Panemex

vydavateľstvo

Ausztria


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. - Ausztria ízei - helyi termékek és hagyományos ételek. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Szállodák és éttermek óriási választéka. - Látnivalók, strandok és fesztiválok listája városról városra. - Séta- és túraútvonalak, programok.
Vypredané
26,47 € 27,86 €

Top10 - Róma


A legfontosabb tudnivalók Rómáról, amire minden turistának szüksége lehet. Ha volt lehetőségünk arra, hogy még elutazás előtt megtervezzük a városnézés programját a részletes Róma útikönyv segítségével, akkor elég, ha csak a Top 10-kiadást visszük magunkkal, ami részletes térképpel és a legfontosabb információkkal segíti a program sikeres lebonyolítását. A könyv természetesen önmagában is megállja a helyét: a látnivalók leírásán kívül ebben is megtaláljuk a szálláshelyek és éttermek listáját ár szerinti csoportosításban és minden más fontos tudnivalót ahhoz, hogy a legrövidebb római városnézés is kellemes és tartalmas program legyen.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Top10 - Párizs


A legfontosabb tudnivalók Párizsról, amire minden turistának szüksége lehet. Ha volt lehetőségünk arra, hogy még elutazás előtt megtervezzük a városnézés programját a részletes Párizs útikönyv segítségével, akkor elég, ha csak a Top 10-kiadást visszük magunkkal, ami részletes térképpel és a legfontosabb információkkal segíti a program sikeres lebonyolítását. A könyv természetesen önmagában is megállja a helyét: a látnivalók leírásán kívül ebben is megtaláljuk a szálláshelyek és éttermek listáját ár szerinti csoportosításban és minden más fontos tudnivalót ahhoz, hogy a legrövidebb párizsi városnézés is kellemes és tartalmas program legyen.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Top 10 - Barcelona


Top 10 útikönyvünkben az első osztályon utazó és kispénzű turisták egyaránt megtalálnak minden fontosat, amit Barcelona nyújtani tud. A modernista épületektől kezdve az éjszakai lokálokon, bevásárlóutcákon, fesztiválokon keresztül a tapas-bárokig több tucat Top 10-es lista segíti a látogatókat az eligazodásban. Ezek között még a 10 leginkább elkerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spóroljunk meg. Az első és hátsó borító kihajtható térképei és a könyvben található számos kisebb térkép segítségével könnyen kiismerhetjük magunkat a városban.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Róma


Minden, amire egy turistának szüksége lehet: - 96 oldalas útikönyv Róma legfontosabb látnivalóival - részletes térkép - hol együnk, igyunk és vásároljunk - tökéletes párja az útitársnak.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Párizs


Minden, amire egy turistának szüksége lehet: - 96 oldalas útikönyv Párizs legfontosabb látnivalóival - részletes térkép - hol együnk, igyunk és vásároljunk - tökéletes párja az útitársnak.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Úton-útfélen: Németország


Ez az autós útikönyv a főutaktól távol eső vidékre kalauzolja az utazót: szép falvakba, mesés tájakra, helyi éttermekbe és otthonos kis szállodákba. Az ismeretlen vidéki Németországot bemutató 24 autós túra minden szakaszán kényelmes szállás és kitűnő ételek várják a vendégeket. Az 1-6 napos túrák kínálatában mindig szerepel séta egy középkori óvárosban vagy érintetlen vidéken; sokféle szabadidős program, valamint a helyi ételeket és kézműves munkákat kínáló bolt. A postai irányítószámok a műholdas navigációt segítik. Az útikalauzban feltüntetett helyi közlekedési szabályok, részletes térképek és világos útvonalleírások mind a tökéletes autós nyaralás megszervezését segítik. Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval! (Értékelje Ön elsőnek!) Ezt a könyvet még senki nem véleményezte. A termék az alábbi üzletekben van készleten: Aréna Könyváruház 5 + Árkád Könyváruház I. emeleti Könyváruház 5 + Árkád Könyvesbolt aluljáró szint 1-5 Budaörs Könyváruház 1-5 Corvin Könyvesbolt 1-5 Dunaújváros Könyvesbolt 1-5 Érd Könyvesbolt 1-5 Europark Könyvesbolt 5 + Flórián Könyvesbolt 1-5 Kaposvár Könyvesbolt 1-5 Kecskemét Könyvesbolt 1-5 KÖKI Terminál Könyváruház 5 + Libri Könyvpalota 5 + Libri Mammut Könyváruház 5 + Nagykanizsa Könyvesbolt 1-5 Nyíregyháza Korzó Könyvesbolt 1-5 Pólus Center Könyvesbolt 5 + Stop.Shop. Könyvesbolt 1-5 Sugár Könyvesbolt 1-5 Szeged Könyvesbolt 1-5 Székesfehérvár Könyvesbolt 1-5 Szolnok Könyvesbolt 1-5
U dodávateľa
21,56 € 22,69 €

