Schwager & Steinlein

vydavateľstvo

Vidám hangoskönyv - Meseklasszikusok élőben!


Ebben a különleges kötetben megelevenednek a Grimm-fivérek legszebb meséi. Csupán egy gombnyomás, és máris felhangzik egy érdekes "mesebeli" hang. -A farkas és a hét kecskegida -Csipkerózsika -A brémai muzsikusok -Hamupipőke -Csizmás kandúr
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Kifestőkönyv - Mesevilág


Ebben a kifestőkönyvben a gyerekek megismerkedhetnek a mesevilág állataival.
Vypredané
1,09 € 1,15 €

Kifestőkönyv - Dinoszauruszok


Ebben a kifestőkönyvben a gyerekek megismerkedhetnek a dinoszauruszok és az őslények világával.
Vypredané
1,09 € 1,15 €

Color: Lovak - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyvben a lovak világával ismerkedhettek meg.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Kifestőkönyv - Állatkerti állatok


Ebben a kifestőkönyvben a gyerekek megismerkedhetnek az állatkertben élő állatokkal, mint például az oroszlánnal, az elefánttal, a vízilóval, a koalával.
Vypredané
1,09 € 1,15 €

Color: Szörnyek - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyvben sok-sok szörnnyel találkozhattok.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Királylányok - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyvből megtudhatjuk, mivel töltik a királylányok a napjaikat.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Tengeri állatok - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyvben a tengerben élő állatokkal találkozhattok.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Dinoszauruszok - kifestő


Ebben a kifestőkönyvben a gyerekek megismerkedhetnek a dinoszauruszok és az őslények világával.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Sürgés -forgás Macivárosban


Macivárosban mindig történik valami érdekes. A vásárban a gyerekek szüleikkel körhintáznak, és a szellemvasúton rémüldöznek, a toronyban tűz ütött ki, ezért kivonul a macitűzoltóság, az iskolában pedig a macigyerekek írni, olvasni, számolni tanulnak. Anne Suess nagy szeretettel rajzolt, részletgazdag képeit elsősorban az óvodás korú gyerekek böngészhetik örömmel.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Color - Farsang - kifestő


A kifestőkönyv farsangi mulatságba hívja a gyerekeket. A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A(z) Color - Farsang - kifestő (Könyv) szerzője .
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Pontösszekötők


A 6 éven felüli gyermekek 128 oldalon keresztül, pontok összekötésével alkothatnak szebbnél szebb képeket: hatalmas dinoszauruszokat, szép hercegkisasszonyokat, versenyautókat és még sok-sok mást. Ha kedvük van hozzá, a képeket ezután ki is színezhetik. Játékos számtanulás 100-ig.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Color: Kalózok - kifestő


A rajzokat színezheted színes ceruzával, ecsettel, filccel, vagy pasztellkrétával. A kifestőkönyvben a kalózok világával ismerkedhettek meg.
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Color: Mandalák - kifestő


A kifestőkönyvben sok-sok mandalát találhattok, melyet kiszínezhettek színes ceruzával, ecsettel, filccel vagy pasztelkrétával. A(z) Color: Mandalák - kifestő (Könyv) szerzője .
Vypredané
1,45 € 1,53 €

Állatkerti állatok


Képes lexikon hangokkal. Gyerekeknek 3 éves kortól. Az állatkertben sok állat él, és mindegyiknek másmilyen hangja van. Csak meg kell nyomnod egy gombot és megszólal egy állat hangja. Az életkornak megfelelő szövegek ismereteket nyújtanak, a részletes illusztrációk ... Folytatás ›› pedig közelebbi megfigyelésre csábítanak. A meglepő játékok minden oldalt élménnyé tesznek. Olvasás - hallás - tudás: egy könyv kíváncsi gyerekeknek. A(z) Állatkerti állatok (Könyv) szerzője Sandra Noa.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

333 matrica - Hercegnők


Gyönyörű hercegnők, elvarázsolt kastélyok, csodálatos ruhák és mesebeli paripák: 333 színes matrica bájos hercegnős figurákkal, melyek minden, legalább 4 éves kis hercegnőnek örömteli szórakozást nyújtanak, legyen szó akár kézműves feladatról, akár d íszítésről. Kézügyességfejlesztő játékokkal és mesebeli feladatokkal.
Vypredané
2,56 € 2,69 €