Panemex

vydavateľstvo

Olaszország


Több mint 1400 színes fénykép illusztrálja a kötetet, amelyek e kiadvány számára készültek. Egyedülálló keresztmetszeti képek és alaprajzok segítik a tájékozódást. Könnyen áttekinthető panorámatérképek igazítanak el a kerületek, utcák és épületek között. A helyi étel- és italkülönlegességek ínycsiklandó fotói egészítik ki az egyes régiók bemutatását. A városonként felsorolt látnivalók, nyitva tartások, események és piaci napok megkönnyítik az útiterv összeállítását.
Vypredané
38,30 € 40,32 €

Koppenhága Térképes útikalauz


Minden, amire egy turistának szüksége lehet: - 80 oldalas útikönyv Koppenhága legfontosabb látnivalóival - részletes térkép - hol együnk, igyunk és vásároljunk - tökéletes párja az útitársnak.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Athén Térképes útikalauz


Minden, amire egy turistának szüksége lehet: - 80 oldalas útikönyv Athén legfontosabb látnivalóival - részletes térkép - hol együnk, igyunk és vásároljunk - tökéletes párja az útitársnak.
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Top 10 - Barcelona


A modernista épületektől kezdve az éjszakai lokálokon, bevásárlóutcákon, fesztiválokon keresztül a tapas-bárokig több tucat Top 10-es segíti a látogatókat az eligazodásban. Ezek között még a 10 leginkább elkerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spóroljunk meg. Könnyen kiismerhetjük magunkat a városban a kötet térképei segítségével.
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Írország Utazás előtt, alatt, után ... helyett?


Az útikönyv segítségével pontosan megtervezhetjük írországi utazásunkat. A bevezető részben megismerkedhetünk az ország történelmével és kultúrájával. A hét régió és Dublin látnivalóit külön fejezetekre bontott térképek, fényképek és illusztrációk mutatják be. Az Amire az utazónak szüksége van című fejezetben megtaláljuk a legjobb szállodák és éttermek listáját. A Közérdekű tudnivalókban gyakorlati útmutatást kaphatunk a telefon használatától kezdve a két Írország tömegközlekedéséig mindenről.
Vypredané
25,21 € 26,54 €

Stockholm Utazás előtt, alatt, után ... helyett?


Az útikönyv jellemzői: több mint 700 színes fotó, amely a kiadvány számára készült Stockholm és környéke legszebb látnivalóiról; részletes és pontos utcakereső térkép, melyen azonnal megtaláljuk a fontos tudnivalókat; egyedülálló keresztmetszeti rajzok és alaprajzok segítenek az épületek és tájékozódási pontok felfedezésében; Stockholm legjobb koncerttermeinek, színházainak, klubjainak és gyermekprogramjainak széleskörű felsorolása; a közérdekű tudnivalókból megismerhetjük a helyi valuta, a tömegközlekedés és a telefon használatát; részletesen kidolgozott térképek segítenek az eligazodásban.
Vypredané
17,91 € 18,85 €

New York


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. -Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Négy csodás nap New Yorkban. -Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. -Háromdimenziós rajzok igazítják el a kerületek között. -Hotelek, éttermek, üzletek és szórakozási lehetőségek hatalmas választéka. -Hét egyedileg tervezett sétaútvonal.
Vypredané
32,52 € 34,23 €

Úton-útfélen: Olaszország


Ez az autós útikönyv a főutaktól távol eső vidékre kalauzolja az utazót: szép falvakba, mesés tájakra, régi éttermekbe és otthonos kis szállodákba. Az ismeretlen vidéki Olaszországot bemutató 24 autós túra minden szakaszán kényelmes szállás és kitűnő ételek várják a vendégeket. Az 2-5 napos túrák kínálatában mindig szerepel séta egy középkori óvárosban vagy érintetlen vidéken; sokféle szabadidős program, valamint a helyi ételeket és kézműves munkákat kínáló bolt. A postai irányítószámok a műholdas navigációt segítik. Az útikalauzban feltüntetett helyi közlekedési szabályok, részletes térképek és világos útvonalleírások mind a tökéletes autós nyaralás megszervezését segítik.
Vypredané
17,91 € 18,85 €

