Magnusz

vydavateľstvo

Andrea Palladio


Palladio’s complete work. His villas, public buildings, churches, city planning and architectonic inventions. The volume also focuses on projects that were never built including the five-arch Rialto bridge in Venice – the drawing of this is to be found in Vicenza. The book contains an exceptional number of drawings, maps and sketches to explain the genius and the fortune of this great architect.
Vypredané
47,41 € 49,90 €

J vagy LY - Gyakorló munkafüzet kisiskolásoknak


Tisztelt Szülők! Amikor gyermekeik ezt a gyakorlót a kezükbe veszik, már tudják, hogy a magyar nyelvben a j hangot kétféleképpen jelöljük. A munkafüzetben található gyakorlatok segítenek az otthoni tanulásban és az iskolai felkészülésben. Célja, hogy az oly gyakori j-ly-s szavak helyesírásában eligazítson. Megismerteti a kisdiákokat a szójegyzéken kívüli, gyakran használt sza­vakkal is. A gyakorlás során előfordulhatnak olyan szavak, melyeknek megértéséhez egy 6–7 éves gyereknek felnőtt segítségére lehet szüksége. Kérem Önöket, hogy közösen segítsük át a gyermekeket a kezdeti nehézségeken. Jó munkát kívánok!
Vypredané
1,79 € 1,88 €

Iskolás leszek


Sokszor keresünk olyan játékokat, feladatokat, amivel le tudjuk kötni a gyermekek szabad idejét és figyelmét, amit közösen is játszhatunk. Foglalkoztató füzetünk megoldás ezekre a problémákra. Sok olyan játékos feladatot tartalmaz, melyek fejlesztik azokat a képességeket, melyek az iskolai feladatok sikeres megoldásához nélkülözhetetlenek lesznek. A biztos ceruzafogás, a ceruza laza kezelése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sikeres legyen az írástanulásuk. A feladatok megoldásánál ne hagyjuk egyedül a gyereket, hiszen csak a szülő tudja elolvasni és pontosítani a feladatot. Fontos a munka közbeni kontroll, a dicséret és segítségadás.
U dodávateľa
2,42 € 2,55 €

Piac - Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez


A Magnusz Kiadó által megjelentetett legújabb fejlesztő munkafüzetcsalád, a Bölcsitől a nagy-csoportig, ismét az óvodáskorú gyermekek számára készült. A három kötetből álló sorozat izgalmas, érdekes feladatokkal köti le a gyermekek figyelmét, és eközben észrevétlenül sajátítják el a szükséges képességeket, szókincset. Életkoruknak megfelelő praktikus ismereteket szerezhetnek, ezzel kiegészítve az óvodai foglalkozások tartalmát. Célunk, hogy a gyermekek az óvodáskor végére (6-7 éves korra) elérjék az iskolai élet megkezdéséhez szükséges fejlettségi szintet, és megakadályozzuk az esetleges tanulási zavarok kialakulását. Tapasztalt gyógypedagógus szerzőink jó munkát és kellemes szórakozást kívánnak a kis felfedezőknek!
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Tudod-e? - Iskolaérett vagyok?!


Ha a gyermek átlépi az iskola küszöbét, az aggódó szülő gyakran felteszi magának a kérdést: vajon iskolaérett-e a gyermekem? Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél. A részképességek fejlesztésére tematikusan felépített füzeteink sok segítséget nyújtanak, hogy gyermekük könnyedén vegye a későbbi akadályokat, és problémamentes legyen az óvoda-iskola átmenet. Az iskolakezdés mindenki számára nagy lépést jelent! A szülő ilyenkor felteszi magában a kérdést, vajon iskolaérett-e a gyermekem? Megállja-e a helyét? Sokan pánikszerűen elkezdik írni, olvasni tanítani a lurkókat! Ezt, mint tapasztalt gyógypedagógus nem tartom túl jó ötletnek! Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél! Feladatunk, hogy minél többet beszélgessünk, játsszunk velük! Egy szabad levegőn történő kerékpározás vagy a családdal memóriázás, társasjátékozás többet jelent mindennél.A részképességek fejlesztésére tematikusan felépített füzeteink sok segítséget nyújtanak, hogy gyermekük könnyedén vegye a későbbi akadályokat, és problémamentes legyen az óvoda-iskola átmenet. Mivel ők még nem tudnak olvasni, ezért a feladatok megoldását közösen kell végezniük. Biztassák,szükség esetén segítsenek neki! Az izgalmas, változatos feladatokkal reméljük, kellemes kikapcsolódást tudunk nyújtani, és játszva felkészülnek a várva várt nagy napra!
U dodávateľa
2,12 € 2,23 €

