• Počet strán: 108
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 8888000002725
  • Jazyk: slovenský

Lacná kniha Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti (-70%)

Ján Silvester Kaščák

Táto kniha dostala druhú šancu. Viac informácií o knihách druhej akosti nájdete TU

Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat
eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat
eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.

menej
  • Počet strán: 108
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 8888000002725
  • Jazyk: slovenský

book

79 607 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 15€

store

Rezervácie v 13 kníhkupectvách


Odporúčania