Top 10 - Amszterdam


Akár első osztályon, akár takarékosan utazunk, a Top 10 útikönyv Amszterdam legjavát ismerteti meg velünk. A Riksmuseumban található Top 10 festménytől a Top 10 étteremig, üzletig és szállodáig Top 10-es listák tucatjai kalauzolják végig a látogatót mindenen, ami Amszterdamban a turistát érdekelheti. Időnk és pénzünk kímélése céljából még az elkerülendőkból is Top 10-et állítottunk össze. A borítólapok mögül kihajtható részletes térképek alapján és sok kisebb térkép segítségével pedig könnyen eligazodhatunk.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Firenze és Toscana


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa! -telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Firenze és Toscana ízei - helyi termékek és hagyományos ételek -alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról -szállodák és éttermek óriási választéka -látnivalók, piacok és fesztiválok listája városról városa -séta- és túraútvonalak, programok
Vypredané
21,56 € 22,69 €

Top 10 - New York


Akár első osztályon, akár korlátozott költségvetéssel utazunk, a Top 10 útikönyv New York legjavát ismerteti meg velünk. Top 10 listák tucatjai - a 10 legjobb üzlettől a 10 legjobb kabaréig, éjszakai klubig, étteremig és szállodáig - segítik a látogatók az eligazodásban. Ezek között még a 10 leginkább kerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénz spórolhassunk. A részletes térképek és a több száz fénykép segítségével mindenki könnyen összeállíthatja útitervét.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Top 10 - Velence


A Top 10 útikönyvben az első osztályon utazó és a kispénzű turisták egyaránt megtalálnak minden fontosat, amit Velence nyújthat. Top 10-es listák tucatjai - a láthatatlan Velence 10 titkos zugától a 10 legjobb fesztiválig, borozóig (osterie), szállodáig és üzletig - kalauzolják végig a látogatót Velencében. Ezek között még a 10 leginkább kerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spórolhassunk. A részletes térképek és a több száz fénykép segítségével mindenki könnyen összeállíthatja útitervét.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Bécs


A zsebútitárs sorozat Bécs című kötete remek kiegészítője a részletes Bécs útikönyvnek: ingzsebben is elfér és minden fontos információt és egy részletes térképet is tartalmaz. A jelentősebb látnivalók leírása mellett néhány étterem elérhetőségét is megtaláljuk a könyvben a közlekedésre, vásárlásra vonatkozó hasznos tanácsokkal együtt.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Isztambul


A zsebútitárs sorozat Isztambul című kötete remek kiegészítője a részletes Isztambul útikönyvnek: ingzsebben is elfér és minden fontos információt és egy részletes térképet is tartalmaz. A jelentősebb látnivalók leírása mellett néhány étterem elérhetőségét is megtaláljuk a könyvben a közlekedésre, vásárlásra vonatkozó hasznos tanácsokkal együtt.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

New York


A zsebútitárs sorozat New York című kötete remek kiegészítője a részletes New York útikönyvnek: ingzsebben is elfér és minden fontos információt és egy részletes térképet is tartalmaz. A jelentősebb látnivalók leírása mellett néhány étterem elérhetőségét is megtaláljuk a könyvben a közlekedésre, vásárlásra vonatkozó hasznos tanácsokkal együtt.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Top 10 - Toronto


Top 10 útikönyvünkben az első osztályon utazó és a kispénzű turisták egyaránt megtalálnak minden fontosat, amit Toronto nyújthat. A CN Towerről nyíló kilátástól kezdve az utcai éttermeken, kávézókon, parkokon, fesztiválokon keresztül az éjszakai szór akozóhelyekig több tucat Top 10-es lista segíti a látogatót az eligazodásban. Ezek között több költségkímélő ötlet és számtalan hasznos információ is szerepel, hogy pénzt spóroljunk meg és a legtöbbet hozzuk ki utazásunkból.
Na sklade 1Ks
8,37 € 8,81 €