Óvodába indulok - Készségfejlesztő munkafüzet 3-4 éveseknek


Nem csak az iskolakezdést előzheti meg az arra való felkészülés. Az óvodai felkészülés éppen olyan fontos. Foglalkoztatónk ebben nyújt a gyermekeknek segítséget. Szülőként bizonyára többször okoz gondot, mivel foglalja le gyermekét, mi lehet az a tevékenység, amit együtt is végezhetnek. Foglalkoztató füzetünkben olyan feladatokat talál, amelyek lehetőséget adnak a közös játékra, beszélgetésre, ugyanakkor feleleveníthetőek azok az ismeretek, tapasztalatok, melyekkel a gyermek rendelkezik. Ez a tevékenység megköveteli a felnőtt irányítását, hiszen a feladatokat a gyerek nem tudja elolvasni. A munka során fokozatosan alapozni kell azokat a szokásokat, melyek később az iskolai munka során is nélkülözhetetlenek lesznek: igényesség, a füzet esztétikuma stb. Fontos, hogy a gyermek sokat rajzoljon, színezzen, mert közben fejlődnek azok a képességei, melyek a szépírás feltételei: laza ceruzafogás és mozgatás, keretek közötti vonalvezetés, balról jobbra írás stb. Legyen ez a foglalkoztató a benne található feladatokkal valóban játék, mert ez az óvodáskorú gyermek életkori sajátossága!
Vypredané
1,50 € 1,58 €

Óvodába járok


Óvodába járok
Vypredané
1,66 € 1,75 €

Finom, kiadós sütemények - Pár perc konyha


A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető sütemények válogatása.
Vypredané
1,32 € 1,39 €

Csábító édes és sós sütemények


Színes minisorozatunk jól bevált, válogatott ételeket, süteményeket kínál a háziasszonyok számára. A füzetek külön-külön témákba összegyűjtött recepteket tartalmaznak, ezzel is elősegítve az eltérő igényeket. A kipróbált receptek minőségét a színes, látványos fotók garantálják, melyek ugyanakkor segítik az alkalomnak megfelelő étel, illetve sütemény kiválasztását.
Vypredané
1,32 € 1,39 €

Kalamajka


Kedves szülők! Háromrészes gyakorló munkafüzetünk célja, hogy az egészen kicsi óvodás gyermektől az iskolába készülő lurkóig mindenki gyakorolni tudja az írásmozgást, a formák rajzolását valamint a térbeli tájékozódást. A kötetek figyelembe veszik a már meglévő vagy a fejlesztendő kompetenciákat, így minden óvodás korosztály megtalálja a neki megfelelő feladatsort. Ha a gyermek jobban boldogul, úgy érdemes a következő munkafüzetre ugrani, ha pedig esetleg gyengébben teljesít, az egyik kisebb korosztályos foglalkoztatónkkal szintre tudja magát hozni. A gyermekek motiválását segítik a vidám feladatok, melyek segítik a figyelem fenntartását, játékossá teszik az ismeretszerzést. Kellemes időtöltést és jó munkát kívánunk!
Vypredané
1,81 € 1,90 €

Mackó, mackó ugorjál!


Gazdagon illusztrált magyar népi mondókatár. A jól mondogatható és könnyen memorizálható versikék fejlesztik a gyermekek nyelvérzékét és beszédkészségét.
Vypredané
1,20 € 1,26 €

Majd megnövök én...


Készségfejlesztő munkafüzet 4-5 éveseknek Készségfejlesztő munkafüzetünket óvodáskorú gyermekek számára készítettük. A vidám és játékos feladatok rendszerezhetik és kiegészíthetik a kisóvodások ismereteit
Vypredané
2,00 € 2,11 €

Ügyes négyéves - Nagyszerű játék, hasznos tanulás öntapadós matricákkal


Nagyszerű játék, hasznos tanulás öntapadós matricákkal A gyermek nemsoká átlépi az iskola kapuit. Az Ügyes négyéves segít abban, hogy az ott elé állított feladatok sokasága ne okozzon gondot a kisiskolás csemetének.
Vypredané
1,32 € 1,39 €

Ügyes kétéves - Nagyszerű játék, hasznos tanulás öntapadós matricákkal


Nagyszerű játék, hasznos tanulás öntapadós matricákkal Egy kétéves gyermek figyelmét nehéz lekötni. Foglalkoztatónkat igyekeztük úgy összeállítani, hogy felkeltse gyermeke érdeklődését és a tanulás tűnjön inkább játéknak, mintsem megoldandó feladatok sorának.
Vypredané
1,32 € 1,39 €

Majd megnövök én...


Készségfejlesztő munkafüzetünket óvodáskorú gyermekek számára készítettük. A vidám és játékos feladatok több célt is szolgálnak: rendszerezhetik és kiegészíthetik ismereteiket, fejleszthetik tudásukat, logikai készségüket; ugyanakkor gyakorolhatják a helyes ceruzafogást is: színezhetnek, rajzolhatnak. Szükséges az önök jelenléte is, mert az együtt játszás és a közös felfedezés öröme nélkülözhetetlen mindannyiuk számára.
U dodávateľa
2,42 € 2,55 €

Kiskobak - matematika munkafüzet 2-3 éveseknek


Matematika témájú foglalkoztató kisóvodásoknak, melyben a feladatok segítik a gyermek élményeinek, tapasztalatainak felidézését, a képek ösztönzők a beszélgetésre, miközben új szavakkal, fogalmakkal ismerkednek, így segítjük a beszédfejlődést is.
Vypredané
1,81 € 1,90 €