Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Carluccio Antonio, Contaldo Gennaro: Dvaja talianski gurmáni
Počet strán: 208
Väzba: tvrdá
EAN: 9788055132327
Jazyk: slovenský
Pôvodný názov: Two Greedy Italians
ISBN: 978-80-551-3232-7
Dátum vydania: 6. februára 2013
Vydavateľstvo: Ikar
Orig. vydavateľstvo: Quadrille Publishing
Hmotnosť: 1,09 kg
Dvaja talianski gurmáni http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/d/v/dvaja-talianski-gurmani.jpg ISBN:978-80-551-3232-7
5 5 0 1

Dvaja talianski gurmáni

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 18,71 
Bežná cena: 19,90 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Pri nákupe nad 25 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Táto fascinujúca kniha s vyše sto lákavými receptmi odkrýva podstatu talianskeho jedla tak, ako ho pripravujú skutoční Taliani. Prináša aj nezvyčajné kombinácie klasických jedál a ingrediencií a zoznamuje nás s vplyvmi a so zvykmi, ktoré sa stali súčasťou dnešného Talianska. Je nevyhnutnou príručkou pre každého vážneho záujemcu o taliansku kuchyňu.

Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo odišli pred vyše tridsiatimi rokmi z rodného Talianska do Veľkej Británie. Tam sa stretli, istý čas spolupracovali a stali sa uznávanými odborníkmi na taliansku kuchyňu. V tejto knihe – napísanej k televíznemu seriálu BBC, ktorý poznajú aj slovenskí televízni diváci – putujú po svojej domovine, vracajú sa k vlastnému kulinárskemu dedičstvu, využívajú dávne i súčasné tradície a odhaľujú pravého ducha talianskej gastronómie.

Z anglického originálu Two Greedy Italians (Quadrille Publishing Ltd, Londýn) preložila Terézia Šinková.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Laura
Laura
20. marca 2014

Knihu odporúčam každému nadšencovi talianskej kuchyne. Taktiež ľuďom, čo sa radi zdravo stravujú. Nájdete tam na prípravu nenáročné a veľmi chutné recepty. Môj obľúbený je tvarohový zákusok s hruškou varenou vo víne a tvarohové domáce cestoviny s rajčinovou omáčkou.
Pomedzi recepty som sa taktiež dozvedela čo to o ich kultúre, zvykoch a ďalších zaujímavých veciach. Dokonca tam nájdete užitočné rady ako: ktorá mozzarella je vhodná na studenú kuchyňu a ktorá sa používa do varenia.
Ja som s knihou veľmi spokojná. Splnila moje očakávania ďaleko viacej, než som čakala.