% Zľavy na hry %

Harmat Kiadó

vydavateľstvo

Kicsik lapozgató imakönyve


Imádkozzunk együtt! A szerető és gondviselő Istenhez szóló egyszerű imádságok vidám rajzokkal kisgyerekeknek.
U dodávateľa
9,14 € 9,62 €

Gyerekhatárok


A nevelés célja - emelik ki a szerzők -, hogy gyermekeink önmagukért felelősséget vállaló és mások iránt figyelmes felnőttekké váljanak. A gyermeknevelésben a kapcsolat fontosságát hangsúlyozzák. A gyerekek a szüleikkel való kapcsolatukban szerezhetn ek tapasztalatot a határok működéséről, amikor viselkedésük következményeivel találkoznak, vagy amikor korlátokba ütköznek. A pszichológus és családterapeuta szerzőpáros könyve bemutatja, miként állíthatók a határok a jellemformálás szolgálatába - cs ecsemőkortól tinédzserkorig. Humorral, konkrét példákkal, az életből vett párbeszédekkel teszik olvasmányossá és a gyakorlatban is jól hasznosíthatóvá könyvüket.
Na sklade 1Ks
9,14 € 9,62 €

Parázsló ősz


Charlie aggódik felesége furcsa viselkedése miatt, akivel - úgy tudja - ötven éve hűséges társak. Vajon tartogat még az élet számukra egy utolsó fellángolást? Pete és Patsy kapcsolata újabb fordulatot vesz, míg Ashley és Brad házassága fölött viharfelhők gyülekeznek. Cody életébe is meglepetést hoznak az őszi szelek, melyek halloweeni és hálaadásnapi készülődés közepette találják Öbölmélyét. A „Tavaszi történet” és a „Nyári szellő” után a „Parázsló ősz” a Chapman-Palmer szerzőpáros Idill kisvárosban játszódó regénysorozatának harmadik kötete.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Karácsonyi mesélő könyv Történetek, mesék és legen


A karácsonyi ünnepkörhöz megannyi történet kötődik - mindenekelőtt a Jézus születéséről szóló bibliai beszámolók, azután a karácsonyi szokások eredetét magyarázó mondák, a szentek legendái és különböző népek meséi, Mária és Erzsébet, Miklós püspök, B efana anyó, Corngall testvér, Panov apó - a maga módján mindegyikük története azt a csodát közvetíti, amely az izgatott várakozás, az önzetlen adás, az ünnepi étkezések és a meghitt együttlétek öröméhez kapcsolódik.
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Aki bújt, aki nem Karácsonyi nyitogató könyv


Valaki az ajtó mögött van, hogy pontosan ki ő, megmondjam? Nyisd ki az ajtót, s meglátod, miért ünnepeljük a karácsonyt. A választ még rejti a jászolágy, de segít az angyal, hogy megtaláld!
U dodávateľa
9,14 € 9,62 €

A harcos


Azok mögött a férfiak mögött, akik formálták a történelmet, ott állnak azok a hősök, akik örökre megváltoztatták azt. A bátorság fiai című sorozatának második kötetében az amerikai bestseller-szerző annak a férfinak az életét tárja elénk, akinek a le lkesedése és Istenbe vetett hite segített Izrael népének birtokba venni az ígéret földjét. Káleb azok egyike, akiket Mózes előreküldött, hogy kikémleljék Kánaán földjét. Személyében egy szenvedélyes, alázatos, elkötelezett és hűséges embert ismerhetü nk meg, Józsué legfőbb támaszát. Megküzdve az éhséggel, a szomjúsággal és azzal a forró vágyakozással, hogy bárcsak eljönne már az ígéret beteljesedésének pillanata, a végsőkig kitartott próbatétel évtizedei alatt.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Végre egy nyelvet beszélünk


A házasságnak számos buktatója van, melyekkel a pár rendszerint csak az együttélés első hónapjai, évei után találkozik. Chapman a házasság keresztény felfogásából kiindulva mutatja be, hogyan alakíthatók ki a hatékony kommunikációhoz és a mélyebb int imitáshoz szükséges készségek, hogy a házasság kölcsönös elégedettséget nyújtó kapcsolat legyen. Chapman tanácsadói praxisából vett esetekkel, és bibliai idézetekkel támasztja alá gondolatmenetét. Könyvét mindenki haszonnal forgathatja, aki változtat ni és javítani kíván a társával való kapcsolatán.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

dostupné aj ako:

A főpap


A zsidó nép Egyiptomból való kivonulásának és pusztai vándorlásának jól ismert történetét ezúttal Áron szemszögéből kísérhetjük nyomon. A testvére árnyékában élő férfi vajon le tudja-e küzdeni bátyja iránti féltékenységét, irigységét és neheztelését? Képessé válik-e arra, hogy hűségesen támogassa Mózest küldetése teljesítésében? Felül tud-e emelkedni kicsinyességén és kudarcain annak érdekében, hogy hivatását betöltse? Az amerikai szerző nagysikerű regénysorozatának első kötete a Biblia egyik meghatározó személyének, Izrael első főpapjának lelki harcaiba és jellemformáló küzdelmeibe enged betekintést.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Leplezetlenül


