! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nenechajte si ujsť stovky knižných zliav - Hobby a zdravie strana 4 z 4

Lahodne s Ellou každý deň


Po obrovskom úspechu Ella rozšírila svoje experimentovanie s jedlom a napísala pokračovanie Lahodne s Ellou každý deň . Vôbec to nie je o diéte, ale o radosti zo zdravého jedla, ktoré zlepší váš vzhľad a životný pocit. Ella si uvedomuje, že zdravé jedlo by malo korešpondovať s vaším životným štýlom a príprava jedla by nemala byť zložitá. "Prechod k rastlinnej strave bol nepochybne najlepším krokom, aký som kedy urobila. Bez nového spôsobu stravovania si už dnes svoj život neviem predstaviť, cítim sa vďaka nemu vyrovnane a šťastne. Objavila som množstvo jedinečných jedál, ktorými môžem svojmu organizmu dopriať potrebnú pozornosť a zdravie. Teším sa, že sa s vami môžem podeliť o recepty na malé pochúťky plné energie, rýchle raňajky, či jednoduché, ľahko prenosné, no fantastické večere. S touto novou kolekciou viac než stovky receptov na rastlinnej báze budete mať lahodný každý jeden deň, aj keď nemáte veľa času nazvyš alebo ste práve na cestách." Ella
Vypredané
8,90 € 17,90 €

Lahodne s Ellou - Smoothies a šťavy


Ella vo svojich predchádzajúcich kuchárskych knihách Lahodne s Ellou a Lahodne s Ellou každý deň priniesla nový štýl zdravého stravovania a stala sa jednou z najobľúbenejších kuchárok udávajúcich tón v Anglicku. Vo svojich receptoch sa usiluje zachovať rôznorodosť výživných látok, dostatok zeleniny a ovocia. Autorka otvorene priznáva, že čím lepšie sa cíti, tým lepšie výkony podáva a v najnáročnejších obdobiach si so sebou berie do práce smoothies alebo šťavy. Ranná dávka čerstvého nápoja prispieva k tomu, že sa pozitívne nastaví na deň a nechýba jej inšpirácia. V knižke Smoothies & Šťavy nájdete množstvo Elliných obľúbených receptov, ktoré zbierala posledných pár rokov. Smoothies sú krémovejšie, hustejšie a obsahujú vlákniny z použitých prísad, zatiaľ čo štavy sú jemnejšie, redšie a bez dužiny. Na záver pridáva vlastnú novinku - panáky. Panáky - životabudič a pozdvihovač - sú vynikajúcimi pomocníkmi pri naštartovaní dňa.
Vypredané
4,99 € 9,90 €

Babičkine jedlá bez mäsa


Hoci si väčšina z nás nevie predstavť život bez mäsa, bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími surovinami, ktoré používali naše babičky, aby nasýtili hladné krky vo svojej rodine, boli zemiaky, múka, zelenina, ovocie, prípadne huby. A verte, že za tie roky to naše babičky dotiahli do dokonalosti. V tejto knihe nájdete jedlá slané aj sladké, varené i pečené. Jednoducho, každému podľa jeho chuti. A že je tých chutí neúrekom, uvidíte sami. V niektorých receptoch síce nájdete aj mäsko, klobásku či slaninku, ale nie ako hlavnú ingredienciu. Veríme, že si z množstva receptov vyberiete jedlá, ktoré si obľúbite. Keďže dobrá rada je nad zlato, pridali sme opäť veľa rád a užitočných tipov.
Vypredané
11,39 € 11,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Tajomstvo života plného zdravia a pohody


Táto kniha vám môže pomôcť pri zmierňovaní či odstraňovaní zdravotných problémov, rozvíjaní intuitívneho cítenia, nadväzovaní a zlepšovaní vzťahov, posilňovaní vnútornej sily a intuície či pri zvládaní emócií, ktoré vás oslabujú. Uznávaná liečiteľka Inna Segal v nej rovnako, ako vo svojej prvotine Čo vám hovorí vaše telo, vychádza zo skutočnosti, že mnohé zdravotné ťažkosti môžu mať psychické či emocionálne príčiny. Tentoraz však prekračuje hranice liečenia fyzických problémov a preniká až k podstate plnohodnotného života a zdravia. Rieši najčastejšie problémy bežných ľudí, ktoré sa odrážajú na ich celkovej kondícii, a formuluje ich do 21 otázok o zdraví, sebapoznaní a medziľudských vzťahoch. Odpovede na ne stavia na svojej overenej liečiteľskej praxi, vlastných životných skúsenostiach či výpovediach ľudí zo svojich seminárov.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Kvety z papiera


Knihy vám ponúkajú veľa kreatívnych, pritom však jednoduchých nápadov a pomôžu vám v domácich podmienkach vykúzliť jedinečné sviatočné dekorácie alebo nezabudnuteľné praktické či jedlé darčeky pre vašich blízkych. Postupy sú krok za krokom znázornené na fotografiách, čo vám ulahčí prípravu týchto malých umeleckých diel. ich príprava nezaberie veľa času, zaručene však prinesú radosť vám či obdarovaným.
Vypredané
2,28 € 2,40 €
  • 4 /5

