Vašu objednávku vám stihneme (podľa vybranej dopravy) doručiť do Vianoc, ak si objednáte do tohto dátumu:

Packeta - Doručenie na adresu

19. 12.

Balík na poštu

19. 12.

Balikobox

19. 12.

Slovenská pošta - na adresu

19. 12.

Kuriér SPS

18. 12.

balíkovo (Alzaboxy)

18. 12.

Doručenie na predajňu

18. 12.

Osobný odber v sklade

22. 12.

Packeta - Výdajné miesto a Z-BOX

19. 12.

Schwager & Steinlein

vydavateľstvo

Na ceste okolo sveta - Moja pestrofarebná knižka


Krásne ilustrované panoramatické obrázky na čítanie - pútavé sprievodné texty so zaujímavými podrobnosťami - zvlášť veľká rozkladacia panoráma
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Malé mačiatko


Malé mačiatko objavilo úžasnú hračku: klbko vlny.Potom sa vybralo na cestu za ďalšími dobrodružstvami. Najprv v dome a potom v záhrade . Pozoruje vtáčiky ,stretne veľkého psa a i malého slimáka. A nakoniec si nájde nového kamaráta.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Fedezd fel a természetet! - Madarak


Ismered a kertek, parkok és erdők madarait? Mi a különbség a feketerigó és a seregély között? Hogyan énekel a pacsirta Ez a kötet megtanít arra, hogyan ismerheted fel hazánk és Európa leggyakoribb madárfajait. -Miről ismerhetők fel az egyes madárfaj ok? -A madarak külsejének, viselkedésének és énekének leírása. -Nagy, színes fénykép minden fajról. -Számos színes rajz. Sok sikert a madarak megfigyeléséhez!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Fedezd fel a természetet! - Az erdő világa


Ismered az erdő élőlényeit? Tudod, mi a különbség a jegenyefenyő és a lucfenyő között? Milyen a macskabagoly hangja? Ez a kötet megtanít arra, hogyan ismerheted fel hazánk és Európa erdeinek jellegzetes növényeit és állatait. -Miről ismerhetők fel a z egyes növény- és állatfajok? -Az élőlények külsejének, viselkedésének és szaporodásának leírása. -Nagy, színes fénykép minden fajról -Számos színes rajz. Sok sikert az erdő felfedezéséhez!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Kiss Fürkész: Kísérletezz a levegővel!


Miképpen perdítheted táncra a mazsolaszemeket? Vajon mitől repül a hőlégballon? Tudod-e, hogyan készíthetsz pörgő-forgó papírhalakat? Ilyen kérdésekre ad választ ez a kötet, amely számos izgalmas kísérlettel várja a kis tudósjelölteket. -15 kísérlet , amely minden gyereket ámulatba ejt -könnyen érthető útmutatók és egyszerű eszközök, melyeknek köszönhetően gyerekjáték a kísérletezés -óvodai foglalkozásokon is megvalósítható ötletek -pedagógusok által kipróbált kísérletek
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Kis Fürkész: Kísérletezz természetes anyagokkal!


Mi történik a gumicukorral, ha vízbe teszed? Miképpen szólaltathatod meg a borsószemeket? Hogyan mérheted meg egy fa vastagságát? Ilyen kérdésekre ad választ ez a kötet, amely számos izgalmas kísérlettel várja a kis tudósjelölteket. -15 kísérlet, am ely minden gyereket ámulatba ejt -könnyen érthető útmutatók és egyszerű eszközök, melyeknek köszönhetően gyerekjáték a kísérletezés -óvodai foglalkozásokon is megvalósítható ötletek -pedagógusok által kipróbált kísérletek
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Kis Fürkész: Kísérletezz a színekkel!


Vajon hogyan keletkezik a szivárvány? Mi történik, ha sárga és kék festéket keversz össze? Hogyan tehetsz "régivé" egy vadonatúj, sárgásan csillogó érmét? Ilyen kérdésekre ad választ ez a kötet, amely számos izgalmas kísérlettel várja a kis tudósjelö lteket. -15 kísérlet, amely minden gyereket ámulatba ejt -könnyen érthető útmutatók és egyszerű eszközök, melyeknek köszönhetően gyerekjáték a kísérletezés -óvodai foglalkozásokon is megvalósítható ötletek -pedagógusok által kipróbált kísérletek
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Kifestőkönyv - Kalózok


