Panemex

vydavateľstvo

Dubai és Abu Dhabi - Top 10


Akár első osztályon, akár korlátozott költségvetéssel utazunk, a Top 10 útikönyv segítségével könnyedén megtaláljuk Dubai és Abu Dhabi legfontosabb látnivalóit. A 10 legjobb piactól és plázától a 10 legjobb szépségszalonon át a 10 legjobb fürdőig és golfpályáig több tucat Top 10-es lista segíti a látogatót az eligazodásban. Még a 10 leginkább elkerülendő dolgot is felsoroltuk, hogy olvasóinknak időt és pénzt spóroljunk meg. Az első és hátsó borító kihajtható térképei és a könyvben található sz ámos kisebb térkép segítségével könnyen kiismerhetjük magunkat e két városban.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Top 10 - Bangkok


A Top 10 útikönyvben az első osztályon utazó és a kispénzű turisták egyaránt megtalálnak minden fontosat, amit Bangkok nyújthat. Top 10-es listák tucatjai - a 10 legszebb buddhista templomtól a fesztiválokon és piacokon át a 10 legjobb bárig, klubig és szórakozóhelyig - kalauzolják végig a látogatót Bangkokban. Ezek között még a 10 leginkább kerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spórolhassunk. Az első és hátsó borító kihajtható térképei és a könyvben található számos kisebb térkép se gítségével könnyen kiismerhetjük magunkat Bangkokban.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Toronto Térképes útikalauz


Minden, amire egy turistának szüksége lehet. -64 oldalas útikönyv Toronto legfontosabb látnivalóival -részletes térkép -hol együnk, igyunk és vásároljunk -tökéletes párja az útitársnak
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Bulgária


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. -Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Bulgária ízei - helyi termékek és hagyományos ételek. -Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. -Szállodák és éttermek óriási választéka. -Látnivalók, strandok és fesztiválok listája városról városra. -Sport és szabadidős programok, panorámautak és tematikus túrák.
U dodávateľa
25,45 € 26,79 €

Peru Utazás előtt, alatt, után... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. -Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Pillantás az inka ösvényre és Amazónia dzsungeleibe. -Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. -Szállodák és éttermek óriási választéka. -Látnivalók, múzeumok, piacok és fesztiválok listája városról városra. -Séták, festői túraútvonalak és tematikus túrák.
Vypredané
32,52 € 34,23 €

London Térképes útikalauz


96 oldalas útikönyv London legfontosabb látnivalóival - Részletes térkép - Hol együnk, igyunk és vásároljunk - Tökéletes párja az útitársnak A(z) London (Könyv) szerzője .
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Top 10 - London Útikalauz mindenkinek


A Top 10 útikönyvben az első osztályon utazó és a kispénzű turisták egyaránt megtalálják a kedvükre való legfontosabb látnivalókat. Több tucat Top 10 tipp, köztük a 10 legérdekesebb fesztivál, a 10 legjobb étterem, hotel, múzeum és templom segíti a látogatót az eligazodásban. Ezek között sok hasznos információ is szerepel, hogy időt és pénzt spórolj. A részletes térképek és a több száz fénykép segítségével mindenki könnyen összeállíthatja útitervét. TOP 10: - legfontosabb múzeum és képtár - legjobb étterem minden körzetben - útvonal a királyi Londonhoz - séta- és túraútvonal - legjobb szálloda minden kategóriából - legszórakoztatóbb hely gyermekeknek - legszebb épület - legjobb bevásárlóhely - legjobb West End show - jó tanácsok külföldieknek
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Top 10 - Izland Útikalauz mindenkinek


Top 10 útikönyvünkben az első osztályon utazó és kispénzű turisták egyaránt megtalálják a kedvükre való legfontosabb látnivalókat Izlandon. Több tucat Top 10 tipp - köztük a 10 legérdekesebb múzeum, bár, klub, golfpálya és gejzír - segíti a látogatót az eligazodásban. Ezek között még a 10 leginkább elkerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spóroljunk. A részletes térképek és a több száz fénykép segítségével mindenki könnyen összeállíthatja útitervét.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