Pšeničný mozog - Recepty


Kniha Pšeničný mozog priniesla do uvažovania o zdraví skutočnú revolúciu. Autor v nej opísal devastujúce účinky pšenice, cukru a všeobecne sacharidov na mozog a zároveň upozornil na to, ako konzumáciou správnych potravín môžeme už v krátkom čase, ale aj trvalo na celý zvyšok života, zásadne ovplyvniť fungovanie svojho mozgu. V knihe Pšeničný mozog - Recepty nájdete v nej viac ako 150 vynikajúcich návodov na prípravu jedál, ktoré udržia váš mozog bdelý a telo zdravé a zároveň výrazne znížia riziko Alzheimerovej choroby, depresie, ADHD a epilepsie (a pomôžu aj s ich liečbou). Okrem toho vás zbavia bežných každodenných ťažkostí, ako sú chronické bolesti hlavy, nespavosť, úzkosť a "starecká zábudlivosť". Jedlá, pripravené podľa týchto receptov, sú zdravé, chutné a ich príprava je jednoduchá. Vďaka nim bude aj váš prechod na život bez lepku jednoduchý, plynulý a bez stresu. Vyskúšajte niektorú z mnohých možností každého denného jedla a celkom určite im neodoláte a už navždy sa stanú súčasťou vašej kuchyne. A navyše vám ešte pomôžu zbaviť telo závislosti od sacharidov, vylúčiť zo stravy lepok, eliminovať chuť na sladké, ale tiež spoznať zdravé tuky aj vhodné suroviny, s ktorými prežijete život plný zdravia a energie.
Vypredané
15,11 € 15,90 €
  • 3 /5

Zober ma so sebou


Seth a jeho braček Henry nemajú najstabilnejšie rodinné zázemie. Otca majú chvíľu vo väzení, chvíľu na slobode a matka ich pred rokmi opustila. Zásah vyššej moci by mohol byť presne to, čo potrebujú. August prestal piť alkohol v deň, keď mu zomrel syn. Keď sa vydá na vytúžený letný výlet, pokazí sa mu karavan a zostane vydaný na milosť automechanikovi ďaleko od svojho domova - otcovi Setha a Henryho. Oprava karavanu je drahá a August je zmierený s tým, že do vytúženého cieľa nedôjde. Vtom však dostane nečakanú ponuku - zobrať so sebou na celé leto dvoch chlapcov a nemusieť zaplatiť za opravu karavanu ani cent. Keď táto podivná trojica napokon vyrazí na dlhú cestu krížom cez Spojené štáty americké, začnú písať spoločný príbeh o spoznávaní veľkého sveta a o zrode silného priateľstva na celý život. Ponorte sa do dojímavého a citlivého príbehu troch ľudí, ktorí si hľadajú svoje miesto v živote, a prežite s nimi prázdninové putovanie za krásami národných parkov západu Spojených štátov amerických. Catherine Ryan Hydeova priamočiaro, no s jedinečným pôvabom vykresľuje krehké charaktery výnimočných postav, ktoré často na prvý pohľad pôsobia jednoducho. Hrdinovia jej románu sú nedokonali ľudia, no konajú najlepšie, ako vedia, aby prežili vo svete, ktorý sa s nikým nemazná. Zober ma so sebou je pútavý príbeh, ktorý čitateľov nabáda zamyslieť sa nad otázkami o rodine či priateľstve a dodáva im nádej, že dobrí ľudia sa objavia najmä vtedy, keď to najmenej čakáme.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Deti bez alergií


• Bezpečný spôsob ako zaradiť arašidy, vajcia, mliečne výrobky, pšenicu, ryby a ďalšie alergény do detskej stravy • Kniha založená na vedeckých metódach a priekopníckych štúdiách, ktoré menia spôsob stravovania detí • 70 receptov, ktoré budú deti milovať Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových alergií. Táto kniha je majstrovské dielo, ktoré poskytuje rady založené na dôkazoch, ako sa riadiť najnovšími odporúčaniami v oblasti detského stravovania, a zároveň ponúka chutné recepty, ktoré si deti obľúbia. Whitney Morganová Blocková, Sean Parker Center for Allergy and Asthma Research Jedna z najdôležitejších kníh desaťročia pre rodičov... Nutné prečítať. Karen Le Billonová, autorka knihy Francúzske deti jedia všetko Robin Pompová dokázala jasne a s porozumením vyjadriť komplexnú vedu skrývajúcu sa za potravinovými alergiami. Jej osobná cesta s tromi deťmi trpiacimi potravinovými alergiami a jej schopnosť vcítiť sa do pocitov ľudí v podobnej situácii sa prejavuje presvedčivým a aktuálnym príbehom. Pre nastávajúcich rodičov, čerstvých rodičov a rodičov s deťmi trpiacimi potravinovými alergiami je táto kniha priam povinným čítaním. JJ Levenstein, pediater
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Ako ťa zachrániť?


Ako ťa zachrániť? Každého poteší, keď sa záhrada zelená a kvitne. Občas však rastlinám zhnednú a zvädnú listy, alebo objavíte niečo, čo tam nepatrí. Vtedy si položte otázku: Je to v poriadku, alebo to treba odstrániť? Uhynie rastlinka, alebo sa jej dá ešte pomôcť? 100 problémov v záhrade Trojice obrázkov vám pomôžu objaviť chyby v starostlivosti a rozlíšiť užitočné živočíchy od škodcov a chorôb. Čo robiť? Často je najlepšia voľba vyčkať, pretože príroda si väčšinou poradí sama. Niekedy však treba konať rýchlo, aby sa zabránilo najhoršiemu. Dôležité je však vedieť, ako!
Vypredané
10,36 € 10,90 €