"Támár. A név jelentése: datolyapálma. Az viseli ezt a nevet, aki széppé és kecsessé válhat. A datolyapálma életben marad a sivatagban, édes, tápláló gyümölcsöt terem, és ez a lány termékeny családból való. A datolyapálma meghajlik a viharos szélben, anélkül hogy eltörne, vagy gyökerestül kiszakadna, márpedig ennek a lánynak Ér hirtelen, lobbanékony természetével kell szembenéznie. A datolyapálma képes túlélni az ellenséges környezetet is, és Júda tudta, hogy felesége, Batsúa vetélytársat lát majd ebben a fiatal lányban, mert féltékeny fia érzelmeire. Júda mégis remélte, hogy a lány beteljesíti a nevében rejtező összes ígéretet" - fogalmaz Jézus nőági felmenőiről szóló regénysorozata első kötetében az amerikai szerző. Könyvében egy olyan asszony sorsát követhetjük nyomon, akit noha elárultak, cserbenhagytak, bántalmaztak és kihasználtak, reményeitől nem foszthattak meg és álmai megvalósításában nem akadályozhattak.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Legeslegjobb tanévem


A Herdmanek vezetik minden idők legpokolibb kölykeinek listáját: Ralph, Imogene, Leroy, Claude, Ollie és Gladys. Ha füstöt látsz, tuti ők vannak a dologban, akibe lehet, belekötnek, főleg az elsősökbe, és többet lógnak, mint amennyit suliban vannak. Első tanítási nap persze mindig megjelennek a W. Wilson Általános Iskolában, csak hogy tudjuk, a következő év újabb izgalmas Herdman fejezetet tartogat. Minden egyes osztályra jut egy Herdman-fajzat, miután valahogy mindig megússzák az évismétlést. És akkor még az ember azon törheti a fejét, hogy hogyan kapja össze év végéig Imogene Herdmanről azt a házidolgozatot, amelyben a jó tulajdonságait kell ecsetelni.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

A Kaká-sztori Egy brazil fiú, akit 25 éves korában


A kötet bemutatja az aranylabdás brazil labdarúgó életútját.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

A szeretet mindent legyőz


A szeretet nem jön magától, meg kell küzdeni érte. A könyvben szereplő negyven igaz történetet olyan emberek írták, akiknek életét megváltoztatta a szeretet, mert akkor sem adták fel, amikor súlyos akadályok tornyosultak előttük. Néha mosolyra, máskor könnyekre fakasztó történeteik - melyeket Gary Chapman reflexiói egészítenek ki - a cselekvő szeretetről szólnak.A történetek különböző korú és élethelyzetű emberektől származnak, és a legkülönfélébb kapcsolatok szerepelnek bennük: -a feleség, aki minden dühét a kötésbe fordította, de a fonallal legszívesebben megfojtotta volna a férjét, -a testvérek, akik éveken át tudni sem akartak egymásról, -az asszony, aki a saját háza küszöbén egy idegenbe botlott bele, -az elzárkózó szomszéd, akit egy elkóborolt kislány szelídített meg, -a lány, akinek apja sohasem mutatta ki az érzelmeit.
U dodávateľa
9,14 € 9,62 €

Kamaszhatárok


A kamaszkor válságos időszak - mind a kamaszok, mind a szülők életében. A pszichológus szerző, aki maga is két kamasz fiú apja, a "válságkezelés" titkát abban látja, ha a szülők megtalálják a helyes egyensúlyt a szeretet és a korlátok között.Könyvében gyakorlatias megközelítéssel mutatja be, hogy a világos határok és a megszegésükkel járó következmények hogyan segítenek a kamaszoknak az éretté válásban, vagyis abban, hogy "birtokba vegyék" életüket, és megtanuljanak felelősséget vállalni szavaikért, tetteikért, viselkedésükért, egyszóval önmagukért.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

dostupné aj ako:

A próféta


Ámószt kora "hivatásos" prófétáival szemben - akik jövendöléseiket a megrendelők elvárásai szerint alakították - nem tévesztette meg a virágkorát élő Izrael szilárdnak tűnő társadalmi biztonsága. A gazdasági jólét és stabilitás ellenére világosan látta a közelgő erkölcsi összeomlást. Szigorú intelmei -bár megcsendül bennük a megmenekülés lehetőségéről szóló üzenet is- nem hoztak népszerűséget a pásztorból lett prófétának. Az ellenállás azonban csak megszilárdította és elmélyítette Isten iránti engedelmes hűségét. Mondanivalója napjainkban is kétségkívül időszerű.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Az elhívás


Eljön egyszer a pillanat, amikor mindannyian szembesülünk a súlyos dilemmával: hogyan találom meg életem fő célját, és hogyan tudom megvalósítani? Manapság kevés kérdés hangzik el olyan nyomatékosan és sürgetően, mint ez. Mi, modern emberek, mindannyian keressük az élet értelmét. Szeretnénk a dolgokon változtatni. Szeretnénk nyomot hagyni magunk után. Türelmetlenül keressük annak bizonyosságát, hogy vajon teljesítjük-e azt a feladatot, amiért a világra jöttünk. A siker minden más ismérve - gazdagság, hatalom, rang, tudás, barátság - kiüresedik és értékét veszti, ha ezt a mélyebb vágyat nem elégítjük ki.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

A házasság négy évszaka


Az évszakok körforgása akárcsak a természetben, a házasságban is újra és újra megismétlődik. Időről időre beköszönt a tél, amikor a házastársak zárkózottak, magányosak és elégedetlenek; máskor viszont nyitottan, reményteljes várakozással tekintenek a tavaszi megújulás elé. ... Folytatás ›› Aztán a nyár melegében sütkéreznek és kényelmesen, gondtalanul élvezik az életet; majd az ősz újra bizonytalanságot, közönyt és aggodalmat ébreszt. De hogyan lehet ezeket a változásokat átvészelni és a kapcsolat javára fordítani? A(z) A házasság négy évszaka (Könyv) szerzője Gary Chapman.
Vypredané
8,18 € 8,61 €