- Počet strán: 180
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788097245801
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-972458-0-1
- Dátum vydania: 1. decembra 2016
- Vydavateľstvo : PYCO
- Hmotnosť: 0,59 kg
Moje jedlo 3 - Štyri ročné obdobia
Martin Pyco Rausch
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok.
Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa dostupnosti čerstvých surovín, úrody, kalendára.
Martin PYCO Rausch ako kuchár, autor aj fotograf, tvorí originálne receptúry so zameraním na ľahkú, bezmäsitú, nápaditú kuchyňu. V knihe vyspovedal viacnásobnú blogerku roka, lektorku edukačných kurzov a gastrokonzultantku Silviu Horeckú. Každý recept sprevádza samostatná fotografia.
Martin PYCO Rausch v roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo, o dva roky neskôr vydal Moje jedlo 2.
Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa dostupnosti čerstvých surovín, úrody, kalendára.
Martin PYCO Rausch ako kuchár, autor aj fotograf, tvorí originálne receptúry so zameraním na ľahkú, bezmäsitú, nápaditú kuchyňu. V knihe vyspovedal viacnásobnú blogerku roka, lektorku edukačných kurzov a gastrokonzultantku Silviu Horeckú. Každý recept sprevádza samostatná fotografia.
Martin PYCO Rausch v roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo, o dva roky neskôr vydal Moje jedlo 2.
- Počet strán: 180
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788097245801
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-972458-0-1
- Dátum vydania: 1. decembra 2016
- Vydavateľstvo : PYCO
- Hmotnosť: 0,59 kg
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok.
Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa dostupnosti čerstvých surovín, úrody, kalendára.
Martin PYCO Rausch ako kuchár, autor aj fotograf, tvorí originálne receptúry so zameraním na ľahkú, bezmäsitú, nápaditú kuchyňu. V knihe vyspovedal viacnásobnú blogerku roka, lektorku edukačných kurzov a gastrokonzultantku Silviu Horeckú. Každý recept sprevádza samostatná fotografia.
Martin PYCO Rausch v roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo, o dva roky neskôr vydal Moje jedlo 2.
210 858 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€
Rezervácie v 60 kníhkupectvách
Hodnotenia (2)
3,7
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
zobraziť:
Recenzia
Dobra knižka,preto som si ju vybrala, aj keď jej rozmery nie sú štandardné.
Recenzia
Spokojnost