Holló És Társa

vydavateľstvo

Feng shui a kertben


Részletes útmutatást kapunk, milyen illatos növényeket telepítsünk saját kertünkbe a Feng Shui szerint. Megtalálható az ajánlott növények besorolása is az öt elemhez. A könyv számos gyakorlati javaslattal és táblázattal szolgál a legfontosabb témákban. Így gyorsan és könnyen megtalálunk minden tudnivalót. Kedvünk szerint választhatunk a báguá-területekhez illő növények közül. Renate Posch és Robert Pap, a könyv szerzői régóta szakértői az illatoknak és a Feng Shuinak, és most megosztják tudásukat, hogyan teremthetjük meg kertünkben illatokkal a jó közérzet és a harmónia helyét.
Vypredané
9,11 € 9,59 €

Kenyérsütés otthon


A kenyér nem egyszerűen alapvető élelmiszer, hanem színtiszta élvezet. Ezt bizonyítják a könyvben található könnyen elkészíthető kenyér- és zsemlereceptek a világ minden tájáról. Remek ötletek találunk az alapreceptektől egészen az édes és sós kenyérrevalók elkészítéséig. A receptek között a pillekönnyű fehér kenyerektől a kiadós kovászos kenyerekig mindenki megtalálja a kedvére valót.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Márti meglepi kis vendégét


Márti kitörő örömmel fogadja a hírt, hogy hamarosan kedves vendégek érkeznek hozzájuk Kanadából. Kis unokahúgát, Annát már nagyon várja és szeretné valamilyen különleges ajándékkal meglepni. Azonban még nem kevés munka vár rá és kis barátaira, míg a meglepetéssel elkészülnek.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Márti és Noé bárkája


Márti háromnapos vakációra indul Flórával, hogy megfigyelhesse az erdő állatait, egy vihar azonban összekuszálja a dolgokat és egészen különleges állatokkal találkoznak az erdőben. De természetesen a végén minden a helyére kerül.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

A családi otthon


Egy ház vagy lakás akkor válik igazi otthonná, ha olyan, mint a mindennapok zűrzavarától távol eső, békés kikötő. A szerző részletes útmutatást ad ahhoz, hogyan teremthetünk csekély karbantartási igényű, mégis jól működő, kényelmes otthont.
Vypredané
44,12 € 46,44 €

Római tál - karcsúsító ételek


Könnyebben már nem is lehetne: kiadós levesek és egytálételek, mediterrán zöldségételek, ízletes fogások hússal és hallal. Még az édesség és a kenyér is illatozva, melegen kerül ki a sokoldalú római tálból. A könyv tartalmából: termékismeret: a római tálak családja; gyors segítség: tippek és trükkök könnyű fogásokhoz; köretreceptek: finom kísérők - együtt sülnek a sütőben.
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Hormonok


A hormonok szépítenek? Fiatalosabbá és vonzóbbá tesznek? Növelik a potenciát? Vagy éppen károsak? Hízlalnak? Betegséget okoznak, netán rákot? Tulajdonképpen mik azok a hormonok? A praxisomban naponta találkozom betegeim hasonló kérdéseivel, félelmeiv el és kétségeivel. Az emberi testnek aligha van még egy anyaga, amely ennyi ellentmondásos érzést, képzelődést váltana ki, minta hormonok. A boldogság ígéretével az egyik oldalon és baljós fenyegetésekkel a másikon persze nehéz is valós képet alkotni róluk. A hormonok szinte elképzelhetetlen változatossággal és képességekkel rendelkeznek. Izgalmas világot jelentenek szervezetünkben, lenyűgöző, igen bonyolult rendszert alkotva. Természetesen nincs okunk félni a hormonoktól, megismeri őket azonban mindenképpen érdemes. Hiszen minél jobban ismerünk valamit, annál biztosabban tudunk bánni vele, és annál kevésbé hagyjuk, hogy tévútra vezessen a boldogság ígérete vagy a betegség fenyegetése. Az utóbbi években egyre szaporodtak ismereteink arról, milyen fontos szerepet játszanak a hormonok az öregedés folyamatában. Még érdekfeszítőbb az a tudás, hogyan befolyásolhatjuk magatartásunkkal és életmódunkkal hormonháztartásunkat és ezzel egészségünket. Nem csak a betegség utáni felépülésről van szó : hanem főleg arról, hogy időskorunkig megőrizzük egészségünket, erőnket és életkedvünket. Ebben pedig nagy szerepet játszik hormonjaink finoman összehangolt hálózata. Ez a könyv bepillantást nyújt ebbe a roppant érdekes világba, és lehetővé teszi, h ogy többet tudjunk meg magunkról; így jobban, körültekintőbben gondoskodhatunk egészségünkről, továbbá arról, hogy szépségünk és életkedvünk a lehető legtovább megmaradjon - vagy hogy visszaszerezzük őket." (A szerző)
Vypredané
6,54 € 6,88 €

