! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Csimota Könyvkiadó

vydavateľstvo

A 3 kismalac


A mindenki által jól ismert mese Kárpáti Tibor fiatal illusztrátor izgalmas és formabontó látásmódjában kerül a gyerekek elé. A komputertechnika legegyszerűbb, pixelekből építkező formáival ábrázol. A kötet nagyobbaknak szól, mert a három szinten követhető történet koncentrációt és bizonyos mértékű elemzési készséget igényel. A gyerekeknek az utolsó oldal segítséget nyújt a jelképek felismeréséhez.
Vypredané
3,25 € 3,42 €

Fenyőlegenda


Mese egy sebesült madárkáról a dermesztően hideg téli erdőben, ahol hasztalan keres menedéket magának. A kétségbeesett kis állat csak a fenyőfa segítségére számíthat...
Vypredané
7,27 € 7,65 €

A csúnya királyfi és a szép királykisasszony


Benedek Elek meglepően modern meséje egy csúnya királyfiról, akit először kikosaraz a szép királykisasszony. Ám a királyfi furfangos módon, álruhát öltve, mégis elnyeri a királykisasszony kezét.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Puszibisou


Képes lapozó a legkisebbeknek a puszikról, amiket természetesen ki is kell közösen próbálni!
Vypredané
4,56 € 4,80 €

Szerelmesekönyv


"Kaptam ezt a kis könyvet, megnéztem, elolvastam. És nem akartam, hogy vége legyen… Eredeti, végtelenül kedves, igaz és segítő. És mindezt láthatatlanul, azaz nagyon is láthatóan teszi. Szeretettel ajánlom kicsinek, nagynak." (Schäffer Erzsébet) "Nagyon szép, különleges! Imádom ezeket a fotókat! A nagy, fehér felületeken pedig szíven ütnek az egyszerű szavak." (Szegedi Katalin)
U dodávateľa
9,10 € 9,58 €

Szívszerelem


Királykisasszony királyfit keres, de olyat, akinek nagy a szíve. Sorra jelentkeznek a lovagok, de egyikük sem tudja elnyerni a királylány szívét, mert nagy sárga dinó elébük áll, és - hamm. Eff Rombaut és Emma Thyssen képeskönyve a lovagok, az óriás és a királykisasszony ... Folytatás ›› meséjén keresztül a szerelemről, a válásról és a szülői szerepről szól. Egy szívbemarkoló és szívderítő mese a szívszerelemről, a veszteségről és az újrakezdésről. A(z) Szívszerelem (Könyv) szerzője Eef Rombaut, Emma Thyssen.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Palkó


Palkó, a mindig segítőkész kisfiú legjobb barátai a könyvek. Naphosszat olvasással tölti az idejét, és bár arra vágyik, hogy osztálytársai elfogadják, azok mégsem barátkoznak vele. Egy délután a játszótéren mégis barátra lel. Lenka örömmel rollerezik és rajzol vele. Játékuknak a közelgő vihar vet véget, de már mindketten tudják, hogy ezután mindennap várni fogják egymást. Palkó története a barátságról és az elfogadásról szól.
U dodávateľa
8,04 € 8,46 €

Nóra, a gondolatolvasó


Nóra egy napon azzal jön haza az oviból, hogy egy fiú kicsúfolta. A mamájától kapott varázspálcával azonban hirtelen látni kezdi, amit az emberek mondanak és azt is, hogy igaziból mit gondolnak...
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Tündérbodár


Tündérbodár és legjobb barátja, Devevér, úgy határoznak, hogy ezen a nyáron nem hajlandóak unatkozni. Ezért idén több héten át tartó fesztivált szerveznek, ami felbolygatja az erdő életét. Szórakoztató kisregény 6 éves kortól.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Állatkarnevál


Kezdődik a farsang! Az állatok készülődnek, mindenki jelmezt vesz, de vajon milyet? Találd ki! Képeskönyv rengeteg színes és humoros illuszrációval, hiszen farsangkor mindent lehet.
Vypredané
9,68 € 10,19 €

A hálás virág


Egy napon Géza nagypapa nagy gonddal ápolt virágágyásai között feltűnt egy új, szokatlan külsejű virág. Senki nem tudta, honnan került oda...
Vypredané
6,30 € 6,63 €

A három pillangó


Volt egyszer három pillangó: egy sárga, egy piros meg egy fehér. Vígan játszadoztak a verőfényes mezőn, virágról virágra szálldostak, táncoltak, repdestek jókedvükben...
Vypredané
4,93 € 5,19 €

Csiri-biri torna-tár 2.


"A Csiri-biri torna-tár második kötetével válik teljessé a foglalkozásainkon elhangzó dalok és mondókák gyűjteménye. (...)" (Orszáczky Ildikó a Csiri-biri torna megalkotója) "A csütörtök volt a mi Csiri-biri napunk Sárival. Eshetett az eső, fújhatott a szél, hótorlasz vagy rekkenő kánikula sem állhatta utunkat, mert Sári tántoríthatatlan volt: "Induljuuuuuunk!" - és persze mi mentünk. Sikítozva dobálta a labdákat, ugrabugrált a trambulinon, kúszott az alagútban és boldogan fújta az összes nótát. A közös életünk emlékezetes időszaka volt. Nagyon köszönjük a Csiri-birinek az élményt!" (Ditz Edit és Geszti Péter)
Na sklade 1Ks
6,18 € 6,50 €

Mi leszek, ha nagy leszek...


Színes szókincsfejlesztő könyv a legkisebbeknek.
U dodávateľa
9,46 € 9,96 €

Babazseb


Kenguru úrnak és asszonynak nem lehet kisbabájuk, mert Kenguru asszonynak túl kicsi a zsebe. Az állatok segítségével terveznek egy hátizsákot, melybe végül egy távoli ország babája kerül.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

A londoni mackók


Tóth Krisztina, 2003-ban Év gyerekkönyve-díjas verseskötetének bővített újrakiadása. A már ismert és újabb versekhez az illusztrációkat és tipográfiát Takács Mari készítette.
Vypredané
10,93 € 11,50 €