! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Audioknihy - Rozprávky strana 25 z 25

Elvitte a víz - DVD


Roddy (hang: Hugh Jackman) tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid (hang: Shane Richie) nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába. Itt hősünk találkozik Ritával (hang: Kate Winslet), a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket. Roddy azonnal le - vagy pontosabban fel - akar lépni; Rita fizetséget vár a segítségért; és ha ennyi baj nem volna elég, ott van még a gonosz Varangy (hang: Ian McKellen), aki egyformán megvet mindenféle rágcsálót, nem tesz különbséget egerek és patkányok között: mindet jégre akarja tenni. A Varangy két bérpatkányára, Tüskére és Albínóra bízza a dolgot. Amikor ők kudarcot vallanak, a Varangynak nincs más választása, mint hogy elhívja Franciaországból az unokatestvérét, a rettegett zsoldost, Le Békát.
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Mickey egér játszótere - Mickey trükkje - DVD


Gyere Te is a jelmezbálba! Hatalmas jelmezbál készül, de a vendégeknek telihold előtt oda kell érniük. Különben a kapuk bezáródnak, és a bálnak lőttek, még mielőtt elkezdődhetett volna. Vajon át tudnak kelni a ködlepte erdőn, le tudnak küzdeni számtalan akadályt,. és időben elérik a felvonóhídat? A segítségeddel talán sikerrel járhatnak! A zenével, nevetéssel és mulatsággal teli Mickey trükkje hamisítatlan Disney-darab, a rajzmágus örök figuráinak minden bájával és kedvességével - az egész családnak!
Vypredané
3,58 € 3,77 €

Bambi - Hangoskönyv (5 CD)


5 CD Felix Salen népszerű meseregényét Kubik Anna színművész olvassa fel.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

Mazsola - Hangoskönyv


Manófalvi Manó, a madárijesztők barátja egy szép napon födél nélkül maradt. Beköltözött hát egy jókora sütőtökbe, melyet kívülről egy induri-pinduri kismalac kezdett rágcsálni... A TV-mesék szeretetreméltó hősének, Mazsolának történeteit Für Anikó meséli el a gyerekeknek, szüleiknek és mindenkinek - nekünk. A kiadvány teljes játékideje 66 perc.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Mickey Egér - Volt egyszer egy karácsony - DVD


Végre egy olyan karácsonyi történet, amelyet együtt nézhet az egész család! A Disney Stúdió legnagyobb sztárjai csupa vidám, kalandos, ugyanakkor szívmelengető kalandok egész során keresztül hangolják rá a nézőt az ünnepre! Walt Disney legnagyobb sztárjai visszatértek egy vadonatúj filmben, hogy újra megcsillogtassák tehetségüket. Mickey, Minnie és legjobb haverjaik: Goffy, Donald, Daisy és Pluto összegyűlnek, hogy felelevenítsék az elmúlt karácsonyok legszebb pillanatait, a szeretet ünnepe varázslatát és meglepetéseit. Minnie és Mickey arról a karácsonyról mesél, amikor mindketten lemondtak a számukra legfontosabbról- az áldozatuk révén azonban felejt hetetlen karácsonnyal ajándékozták meg egymást. Goffy és Max arról a mókás kalandjukról számolnak be, amely mindent a feje tetejére állított, de aztán megjelent az igazi Télapó és mindent megoldott. Donald unokaöccseinek eszükbe jut, amikor azt kívánták, hogy minden nap karácsony legyen, és ezzel olyan kalamajkába kerültek, amiből nem volt egyszerű kikeveredni...
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Micimackó - Hangoskönyv


- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része. - Melyik az a rész? - Az, amikor te meg én mi leszünk. "Valamiért másodszor történik nagy találkozás a Micimackóval. (Érdekes, hogy sem gyerekkoromban, sem később, amit még mondjuk fiatal éveknek lehet nevezni, nem sikerült összefutni Róbert Gidáékkal.) Aztán pár éve - vagy lehet, hogy több is az már, nem nagyon jó az időérzékem, ha éveket kell számolni - találkoztunk a Magyar Televízióban. És nem csak vele, hanem Darvas Iván Fülessel, Kállai Ferenc Micimackóval, Garas Dezső Tigrissel, Törőcsik Mari Malackával, Tábori Nóra Zsebibabával, Tordy Géza Nyuszival, Máthé Erzsi Kangával, Bodrogi Gyula Bagollyal egy csodálatos forgatás kapcsán. És ha addig nem is, de akkor a szívem legmélyére költözött a Micimackó. És azóta is ott lakik. Mosolyog a lelkem, ha csak egy mondat vagy fejezet, vagy szereplő megjelenik az emlékeimben. A Micimackó maga az élet. Az az élet, ami esetlen, nehéz, fájdalmas, de szeretetteli és csodálatos. És még valami... Ezt a felvételt Panka kutyám (2003-2017) emlékének ajánlom. Ugyanabban a legbelső szegletben vannak a szívemben. És ennél többet nem tudok mondani a Micimackóról." (Alföldi Róbert)
Vypredané
10,02 € 10,55 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.