom rozmarnej vládkyne Liliputu! No vaše zážitky sa tým ešte neskončia... Znovu s Gulliverom natiahnete plachty, tentoraz smerom k Brobdingnagu, krajine obývanej obrami, kde sa zas on bude cítiť ako Lilipután! Pripravte sa na dobrodružstvo svojho života a vydajte sa na nezabudnuteľnú cestu!
Vypredané
11,31 € 11,90 €
  • 5 /5

Malé ženy


Plachá Beth, pokojná Meg, opovážlivá Amy a dobrodružná Jo – to sú Malé ženy, hrdinky klasického románu autorky Louisy May Alcottovej. Štyri sestry spolu s mamičkou pri čakaní na otcov návrat z vojny zmietajú každodenné radosti a starosti. S tými im síce nemôžete pomôcť, ale možno sa s niektorou z hrdiniek knižky stotožníte, zasmejete sa pri ich zábavných dobrodružstvách alebo vás spoločne skormúti nečakaná bolesť. Nechajte sa dojímať silou a láskou, vďaka ktorým sestry Marchové jedna druhú podporujú, navzájom si pomáhajú rásť a svoje sny menia na skutočnosť. Podľa majstrovského diela Louisy May Alcottovej prerozprávala Giada Franciaová Preložila Mária Pavligová Pre deti od 8 rokov
Vypredané
11,31 € 11,90 €
  • 5 /5

Ukáž, čo máš v plienočke!


Malá myška je prenáramne zvedavá. Všetko musí preskúmať, dokonca aj plienočky svojich kamarátov. Zajačik, kozička, psíček, kravička, koník a prasiatko – pri svojom pátraní nevynechá nikoho. Samozrejme, aj jej kamaráti chcú zistiť, čo sa ukrýva v jej plienočke. A dočkajú sa veľkého prekvapenia! Milá obrázková knižka s otvárateľnými okienkami určená pre detičky, ktoré by už nemali nosiť plienočky.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Kto zobudí Šípkovú Ruženku?


Prekrásna princezná Šípková Ruženka spí dlhých sto rokov. To už je naozaj veľa! Jednorožec, drak, lišiak aj skunk sa ju rozhodnú prebudiť. Divotvorný prášok, múdra kniha aj strašný rev či zápach však na Ruženku neplatia a ďalej spí a chrapká... Zdá sa, že čaká na teba, malý čitateľ, a najmä na tvoj bozk! Môžeš ju konečne prebrať zo sna? Pre deti od 2 rokov Translation © 2019 by Zuzana Dodoková
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Zvedavé mačiatko 2.vydanie


Leporelo s milým príbehom o zvieratkách, ktoré bývajú na gazdovskom dvore a svojím správaním veľmi pripomínajú deti. Je najmä o zvedavom mačiatku, ktorého všetko lákalo a chcelo spoznať, kto žije v záhrade, v rybníčku i na lúke. Netuší, čo ho čaká, a tak sa popichá na ježkovom kožúšku, spadne do rybníka a dostane od kravičky príučku, keď si od nej pýta mlieko. Po dobrodružnom výlete sa mačiatko rado vracia ku svojej mamičke, lebo pri nej mu je najlepšie.
Vypredané
2,76 € 2,90 €