Úton-útfélen: Spanyolország


Ez az autós útikönyv a főutaktól távol eső vidékre kalauzolja az utazót: szép falvakba, mesés tájakra, eredeti posadákba és otthonos kis szállodákba. Az ismeretlen vidéki Spanyolországot bemutató 25 autós túra minden szakaszán kényelmes szállás és kitűnő ételek várják a vendégeket. Az 1-5 napos túrák kínálatában mindig szerepel séta egy középkori óvárosban vagy érintetlen vidéken; sokféle szabadidős program, valamint a helyi ételeket és kézműves munkákat kínáló bolt. A postai irányítószámok a műholdas navigációt segítik. Az útikalauzban feltüntetett helyi közlekedési szabályok, részletes térképek és világos útvonalleírások mind a tökéletes autós nyaralás megszervezését segítik.
Vypredané
20,02 € 21,07 €

Dánia


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa: -telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel, -Dánia ízei - helyi termékek és hagyományos ételek, -alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókró l, -szállodák és éttermek óriási választéka, -látnivalók, strandok, piacok és fesztiválok listája városról városra, -séta- és panorámaútvonalak, tematikus túrák.
Vypredané
23,75 € 25,00 €

Franciaország


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa! -telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Franciaország ízei - körzetről körzetre -alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról -hotelek és éttermek hatalmas választéka -látnivalók, strandok, piacok és fesztiválok listája városról városa -séta- és túraútvonalak, programok A(z) Franciaország Könyv szerzője .
Vypredané
35,81 € 37,69 €

Top 10 - Dublin


Top 10 útikönyvben az első osztályon utazó és a kispénzű turisták egyaránt megtalálnak minden fontosat, amit Dublin és Írország nyújthat. Top 10 listák tucatjai - a 10 legjobb ír zenei helyszíntől a 10 legjobb gyermekprogramig, szállodáig és üzletig - kalauzolják végig a látogatót Dublinban és Írországban. Ezek között még a 10 leginkább kerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spórolhassunk. Az első és hátsó borító kihajtható térképei és a könyvben található számos kisebb térkép segítség ével könnyen kiismerhetjük magunkat az országban és a fővárosban.
U dodávateľa
9,10 € 9,58 €

Skócia


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa! -telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról -hotelek és éttermek hatalmas választéka -látniva lók listája városról városra -szabadtéri programok és golf -séta- és túraútvonalak, programok
Vypredané
20,09 € 21,15 €

Argentína - Utitárs


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. -Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Bortúrák, bálnamegfigyelés és antarktiszi hajókirándulások. -Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. -Szállodák és éttermek óriási választéka. -Látnivalók, múzeumok, piacok és fesztiválok listája városról városra. -Séták, festői túraútvonalak és tematikus túrák.
U dodávateľa
27,41 € 28,85 €

Thaiföld Útitárs


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikönyv, fényképek és térképek tömkelegével, a lehető legrészletesebben mutatja be Thaiföld egzotikus világát. Többek közt alaprajzok és keresztmetszeti rajzok szemléltetik a főbb látnivalókat; hotelek, éttermek és szórakozóhelyek hatalmas választéka segít az utazásban; és még az ország gazdag és rendkívül változatos konyháját is megismerheti ebből a hiánypótló útikönyvből.
Vypredané
33,59 € 35,36 €

Top 10 - Lisszabon


Top 10 útikönyvünkben akár első osztályon, akár takarékosan utazik, minden fontosat megtalál, amit Lisszabon nyújthat. Top 10 listák tucatjai - a 10 legjobb múzeumtól, strandtól és portugál ételtől a 10 legjobb bárig és mulatóig - kalauzolják végig a látogatót Lisszabonban. Ezek között még a 10 leginkább kerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spórolhassunk. Az első és hátsó borító kihajtható térképei és a könyvben található számos kisebb térkép segítségével könnyen kiismerhetjük magunka t a városban.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

India


Fedezze Indiát a könyv segítségével! Több mint 2400 fénykép, illusztráció és térkép, alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról, séták, túraútvonalak és tematikus körutak, éttermek, szálláshelyek és közlekedés. Részletesen kidolgozott térképek segítenek az eligazodásban. Ha ebből a könyvből tájékozódik, nem lesz szüksége más útikönyvre!
Vypredané
42,02 € 44,23 €