USA Utazás előtt, alatt, után ... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Szállodák és éttermek óriási választéka. - Részletek és térképek az USA nemzeti parkjairól. - Séták, panorámautak és kirándulások.
Vypredané
44,11 € 46,43 €

Top 10 - Madrid


A Top 10 útikönyvben az első osztályon utazó és kispénzű turisták egyaránt megtalálják a kedvükre való legfontosabb látnivalókat Madridban. Több tucat Top 10-es lista -köztük a Prado 10 legszebb festménye, a 10 legjobb tapasbár, üzlet és szálloda- segíti a látogatót az eligazodásban. Ezek között még a 10 leginkább elkerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spóroljunk. Az első és hátsó borító kihajtható térképei, valamint a könyvben található számos kisebb térkép segítségével könnyen kiismerhetjük magunkat a városban.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Róma Utazás előtt, alatt, után ... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. - Négy csodálatos nap Rómában. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Háromdimenziós rajzok igazítják el a kerületek, utcák és épületek között. - Hotelek, éttermek, üzletek és szórakozási lehetőségek széles választéka. - Kilenc egyedileg tervezett sétaútvonal.
Vypredané
8,08 € 8,50 €

Horvátország Utazás előtt, alatt, után ... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. - Horvátország ízei - helyi termékek és hagyományos ételek. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Szállodák és éttermek óriási választéka. - Látnivalók, strandok, piacok és fesztiválok listája városról városra. - Séta- és túraútvonalak, programok.
Vypredané
22,98 € 24,19 €

Svájc Utazás előtt, alatt, után... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. - Svájc ízei - helyi termékek és hagyományos ételek. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Szállodák és éttermek óriási választéka. - Látnivalók, piacok és fesztiválok listája városról városra. - Séta- és túraútvonalak, programok.
U dodávateľa
27,41 € 28,85 €

Németország Utazás előtt, alatt, után... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel illusztrációkkal és térképekkel. - Németország ízei - helyi termékek és hagyományos ételek. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Szállodák és éttermek óriási választéka. - Látnivalók, strandok, piacok és fesztiválok listája városról városra. - Séta- és túraútvonalak, programok.
Vypredané
35,81 € 37,69 €

London Utazás előtt, alatt, után ... helyett?


Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. - Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. - Négy csodálatos nap Londonban. - Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról. - Szállodák, éttermek, üzletek és szórakozási lehetőségek óriási választéka. - Hat egyedileg tervezett sétaútvonal. Az Útitárs célja, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki londoni tartózkodásunkból. A "Bemutatjuk Londont" a város földrajzi elhelyezkedésével, történetével és a legfontosabb helyi programokkal foglalkozik. A "Pillantás Londonra" a város nevezetességeit mutatja be, a "London körzetről körzetre" pedig legérdekesebb kerületeit és fő látnivalóit ismerteti, térképekkel, fényképekkel és egyéb illusztrációkkal. Ezenkívül a bemutatott hat séta segítségével olyan helyekre is eljuthatunk, melyeket amúgy talán kihagynánk. Válogatott szállások, éttermek, üzletek és szórakozási lehetőségek az "Amire az utazóknak szüksége van" című részben találhatók. A "London - gyerekeknek" című fejezet a fiatal utazók számára érdekes lehetőségekre tér ki, míg a "Közérdekű tudnivalók" részben praktikus tanácsokat olvashatunk többek között a levelek feladására és a metró használatára vonatkozólag.
U dodávateľa
27,41 € 28,85 €

Bécs Térképes útikalauz


A zsebútitárs sorozat Bécs című kötete remek kiegészítője a részletes Bécs útikönyvnek: ingzsebben is elfér és minden fontos információt és egy részletes térképet is tartalmaz. A jelentősebb látnivalók leírása mellett néhány étterem elérhetőségét is megtaláljuk a könyvben a közlekedésre, vásárlásra vonatkozó hasznos tanácsokkal együtt.
Vypredané
5,44 € 5,73 €