Doprava nákupov od 15 € je TERAZ ZADARMO

Petra Tóthová

autor

Sladké zdobenie - Rady a nápady


Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy.
Pravidelne sa zdokonaľuje vo svojich znalostiach absolvovaním zahraničných kurzov. Certifikát PME aj kurz u Peggy Porschenovej ukončila v Londýne a pokračovala kurzom prípravy čokolády v Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London.
Petrinou srdcovou záležitosťou sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré vyzerajú ako živé, navyše sú sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca zaručuje každému kvietku originalitu a hodnotu. Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú umelecké dielo.
Petra Tóthová Založila značku Art Cakes a spolu s manželom otvorili vlastnú kaviareň v centre Bratislavy. Pravidelne organizuje cukrárske kurzy pre všetkých priaznivcov cukrárskeho umenia.
www.artcakes.sk

Photos © 2018 by Dušan Křistek
Na sklade
27,78 € 29,90 €

CUKRÁREŇ - Dezerty, ktoré milujeme


Sladká kuchárska kniha CUKRÁREŇ obsahuje 40 klasických receptov na zákusky, dezerty a torty, ktoré tak, ako sa píše v jej podnadpise, všetci milujeme. Dnes ich voláme socialistické či retro dezerty. Väčšina z nich však má svoj ctihodný pôvod ešte v časoch európskych monarchií. Prežili všetky zriadenia a dodnes sa tešia obrovskej obľube. Aj vy určite dôverne poznáte robustné veterníky s karamelovými sombrerami, lahodnú Dobošovu tortu, krehko-krémové laskonky, výstredne ružové punčáky „v nálade“, elegantné šamrole či ctihodné krémeše. Jednoducho sladká nostalgia. A práve tá bola za zrodom tejto knihy. Mať všetky tieto dobroty zase raz pokope, ako v cukrárenskej vitríne. Autorkami knihy sú umelecká cukrárka a porotkyňa najsladšej šou Petra Tóthová a autorka textov a foodstylingu Patricia Zlámalová. Všetky dezerty, ktoré v knihe nájdete, napiekli v klasických receptúrach a dizajne, ktorý môže smelo konkurovať ponuke dnešného moderného cukrárstva, no je rovnako realizovateľný aj pre amatérskych nadšencov pečenia. Otvorte knihu, stlačte pomyselnú kľučku a vstúpte do Cukrárne plnej obľúbených dobrôt.
Vypredané
17,27 € 21,90 €