A gyerekek most közelebbről is megismerkedhetnek a kalózok világával. Ebben a kötetben kifesthetik a különböző tárgyakat, amelyeket a kalózok hordoztak magukkal kincsvadászat közben, és sok mindent megtudhatnak arról is, hogyan éltek és harcoltak.
Vypredané
1,09 € 1,15 €

Színezés, barkácsolás, rejtvényfejtés


A doboz tartalma: -177 matrica -Kifestő- és rejtvénytár hercegkisasszonyoknak A kötetben összesen 256 színező, számolási feladat, összepárosítás, hibakeresés, izgalmas útvesztő várja a gyermekeket - és mind-mind a kastélybéli élettel, nemes lovakkal , csinos koronákkal, elegáns ruhákkal kapcsolatos. Már kezdődhet is a vidám játék és az örömteli tanulás! -Hercegkisasszonyok vagyunk-Barkácskönyv öltöztetőbabákkal Léna és Annabella, a két hercegkisasszony, elválaszthatatlan barátnők. Legkedvesebb időtöltésük csinos ruhák és koronák kiválasztása kerti partykra és az operába. 4 éven felüli gyerekek számos meseszép ruhadarab közül választhatnak, és kedvükre felöltöztethetik Lénát és Annabellát.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Foglalkoztató táska a nyári szünetre


A doboz tartalma: -Kifestő- és foglalkoztatókönyv Sok-sok színező és izgalmas rajtvény a nyári szünetre. Ez a változatos feladatokat tartalmazó foglalkoztatókönyv rengeteg színezőt és rejtvényt kínál a szünidőre: pontösszekötőket, labirintusokat, elrejtett képeket, két kép közötti eltérések felfedezését, számszínezőket. A legnépszerűbb gyerekeknek szóló rejtvények az 5 éven felüli fiúknak és lányoknak is jó sok órányi önfeledt szórakozást nyújtanak. -Nagy pontösszekötő rejtvénytár A 180 különböző nehézségi fokozatú pontösszekötő feladvány sok fejtörést és szórakozást tartogat minden 5 éven felüli kisfiúnak és kislánynak. A feladat egyszerű: a pontokat a megadott sorrendben össze kell kötni és meg kell találni a vidám képeket. További 30 felvázolt mókás képet a gyerekek kedvük szerint rajzolhatnak meg. -1 angol szótanuló memóriajáték
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Veľká obrázková kniha - Na gazdovstve


Na gazdovstve sa dá objaviť veľa zaujímavého.Gazda Adam zbiera zemiaky ,svinka Borka porodila prasiatko, deti sa hrajú pri potoku a na letnej slávnosti všetci oslavujú pri muzike a grilovaných klobáskach. Autorka Anne Suess vo svojich milých a živých obrázkoch rozpráva malé príbehy o živote na vidieku . Pestré scény podporujú vnímavosť dievčat a chlapcov v predškolskom veku podnecujú ich fantáziu.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Malý psík


Malý psík sa zobudí ,keď ho niekto zaťahá za uško. Zavrčí a zažmurká. Vyskočí na všetky štyri labky a už aj sa ponáhľa na lúku za inými zvieratkami .S nimi zažije deň plný nových dobrodružstiev.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Malé káčatko


Malé káčatko býva na gazdovstve a je veľmi zvedavé.Ponára sa v rybníku a zisťuje , čo všetko je pod hladinou. Pozoruje labuť s mláďatkami ,na brehu zbadá pestrého rybníka a na lúke stretne krtka a zajačika. Ďeň plný dobrodružstiev sa končí a aj malé káčatko sa vracia na gazdovstvo ,kde žijú ostatné zvieratká.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Malý poník


Malý poník bydlí se svou maminkou ve stáji. Chodí s ní na louku a jednoho dne se malý poník vydá prozkoumat okolí. Přitom zažije první velké dobrodružství. Leporelo s čtivým, jednoduchým textem a veselými ilustracemi jistě dětského čtenáře uchvátí a bude si dlouho a rád v této milé útlé knížce listovat a číst.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Mesék 5 minikönyv a legszebb klasszikus mesékkel 3


Minikönyvvel nagy az öröm! Ebben az 5 minikönyvben varázslatos meséket olvashatunk. Meséld el és ajándékozd!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Esti mesék


Minikönyvvel nagy az öröm! Ebben az 5 minikönyvben varázslatos meséket olvashatunk. Meséld el és ajándékozd!
Vypredané
3,65 € 3,84 €