Schwager & Steinlein

vydavateľstvo

Lapozgató: Állatok


Nézd csak ezt a tüskés állatot! Tudod-e, hogy csinál az elefánt? És ez vajon micsoda? E képeskönyv felfedezőútra hívja a gyerekeket: már a legkisebbek is felismerhetik és megnevezhetik kedvenc állataikat.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Lapozgató: Színek


Az eper piros. És a béka milyen színű? A béka zöld. Tudod-e, milyen színű a plüssmackó? E képeskönyv felfedezőútra hívja a gyerekeket: már a legkisebbek is felismerhetik megszokott környezetük kedves tárgyait, és megnevezhetik színüket.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Kifestő: Popsztárok


96 popsztár és bájos balerina -kiváló szórakozás a színezni szerető gyerekek számára -filctollal, színes ceruzával, zsírkrétával színezhető képek -sok-sok órányi elfoglaltság A(z) Kifestő: Popsztárok (Könyv) szerzője Christian Ortega.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Kifestő: Kalózok


96 veszélyes kalóz és fantasztikus kalózhajó -kiváló szórakozás a színezni szerető gyerekek számára -filctollal, színes ceruzával, zsírkrétával színezhető képek -sok-sok órányi elfoglaltság A(z) Kifestő: Kalózok (Könyv) szerzője Christian Ortega.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Állatok - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyv a házi-, és a vadon élő állatokkal ismertet meg.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Autók - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyvben sok autótípussal ismerkedhetsz meg.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Építkezés - kifestő


Ebben a kifestőkönyvben a gyerekek megismerkedhetnek az építkezésen folyó munkákkal. A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Tündérek - kifestő


Ebben a kifestőkönyvben sok-sok tündérrel ismerkedhettek meg. A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel vagy pasztellkrétával.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Varázsoldalas könyv: A gazdaságban


Milyen állatok élnek a gazdaságban? -5 izgalmas varázsoldallal megváltoztathatod a képeket! -Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

Varázsoldalas könyv: Az állatkertben


Milyen állatok élnek az állatkertben? -5 izgalmas varázsoldallal megváltoztathatod a képeket! -Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

Varázsoldalas könyv: A városban


Mi minden történik a városban? -5 izgalmas varázsoldallal megváltoztathatod a képeket! -Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

Varázsoldalas könyv: Az óvodában


Mi minden történik az óvodában? -5 izgalmas varázsoldallal megváltoztathatod a képeket! -Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól.
Vypredané
5,47 € 5,76 €

Vidám hangoskönyv - Cuki állatkák élőben!


Ebben a különleges kötetben megelevenedik a gyermekek szeme előtt és füle hallatára a Littlest Pet Shop picurka állatbolt varázslatos világa. Csupán egy gombnyomás, és máris felhangzik egy-egy érdekes és meglepő hang. Az érthető, érdekes szövegek, kedves rajzok és meglepő hanghatások játékosan megismertetik a gyermekekkel a barátságos kis állatok világát. Képeskönyv 10 különleges hanghatással.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Vidám hangoskönyv - Cuki pónik élőben!


Ebben a különleges kötetben megelevenedik az Én pici pónim varázslatos világa. Csupán egy gombnyomás, és máris felhangzik egy-egy érdekes és meglepő hang. Az érthető, érdekes szövegek, kedves rajzok és meglepő hanghatások játékosan bevezetik a gyermekeket a kedves kis pónik világába. Képeskönyv 10 különleges hanghatással.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Vidám hangoskönyv - Tom és Jerry élőben!


Ebben a különleges kötetben megelevenedik a gyermekek szeme előtt és füle hallatára Tom és Jerry fergeteges világa. Csupán egy gombnyomás és máris felhangzik egy-egy meglepő hang. Két bolondos történet, vicces rajzok és meglepő hanghatások garantálják a jó szórakozást. Képeskönyv 10 különleges hanghatással.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Vidám hangoskönyv - Bolondos dallamok élőben!


Ebben a különleges kötetben megelevenedik a gyermekek szeme előtt és füle hallatára a Bolondos dallamok világa, Csőrikével és Szilveszterrel. Csupán egy gombnyomás, és máris felhangzik egy-egy érdekes és meglepő hang. A bolondos történet, a vicces rajzok és meglepő hanghatások garantálják a jó szórakozást. Képeskönyv 10 különleges hanghatással.
Vypredané
7,31 € 7,69 €