! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Animus

vydavateľstvo

A princetta és a kapitány


Orfeus mindig tengerre vágyott, de csak apja halála után szállhat hajóra. Ő szabadítja ki fogságából Malvát, a princettát, Galnicia ifjú trónörökösét, s ő lesz a kapitány, miután egy hatalmas vihar a vitorlás legénységét megtizedeli. Ám a viszontagságok itt nem érnek véget. A hajót valami láthatatlan erő a Föld egy addig ismeretlen tájékára húzza, ahonnan csak akkor van kiút, ha ki-ki megküzd a lehető legkeményebb ellenféllel: önmagával... Színes, fantáziamozgató világ, remek meseszövés, átélhető érzelmek, meglepő fordulatok - 12 éven felülieknek.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Hogyan éljük túl az első csókot?


Szerelem. Mégpedig az első! Milyen érzés? És tényleg itt van? Akkor most nekem csábítónak kell lenni? Ez komoly? És hogyan? Mi lesz, ha megcsókol? Rögtön fogok tudni csókolózni? Ezekre a kérdésekre Rosa sem tudja a választ, de mindent szép sorjában k iderít, ha nem is mindig a legszerencsésebb módszert választja. És miközben ezek az egyébként is izgalmas dolgok zajlanak, Rosáék elköltöznek, s velük költözik anya új barátja, Alexander is, akiről kiderül, hogy rémesen szigorú, és mindenbe beleüti a z orrát. Az már csak ráadás, hogy Rosának kistestvére születik. Rosa szorgosan e-mailezik. Sok-sok tippet, ötletet cserél például arról, hogy legyen friss a leheletünk, hogyan keltsük fel az érdeklődést magunk iránt, miként valljunk szerelmet egy cha t-szobában, vagy éppen arról, hogy merjünk nemet is mondani, vállaljuk bátran, mit akarunk, és mit nem.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Hogyan éljünk túl önmagunkat?


Szóval, most kamasz vagyok... Serdülő. Az ember változik ilyenkor. Es a szülei?! Vagy még mindig úgy gondolnak a gyerekükre, mintha ovis lenne? Mit tegyen az ember, ha a szülei ellenzik, hogy piercinget hordjon, s netán még saját véleménye is legyen? És mitévő legyen, ha kötekednek vele az iskolában, pedig ő azt szeretné, ha mindenki csodálná? Rosa válasza egyszerű. Kitalálja Roozt, saját maga új változatát. Vajon mindenkinek jó ez? Legalább Rosának biztosan jó? Ebben a könyvben találkozhatsz jó fej és nem annyira jó fej gyerekekkel, s nehezen nevelhető szülőkkel. Biztosan találsz pár jó tippet a szerelemmel, a külcsínnel, a bizonytalansággal és bátorsággal, a benned bekövetkező változásokkal kapcsolatban.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

A tetovált lány - A korrupció és a gonoszság anatómiája


Negyven éve történt. Az agg milliárdos elveszítette unokahúgát, akit gyermekeként szeretett. S azóta is, évről évre, valaki ? mintha az őrületbe akarná kergetni ? minden születésnapján emlékezteti az idős urat arra a tragikus napra? Az évek óta tartó nyomozás új lendületet kap, amikor a férfi felfogad egy vesztes sajtóper után állás nélkül maradt, rámenősnek tűnő újságírót, hogy kísérelje meg az igazság kiderítését. Hisz sokan élnek még a rokonságból, akik akkor ott voltak. A gyilkosnak köztük kell lennie? Ugyanakkor egy jó hírű magánnyomozó iroda munkatársnője rááll az újságíróra, s szinte mindent kiderít róla, ahogyan mások sem bízhatnak abban, hogy titkuk rejtve marad a kivételes tehetségű, tetovált lány előtt. Stieg Larsson Millennium trilógiája, amelynek első kötetét tartja kezében az olvasó, minden idők legnagyobb svéd krimisikere. Milliók olvassák világszerte. Ahogyan a francia Le Nouvel Observateur írta: Több mint egy regény. Függővé tesz!
Vypredané
13,50 € 14,21 €

Rosszcsont Peti és a vérfagyasztó hóember


A könyvben található történetek: -Rosszcsont Peti és a vérfagyasztó hóember -Rosszcsont Peti esős napja -Szeszélyes Szonja szépségszalonja -Rosszcsont Peti és az író-olvasó találkozó.
Vypredané
3,95 € 4,16 €

Úti kisokos: Angol


A kiadvány segítségével az utazások során felmerülő összes lehetséges szituációban feltalálhatjuk magunkat.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Francia kisokos: Nyelvtani összefoglaló


A francia nyelv tanulását segítő kiadvány.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Békülj ki önmagaddal


Ha folyton úgy érzed, hogy senki nem ért meg, ha azt vallod, hogy ami el tud romlani, az el is romlik, ha mindig azt lesed, hogy mások hogyan vélekednek rólad, ha egyszerűen nem tudsz kikapcsolódni, akkor ezt a könyvet neked írták! A túlzott aggódás, szorongás egyre több ember számára jelent leküzdhetetlennek tűnő akadályt. Dr. Frank Bruno egyetemi tanár újszerű és igen hatékony módszert ajánl megoldásként. Úgy gondolja, hogy a neurózis teljes eltüntetése helyett érdemesebb és reálisabb arra tör ekednünk, hogy ez a sokunkban meglévő gyengeség előnyünkre szolgáljon, erősségünkké váljon. A harminc éve pszichoterapeutaként is tevékenykedő szerző önismereti teszteket, a szorongások leküzdését, neurózisunk pozitív oldalát felszínre hozó módszerek et ajánl azok számára, akik el szeretnék érni, hogy ők uralják szorongásainkat, s ne azok őket.
Vypredané
9,46 € 9,96 €

