- Počet strán: 108
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 8888000002725
- Jazyk: slovenský
- Dátum vydania: 1. augusta 2003
- Vydavateľstvo : Iris
- II. Šanca: Viac informácii TU
Lacná kniha Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti (-90%)
Ján Silvester Kaščák
Tento produkt dostal druhú šancu. Viac informácií o produktoch druhej akosti nájdete TU
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat
eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
- Počet strán: 108
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 8888000002725
- Jazyk: Slovak
- Dátum vydania: 1. augusta 2003
- Vydavateľstvo : Iris
- II. Šanca: Viac informácii TU
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat
eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
200 836 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách