• Počet strán: 244
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788081550270
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8155-027-0
  • Dátum vydania: 27. novembra 2013
  • Vydavateľstvo : Eurokódex
  • Hmotnosť: 0,32 kg

Zákon č. 122/2013 Z. z. O ochrane osobných údajov s komentárom-podľa právneho stavu k 1.7.2013

Marcela Macová, Marián Vrabko

Komentár k novému zákonu č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov, ktorý nadobudol účinnosť od 1.7.2013, si kladie za cieľ poskytnúť odbornej a laickej verejnosti čo najucelenejší pohľad na oblasť ochrany osobných údajov, resp. ochrany súkromia.

Nie je určený len odbornej (právnickej) verejnosti, ale svoje miesto si nájde aj na pracoviskách personalistov, bankových úradníkov, lekárov, štátnych úradníkov a ďalších, ktorým pomôže pri správnom nakladaní s osobnými údajmi.
Komentár k novému zákonu č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov, ktorý nadobudol účinnosť od 1.7.2013, si kladie za cieľ poskytnúť odbornej a laickej verejnosti čo najucelenejší pohľad na oblasť ochrany osobných údajov, resp. ochrany súkromia.

Nie je určený len odbornej (právnickej) verejnosti, ale svoje miesto si nájde aj na pracoviskách personalistov, bankových úradníkov, lekárov, štátnych úradníkov a ďalších, ktorým pomôže pri správnom nakladaní s osobnými údajmi.
menej
Pridať do Zoznamu želaní
Vypredané
20,00 €
19,00

Tovar môže byť dostupný v predajniach, kliknite prosím nižšie pre zobrazenie jeho dostupnosti

Rezervácia v kníhkupectve
  • Počet strán: 244
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788081550270
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8155-027-0
  • Dátum vydania: 27. novembra 2013
  • Vydavateľstvo : Eurokódex
  • Hmotnosť: 0,32 kg

book

77 252 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 60 kníhkupectvách


Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
Vypredané
20,00 €
19,00

Tovar môže byť dostupný v predajniach, kliknite prosím nižšie pre zobrazenie jeho dostupnosti

Rezervácia v kníhkupectve

Odporúčania