Black Peter / Fekete Péter


Könyvünk angol szövege - mintegy 1200-as szókinccsel - az eredeti Conan Doyle novella egyszerűsített változata. A történet középhaladó szinten már jól követhető, ám Olvasóinknak magyar fordítással is segítségére sietünk, így a nyelvtanulás jóval korábbi szakaszában is hasznos, egyben szórakoztató időtöltést kínál a Kisokos Kétnyelvű.
Vypredané
1,06 € 1,12 €

Haramasszázs


A hara (a has) az ázsiai gyógyászatban több mint egyszerű test játék, az életenergia központjának tartják. A has az egyes szervek állapotát visszatükröző reflexzónákra osztható. Egy gyengéd haramasszázs serkenti a vegetatív idegrendszert, oldja a fiz ikai és pszichés feszültségeket.
Vypredané
4,35 € 4,58 €

Kicsiknek, finomat


A kezdet kezdetén a kismama két lehetőség, az anyatej és a tápszer közül választhat, bár mindkettő az éremnek ugyanazon oldalát képviseli, nevezetesen a tápanyagban gazdag tejet. Mire a csemete eléri a hathónapos kort, a táplálás lehetőségeinek köre jelentősen kibővül, az ezt követő évek során pedig a szülő döntései határozzák meg a gyermek felnőttkori táplálkozási szokásait. Receptgyűjteményünkkel szeretnénk segítséget nyújtani a megfelelő ételek kiválasztásához. A recepteket és ötleteket úgy rendszereztük, hogy lehetőleg minden elvárásnak megfeleljenek, vagyis legyenek táplálók, egyszerűen elkészíthetők, és a gyerek számára élvezetesek.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Jó fej vagy?


Háromszáz agyalós feladat unalom ellen, agyfényesítőnek, jeleseknek és nem annyira jeleseknek, rossz matekosoknak és jó matekosoknak, gyerekeknek, szüleiknek, tanáraiknak, és mindenkinek, akinek kölcsönadod. Vissza fogod kérni...!
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Harry Potter és a bölcsek köve


Az idei év legnagyobb moziszenzációja most különleges díszkötésben jelent meg - akár nagyszerű karácsonyi ajándék is lehet! A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában töltött első tanév kemény erőpróba a diákok számára. Harry Potternek nem csupán a vizsgákon kell megfelelnie, de egy életre-halálra szóló küzdelemnek is részese lesz. A tizenegy éves varázslójelölt története meghódította az egész világot.
Vypredané
14,61 € 15,38 €

Jégcsapda


Koontz egyik korai művének hangja, stílusa és témaválasztása is eltér a megszokottól. Egyre nagyobb a szárazság a Földön. Egy nemzetközi expedíció az Északi-sark jégrétegéből próbál vizet nyerni, egy nagyobb jégtömb lerobbantásával. Amikor a robbanófejeket elhelyezik, váratlanul tengerrengés alakul ki, s a szökőár leválasztja a robbanóanyaggal teli jégdarabot a jégmezőről. A sarkvidéken hatalmas vihar tombol, a kutatók elvesztik kapcsolatukat a külvilággal, pedig nem csak a természettel kell megküzdeniük, de egy soraikba férkőzött megszállottal is. Az életéért küzdő csapat mit sem sejt arról, hogy a közelben egy orosz kém tengeralattjáró fogja segélykérő jeleiket.
Vypredané
4,09 € 4,30 €

Leckeírás hiszti nélkül


Ezt a könyvet ne olvassák azok, akik SZERETNEK LECKÉT ÍRNI! Ám ha örökké bajod van a házival, ha már az emlegetésétől is rosszul leszel, ez a könyv neked szól! Trevor Romain ugyanis pontosan tudja, milyen borzasztó lehet egy házi feladat. Ám arra is van receptje, hogyan barátkozhatsz meg vele! Mialatt lapozgatod ezt a jópofa kis könyvet, fontos igazságokra fogsz rájönni. Szóval, ne tedd vissza ezt a könyvet! Nyugi, ez NEM házi feladat! Olvasd el, és próbáld ki a benne szereplő ötleteket! Meglátod, tényleg működnek!
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Kobolderdő


Makenna, az ifjú boszorkány anyját szomszédjai megölik, pedig tudásával mindig segítette őket. A lány a faluból az erdőbe menekül. Az ott élő koboldokban sorstársakra lel, akiket ugyancsak fenyeget az összes mágikus lény elpusztítására törő uralkodó. Makenna vakmerő kobold csapata élén ravasz támadásokat indít a közös ellenség ellen. Az uralkodó egy ifjú lovagot küld a lány tőrbecsalására. Ebben a fantasztikus mesében olykor csalóka a fehér és a fekete mágia közti különbség, s a testvériség és a barátság mágikus ereje is megmutatkozik.
Vypredané
7,25 € 7,63 €