1 tészta - 50 pizza


A tökéletes pizza kellékei: liszt, élesztő, olívaolaj, só, víz, meleg és egy kis idő. Csak a feltételek változnak attól függően, hogy "négy évszak" pizzára vágyunk, netán az amerikai stílusú barbecue pizzát szeretnénk kipróbálni, esetleg a csípős, pácolt bárányhúsos vagy az egyszerű spárgás és zöldfűszeres pizza keltette fel gyomrunk érdeklődését. Bármelyikük egy kerek élvezet!
Vypredané
3,01 € 3,17 €

1 tészta - 50 torta


1 tészta - 50 torta Egyszerűen mennyei Ez valóban csodatészta! Puha és laza, variálható, és közben igazán egyszerű elkészíteni - a legjobb alap a sokféle finom tortához. Így a kezdők is pillanatok alatt mestercukrászok lesznek, és a kávézóasztalon felsorakozhat a málnás charlotte, a klasszikus diótorta vagy a trüffeltorta. Kész, jöhetnek a vendégek.
Vypredané
3,01 € 3,17 €

Kerti motívumok üvegmatricával


Virágminták és kis jelenetek. Kerti motívumok egész évre képkeretre, ablakba, ajándékba. Ciklámen, rózsacsokor, rózsalugas és virágok az ablak sarkába. Fácska margarétákkal, napraforgók vagy őszi lomb. Kertészkedő mackó, szánkózó kisfiú és egyéb kerti jelenetek.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Babamasszázs


A babák különösen igénylik érintéseinket és odafigyelésünket. Egészséges fejlődésük szempontjából a mama testének melege és a simogatás létfontosságú lehet számukra. Az indiai baba- és gyermekágyi masszázs évezredes hagyományokkal rendelkezik. A könyvben bemutatott receptek és masszázstechnikák az ajurvédikus tanításon alapulnak, de ugyanúgy megfelelnek a mi nyugati igényeinknek is. A babák életkorát is figyelembe vevő, színes fényképekkel illusztrált magyarázatok segítik a masszázsfogások elsajátítását. A gyakran előforduló panaszokra speciális technikákat és olajokat, krémeket javasolunk.
Vypredané
5,67 € 5,97 €

Márti jelmezbálba megy


"Ki akar ugrani a bőréből örömében. Mintha csipkednék a karját, a lábát: nevetni, táncolni, énekelni támad kedve. Most már biztos. Jelmezbál lesz a gyerekeknek! - Ez több mint csodálatos! - gondolja Márti, amikor tudomására jut a hír." -(Részlet a könyvből)
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Márti kertészkedik


Márti édesapja pompás házat vásárolt vidéken. És hát a kert sem kicsi a ház körül! Sok a tennivaló, így Márti és Jani máris munkához látnak.
Vypredané
3,01 € 3,17 €

1 serpenyő - 50 recept


A serpenyő mint hagyományos konyhai eszköz felülmúlhatatlan sütési tulajdonságokkal rendelkezik, sokoldalúan használható. A benne készített ételek nagyon ízletesek, nem igényelnek túl sok időt és munkát. Több mint 50 receptet ajánlunk ínyenceknek és a hagyományos konyha kedvelőinek egyaránt, a mindennapi étkezéshez. A vegetáriánus fűszeres gombától a zöldbabos hátszínen át, a krumplilángosig. nap megtöltötte, fazékba rakta a leveleket, közéje került a megmaradt sonkadarab, húsos szalonna, kolbász, lapocka -- éppen, ami volt a kamrában. Odakészítette, és órákon át lassan rotyogott, illata szobáról szobára lopakodott, meghozva jókedvünket és étvágyunkat. Ám a kóstoló elmaradt, mert anyám szerint a töltött káposzta állva jó -- hagyta, hogy ízei jól öszszeérjenek, és másnap újra felfőzve, tejföllel jól nyakon öntve kerülhetett a tányérunkba... Hát még az a birsalmás savanyú káposzta! Az első számú téli, házi gyógymódként szolgált egy bögre savanyú káposztalé, vagy az apró káposzta
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Gyógyítás drágakövekkel


A drágakövek és féldrágakövek minden kor embereit elbűvölték szépségükkel, miközben gyógyító rezgési energiájuk elősegítette a kiegyensúlyozottság, az egészség és a jó közérzet megteremtését. A drágakövek sokoldalúan használhatók Ékszerként viselve, egy fájó testrészre helyezve vagy elixír formájában a bőrbe masszírozva kibontakoztatják gyógyhatásukat. A helyes kő megtalálása Megtudhatjuk, hogyan választhatjuk ki személyes gyógyító kövünket, hogyan ápolhatjuk gondosan, és hogyan tölthetjük fel újra meg újra a Nap és a Hold energiájával. Az acháttót a zoisitig A drágakő-lexikon ismerteti a legfontosabb köveket: leírásukban színük, fontosabb lelőhelyeik, történeti érdekességeik, valamint a testre és a Lélekre kifejtett gyógyhatásaik szerepelnek.
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Hajtogatás


A füzetben néhány hajtogatási alaptechnika található, melyek könnyedén elsajátíthatók. Kicsiknek és nagyoknak, pöttyös és csíkos papírból. Könnyen érthető leírások, magyarázatok lépésről lépésre, két kivehető mintaív. Vidám játékfigurák, girlandok, fantáziaállatok, tarka dobozkák az apró kincseknek, és még sok egyéb.
Vypredané
0,94 € 0,99 €